Bán-házak, Balatongyörök
Kossuth Lajos utca 77./a

Széchenyi István utca 10.

Üdvözöljük Balatongyörökön!Balatongyörök Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, a Balaton észak-nyugati részén fekszik. A Balaton-felvidék egyik legszebb kistelepülése, északról a Keszthelyi-hegység örökzöld fenyőivel és lombos fáival borított lánca övezi. A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos panoráma, a tiszta levegő rabul ejti, visszacsalogatja az egyszer ide látogatót.

Nagy népszerűségnek örvend a horgászat, hiszen a tó olyan halfajtákat rejt, amelyek megdobogtatják a vérbeli horgászok szívét.


Több, mint kétezer éves hagyománya van környékünkön a szőlőművelésnek és borkészítésnek. Családi pincék és rendezvények várják a borkedvelőket és a borkultúránk iránt érdeklődőket.


A nemrégiben átadott kerékpárúton körbekerekezheti a Balatont.


Gímszarvas, őz és vaddisznó egyéni és társas vadászata erdeinkben! Sportlövészet-kirándulásra, lőversenyre, lőgyakorlatra, agyagkorong-lövészetre is lehetőség van a közelben.

Balatongyörök közvetlen közelében számos műemlék, múzeum, meghitt és csendes kirándulóhely, valamint egyéb szórakozási lehetőség bővíti kínálatunkat.


Májustól őszig sok rendezvény várja az üdülővendégeket, a turistákat és az érdeklődőket. Folklór, komolyzene, ifjúságnak szóló zene, térzene, bálok, borfesztivál, szüreti felvonulás, boros forgatag, búcsúk, sportversenyek, képzőművészeti kiállítások és egyéb műsorok szinesíthetik a nyaralók programjait.

TÉRKÉP