BabaBörze

Új és használt babaruha és egyéb babaholmik vétele eladása!!!

Kínál   Keres   Hírdetésfeladás   Bababörze vásárok  
A Baba-borze.atw.hu oldalon minden magánszemély és vállalkozás is ingyenesen adhat fel hírdetéseket minden olyan babaholmival kapcsolatban amit bármelyik bababörzére is kivinne. A bababörze vásárok online megfelelőjeként üzemel az év minden napján kiküszöbölve a bababörze vásárok hátrányait. Minden babaruha, babajáték, babaülés … megtekinthető a neten is és nem kell kimozdulni a házból hogy olyan bababörze termékeket nézegessünk amit esetleg meg sem veszünk. Sokkal egyszerűbb ezt a neten megtennünk Alkudozni továbra is lehet telefonon a terméket kínálóval és a legkedvezőbb áron be is lehet szerezni a megfelelő bababörze árút. A bababörzén beszerzett árúk minőségileg és árilag sem kifogásolhatók, mindenki azt kapja amit választ. Amikor bababörzén vásárolunk megvan a veszélye, hogy rosszindulatú emberek tréfáinak esünk áldozatul, de ne aggódjunk, mert nagyon ritka az ilyen. Ha ezen a bababörze oldalon találkozik valaki ilyesmivel jelezze nekem, talán tudunk tenni valamit.
Hirdetés
Blépés / Reisztráció
email:
jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó
Kategóriák
összes (647) db
autóülés (57) db
bababútor (58) db
babakocsi (101) db
elektromos
berendezések (27) db

babajáték (48) db
babaruha (250) db
egyéb (106) db
ingyen elvihető (6) db

Legfrissebb hírdetések


Babaruha
Sziasztok. Hamarosan megszületik a lányom,és mindenféle babaruhára és babaholmikra lenne szükségem. Főleg olyan ruhára amiben hazatudom hozni. Pl:Sapi,overál stb. Amire még nagyon nagy szükségem lenne,egy csomag újszülótt pelenka. Kérlek segítsetek!!! A párom elhagyott mikor terhes lettem,és semmi segítséget nem kapunk. Albérletben lakunk és van egy 7 éves fiam is. Szolnoki vagyok.
Szolnok


Segítségkérés
Segítsetek!!!! Egy téliesített babakocsira lenne nagy szükségem. Sajnos megvenni nem tudom most. Hamarosan megszületik a lányom,és nem tudom hazahozni mert nincs sajna kocsi. Szolnoki vagyok.
Szolnok


Segítségkérés
Segítsetek!!!! Egy téliesített babakocsira lenne nagy szükségem. Sajnos megvenni nem tudom most. Hamarosan megszületik a lányom,és nem tudom hazahozni mert nincs sajna kocsi. Szolnoki vagyok.
Szolnok


Nania
Eladó nania autós ülés és hordozó 0tòl 9kg ár 5ezerft
Miskolc


Baby merc
Eladó Baby merc babakocsi lila szinben szunyoghálò pelenkázò tàska mózeskosár téliesített eső védő két oldalról tolhatò állítható kormány 0tòl 3éves korig ár 20ezer ft
Miskolc


Hordozó kenguru
Eladó nem használt új hordozó kenguru 3000ft
Miskolc


kesztyű
Keresek használt,kötött baba vagy gyerek egy ujjas kesztyűt,és baba zoknit bármilyen színben,10-10-párat
Budapest


Biztonsági kapu
Safety 1st Quick Close Plusz biztonsági kapuhoz keresek 2 darab toldót. 72 cm magas a kapu.
Budapest


Nemzetközi költöztetés bútorszállítás tehertaxi +36302223855
Ha egy elismert céggel szeretne költöztetni, akkor ne keressen tovább ! Megfelelő tapasztalattal, pontos, precíz munkát végzünk! Non-stop várjuk a hívását!!! Teherautóink, segítségére lesznek a kisebb nagyobb költözésnél.

+36302223855

http://www.koltoztetokkiralya.hu
1131 Budapest Lehel utca 26


Ünneplő
74-es ünneplő együttes.
Komló


Hun-Web Linkek