dr. Kováts Katalin szerint az az állítás, hogy dr. Regász Mária állítólag becsapta, és megkopasztotta Czenki Melindát 2009-2013 között, szorosan összefügg azzal az állítással, hogy szerkesztőnk állítólag hamis tanúzásra bírta rá Keresztes Csabát egy Melindát nem is érintő ügyben 2014 januárjában, illetve állítólag megerőszakolta Czenki Melindát 2014 decemberében.

Hogy hogyan függ össze, arra az ítélethirdetésen nem kaptunk választ a bírónőtől, és vélhetően az írott ítéletben sem fogunk rá választ kapni. A bírónő szerint tehát bárkiről nyugodtan lehet hivatalos eljárásban bármilyen bűncselekmény elkövetését állítani függetlenül attól, hogy az illető bűnösségét megállapították-e, vagy sem, illetve, hogy volt-e az állításnak bármi köze ahhoz az eljáráshoz, amelyben elhangzott. Érdekes elképzelés egy bíró részéről, mindenesetre nem javasoljuk, hogy erre az ítéletre hivatkozva bárki ilyesmivel próbálkozzon, mert nem valószínű, hogy hazánkban lenne netán akárcsak egyetlen egy másik bíró is, aki ezt az elképzelést osztaná.

A baj csak az, hogy mire ezt az ítéletet megváltoztatja a Fővárosi Törvényszék, dr. Regász Mária dr. Kováts Katalin bírónő nem jogerős ítéletére hivatkozva legalább 100 alkalommal fogja rövid időn belül mindenhová benyújtani, hogy szerkesztőnk nemi erőszakoló és hamis tanúzásra rábíró. És persze ezzel újabb 100 büntető eljárást vált ki önmagával szemben.