KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS A FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK ELNÖKÉNEK ÉS BÍRÁINAK!

 

... akik nélkül az alábbi eredmény nem születhetett volna meg:

Ehhez a kétmilliós eredményhez dr. Öcsödi Ágnes bírónő 200.000Ft-tal, dr. Karuczka Zoltán bíró úr 300.000Ft-tal, Páldiné dr. Kremper Magdolna bírónő (munkaügyi bíróság) 200.000Ft-tal, dr. Pataki Árpád bíró úr - ma már a Kúria Pfv.IV. tanácsának tagja -, és Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bírónő közösen 300.000Ft-tal, Jakabosné dr. Németh Mónika és dr. Takács Péter Attila bíró úr ugyancsak közösen 300.000Ft-tal, Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bírónő önállóan is további 100.000Ft-tal, dr. Szabó Csilla bírónő 100.000Ft-tal, végezetül dr. Kaiser Mária bírónő (közigazgatási bíróság) 500.000Ft-tal járult hozzá.

Végül ha konkrét összeggel nem is, kiváló szervező- és irányító képességével mindenképpen hozzájárult ehhez az eredményhez kisebb mértékben a már levitézlett és azóta a Hagyó-klán szolgálatába szegődött dr. Gatter László - a Fővárosi Törvényszék korábbi elnöke - és nagyobb mértékben dr. Fazekas Sándor, a Fővárosi Törvényszék jelenlegi elnöke, aki 4 év alatt érdemben semmit nem tudott javítani az elődje által rá hagyott katasztrofális káoszon, sőt tovább rontotta a helyzetet sok esetben nem csupán szakmai analfabéta, de munkaerkölcsi szempontból is nyilvánvalóan alkalmatlan, kifejezetten lusta, dolgozni nem hajlandó bírók alkalmazásával és ezen bírók számos fegyelmi vétségének, alkalmatlanságának eltussolásával, asztal alá seprésével.

Meg kívánjuk jegyezni: ez ráadásul csupán részítélet, a Fővárosi Törvényszék kereset tárgyát képező jogsértő eljárásainak nagyjából csak a felét bírálja el, a másik fele még hátra van. (Mindenesetre ez az összeg mindenképpen lényeges segítséget jelent szerkesztőnk immáron 9 év munkanélküliség alatt felgyülemlett tetemes adósságainak törlesztésében, lefaragásában.)

Érdemes kihangsúlyozni azt is: a Fővárosi Törvényszéket már 2013. január 16-án is kötelezték egyszer szerkesztőnkkel szemben akkor még csak 1.000.000Ft kártérítés megfizetésére jogerősen, a törvényszék azonban nem tanult a leckéből.

Ez lett az eredménye.