Újabb szívet, lelket melengető, szívet gyönyörködtető keresettel és feljelentéssel örvendeztette meg a jogtudomány lelkes rajongóit dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó!)

Az eljáró bíró érzékelhetően nem rendelkezett kellő művészi érzékkel: nagyjából egyetlen rövid mondattal utasította vissza a keresetében többek között éppen az inkompetenciájára utaló kijelentéseket sérelmező dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó!) pazar, 45 oldalas mualkotását, mint tárgyalásra alkalmatlant.

Azután az eljáró bíró dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó) fellebbezését is visszautasította - felterjesztés nélkül - annak érdemi vizsgálatra alkalmatlan voltára hivatkozva.

dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó!) azonban rongyig cipeli vett nimbuszát: a fellebbezés visszautasításával szemben is fellebbezett!

Láss csodát: az eljáró bírónő ezt a fellebbezést is hiányosnak tartotta és hiánypótlásra szólította fel dr. GÁL PÉTERT (Pált, a Palkót!)

dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó!) azonban a hiánypótlásra felhívást is megfellebbezte, nem zavarta, hogy pervezető végzésről van szó, amivel szemben nincs helye fellebbezésnek!

dr. GÁL PÉTER (Pál, a Palkó!) nem adja olcsón a bőrét, avagy csak nem tudja, hogy mikor kell valamit még időben abbahagyni...

http://kukkoroos.atw.hu/35P23249-2019-keresetlevel+feljelentes.pdf

http://kukkoroos.atw.hu/35P23249-2019-Palko-vs-judge.pdf