Daily OpenWRT build fail: .attempt to use poisoned "bcopy"  

Today building the daily OpenWRT snapshot for my NSLU2 failed with an error:


../include/obstack.h:153: error: attempt to use poisoned "bcopy"


Read more...
[ hozzászólás ] ( 43 megtekintés ) [ 0 trackbackek ] permalink ( 3 / 150 )
Towardpro MG946R firmware 

I have managed to get a Towardpro MG946R servo like this:
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... oduct=6222

Read more...
[ hozzászólás ] ( 25 megtekintés ) [ 0 trackbackek ] permalink ( 3 / 148 )
Mjpeg-streamer input plugin for Icamview based IP cameras 

Today I have managed to create an input plugin for the Mjpg streamer which grabs the JPG frames from my Asus Mimic CX200 IP camera trough it's properitary protocoll.

Q: Ok but what is it good for?
A: Originally this camera was purcashed by my father for survillance purposes. But the quality of the supported softwares, made it unusable to it. The client software could only record to AVI which means the PC have to deconvert the JPG frames, and compress them to the video format. With two cameras it was a challange for his old AMD Duron config. I am going to write a survillance output plugin to the mjpg-streamer which will allows to control the input plugins and the output_file plugin configuration in a comfortable way.


I send my greetings to all developers at the Megatec for their bullshit products.

[ 1 hozzászólás ] ( 80 megtekintés ) [ 0 trackbackek ] permalink ( 2.9 / 150 )
Asus X51R & Ubuntu & Skype & no microphone 

The Skype microphone did not worked for me since the 9.04.
I have added the following to the /etc/modprobe.d/alsa-base.conf:



options snd-hda-intel model=3stack-660
options snd-hda-intel position_fix=1




And now it works fine.

Since then my machine has exactly similar internal (expect the pcmcia slot and the card reader) this solution should works for the Packard-Bell Easynote-SB89
[ hozzászólás ] ( 2 megtekintés ) [ 0 trackbackek ] permalink ( 2.9 / 161 )
Daily Qt Sapience - Fix broken associate with the .pro files under Win 7 

I have installed a new version of Qt SDK on my Win7. Of course I have kept in my mind the Windows's fragile internal mind, so I have uninstalled my previous Qt and QtCreator installations.
The SDK installed fine, but I cannot set the QtCreator to be the default associated program with the pro files anymore. Rightclick associate with browse the qtcreator.exe, and nothing happends. No error message, nothing. Typical M$ related error. After googling a half an hour I have found the solution:
Read more...
[ hozzászólás ] ( 11 megtekintés ) [ 0 trackbackek ] permalink ( 2.9 / 180 )

<< <Előző | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | Következő> >>

 
számláló