Békéssámson község honlapja (Nem hivatalos)
¤ Induló oldal ¤ A település története ¤ Információk ¤ Fórum ¤ Szavazás ¤ Galéria (új) ¤
2018-07-20 | Ma Illés napja van.
Felhasználónév:


Jelszó:Regisztráció

Firefox-ra
optimalizálvaLátogatók száma:
55105
  Ötödik helyen a sámsoni csapat  

Békéssámson csapata ötödik helyen végzett a Nagy vagy! című vetélkedő műsorban. Az elődöntőben és a döntőben is szárazföldi és vízi feladatokat kellett teljesíteniük. A csapat „celebje” Katus Attila volt, aki nagyon sokat segített a tagoknak a gyakorlatok során.

A gyerekek már az elődöntőre is nagyon lelkesen készültek, ahová be is jutott a csapat. A vízi feladatokra Tótkomlóson az uszodában készültek, a távolság miatt azonban az ilyen jellegű feladatokat tudták a legkevésbé gyakorolni – mondta Kissné Dafkó Ágnes felkészítő tanár.

A diákok az elődöntőben második helyezést értek el, három vizes és öt szárazföldi feladatot kellett teljesíteniük. A csapat „celebje” Katus Attila volt, aki nagyon sokat segített a gyakorlatokban.

A feladatok közül a rekeszmászást emelte ki a csoport, mivel e gyakorlat teljesítésénél veszítették a legtöbb pontot. Elmondásuk szerint a versenyt megelőző gyakorlás során sosem dőlt el rekeszük, míg az elődöntőben és a döntőben igen, ezért ponthátrányba kerültek.

Sári Nikolett, a csapat egyik tagja elmondta: a vizes feladatok közül a döntőben a legkevésbé a celebszabadító feladat tetszett neki, mert ő ment utoljára és nem bírta kinyitni az ajtót. A legjobb feladat véleménye szerint a szárazföldinél a biciklis gyakorlat, hiszen az otthoni gyakorlás miatt a verseny végén ők lettek az elsők a küzdelemben.

Abban az egész csapat egyetértett, hogy a verseny nagyon fárasztó volt, hiszen egy napon tartották az elődöntőt és a döntőt is. A sámsoniak már hajnalban elindultak, délelőtt az elődöntő szárazföldi és vizes feladatait rendezték, délután a döntő feladatai kezdődtek. A csapat nagyon sajnálja, hogy a döntőben egy ponttal lemaradtak a negyedik helyről, és kettő ponttal a harmadik helyről. A szerencse sajnos nem állt melléjük, de semmi esetre sem szabad elkeseredniük, hiszen az ötödik hely megszerzése is nagy eredmény.

A döntőbe jutott csapatok egy kétszázezer forintos labdarúgó sportszerutalványt kaptak, mely egy komplett csomagot tartalmaz, mezekkel, kiskapuval, labdákkal és síppal.

Horváth Zoltán felkészítő tanár köszönetét fejezte ki a szurkolóknak, az önkormányzatnak, az iskolának a felkészülésben való segítségért, valamint azoknak a szülőknek, akik az eszközök beszerzésében segítettek.

Forrás: www.promenad.hu

 

Az 1. elődöntő videói:

 

 

 

És a DÖNTŐ:

 

2010-06-23 08:01:44
Látogatók száma eddig: 55105
Oldalgenerálási idő: 0.548 ms
Firefox-ra optimalizálva