Elérhetőségeink:

E-mail: bs01team@gmail.com

Mobil: +36 20 9819417

Cégünk 1999-ben alakult családi vállalkozásként, kezdetekben billencses IFÁkkal rendelkeztünk.
Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően gépparkunk fejlesztését és bővítését is elértük az évek folyamán, amelynek köszönhetően jelenleg KAMAZ típusú járműveket alkalmazunk mindennapi munkáink során. Amennyiben a munka mértéke megköveteli akkor alvállalkozóinkat bevonva tudjuk az aktuális feladatokat elvégzni a minnél rövidebb és precízebb munka végzés érdekében. Eddig mukáink sokrétűségét tükrözi, hogy a lakásbontástól a benzinkút építésig minden munkát eltudunk végezni.

Megoldás az épületbontással járó utómunkálatokra


Gyakran előfordul, hogy ahhoz, hogy valami új és attraktív jöhessen létre, valamit le kell rombolni. Ez olykor fájó érzéssel tölti el az embereket, de utat nyit valami jobb felé.

Az épületbontási munkálatok során hatalmas mennyiségű törmelék torlódik fel, melynek elszállítása és a tereprendezés nem egyszerű feladat. Ezek az utómunkálatok hosszas időintervallumot fednek le, főként, ha nem a megfelelő kivitelezőt választjuk.

De pontosan mit foglal magába az épületbontás és utómunkálatai?
  • - Az épület felmérése, biztonságos lebontása
  • - A törmelék összegyűjtése és elszállítása
  • - Tereprendezés
  • - Esetleges egyéb földmunkálatok
Fontos, hogy e munkálatok folyamán a kivitelező teljes megbízhatósággal és precizitással végezze el feladatait. Nem veszélyeztetheti sem a közemberek, sem pedig a munkások épségét, és a pontos átadási dátumokat is be kell tudnia tartani.

Ha Ön is ilyen megbízható vállalkozást keres épületbontási munkálatokra, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén!Mottónk:

Nincs lehetetlen, a csodára picit várni kell!


Tevékenységünket föleg Budapesten és környékén (Pest megye) végezzük!


Szolgáltatásaink

-tereprendezés
-árokásás
-pinceásás
-medenceásás
-egyéb földmunkák
-gépi épületbontás
-kézi épületbontás
-sóder,homok,termőföld,sittszállitás
-aszfaltozás
-viacolorozás
-térkövezés
-bontás
-földmunka
-vasútépités
-kö szállitás
-mélygarázs földmunka