Chat

 

Menü

Főoldal Ádámról Szereposztás Cikkek, interjúkKollégák véleményeLinkek

Galéria

Előadás képek Fellépésekről Egyéb képek

Blog

Fórum

Spooon 1-2-3

online

 

Hírek, frissítések

Sok meglepetés a 300. A Szépség és a Szörnyeteg előadáson
A 2005-ben bemutatott Disney-musical május 17-én háromszázadszor lesz látható a Budapesti Operettszínház előadásában. A művészek és Böhm György rendező meglepetésekkel készülnek a jeles alkalomra.

Az Operettszínház legrégebben futó családi musicalje kerek jubileumhoz érkezik a jövő héten, hiszen több mint hét év alatt háromszázadszor gördül fel a függöny Belle-nek, a Szörnyetegnek és társaiknak.Nem csak a Budapesti Operettszínházban volt azonban látható a musical, már több turnén vett részt a társulat Németországban, amely idén nyáron és ősszel, valamint a következő évadban sem lesz másképp. Ismét külföldre utaznak hosszabb-rövidebb vendégjátékra, úti céljaik között szerepel többek között Drezda, Mannheim, München, Frankfurt és Bécs.

Az ünnepi előadáson a meglepetések mellett jelen lesznek korábbi szereplők is, érdemes tehát jegyet váltani erre a különleges alkalomra! De siessenek, mert belépők már csak korlátozott számban elérhetőek!

forrás: operett.hu
09 May 2012 | szerk

A Miss Saigon Baján - halászléfőzés a sztárokkal és Rebecca Sopronban
Feltöltöttem pár képet a soproni Rebeccaról.
[link].

"Halászléfőzéssel egybekötött sajtótájékoztatón vettek részt a Miss Saigon szereplői a Budapesten található Bajai Halászcsárdában. A helyszínválasztás apropója a nyári szabadtéri Miss Saigon előadás volt. (...)
A bográcsok köré a következő összetételben álltak fel a színészek: Kasza Tibor csapatkapitánnyal testvére, Kasza Gábor, Balassa Krisztián, Molnár Karesz (d1 TV) és Kerényi Miklós Máté főzött együtt, Szendy Szilvinek Feke Pál, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos és Szabó P. Szilveszter segítettek, Bálint Ádám csapatát pedig Dancs Annamari, Bordás Barbara, Ambruzs Ádám, Dolhai Attila és Csengeri Ottília erősítette.

Képek az eseményről itt találhattok..

Valamint itt egy videó is:
24 Apr 2012 | szerk

Búcsúzik az Egy éj Velencében
Utolsó alkalommal kerül színre április 16-án Strauss operettje, amely flipperasztalon játszódik, és ahol a szereplők golyóknak öltözve énekelnek-játszanak a színpadon.
Az előadást KERO® rendezésében 2007-ben Erfurtban mutatták be nagy sikerrel, aki 2011-ben a Budapesti Operettszínház is színpadra állította az operettet, amit hétfőn utolsó alkalommal tekinthetnek meg nézőink. Varázslatos muzsika, egyszerre andalító és felpezsdítő keringők, vérforraló polkák, álarcosbáli forgatag, igazi ünnep a Szent Márk téren; s közben szerelem, csalás, felszarvazás, féltékenység, beteljesülés. Ez az Egy éj Velencében! (...)
Az előző évadban bemutatott darab a premier óta változatlan szereposztásban futott, színpadra lépett: Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Boncsér Gergely, Homonnay Zsolt, Földes Tamás, Petridisz Hrisztosz, Vörös Edit, Szendy Szilvi, Bordás Barbara, Fischl Mónika, Peller Károly, Szabó Dávid, Geszthy Veronika, Lukács Anita, Bálint Ádám, György-Rózsa Sándor, Dézsy Szabó Gábor, Jantyik Csaba, Oszvald Marika, Farkasréti Mária, Sánta László, Oláh Tibor és Kökény Pál.
16 Apr 2012 | szerk

A kölni Szépség és a Színházak éjszakája képekben
Felkerült az előadások közé pár kép a kölni Szépség és a Szörnyetegből,
megnézem.

Valamint pár kép a Színházak éjszakájáról,
megnézem.
15 Apr 2012 | szerk

Megnősült és gasztroblogger lett a Megasztár énekese
17 Feb 2012 | szerk

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews

Template: aeidail \\ © 2008-2011 Bálint Ádám