Üdvözlet

Mindenek előtt köszönöm, hogy felkerested a weboldalamat!

Ezeken az oldalakon leírást találhatsz rólam, családomról, barátaimról, jelenlegi/volt munkatársaimról. Megnézheted kedvenc képeimet, valamint megtalálod az elérhetőségeimet. Mivel 30 éves múltam, elhatároztam, hogy megosztom mindenkivel életem eddigi és jövőbeni fontos, kellemes eseményeit. Több barátomnak készítettem már weboldalt, így arra gondoltam, most már eljött az idő, hogy a sajátomat is létrehozzam.

Végh Béla Antal-nak hívnak, 1979-ben születtem Budapesten. Budapesttől 20 km-re délre Gyál-on élek születésemtől fogva. Az óvodát, az általános iskolát (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola - megszűnt; Ady Endre Általános Iskola) is itt végeztem el. Ezután Ócsán (Bólyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola) majd Budapesten folytattam tanulmányaimat.

Az iskolák befejezése után az alábbi főbb munkahelyeken dolgoztam:

- Hungarocamion Rt. (Ma már Waberer's)
- T-Mobile
- Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Ház / Felsőpakony

ez utóbbi helyen 2007 óta dolgozom.

Ezeket találod a honlapomon

A "Curriculum Vitae" fejezetben megismerheted, mi történt velem az elmúlt 30 egynéhány évben. Pontosabban mikor mit és hol tanultam, dolgoztam.

A "Képek" résznél évekre bontva megnézheted a számomra fontos fotókat. Ez az oldal is természetesen bővülni fog évről-évre. Bízom benne, hogy a felsorolt képek senkit nem fognak zavarni, beleértve a képeken szereplőket is. Válogatás, feltöltés alatt... de lehet nem lesz belőle semmi.

A "Linkek" oldalon azokat a weboldalakat láthatod, amiket én szerkesztettem barátaim számára, illetve azokat, amiket rendszeresen látogatok.

Az "Elérhetőség"-nél megtalálsz mindent címet, ha esetleg kommunikálni szeretnél velem. Szeretnéd? Akkor küldj egy levelet az oldalon keresztül, de ha ügyes vagy könnyn megtalálod a telefonszámom...

Ha bármi észrevételed, javaslatod van, szívesen veszem, ha ezt megosztod velem akár a vendégkönyvemben is!

Kellemes böngészést !!!