Tisztelt Leendő Megrendelők!


Ezúton szeretném bemutatni Önnek vállalkozásomat, valamint felajánlani szabad kapacitásomat festő-mázoló, valamint gipszkartonépítő szakmákban.


Cégem 2000-ben alakult /2000. előtt egyéni vállalkozóként dolgoztam/ azzal a céllal, hogy igényes szolgáltatásaink révén hosszútávon piacképes és eredményes legyen. A Cég fejlődéséhez nagy mértékben hozzájárult, hogy dolgozóink kiváló szakmai múlttal rendelkező szakemberek.

Fő tevékenységi kör:

- meglévő épületek átalakítása, felújítása
- új épületek festés-mázolási, valamint gipszkarton munkái
- épületek napi- és nagytakarítása

Vállalkozásom teljes körű szakipari kivitelezést, és felújítást is vállal.

Munkáink zömét Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Az eltelt évek alatt általunk felújított, vagy átalakított létesítményekkel megrendelőink elégedettek voltak, így munkáink zömét ajánlások útján kapjuk.

A BBB. Bt. a korrekt és kiegyensúlyozott üzlet megteremtésére törekszik azáltal, hogy építőipari munkáink megbízhatósága mindenkor kielégíti megrendelőink és üzleti partnereink igényeit.

Ennek megteremtése és tartós fenntartására céljaink a következők:

- elvégzett munkáink és szolgáltatásaink minőségben és határidőben is versenyképesnek kell lenniük a hazai versenytársakkal,
- társaságünk feladatait a megrendelők igényeinek és elvárásainak teljesítésére való törekvés határozza meg,
- cégem arculatának, szakmai hírnevének biztosítania kell régi megrendelőinkkel fennálló jó viszony megőrzését és új partnerek bizalmának elnyerését.

Minden munkatársunkkal tudatosítjuk, hogy munkája minőségéért felelősséggel tartozik, és ezt rendszeres felügyelettel érvényre juttatjuk.

  Linkek    
   
       
 
 
2006