JUHÁSZ PÉTER - AVAGY HOVÁ SÜLLYEDT A HAZAI BALOLDAL

 

A minap itt, a Falk Miksa utcában zaklatta a békés lakókat egy közismert kábítószeres zsidófiú: Juhász Péter. Becsengetett a békésen pihenő lakókhoz, megzavarva ezzel a nyugalmukat. A reakciók nem éppen hájjal kenegetéshez hasonlítottak:

"Köszönjük, nem kérünk füvet!"

"Takarodj innen drogos, ne várd meg, amíg kiengedem a kutyát!"

"Menj szépen haza! Ez itt Budapest, nem Júdapest."

"Húzzál anyádba a kendermagoddal együtt!"

A kendermagos kis izraelitáról persze mindez lepergett. Nyújtotta a kezét és nem zavarta, hogy senki nem kíván vele kezet fogni. Mindenáron "be akart mutatkozni" azoknak, akik nagyon is jól ismerték már, és egyáltalán nem kívántak vele közelebbről megismerkedni, sőt a legkevésbé sem szerették volna, ha bárki is meglátná őket ezzel a kendermagossal.

Köztudottan még balliberális körökben is megdöbbenést váltott ki a hír, miszerint Szentgyörgyvölgyi Péter ellenfeleként az "egységes" baloldal a belvárosban Juhász Pétert kívánja indítani.

Azt a Juhász Pétert, aki a gimnáziumot 7 év alatt végezte el. (Mint tudjuk: ismétlés a tudás anyja...) Később - 2000-ben - a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán végzett. Szakterülete a pénzügyi szektorban végzett telemarketing. 1996-tól alkalmazott, később a Budapest Bankban lett osztályvezető. 2001-től vállalkozó, több céget is vezetett, melyek telemarketinggel, kereskedelemmel és vendéglátással foglalkoztak.

2002-ben megalapította a Kendermag Egyesületet, amely a "könnyű drogok" legalizálásáért és mindenféle drog dekriminalizálásáért küzdött. 2003-ban volt az első megmozdulása az egyesületnek, majd a 2000-es évek közepén több nagyobb visszhangú akciójuk is volt. Például többen feljelentették magukat fűfogyasztásért, a diszkórazziák ellen tiltakozásul saját vizeletüket akarták átadni Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnöknek, Juhász Péter pedig egy egyméteres kenderpalántával jelent meg a bíróságon. 2009-ig az egyesület szóvivője, majd elnöke, később alelnöke lett.

2007-ben kiállt a Magyar Gárda betiltása mellett. 2008-ban részt vett a Tarka Magyar! szervezésében. 2008-2012 között a szélsőségesen rasszista, magyargyűlölő Tilos Rádió műsorvezetője, időközben a rádiót fenntartó alapítvány kurátora. 2009-2012 között a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) romaprogramjának munkatársa. Itt a terepmunkáért és a kommunikációért felelt.

2010. december 20-án tüntetést szervezett az akkor elfogadott új médiatörvény ellen. A tüntetés után regisztrálta az "Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért" (EMS) Facebook-csoportot. Az oldal felett egyedül rendelkezett adminisztrátori jogosultságokkal. A Facebook-csoport 2012-re százezres szimpatizánsi kört ért el. A csoport képviseletében 2011-től a magyar nemzeti ünnepeken előbb civil, majd ellenzéki tüntetéseket szervezett Budapesten. 2012. október 10-én a csoport néhány tagjával egyesületet hozott létre. Az egyesület az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Egyesület (Milla) nevet kapta, Juhász Péter pedig az elnöke lett. Az egyesület 2012 októberében a politikába visszatérő Bajnai "Libás" Gordon volt miniszterelnök támogatójává vált.

2013. március 12-től a Bajnai által létrehozott Együtt 2014 Választói Szövetség Párt egyik alapítója és társelnöke, azonban 2014. január 9-én, amikor kiderült, hogy valószínűleg Gyurcsány Ferenc is rajta lesz a balliberális ellenzék közös listáján, felajánlotta lemondását.

1996-ban volt egy büntetőügye, amely 7 évig elhúzódott. A büntetőügy azért indult, mert Hollandiából akart behozni füvet. Juhász azt mondja, már nem emlékszik pontosan, hogy mennyi fű volt nála, csak arra, hogy annyi, amennyi az akkori büntető törvénykönyv szerint a csekély mennyiség felső határa volt: 10 gramm hatóanyagot, THC-t tartalmazott. Ez az átlagos, 8-10 százalékos THC-tartalommal számolva körülbelül 100-120 gramm füvet jelent.

2006 decemberében jogerősen elítélte a Fővárosi Bíróság, amiért otthonában saját használatra marihuánát termesztett. A bíróság szerint a drogozás melletti állásfoglalása miatt veszélyt jelent a társadalmi együttélésre, sőt személye fokozottan veszélyes, "mert a büntetőeljárást, a jog eszközét és a bíróságot kívánta felhasználni arra, hogy a kábítószer fogyasztás legalizálását hirdesse."

És ezt ez egyébként is kifejezetten rosszarcú, alulkvalifikált, saját bevallása szerint is mások alamizsnáiból tengődő füvest képes polgármester-jelöltként indítani Budapest belvárosában a hazai baloldal vezetése! És elképzelik, hogy majd esélye lesz a jóképű, intelligens, nagy tudású, karizmatikus Szentgyörgyvölgyi Péterrel szemben...

Tegyük talán egymás mellé Szentgyörgyvölgyi Péter és Juhász Péter fényképét, és bizton állíthatjuk: ez a választás már el is dőlt.

(Direkt nem írjuk a képek alá, hogy melyikük Szentgyörgyvölgyi Péter és melyikük Juhász Péter. Valószínűleg ránézésre, azonnal meg tudja mondani mindenki, hogy a kettő közül melyik lehet a korábban már jogerősen elítélt drogos.)

Vajon kiknek a szavazataira számít ma a baloldal vezetése? Mert azt tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc legutóbb már a homoszexuálisok voksaira próbált apellálni, amikor legfőbb választási ígérete a melegházasság legalizálása volt. Lehetséges lenne, hogy a baloldal egyetlen reményét most már a kábítószertől elhülyült néhány ezer szerencsétlen emberi roncs jelentené? Lehetséges lenne, hogy a baloldal választási szlogenje 2014-ben itt, a belvárosban valóban az "együtt szívunk, együtt nevetünk" lesz?!

Ott talán még nem tart a belváros, hogy erre számottevő vevő legyen itt. Ettől függetlenül megosztjuk látogatóinkkal - olvasóinkkal, hallgatóinkkal, nézőinkkel - a napokban szerzett szomorú tapasztalatainkat:

Pár napja egy felháborodott értelmiségi anyuka felvetette egy maszek üzletben az eladónak, hogy miféle világban élünk. Hogy ő bizony nem szeretné, hogy egy kábítószeres polgármester legyen akár itt, akár bárhol ebben az országban. "Miért, a tolvaj az jobb?!" - hangzott az alulszocializált eladó válasza.

Ezzel a szinttel nyilván nem érdemes és nem is lehet mit kezdeni. Most kezdjük el magyarázni az ilyennek, hogy mit jelent az ártatlanság vélelme? Hogy ez ideig Szentgyörgyvölgyi Pétert tudtunkkal még nem ítélték el lopásért?! Vagy kérdezzük meg az ilyen agyalágyulttól, hogy mit gondol, a tolvaj vesz-e ki több pénzt a zsebéből, vagy a kábítószer-propagáló, aki rászoktatja a gyerekét a fűre?! Mit gondol, havonta mennyit fog majd elvinni a gyerek a zsebéből füves cigire?! (És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi lesz, amikor már nem lesz elég a szerencsétlennek a könnyű drog?!)

Ugyancsak pár nappal ezelőtt az Olimpiai Parkban voltunk fültanúi két jellegzetes alulszocializált baloldali szavazó épületes eszmecseréjének:

"Az a baj, hogy sajnos az MSZP elveszítette a választásokat másodszor is. Ezért nincs most lakásunk. Ha most ők lennének hatalmon, csak egy telefon, és máris mindenkinek lenne lakása!"

Nem akartunk hinni a fülünknek! És ami a legszomorúbb: a beszélgető partner nyomatékos bólogatással helyeselt: bizony, a jóságos baloldali illetékes elvtársaknak ma is csak egy telefonba kerülne elintézni, hogy nekik - a két deklasszált hülye prolinak - azon nyomban szép, tágas lakásuk legyen mondjuk a Rózsadombon...

Vajon hány ilyen jobb esetben ha 30-as IQ-val rendelkező, kihipózott agyú szerencsétlen szaladgál ma szabadlábon az országban, és adja le a voksát akár egy kábítószeresre is a Kádár-éra iránti agyalágyult nosztalgiából?!

Mindenesetre az, hogy a szétesett, agonizáló baloldal idáig jutott, világosan mutatja, hogy lassan, de biztosan múlik ki végleg az a torzó, amit baloldaliságnak, szocialista értékrendnek tituláltak nagyjából egy évszázadon át, és ami legalább 200.000 millió ember halálához vezetett, de talán még ennél is nagyobb kárt okozott az agysejtekben végzett hihetetlen pusztításával, az emberi tudat megmérgezésével.

Hogy csupán egyetlen eklatáns példával éljünk: Szergej Ivanovics jó eszű gyerekként született erre a világra Oroszországban. Aztán fiatalemberként megtámadta az agyát a vörös vírus: a judeo-bolsevizmus. Aktív párttag lett belőle.

Majd Sztálin kivégeztette az egész családját: az anyját, az apját, a testvéreit, sőt az akkor 3 éves kisfiát is!

És amikor Sztálin megdöglött, Szergej Ivanovics - ha hiszik, ha nem -, ott zokogott a sírjánál, és önként vállalt dupla időtartamú őrséget a sír mellett!

Majd jött Hruscsov, és nem tudni már, hogy pontosan miért, de Szergej Ivanovicsot kizáratta a kommunista pártból!

Amikor aztán Hruscsovot is elvitte az ördög, Szergej Ivanovics odament a sírjához, és leköpte a sírt!

Azonnal elvitte a politikai rendőrség. Még az akasztófa alatt is azt kiabálta: "A gazember kizárt a pártból! Engem, Szergej Ivanovicsot! Legyen átkozott a rohadék még a pokolban is!"

A vörös-vírussal fertőzött agyú szerencsétlen ember azt minden további nélkül el tudta fogadni, hogy a távolban felsejlő magasztos kommunizmus eszméjének jegyében kivégezték az összes családtagját, rokonát, sőt még meg is siratta a családja hóhérát... De azt, hogy a pártból kizárták, azt nem tudta megbocsátani, az megbocsáthatatlan bűn volt a számára!   

Mindenesetre úgy érezzük: a baloldal valójában egy mesterséges képződmény volt mindig, ami a mögötte álló világrendszerből, és mindenek előtt a Szovjetunióból merítette az erejét. Amint kihullott mögüle a szocialista tábor, illetve a Szovjetunió, megpecsételődött a sorsa.

Persze 70 év nem illan el az éterbe egy pillanat alatt. Az agónia eltart egy darabig, sőt közben előfordulhat egy-egy kimúlás előtti hiperaktív fellángolás is éppúgy, ahogy a szupernóva esetében is, amely előbb végigtarol mindenen, és csak azután hűl ki örökre.

Úgy tűnik, új fogalmak és új értékrendek vannak kialakulóban. Amit eddig jobboldalnak tituláltak, az a jövőben "néppárti" lesz, a szétesett, kimúlt baloldal helyén pedig "liberálisok" lesznek. A ma már semmilyen tényleges tartalommal nem bíró jobb és bal titulusok pedig szép lassan eltűnnek majd az időtlen történelem végtelenjében.

Azaz a törésvonal ott lesz, ahol ténylegesen mindig is volt: a nemzetállamiságban gondolkodók, és az internacionalista-kozmopolita, jobb esetben csak nemzetközömbös, rosszabb esetben azonban akár kifejezetten nemzetgyűlölő társadalom-bomlasztók között.

Mert a valóságban eddig is erről volt szó, épp csak mindig más-más köntösbe burkolták mindig ugyanazok: azok, akik a divide et impera elv alapján mintegy 6000 év óta a világon mindig, mindenhol az emberek megosztására, a nemzetek egymásnak ugrasztására, a társadalmak szétrombolására, és az utóbbi 2000 évben mindenek előtt a keresztény értékrend és kultúra szétrohasztására törekedtek, és akik ma az emberi társadalom alapkövét jelentő családokat támadják, igyekeznek szétzúzni egyrészt a család értékének degradálásával, másrészt az egyneműek családdá avanzsálásával.

Akik az adott pillanatban éppen adott történelmi helyzettől, és lehetőségektől függően hol bolseviknak, hol kommunistának, hol szocialistának, hol pedig liberálisnak mondták magukat, és akik bármikor egy perc alatt át tudtak vedleni az előbbiek közül bármelyikből bármelyikbe: ez egyik pillanatban még kommunista hóhérokként gyilkoltak válogatás nélkül mindenkit - de első sorban persze a keresztényt! -, a következő pillanatban pedig már az emberi szabadság, testvériség és egyenlőség liberális élharcosaiként küzdöttek az általuk ártatlanul kivégzettek rehabilitálásáért... Az egyik pillanatban még az ÁVH állományában tépkedték le a lekötözött magyarok körmeit, nem sokkal később pedig már az SZDSZ-ben, majd pedig az MSZP-ben harcoltak a gonosz nemzeti oldal által veszélyeztetett demokratikus értékekért, rendre példaként utalva az általuk hőn áhított, és mintának tekintett klasszikus ógörög demokráciára, amely ugye tudvalevőleg rabszolgatartáson alapult!