Pokemon történet Kristiről

1. Első pokemonom.

 

Én Kantoban születtem. 10 éves koromban kaptam meg az első pokemonomat. És az a pokemon pedig egy Totodile volt. Akkoriban sok edző volt a városban és sok rabló is. Az egyik ellopta a pokelabdámat amiben, Totodile volt. Futottam utána, ahogy bírtam de elszökött. Másnap visszamentem Oak professzorhoz de ő nem hitt nekem. A rendőrségen se tudtak segíteni. Ám holnap megint láttam és pont előttem esett el. Gyorsan elvittem tőle Totodilet. De a rabló már nem tudott utánam jönni.

 

2. Én és Nidorínó

      

Mi után visszaszereztem Totodilet útnak indultam Viridian city-nek. Útközben pár edző ellen kiálltam, de ahogy mentem egyszer csak ezt látom.

- Te gyenge Nidoran! Most itt maradsz örökre! Ha-ha-ha!

És bele rúgott

.Nidoooooooooooooooo!

És a kölyök elfutott én pedig oda rohantam.

- Jól vagy Nidoran?!(már alig lélegzett)

És ekorr fel kaptam és futotta Viridian city-be. Amikor be értem a pokemonkorházba ott volt az a kölyök és ezt mondtam neki:- Hé, te ott. Igen. Holnap a téren talákozunk. Miért? Mert én kihívlak, érted. Aha.

És ezt mondta a barátainak: Hallottátok? Azt hiszi le tud győzni. Ha-ha-ha.

Ezután a nővér ide adta Nidoránt és elmentünk egy szállodába.

Másnap a téren.

Kristi (Kris.): Gyerünk Totodile     Edző(Ed.):Téged választalak Chikorita     Kris.:Totodile! Karmolás   Ed.: Ugorj el! Penge levél.

És ekkor Totodile kieset. De nem hívhatja ki Nidorant. Vagy mégis?!

Kris.:Nidoran gyerünk   Ed.:"Mi.. Mi csoda" Chikorita ostor...   De mielőtt kimondta volna Nidoran fel öklelte Chikoritát.

Ed.:Ó neeeeeeee! És elfutott     Kris.:Szép volt Nido....       És pont átalakul Nidirínóvá.

 

3. Hun city

 

Mikor indultam volna el akkor Viridan citybe meg érkezett egy léghajó. Én pár perc múlva be is fizetem rá. El is indultunk, csak én meg a vezető volt a fedélzeten. Másnapra meg is érkeztünk egy bizonyos

Hun citybe ami egy sziget volt, egy nagy hegy körül volt a város, a város szélén körbe erdő volt, és annak a szélén tengerpart volt. Mikor leszálltunk meg kérdeztem valakit hogy, mi vagy ki az a hegy. Az ember ezt mondta: Hogy az a csárizárdok hegye, az erdő a Titkok erdeje, a tengerparton pedig van egy nagyon erős Blastoise van. Úgy hogy mi csak itt lehetünk. Én utána elmentem egy térre ahol volt egy csomó pokemon és ember. Valamely ember csatázott vagy árult, de volt olyan is aki a pokemonokal csinált valamit, de valaki cserélt is. Meg ismerkedtem két gyerekkel, úgy hívták őket, hogy Fekete Dávid és Fekete Krisztián.

Le is győztem mindkettőjüket egy pokemonal még hozzá Totodilel. Őnekik volt egy Bulbasaur-ja és egy pidgeotto-ja. Ők elvittek a városbéli professzorhoz az volt a neve hogy Alm professzor. Ő is adott kezdő

pokemont. Ezeket: Bulbasaur, Totodile, Torchic és egy Odish. Én egy Torchic-et választottam. A professzor elmondta, hogy ha több szigetről is összeszedünk 8 jelvényt, akkor jelentkezhetünk a sziget ligára. És el is mondta, hogy hol van a helyi edző terem és én máris oda indultam (futva).

 

4. Az első jelvény

 

Oda értem az edzőterem elé, és amikor beléptem sehol föld, szikla, víz, növény és ekkor Teremvezető (Joy): Hello ifjú edző a nevem Joy, és a tied?   Kris.:Kristóf     Joy:Azért jöttél hogy kiállj mi?    - Igen   Joy: Hát akkor kezdjük. Cyber dog gyerünk!  -Vaúúúúúúúú!(újfajta pokemon olyan, mint egy nagy fekete kutya kütyürékel fel szerelve)   Pokedex: Adat nincs. - Mi csoda?! Nidorinó, gyerünk!

Nidorínó ki ütötte Cyber dog-ot ere Joy kihív egy hatalmas Charizardott ami ki üti nidorínót de Chárizard  meg mérgeződik. Kristi ki hívja Totodilt és az le "győzi" Charizardot. Ere Joy kihívja Perzset (Espeon és Persian keresztezése. Olyan, mint egy nagy macska és lila)  Pokedex:Nincs adat  - Ilyen nincsen         Perzset ki üti Totodilet Kristi ki hívja Torchic-t de Perzset bele olvad a padlóba Kristi azt modtja hogy Torchic tűzörvényezzen körbe körbe, erre Perzset el repül és nem bírja folytatni és így Kristi győzött.   Joy: Jó voltál.  -Kösz - Tessék itt a jelvény      És ekkor beront a professzor.  Prof.:Elfelejtetem oda adni az új Pokedexet

amiben sok újj pokemon van, mint pl.:Perzset, Cyberdog     Kris.:De király. Köszönöm.   -Szivesen           Szóval így lett meg az első jelvényem.

 

5. Charizard hegy

 

Másnap valahogy úgy éreztem hogy fel kell menni a Charizard hegyre. Pár óra alatt el is készültem és elindultam. Dávid és Krisz is velem jött na szóval elindultunk az úton voltak edzők is és láttunk Charizardokat de egyéb pokemont nem, ám ahogy mentünk az út ketté felé oszlott, balra és jobbra. Dávid és Krisz jobbra ment és én balra, ahogy mentem fel felé találkoztam egy vad Charmander-el akit el is fogtam.

De az után elég gyorsan kellet futni mert egy csapatnyi Charizard üldözött de meg menekültem. Láttam, hogy már nem sok van hátra így gyorsabban mentem, és ahogy felértem ott ált Entei. Meg próbáltam el fogni de minden pokemonomat egy pöcitésel (szinte) kiütötte. Pár perc múlva Dávid és Krisz is felért a hegyre és elmesélték, hogy fogtak egy Vulpixot. Lehet Enteit elhalasztottam de fogtam egy Charmandert(-:.

 

6. Croconaw

 

A téren tényleg sok minden volt és az egyik árustól vettem egy vízkövet hogy oda adjam Totodile-nak. Este oda is adtam, de másnapra se változott át. Ám egy reggel, amikor kihívtam a pokelabdából teljesen úgy nézett ki mint egy keverék még hozzá Totodile és Croconaw keveréke. Elvittem orvoshoz de nem tudta mi a baja se Alm professzor. Másnap meg néztem és akkora már Ccroconaw lett. Szóval így változott át Totodile

Croconaw-á

 

7. Titkok erdeje

 

Alm professzor azt mondta hogy a következő szigetre a hajó a tengerpartról indul úgyhogy át kell az erdőn meni, ami kicsit nehézlesz mert az erdőben egy kisebb zsivány tanya van. De én nem féltem ezért nem sokára el is indultam mentem... Mentem... Mentem, ám egyszer csak ere figyelek fel -Este kiraboljuk Alm professzort, ha-ha-ha!    

Közelebb mentem és ott láttam a zsivány kapitányt és 5 társát, ám az egyik észre vett, 4 zsiványt legyőztem de az 5. nem és ezért túlszúl ejtetek. Ám ekkor megérkezet egy nagyon jó edző, aki legyőzte az 5 zsiványt, de a kapitányt nem, mert el futott. Elmesélte hogy ki ő és miért van itt. A neve Gerry Oak és a sziget bajnok akar lenni és ki hívott egy párbajra, de én veszítettem. És mentem tovább és kivel találkoztam? Entei de megint legyőzött, nem is csodálom. Pár óra múlva ki értem az erdőből de csepett sem tudom, miért nevezik Titkok erdőjének? De amikor ki értem az erdőből ott ált a zsivány kapitány és kihívott egy párbajra!

Sokáig eltartott de végul én győztem és a kapitány börtönbe került, mostmár csak a hajót kell megtalálnom (-:!

 

8. Harc Blatoise ellen!!!

 

Tenger parton is voltak edzők, akik ki álltak és sikeresen le is győztem őket, ám egy részen már nem volt semmi csak homok és Squirtlen és Wartortle. El is fogtam egy Squirtlet. Mentem tovább és egy csapatnyi

Wartortle át előttem, nagy nehezen átvergődtem magamat rajtuk és akkor meg láttam egy hatalmas Blastoiset és elkésztem vele harcolni, ki ütötte Torchict és Charmandert és ekkor meg szólalt a hajó kürtje, már láttam, hogy gyenge és rá dobtam egy pokelabdát de ez nem volt elég, mert egyből ki szabadult, és amikor már csak Croconaw marat, akkor majdnem összeeset. Én azt mondtam neki, hogy engedjen tovább én pedig szabadon hagyom ő bele, egyezet, és tovább engedet de még mindig volt egy akadály méghozzá................. 

 

9. Harc Dávid és Krisz ellen!!!

 

Méghozzá Dávid, mert ott ált és kihívott egy párbajra. Ő neki mostmár ezek a pokemonok lettek: Ivysaur, Vulpix, Poliwag, Geodude. Én elsőnek ki ütöttem Geodudet Croconawal de ő ki ütötte Croconawot

Ivysaural és Ivysaurt Charmanderrel de Charmandert ki ütötte Poliwag de, őt ki ütötte Nidorínó és ő kihívta Vulpixot de mi előtt Dávid ki adta volna a parancsot addigra Nidorínó ki ütötte Vulpixot és így én győztem

és ekkor megszólalt már másodszor a hajó kürt és, még ha egyszer megszólal lekéstem de még ott volt Krisz is Pidgeotal és tudtam itmár nem győzök és ezt valamiért meg érezte Torchic is és átalakult

Cumbuskené és így már könnyedén levertem azt a Pidgeot. Ott és futottam a hajóra, ahogy csak tudtam.

 

10. A hajón

 

A hajón ott volt Dávid, Krisz és Gerry is ott volt egy csomóedző és előkelő a hajón volt külön csatatér és vagy már 35 embert legyőztem Gerry vagy 56. ot Dávid 17 Krisz 2 úgy hogy Gerry a legjobb a hajón de ellenem is kiált és ő győzött egy kicsivel, de másnap már nem akart ki állni ellenem. Dávidot is legyőztem és Kriszt is de, volt ott még egy ember, akit úgy hívtak Ash Ketchum és a pokemonjai: Pikachu, Snorunt, Swellow, Grovyle, Torkoal és Corphis. Már van egy pár kupája mint Gerrynek és amikor ezt mind elmondta ki hívott egy párbajra amiben én veszítetem. A hajón volt egy verseny hogy ki hány edzőt tud legyőzni

a nyertes pedig 50.000$ és egy szép kupát kap a másodig 10.000$ kap és a harmadik meg kap 3 jelvényt különböző szigetekről és az első három egymásall ki áll és aki közülük az első az ingyen utazhat hajókkal. Az első Garry lett a második Ash és a harmadig pedig én de a harcban nagyon nagy szerencsével én lettem az első. Másnapra már meg is érkeztünk és nekem már csak öt jelvénykel és nagyszerencse és én leszek a sziget bajnok.

 

 

11. Mini sziget

 

Ez a sziget kicsi volt. Volt rajta egy Gym (gba játékból vettem) egy pokemon korház és bolt és egy óriási emeletes ház. Garry, Ash, Dávid és Krisz tovább mentek a hajóval, ja és azt nem mondtam, hogy egy nagyon hosszú híd kezdődött a szigetről a végéig nem lehetett tovább meni. Elsőnek legyőztem a Gym-et. Ő a vízi pokemonokal foglalkozott. Pokemonjai: Dewgong, Cloyster, Sharpedo és egy Blastoise. Utána ki vettem egy szobát az emeletes házból ott bent is volt egy csomóedző, akiket sikeresen le is győztem. A következő hajó csak 7 nap múlva indulna el és így a hídon mentem. Vettem potiont, nagy labdát és útnak indultam.

 

12. A híd pokemonjai

 

Elindultam a hídon, de ahogy mentem tovább már fák bokrok is voltak rajta biztos mert itt nem jár autó, na ahogy mentem láttam Bulbasaurt meg Weedlet, Abrát el is kaptam pár pokemont még hozzá egy Abrát, Weedlet, Natut, Odisht, Taillow de ezeket  nem tartottam magamnál hanem pokemon boxoban ezekben tarthatunk 20 pokemont amit elfogtunk de nem akarjuk hogy nálunk legyen. És mentem tovább.

 

13. Wush city

 

A híd másik oldalán egy bizonyos Wush city van. Itt is van minden féle. Elsőnek is legyőztem a GYM.et és így már 5 jelvényem van. Kerestem, egy szállodát ahol meg szállhatok. Másnap meg néztem a régebben fogott pokemonokat és egész, jól vannak. Ezután elmentem egy étterembe ahol jól belakmároztam (egy kis pihenés nem árt) és ezután pedig elmentem a helyi professzorhoz, akit úgy hívtak, hogy Dan professzor. Ő ezeket a pokemonokat adja: Bagon, Spheal, Swablu és egy Trapincht ad. Én Trapincht választottam. Másnap, ahogy ki álltam egy edző ellen Charmander átalakult Charmeleoná. Így a következőnek azt tettem, hogy felszálltam egy hajóra, ami elvitt engem a következő szigetre, aminek a neve Non city.

 

14. Újból a hajón

 

Itt is minden ugyan olyan, mint az előző hajón de itt persze extra kiszolgálás van. Itt is volt verseny ahol én voltam az első. Itt a nyeremények ezek: Az első helyezett kap 100. 000$- t, a második kap 50. 000$ a harmadik pedig ingyen kaját kap az egész úton és az, aki a három edző között is a legjobb az pedig kap egy Treecko-t, én lettem az első a három között és én kaptam Treeckot is (-: . Én egyből beraktam Squirtle helyett, és úgy látszik nem is gyenge.

 

15. Harc sziget

 

Másnapra meg is érkeztem Non citybe. Eben a városban mindenki csak harcol. Itt négy GYM van, akiket nagy nehezen le is győztem. Így már meg van a nyolc jelvény. Megint találkoztam Ashvel, Gerryvel, Dáviddal és Kriszel. És még harcoltunk egy jót a liga előtt, mert Ashnek és Garrynek meg Dávidnak is megvan a nyolc jelvény, és másnap indul a hajó a sziget liga szigetére és így még ma fel kel készülni rá.

 

 

 

 

 

 

16. Végre itt!

 

Végre itt vagyok! Nagy nehezen eljutottam ide. Most már ezek a pokamonok vannak nálam: Croconaw, Nidorínó, Combusken, Charmeleon, Trapincht és Treecko. A boxjaimban: Sqirtle, Odish, Abra, Natu, Weedle és egy Taillow. Dávidnál ezek: Ivysaur, Vulpix, Poliwhirl, Graveler és egy Metang. Ashnek és Garrynek ugyan azok vannak Krisznek pedig ezek: Pidgeot, Clefary, Bellsprout és egy Xatu. És másnap pedig már kezdődik a bajnokság!

 

17. Bajnokság 1: Egyre erősebb!

 

El kezdődik a verseny! Kb. úgy 300-an, vehetnek részt. Dávid elég szépen halad, már vagy 20 meccsen túl van, mint én vagy Gerry. Ez úgy látszik, hogy egyre nehezebb de én bírom. Mindig jön az ellenfél kihirdetése. Már csak úgy 50-nen lehetnek bent és egyre csak nehezebb. Pár óra múlva csak 10 maradtunk benne volt Garry, Ash, Dávid és én.

 

18. Bajnokság 2: Harc!!!

 

Most már igazán vigyázni kell. Most elmondom ki kivel, harcol és kinyer. Lar Carol vs. Garry Oak. Gerry nyert. Harry Ten vs. Tom Enc. Harry nyert. Molnár Kristóf vs. Tin Fly. Kristi nyert. Ash Ketchump vs. Only Vam. Ash nyert. Fekete Krisztián vs. Fekete Dávid. Dávid Nyert. És az utolsó harcok menete a következő: Ash Ketchum vs. Molnár Kristóf, Garry Oak vs. Fekete Dávid. Harry azért nem harcol mert csalt és így kizárták.

 

19. Bajnokság 3: Dávid vs. Garry

 

 

Most egy élvezetes harc jön. Dávid vs. Garry. Itt már csak 3 pokemont lehet használni. Dávid ezeket választotta: Ivysaur, Graveler, Vulpix. Gerry ezeket: Umbreon, Dodrio, Alakazam. Elkezdődött a harc! Dávid kihívja Vulpixot Gerry pedig Alakazamot. Vulpix cikcakkal támad de, Alikazam el teleportál így sikertelen a támadás. Alikazam pszihicel támad és Vulpix ki, esik. Dávid kihívja Gravelert és ő, kiüti Alikazamot egy földrengéssel. Garry kihívja Umbreont és az, kiüti Gravelert egy hiperbitevel. Dávid kihívja Ivysaurt de Umbreon őt is kiüti egy hiperbiteval és így Gerry győz. És most nekem kell teljesíteni.

 

20. Bajnokság 4: Ash vs. Kristi

 

Én ezeket a pokemonokat választottam: Croconaw, Nidorínó, Combusken. Ash ezeket választotta: Pikachu, Snorunt, Corphis. El kezdődik! Én kihívom Combuskent Ash kihívja Corphist. Combusken ki üti őt egy flametowerrel. Ash kihívja Snorintott aki, ki üti Combuskent egy fagyasztással. Én kihívom Nidorínót. Nidorínó ki üti Snorintott. Ash kihívja Pikachut aki Ash legjobb pokemonja. És csak most kezdődik az igazi harc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. Bajnokság 5: Nidoking vs. Pikachu

 

És csak most kezdődik az igazi harc! Pikachu villám csapással támad de Nido elugrik előle. Pikachu már vagy húszat csinált és abból vagy 10 talált és már Nido gyenge és vissza akarom hívni de hírtelen nagy fény és Nidorínóból Nidoking lett.    Kris. :- Váó

                                                                                                Ash. : - Mi, micsoda? !

Nidoking el kezdi ütni Pikachut de, Pikachu elugrik mindig. Ám egyszer egy sziklához lapul és Nido úgy beleüt, hogy Pikachu átlyukassza a sziklát és neki csapódig a falnak és így én nyertem. És holnapután jön a nagy meccs, ahol bármi megtörténhet!

 

22. Bajnokság 6: Givani

 

Másnap felkeltem és kimentem az utcára és látom, hogy egy csomó R betűs fickó áll kint az utcán és az egyik nem enged tovább csak akkor, hogy ha legyőzöm. Le is győztem, és ahogy kiléptem a térre, látom, hogy Garry és Ash éppen legyőz két embert. Elmesélték, hogy ezek a Team Rocket és egy bizonyos Cool Tonc a kapitányuk és az ő főnöke Givani. Egy magas emeletes házba telepedett le. Éppen jött két Team Rocketes, én és Garry elindultunk hogy legyőzzük Givanit. Ash ott maradt hogy lefékezze az embereket és mi elindultunk abba a házba. Oda értünk, és amikor beléptünk ott volt Cool és egy Team Rocketes ember. És elkezdtünk harcolni ellenük. Én Cool ellen, Garry pedig az ellen a másik fickó ellen.

 

23. Givani 2: Harc! ! !

 

Coolnak 2 pokemonja volt: Arbok, Steelix. Ő kihívta Arbokot én kihívtam Croconawot. Croconaw elugrott Arbok minden támadása elől és végül ki ütötte egy vízsugárral. Ő kihívta Steelixet. Steelix ki ütötte Croconawot. Én kihívtam Nidokinget. Ő már könnyen legyőzte Steelixet hogy meg pörgette a farkánál, és a falhoz dobta. Garry közben legyőzte a másik fickót és mentünk tovább az első emeletre.

 

24. Givani 3: Maga a főnök! Givani

 

Az első emeleten is voltak emberkék, akiket le kellet győzni, és miután legyőztük őket mentünk volna tovább, de kétfelé lehetett meni jobbra és balra. Garry felment a jobb és amint felment lecsukódott egy vasajtó mögötte és ne tudott vissza jönni és így nekem kellet balra, meni és legyőzni Givanit. Nagy nehezen felértem és ott volt egy sziklás harcmező és a végébe ott ált Givani kezébe egy mesterlabdával és semmi más nem volt nála, mint pokemon. És azt mondta, hogy én egyszerre két pokemonal is jöhetek ellene. Ekkor ezt mondtam neki: - Le foglak győzni minden áron! ! !

 

25. Givani 4: Lugia a Mester labdába!

 

Ezt a történetet majd részletesen leírom. Annyit elmondok hogy Charmeleon  és Croconaw átalakul Charizardá és Feraligatrá, és legyőzöm Givanit de nem örökre. Vagyis. . . Hamarosan. ..

 

 

 

 

 

 

 

26. Bajnokság 7: Végső küzdelem!

 

Ma van az utolsó küzdelem, hogy bajnok legyek itt már 4 pokemon lehet nálunk én Feraligatrt, Nidokinget, Combuskent és Charizardott választottam. Garry Umbreont, Dodriot, Magmart és Siczort. Elkezdődik a harc! Garry kihívja egyből Umbreont, én kihívom Combuskent. Umbreon cikk cakkal támad de, ezt Combusken kivédi és mega punchal kiüti Umbreont. Garry kihívja Magmart aki földrengéssel ki üti Combuskent és én meg ki hívom Feraligatrt és Feraligatr hidro pumpával ki üti Magmart úgy hogy még a lángja is kialszik. Garry kihívja Dodriot. Dodrio hármas csapással kiüti Feraligatrt és én, kihívom Charizardott aki egy felelő csapással, kiüti Dodriot és Charizardott is, ki esik. Én kihívom Nidokinget, Garry pedig Siczort aki elkezdi villám gyorsan vagdosni Nidokinget, de Nidoking nem tud védekezni. Siczor abbahagyja és Nidoking majdnem össze, esik, és ekkor látja Nidoking hogy már mindjárt vissza, hívom és ekkor. . .

 

27. Bajnokság 8: Végső küzdelem 2! 

 

És ekkor Nidoking hírtelen teljesen fel gyógyult és mintha egyé váltam volna vele. Nidoking elkezdte ütni a mellkasát és én is azt csinálom. Garry nem tudta hogy mi történik. 

Riporter (Rip.): Ez bámulatos! Ugyan azt teszik! Vajon hogyan?

És ekkor Nidoking el kezdi ütni Siczort és Siczor nem tudja ki védeni Nidoking ütéseit. Siczor gyors támadást tesz de, Nidoking olyan gyorsan el kezd menni, mint Siczor így Siczor nem tudja eltalálni Nidokinget.

Garry: Hogy, hogy lehet ez?

Garry megpróbálja visszahívni Siczort de, nem tudja. Nidoking meg fogja Siczort és elkezdi szorítani. Kristi is ugyan azt teszi. Nidoking elhajítsa Siczort úgy, hogy bele repül a nézőtérre. Siczor kijön a nézőtérről és elkezdi vagdosni Nidokiget, de ez Nidokingnek meg se kottyan. Nidoking bele veri a földbe Siczort és erre Siczor elájul és így Kristi lett a bajnok.

Rip. : A győztes és egybe a bajnok Kriiiiiiiistiiiiiiiiiiii! ! !

És erre Garry kiszalad a stadiumból (könnyezve). Kristi letérdel, és örömében elkezd csurogni a könnye.

                                                           THE  AND

 

 

Vége az első fejezetnek! De jön a második! (és megszólal a pokemon főcím dala a Kantoí)

 

 

1. Végre otthon

 

Haza értem Paletta városba Ashel és Garryvel. A szüleim nagyon örültek. Még bulit is rendeztek, mert elsőnek bajnokságot nyertem. Oak professzor adott egy új Pokedexet nekem Ashnek és Garrynak. Dávid is ott volt és kérdezte, hogy ő mért nem kap új Pokedexet, Oak professzor azt mondta neki, hogy nem tartozik ebbe a városba. Másnap kihívott egy párbajra. Én elfogattam. Három-három elleni harc. Ő kihívta Ivysaurt én, pedig Charizardott. Charizard tűz örvénnyel ki ütötte Ivysaurt de, Ivysaur átalakult Venosaurá de így is kiesett ő kihívta Metangott. Metang megapunchal támadott de nem ütötte ki Charizardott. Charizard a levegőből egy mega fejeléssel ki ütötte Metangott. Dávid ki hívta Gravelert és Graveler ki, ütötte Charizardott. Én kihívtam Treeckot aki napfény csapással ki ütötte Gravelert. Dávid gyorsan tovább ment Kriszel New bark citybe de előtte még Viridan citybe. Mi is elindultunk Viridan citybe Ashel, Garryval és jó magammal és így egy új csapatott, alkottunk.

 

2. Újból itt!

 

Még régen innen indultam el a sziget ligára. Viridan cityből. Most újból itt vagyunk. Itt van egy Jackson nevű kiképző, aki nagyon erős. A pokemonjai: Magnium, Azumarill, Shiny Magneton, Poliwhirl, Golduck. Garry és én sem tudtam legyőzni, de Ash igen, mert már elfáradtak a pokemonjai. Utána elmentünk enni egy étterembe. És még kerestünk egy szállodát is de éppen ott volt Cool és ki ált elennünk de én könnyen legyőztem. Elmondta hogy Givani a helyi GYM. Mi egyből oda mentünk de zárva volt, és ahogy megfordultunk ott volt egy csapatnyi Team Rocketes és a Zsivány kapitány. Ő arra utasította őket, hogy győzzenek le minket de, nem tudtak. A zsivány kapitány elfutott és mi visszamentünk a szállodába

 

3. Givani

 

Másnap Garry és Ash elmentek Paletta városba, mert ott hagytak valamit. Én addig elmentem a GYMhez. És a GYM Givani.   Givani: - Már megint te vagy.         

                                                    Kristi: - Túl. Túlélted?

                                                    Givani: - Igen. Na harcolunk is, vagy csak beszélünk.

                                                     Kristi: - Kezhetjük!

Givani pokemonjai: Persian, Kingler, Rhydon, Machamp, Golem, Cloyster. Csak három pokemont lehet használni. Én kihívtam Combuskent és ő pedig kihívta Kinglert. Kingler támad vágással de, nem talál így Combusken egy rúgással fel rúgja Kinglert a plafonig és ki esik. Givani kihívja Golemet és Golem egy földrengéssel, kiüti Combuskent. Én kihívom Nidokinget és Nidoking egy mega punchal be, repeszti a páncélját Gólemnek. Golem kiesik. Givani kihívja Rhydont. Rhydon és Nidoking egymásba rohannak és elájulnak és így én nyerek. Givani ad három jelvényt hogy adjak oda egyet Ashnek és Garrynek.

 

4. Rakéta csapat (Jassie, James)

                                               

Mentünk tovább Pewter citybe. Oda adtam a jelvényt Ashnek és Garrynak is. Ash egy bizonyos Rakéta csapatról mesélt. Azt mondta, hogy nagyon gyengék de ravaszak. És amikor befejezte: - Készülj a harcra és vele s a kudarcra. Megmentjük a világot a pusztulástól. Zászlók alatt egyesül majd minden ember. Legyőzzük az igazság és szeretet szellemét. Jassie! James! A Rakéta csapat fénysebességgel csap le az áldozatára. Add meg magad most rögtön, vagy készülj a biztos halálra. Miau! Úgy bizony, szavamra!

Ash: - Na persze! Gyerünk…   - Áj! Szerintem szórakozzunk velük egy kicsit (Kristi).

Ash és Garry: - Jó!

- Torokkal gyerünk!  - Umbreon!  - Combusken!

Jassie: - Kapjuk el őket! Arbok!

James: - Oké! Weezing!

Combusken és Torokal fociztak Weezingel és Umbreon meg szétverte, miau és Arbokot. Ezután neki dobták Weezinget, Miaut és Arbokot a Rakéta csapatnak, és amikor Kristi vissza akarta hívni Combuskent átalakult Blazikenné.

 

 

 

 

 

 

 

5. Pewter city

 

Ash, Garry és én tovább mentünk Pewter citybe. Itt Brock a terem vezető és a szikla pokemonokal foglalkozik. Van egy Mudkipje egy Forretress és egy Ludicoloja. Elsőnek Ash majd Gerry én azt mondtam, hogy majd holnap ki állok ellene. A városba volt egy, Múzeum ahol nagyon érdekes dolgok voltak. Meg is néztem. És amikor mentem volna ki.

- Készülj a harcra és…

Ekkor már tudtam, hogy a Rakéta csapat de náluk volt egy ultra ball, amit kihívtak és egy Rhydon volt. Én ki hívtam Treeckot mert éppen az volt nálam, mert a többit ott hagytam a szállodába. Na szóval kihívtam Treeckot. Rhydon ökleléssel támadott de Treecko a hátára ugrott. Rhydon lerázta magáról Treeckot és bele vágta a földbe. A Rakéta csapat el kezdte beszívni a pokemonokat is, és beszívta Treeckot és amikor beszívta nagy fény a zsákból és egy Grovyle kivágta a zsákot és várt. Én nem tudtam, hogy mire vár ez a pokemon de rá jöttem, hogy ez Treecko átfejlődve az én Treeckom. Egy ostorcsapással elcsapta a Rakéta csapatot. Mindenki visszakapta a pokemonját. Az egyik professzor adott nekem valami kövületet hogy vigyem el a Cinóber szigetekre, és azért adnak egy pokemont. Másnap ki álltam a terem vezető ellen, Brock ellen.

 

6. Harc Brock ellen!

 

Brock kihívta Mudkipet aki nem nagyon erős és még álmos is. Én ki hívtam Nidokinget aki egy felökleléssel, ki ütötte Mudkipet. Brock ki hívta Ludicolot aki napfénycsapással, ki ütötte Nidokinget. Én ki hívtam Charizardott. Ludicolo megint napfénycsapással támad de, nem találja el Charizardott és így Charizard tűz örvénnyel, ki üti Ludicolot és már, tudom hogy Forretresst hívjaki. Brock ki hívta Onixot

- Mi?

Kérdeztem és már Onix körbe csavarta Charizardott a farkával, és bele döngöli a földbe. Én kihívom Ferilagtrt de Onix őt is körbe csavarta de Ferilagtr hidro pumpával ki üti Onixot és így én nyertem és már két jelvény meg van és már csak hat jelvény kell.

 

7. Ég veled Squirtle)-:

 

Ahogy mentünk tovább Cerulean citybe találkoztunk egy csapat Squirtlével akik, nem engedtek tovább. Én kihívtam Squirtlet és támadtam vízsugárral, de nem akart őse támadni se a többi Squirtle rá. És vissza akarom hívni de, nem akar vissza menni a poke labdába és ott kellett aludnom. Ash és Garry tovább mentek. Ám másnap se akart velem jönni mert ott akart aludni. Ash és Garry visszajöttek értem, és amikor oda értek én akkor elengedtem magamtól Squirtlet. És elkezdett hullani a könnyem és elrohantam úgy hogy majdnem fel löktem Asht és Garryt de amikor vissza néztem Squirtle átalakult Wartortlevé és ő is pityergett. Ash és Gerry utánam futott és tovább mentünk Cerulean citybe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Misty elleni harc!

 

Careluan citybe. Itt Misty a terem vezető. Őneki ezek a pokemonok vannak: Luvdisc, Gyrados, Corsola. Én álltam ki ellene elsőnek. Kihívtam Nidokinget ő pedig Gyrados. Gyrados hidro pumpával támad de Nidoking bele ugrik a vízbe. Nidoking meg fogja a farkát és a víz alatt bele csapja a falba és így Gyrados kiesik. Misty kihívja Corsolat aki meg keményíti magát Nidoking a víz alatt üti de nem bírja és így ki esik. Én kihívom Ferilagtrt aki Corsolat meg harapja és így Corsola le gyengül. Ferilagtr megint meg harapja és így ki esik. Misty ki hívja Luvdisc aki harapással támad de az nem hat Ferilagtr meg eszi Luvdiscot és így én nyerek. De amikor vissza hívtam volna Ferilagtrot akkor ki köpte Luvdiscot. Utána Ash és Garry is legyőzte Mistyt és mentem tovább Lawender townba. Ash és Garry pedig Saffron citybe.

 

9. Pikachu!

 

Ahogy mentem tovább Lawender townba egy elektromos erőműhöz értem itt elektromos pokemonok voltak de az egyiket se tudtam legyőzni mert túl gyors volt. Bementem az erőműbe ahol voltak emberek. Itt sok Pikachu volt de nem lehetett el vinni egyet sem. Körül néztem és egy ember Pichukat adott. Én kértem egyet de nem akart a póké labdába lenni. Az ember elmondta hogy mértem, így mindig kint lesz és nem a póké labdába. Mentem volna kifele amikor elment az áram. Az őr elmesélte hogy néha egy Zapdos nevű pokemon jön ide, de még senki se látta. Én elmentem egy szobába ahon már világos volt. Mentem tovább és egyre nagyobb volt a fény és egyszer csak meglátom Zapdost. A poke labdáimhoz nyúltam volna de a falnak csapta Zapdos. Pichuval kellet harcolni. Pichu még megse tudta támadni Zapdost de amikor vitte volna el a poke labdáimat Pichu átfejlődött Pikachuvá és egy óriási villámcsapást csinált, ami eltalálta Zapdost és elejtette a poke labdáimat. Pikachut gyorsan poke központba szállítottam, mert nagyon legyengült. És Pikachut ki cseréltem Trapinch hogy Pikachu legyen velem.

 

10. Lawender town

 

Meg érkeztem Lawender townba. Itt nincsen edző terem de egy bizonyos szellem torony van ahol szellemek vannak Elsőnek egy szállodába ki vettem egy szobát és legyőztem pár edzőt. Másnap indultam volna tovább de az út mind két fele le volt zárva csak másnap lehetett tovább menni. Elmentem pár pokemont fogni. Fogtam egy Geodudet egy Sandshrewet és egy Onixot a közeli barlangba. Unalmamba elmentem abba szellem toronyba. Az első szinten volt pár kiképző akiket legyőztem. Ahogy felértem a második szintre becsukódott az ajtó és egy Gastly egy Haunter és egy Gengar jelent meg akiket sikeresen elfogtam. A harmadik szinten volt egy Duskul egy Shuppet és egy Dusclops. Duskult és Shuppetett eltudtam fogni de Dusclopsot nem tudtam elfogni. A negyedik szinten Shiftry van akit eltudtam fogni. Az ötödik szinten egy edző van aki...            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Harc Dávid ellen!

 

… Dávid és kihívott egy párbajra. Én bele egyeztem. Dávid kihívta Golemet. Én kihívtam Nidokinget. Golem ökleléssel támad de Nidoking ezt felfogja. Nidoking Golemet elrepíti és Golem keze eltörik. Nidoking fel ökleli Golemet és Golem ki esik. Dávid kihívja Metagrosst aki egy stretengel ki üti Nidokinget. Én kihívom Charizardott aki Metagrosst tűz örvénnyel ki üti. Dávid kihívja Poliwratht aki víz sugárral támad de Charizard el repül előle. Charizard hiper fejeléssel ki üti magát és Poliwrathot is. Dávid Venaosaural támad én pedig Blazikennel. Venosaur napfénycsapásra készül. Blaziken tűz sugárral támad Venosaurra de nem üti ki. Venosaurnak sikerül a napfénycsapás és Blaziken kiesik. Én kihívom Grovylet és karmolással kiüti Venosaur. Dávid kihívja Vulpixot és Vulpix tűz csóvával támad. Grovylet elugrik előle és penge levéllel majdnem ki üti Vulpixot de ekkor Vulpix át alakul Ninetalesá. Ninetales tűz örvénnyel kiüti Grovyletet. Én kihívom Ferilagtrot aki hidro pumpával kiüti Ninetalest. Dávid kihívja Gloomot aki Ferilagtr kiüti egy napfénysugárral. Én Pikachuval támadok és kiütöm Gloomot egy villámcsapással, és így én győzök. Dávid gratulált és elment. Amikor leértem odaadtak nekem egy kupát amit azért kaptam mert legyőztem Dávidot mert ő volt a szellem toronyba a bajnok. Másnap tovább mentem Saffron citybe.

 

12. Sabrina

 

Meg érkeztem Saffron citybe. Itt Sabrina a psziho edző a GYM. Bementem az edző terembe. Itt mindenki csak furcsa dolgokkal volt elfoglalva. Kihívtam Sabrinát és ő elfogadta a kihívást. Én Pikachuval támadtam, ő pedig Kadabrával. Pikachu menykő csapással támad de Kadabra felfogja azokat. Kadabra psziho csapással ki üti Pikachut. Én kihívom Charizardot aki tűz örvénnyel támad és kiüti Kadabrát. Sabrina kihívja Hauntert aki kiüti Charizardot úgy hogy jól megijeszti. Én kihívom Combuskent akit megint megijeszt Haunter de Combusken nem ijed meg. Haunter gyors támadást csinál és sok lesz belőle. Combusken meg üti az egyiket de átüt rajta. Átüt a következőn is és a következőn is. Haunter pszihikus csapással támad és majdnem ki üti Combuskent. Combusken körbe tűzörvénnyel támad amibe bele kerül Haunter és kiesik és én győzök. Most már négy jelvényem van és tovább megyek Celadon citybe.

 

13. Egyszerre két jelvény!

 

Megérkeztem Celadon citybe. A városban senki se volt. Bementem szinte minden hova de sehol senki. Megnéztem a GYMt és a bejárat előtt gyülekeztek az emberek. Megnéztem hogy mi folyik ott. Két edző volt. Az egyik Surge hadnagy a másik pedig Erika. Mindketten GYM laderek voltak. Harcban senki sem ált nyerésre ezért abba hagyták. Mi után szétszéledt a tömeg odamentem és meg kérdeztem tőle hogy-hogy lehet hogy egyszerre két GYM lader van egy városban. Surge hadnagy azt mondta, hogy ő jött ide hogy legyőzze Erikát. Én kihívtam őket egy csatára. Ők elfogadták egy feltétellel! Egyszerre két pokemont használunk, és ha azok ki esnek, akkor mi vesztünk. Surge hadnagy és Erika együtt voltak. Elkezdődött a csata, én Pikachuval és Nidokingel támadtam ők, pedig Raichuval és Tangelával támadnak. Nidoking megfogja Tangelát de Tangela méreg porral támad, ez nem hat Nidokingre és így Nidoking bele dobja a földbe Tangelát és Tangela ki esik. Raichu és Pikachu egyszerre támad menykő csapással. A két villám egy másba megy, és össze vissza csapkod. Addig Nidoking hátúról fel ökleli Raichut. Raichu fel repül a levegőbe és Pikachu menykő csapása bele csap Nidokingbe és így kiesik de, Raichu meg úgy bele csapódik a földbe, hogy nem bírja folytatni, így enyém lett egyszerre két jelvény is. Nemsokára elindultam Fuchsia citybe.

 

A szafari park (rövid történet)

                                                      

Meg érkeztem Fuchsia citybe. Út közbe fogtam pár pokemont, még hozzá ezeket: Murkrow, Houndor. Ebben a városban van egy szafari park ahol pokemonokat lehet fogni. Be is mentem oda és fogtam egy pár pokemont: Natu, Kirlia, Pinsir, Rhydon, Paras, Lotad és egy Heracross. Csak egyikkel sem fogok harcolni, mert tapasztalatlanok és gyengék.

 

14. Koga elleni harc