Ne hagyja, hogy elvegyék, amiért egy életen át dolgozott!
Mi készen állunk arra, hogy az Ön oldalán beavatkozzunk hitelügyébe és az
Ön ellen indult végrehajtási eljárásba!
Rendelkezésünkre állnak azok a jogi eszközök, melyekkel Ön mellett is eredményesen vehetjük fel a harcot!

         
   
Az adatok megadása után azonnal küldjük Önnek emailben a 15 életmentő tippet teljesen DÍJMENTESEN! Használja ki Ön is!
   
   
Név: *
Email: *
 
   
         
         
 
 
 
 

Mi az, amit tehetünk Önért?

Vállalkozásunk egy tanácsadó iroda, mint szakmai érdekképviselet, mint szakszervezet, amely banki és egyéb adósok képviseletére alakult az ország egész területén.

Végrehajtás, banki felmondott hitelek esetén azonnal be tudunk avatkozni folyamatban lévő ügyekbe. Munkánk célja a kényszerértékesítés és kényszer kilakoltatás megelőzése,
megakadályozása.

Irodánk eredményes munkáját bankszakmai és végrehajtásos ügyekben jártas szakemberek, gyakorló jogászok és ügyvédek segítik, akik tudják képviselni az "átlag" emberek, vállalkozások érdekeit, szükség esetén a védelmét.

Miért minket válasszon?

Azért érdemes hozzánk fordulni, mert ma Magyarországon elsőként és egyedüli tevékenységgel mi az adott területek gyakorlott specialistái vagyunk, ezért minden esetben eredményességgel tudunk eljárni és beavatkozni.

Ma elmondhatjuk, nagyon kevés olyan szakember van, aki jártas a banki ügyekben, és a végrehajtás minden területét is ismeri és tudja kezelni.

Irodánk olyan, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdát tudhat maga mögött, akik a hosszú évek alatt megszerzett szakmai és gyakorlati tudásukat az ügyfeleink javára fordítják.

Ügyfeleink ezáltal biztonságban érezhetik magukat a jogszabály adta lehetőségek kihasználásával, és szakmai támogatást kapnak az ügyük bármely szakaszában.

Ily módon teljességgel tudunk a hozzánk forduló bajba jutott adósoknak eredményesen és megelégedetten megoldást találni banki és egyéb végrehajtási ügyeikkel kapcsolatban.

Mindent megteszünk, hogy hivatalos úton megmentsük tulajdonát, és élete biztos és kiszámítható mederbe terelődjön!

 
   
 

Ha sürgős kérdése van a témában, ami nem tűr halasztást, kérem tegye fel nekünk emailben a következő email címre:

bank-kar-haz@t-online.hu