Chat

 

Menü

Főoldal Ádámról Szereposztás Cikkek, interjúkKollégák véleményeLinkek

Galéria

Előadás képek Fellépésekről Egyéb képek

Blog

Fórum

Spooon 1-2-3

online

 

Hírek, frissítések

Gasztrobloggerként is befutott Bálint Ádám
Nem sokan tudják az Operettszínház művészéről, hogy remek szakács. Nemrég azonban blogot indított, hogy megossza az olvasókkal kedvenc receptjeit. Sőt, csapatával egy főzőversenyen is megmérettette magát...
Prózai oka van annak, hogy Ádám miért került közel a főzéshez. "Akkor szoktam rá, amikor két színházi próba között hazarohantam, és összesen két órám volt, hogy egyek. Ekkor mindig összedobtam magamnak valamit. Először receptekből próbálkozom, aztán szépen lassan a saját ízlésem szerint átalakítom azokat. A blogon olyan ételek találhatóak, amelyek maximum fél óra alatt elkészíthetőek és egészségesek, ami számomra azt jelenti, hogy adalékanyagoktól mentesek. Mindhárman, akik ezen az oldalon dolgozunk, szeretnénk azoknak a kedvét is meghozni a főzéshez, akik eddig esetleg valami miatt tartottak tőle, és kevésszer ragadtak fakanalat."A Spoon 1-2-3 csapata

Két ismerősével, Évával és Dorcival hozták létre a Spoon 1-2-3
elnevezéső blogot pár hete. Korábban szerettek volna már külön-külön indítani egyet, de gondolták, összedolgoznak inkább. Ezzel ők Magyarországon az elsők, akik csapatban főznek-írnak. Jól kiegészítik egymást, már ami a recepteket illeti. Egyikük az egészséges ételekben van otthon, másikuk az olasz konyhát ismeri remekül, Ádám pedig a keleti ízek szerelmese és mestere. A honlapra napi egy bejegyzés érkezik a készítőktől, ezek természetesen kizárólag előre kipróbált receptek, amelyekhez az ételek fotóit is mellékelik. Az olvasók persze hozzá is szólhatnak, szerencsére élnek is ezzel a lehetőséggel. Ádám azt mondja, "Nem várt sikert hozott az oldal, hiszen elindulása óta már több média-megkeresésünk is volt, főztünk például az egyik kereskedelmi televízióban, illetve részt vettünk egy szakácsversenyen is."
24 Jun 2010 | szerk

Hoztam egy dalt Szendrőládért!
Az árvíz által egyik leginkább sújtott Borsod megyei település megsegítéséért fogtak össze a Budapesti Operettszínház musicalsztárjai, s döntötték el: jótékonysági koncerttel gyűjtenek pénzt a községnek.

A 2010. július 3-ai, délután 3 órakor kezdődő esemény azért is különleges, mert a nézők kedvenceiktől csak olyan dalokat hallhatnak, amelyeket még soha nem adtak elő a Nagymező utcai teátrum színpadán!

A műsorban fellép: Bálint Ádám, Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Faragó András, Füredi Nikolett, Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Náray Erika, Pálfalvy Attila, Papadimitriu Athina, Peller Anna, Polyák Lilla, Siménfalvy Ágota, Szabó P. Szilveszter, Szerényi László, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi. Műsorvezető: Csonka András.
14 Jun 2010 | szerk

Egy éj Velencében
" Nemzetközi együttműködés eredménye Johann Strauss Egy éj Velencében című, régen játszott operettjének új előadása is. A bemutatót a Budapesti Tavaszi Fesztiválon tartja a teátrum, ugyancsak KERO® rendezésében, mellyel Erfurtban debütált. A német városból érkeznek a díszletek és jelmezek, a flipper-pályán golyónak öltöztetett színészek mutatják be a szerelemmel, féltékenységgel, félreértéssel, no és persze keringőkkel teli történetet. Bemutatkozik a produkcióban Homonnay Zsolt, Földes Tamás, Bálint Ádám, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Fischl Mónika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Szabó Dávid, Faragó András és Oszvald Marika. "
08 Jun 2010 | szerk

Rebecca képek
Került még fel 13 új kép a Rebeccaból megnézem
22 May 2010 | szerk

Elmarad a Nők Lapja Családi Hétvége vasárnapi programja
Vörös riasztás van érvényben a közép-dunántúli régióban, amelyet még szombaton délután adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A viharok és az erős szél miatt nem javasolják, hogy szabadtéri rendezvényeket tartsanak a fővárosban.

Sajnálattal értesítjük olvasóinkat, hogy a fent jelzett okok miatt a Nők Lapja Családi Hétvége vasárnapi programja elmarad. Köszönjük megértéseteket.

A Nők Lapja csapata
16 May 2010 | szerk

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews

Template: aeidail \\ © 2008-2011 Bálint Ádám