Chat

 

Menü

Főoldal Ádámról Szereposztás Cikkek, interjúkKollégák véleményeLinkek

Galéria

Előadás képek Fellépésekről Egyéb képek

Blog

Fórum

Spooon 1-2-3

online

 

Hírek, frissítések

Februári szereposztás
Felkerültek az aktuális menüpontba a februári előadások,
itt megnézhetitek.
22 Jan 2012 | szerk

Die Shöne und das Biest
Münchenben 2011. október 27-től, október 30-ig lesz látható a Szépség és a Szörnyeteg c. musical.

forrás.

A kölni Musical Dome-ban 2011. november 30-tól egészen 2011. december 18-ig látható az előadás.

forrás.
06 Oct 2011 | szerk

Broadway fesztivál 2011. képekben
Összesen 20 képet találhattok a galériában (eddig:) )
Megnézem > .
01 Oct 2011 | szerk

Németországba megy a Szépség és a Szörnyeteg
A Budapesti Operettszínház szoros nemzetközi versenyben nyerte el Alan Menken-Howard Ashman-Tim Rice A Szépség és a Szörnyeteg című musicaljének játszási jogát Európában, német nyelvterületen. A társulat idén több mint ötven előadással vendégszerepel Münchenben és Kölnben.

2005 tavaszán mutatta be az Operettszínház Böhm György rendezésében a világ egyik legszebb meséjéből készült musicalt. A produkció azóta több százszor volt látható a Nagymező utcai teátrumban, s tavaly karácsonykor már bemutatkozott Münchenben is. Ekkor is több mint húsz alkalommal került színre a bajor városban az Operettszínház sztárjaival.
Kerényi Miklós Gábor főigazgató most örömmel jelentette be a hírt, hogy a tavalyi nagy sikernek, illetve a remek produkciónak, s kitűnő szereplőgárdának, no és a kitartó tárgyalásoknak köszönhetően A Szépség és a Szörnyeteg hosszabb turnéra indul. Csak idén több mint ötven alkalommal lesz látható Németországban: októberben-novemberben-decemberben Münchenben és Kölnben tekinthető meg. A siker köszönhető annak is, hogy egy igazi hungarikum is helyett kapott az előadásban: a táncoló-éneklő tányérokon, poharakon, a mesében megelevenedő tárgyakon a híres Herendi Porcelán motívumai láthatók.

A németországi előadásokban a többi között látható a Szörnyetegként Homonnay Zsolt és Peller Károly, a Szépségként Kékkovács Mara és Füredi Nikolett, Gastonként Németh Attila, Magócs Ottó, illetve Polyák Lilla, Földes Tamás, Bálint Ádám, Sánta László, Oláh Tibor, Sz. Nagy Ildikó Bardóczi Attila és Vörös Edit is.

forrás: operett.hu
19 Sep 2011 | szerk

Broadway fesztivál 2011.
2011. szeptember 23-án fél ötkor a Magyar sztárszerzők maratonjával indul a program. Több mint száz év magyar muzsikája lesz hallható - a Budapesti Operettszínház “házi szerzőitől". Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs, Huszka Jenő, Jávori Ferenc, Kálmán Imre, Kocsák Tibor, Lehár Ferenc, Lévay Szilveszter, Szakcsi Lakatos Béla, Szirmai Albert, Szörényi Levente, Zerkovitz Béla operettjeiből és musicaljeiből csendülnek fel részletek Angler Balázs, Bálint Ádám, Bereczki Zoltán, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Bódi Barbara, Csengeri Ottília, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Faragó András, Feke Pál, Füredi Nikolett, Geszthy Veronika, Kádár Szabolcs, Kalocsai Zsuzsa, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Lehoczky Zsuzsa, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Németh Attila, Oszvald Marika, Pálfalvy Attila, Peller Anna, Peller Károly, Petridisz Hrisztosz, Sánta László, Sasvári Sándor, Siménfalvy Ágota, Simon Boglárka, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Szerényi László, Szinetár Dóra, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Vörös Edit előadásában.
Közben 17:30-kor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra. A Sztárszerzők évét és a 2011-es Pesti Broadway Fesztivált, a Budapesti Operettszínház sztárjainak részvételével megnyitja: Csomós Miklós főpolgármester-helyettes, Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere és Kerényi Miklós Gábor - KERO®, a Budapesti Operettszínház főigazgatója.

Szeptember 24-én a 2011-es Pesti Broadway Fesztivált Táncdalfesztivál zárja. A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek magyar slágereit a Budapesti Operettszínház sztárjai és fiatal tehetségei adják elő: Bálint Ádám, Bordás Barbara, Brasch Bence, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Szerényi László, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi.

forrás: operett.hu
19 Sep 2011 | szerk

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews

Template: aeidail \\ © 2008-2011 Bálint Ádám