Az 1.Pf. tanács zárt ülésén történtek percek alatt kiszivárogtak!

2017. április 13-án zárt tanácsülésen hozott ítéletet Fermanné dr. Polák Zita tanácsa. Az ülésen a 3 tagú bírói tanács vett részt és esetleg még egy írnok... Az eredményről 1 órával később részletesen beszámolt dr. Regász Mária, aki a tanácsülésen értelemszerűen nem volt jelen és az ott történtekről hivatalosan senki semmilyen információt nem adhatott ki neki!

Látnoki képesség, vagy hivatali visszaélés, korrupció?! Megjelent netán dr. Regász Mária előtt Mózes lángoló csipkebokor képében és közölte: "Lányom, Fermanné így döntött.", avagy a tanácsülésen jelen voltak egyike korruptnak bizonyult: hivatali helyzetével visszaélve azonnal tájékoztatta dr. Regász Máriát - netán Dr. Grád Andrást? - a zárt ülésen hozott, nem publikus eredményről?

Ehhez képest már csupán apróság, hogy egyébként a másik felet viszont még arról sem tájékoztatta a táblabíróság, hogy a fellebbezési ügye megérkezett hozzájuk, náluk van. Így persze értelemszerűen sem az ellenkérelmet, sem dr. Regász Mária előterjesztéseit nem ismerhette meg és nem is reagálhatott rájuk.

Mindez 2017-ben Európa közepén, egy demokratikus jogállam fővárosának táblabíróságán, a tisztességes és kontradiktórius eljárás, a törvény előtti egyenlőség és a fegyveregyenlőség jegyében...