Az ÁVH-hoz hasonló etnikai összetételű, és ennek megfelelően az ÁVH-hoz hasonló elveket valló és módszereket alkalmazó Központi Nyomozó Főügyészég először dr. Ladnyik Edina becsületsértési ügyével kapcsolatban koholt koncepciós eljárást a "véletlenül" ugyancsak zsidó dr. Szemere Tímea vezényletével szerkesztőnkkel szemben, majd a véletlenül szintén zsidó dr. Waltner Rolland koholt koncepciós eljárást dr. Gál Péterné, dr. Dankó Eszter és dr. Halász Orsolya bírónők hamis megvádolása címén, végül a saját állítólag létező becsületének megsértése miatt újabb koncepciós eljárást kezdeményezett, amit egészen véletlenül a szintén zsidó dr. Maraffai Tamással szerettek volna levezényelni, végül azonban a koncepciós vádirat érvényre juttatását már egy másik zsidóra bízták, vélhetően azért, mert nem találtak gójt, aki az ilyesmihez segédkezni hajlandó lett volna... Először a dr. Gál Péterné és dr. Dankó Eszter hamis megvádolása kapcsán bukott akkorát dr. Waltner Rolland, ami minden más jogállamban a végleges távozásához kellett volna, hogy vezessen: bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást a Legfőbb Ügyészség. Másodszor dr. Ladnyik Edina becsületsértési ügyében jött a csúfos bukás: első, majd másodfokon is felmentették szerkesztőnket. A mai napon jött a harmadik hideg zuhany: első fokon ugyan a kezdő bíró lefeküdt a zsidó ügyész nyomásának, a Fővárosi Törvényszék azonban másodfokon ma felmentette szerkesztőnket dr. Waltner Rolland állítólag létező becsületének megsértése alól: megállapította, hogy a koncepciós eljárás koholás, a cionista törpe, illetve a diploma Tel Aviv-i piacon köszvényes kóser libáért történő megvétele vélemény, illetve negatív értékítélet, amit még a zsidó Waltnernak is tűrnie kell, ami objektíve nem alkalmas a becsület csorbítására...

Vajon mit tesz most dr. Waltner Rolland? Szalad a MAZSIHISZ-es főnökeihez? Netán verőemberekhez fordul? Vagy végre önkritikát gyakorol és nyugdíjba megy?

Az ítélethozatal után nem sokkal felhívta a Központi Nyomozó Főügyészségen dolgozó egyik ismerőse szerkesztőnket és izgalommal kérdezte a döntés felől. Szinte ujjongott, amikor meghallotta az eredményt, szívből gratulált szerkesztőnknek az általa (is) kifejezetten utált dr. Waltner Rolland újabb - most már sokadik - veresége hallatán!