Perfect Kiss ajakrúzs

A tökéletes külsőhöz, a magabiztos fellépéshez a csodásan hidratált, gyönyörű ajkak is hozzátartoznak. Az ajkak hidratálása rendkívül fontos, különösen a csípős téli hidegben, ám nehéz olyan rúzst találni, amely a megfelelő ápolás mellett gyönyörű színbe öltözteti ajkaidat.

Az AVON megtalálta a megoldást és most bemutatja a Perfect Kiss ajakrúzst, amellyel tökéletessé teheted csókodat. A Perfect Kiss természetes olajokkal ápol. Míg az avokádó- és kókuszolaj segít puhává tenni, addig a gyümölcsenzim réteg láthatóan simábbá teszi az ajkakat. A 24 gyönyörű árnyalat között te is megtalálhatod a tökéletes sziromselymes, sima és teljes fedést biztosító ajakrúzst. Válassz a kacér rózsaszínek, a bájos lilák, a vonzó mályvák, a szexi vörösek, a csábító korallok vagy az érzéki natúr színek közül és varázsold tökéletessé csókodat!


2013-01-23 09:46

Milla Jovovich City Rush EDP


 
Milla Jovovich bemutatja legújabb illatunkat a CityRush for her-t!

 "Amikor a City Rush-t viselem, olyan magabiztosnak érzem magam,  hogy a város utcái kifutóvá válnak a lépteim előtt."                                                                  Milla Jovovich


Virágos-orientális illatkategória

Fejillat: bergamott, szilva, zöld illatjegyek

Alapillatkrémes fák, pacsulivirág, pézsma

Szívillatt: fekete dália, rózsa, vaníliaorchidea

 


2012-10-25 17:22

Új Anew Clinical Pro AF-33 termékcsalád

   Az A-F vagyis amino-fill 33 molekula hatékonyan segíti elő a kollagéntermelés beindítását, aminek eredményeként segít kitölteni a ráncokat belülről csökkentve a láthatóságukat. Dr. Cheryl Karcher new yorki bőrgyógyász szerint a ránctalanításnak egy újfajta megközelítéséről van szó. Egy újabb keletű Nobel-díjas kutatás során felfedezték, hogy a test mikroméretű interceptorokat termel, melyek blokkolhatják a bőr szempontjából kritikus fehérjetermelést. Ez a kutatás megihlette az Avon kutatóit, akik megalkották az exkluzív F-33 molekulát, mely segít hatástalanítani a fenti folyamatot. 

Dr. Karcher szerint ez az egyik leginkább lenyűgöző vívmány az Avon elmúlt 20 évéből.  Az Anew Clinical Pro Szérum rendszeres használatával akár a mélyebb ráncok, mint például a homlokráncok láthatósága jelentős mértékben csökken, simább megjelenést biztosít a bőrnek.A könnyű állagú bőrgyógyászati és allergológiai szempontból tesztelt szérumot reggel és este javasolt használni önmagában vagy a megszokott arckrémünk alá.


2012-10-25 11:27

Ideal Fawless matt hatású hab állagú alapozó

Ismerd meg az új

Ideal Fawless matt hatású hab állagú alapozót!

Bőrszínhez igazodó, különböző formájú pigmentek lehetővé teszik, hogy a fény áthatoljon rajtuk, mely így tökéletesen láthatatlan fedést, és hibátlan arcbőrt biztosít.

- Tökéletesen matt hatást ad a bőrnek

- Segít elfedni a bőrhibákat és egyenletesen eldolgozható

- Közepestől a teljes fedőképességgel

A jelenlegi 13-as katalógusban a 63. oldalon találod , 5 árnyalatban kapható.


2012-09-09 13:25

Új Viva by Fergie parfüm

Íme az új szexi és vagány illat Fergie-től. Kizárólag az AVON-tól!

"A Viva friss és meglepetésszerű illat, mely elővarázsolja a nőben rejlő kettősséget. Erős, mégis csábító, és a saját szabályai szerint éli az életét." Fergie

Illatjegyek: Virágos-friss illatkategória

Szívillat: nárcisz, levendula 

Fejillat: gyógynövények, vizes levelek, bergamotthéj

Alapillat: vetiver, szarvasbőr, fák, pézsma


2012-08-24 11:37

Új Super Drama szempillaspirál

A látványosan nagyobb szemek titka

 
Dúsabb és hosszabb szempillák akár már egy mozdulattal!
 
A különleges ventilátor formájú spirálkefe segít megemelni és formázni a szempillákat, hogy a szemek nagyobbnak tűnjenek.

Kettős hatású, ultrafekete formula
Kondicionáló mikrogyöngyei segítenek dúsabbnak mutatni a szempillákat a drámai hatásért, miközben az ultrakönnyű rostszálak látványos hosszúságot kölcsönöznek a szempilláknak.

 

 
 

2012-08-24 10:35

Avon baby termékcsalád

Bővebb információ az Avon baby termékcsaládról:

 


2012-08-16 10:07

Hírlevelet kérek

e-mail: