Békéssámson község honlapja (Nem hivatalos)
¤ Induló oldal ¤ A település története ¤ Információk ¤ Fórum ¤ Szavazás ¤ Galéria (új) ¤
2018-10-23 | Ma Gyöngyi napja van.
Felhasználónév:


Jelszó:Regisztráció

Firefox-ra
optimalizálvaLátogatók száma:
55827
  Békéssámsonon elindult a báli szezon  

Egy szép és nemes rendezvénnyel indul a tél Békéssámsonon az idén. Sok éves múltra tekint vissza az a jótékonysági iskolabál, melynek idei estéjét szombaton délutáni kezdettel rendezték meg a település iskolájának sportcsarnokában.

Teljesen átrendeződött és ünnepi díszbe bújt a főutcán található tornaterem erre az alkalomra, ahová már délután öt órától szállingózni kezdtek a vendégek. A Szülők a Sámsoni Iskolásokért Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma, a Békéssámson Községi Általános Iskola vezetősége és az Szülői Munkaközösség ezúttal is kitett magáért.

Az esti műsor, mely bármely bálban megállná a helyét, 18 órakor vette kezdetét, természetesen az általános iskolások előadásával. A nagyobbaktól klasszikus, a kisebbektől latinosabb táncokat láthatott a közönség.

Az általános iskola képei a rendezvényről

Az estén a jó hangulatról hajnalig zenekar gondoskodott, és a támogatói jegyek mellett tombola is biztosította az nap sikerét. Batáné Mátó Teodóra iskolaigazgató elmondta, az utóbbi évek gazdasági problémái itt is megmutatkoznak, egyre kevesebben tudnak eljönni a bálba, de az összefogás talán egyre erősebb.

Szinte teljes egészében a rendező csoportok és a civil szervezetek összefogásával valósult meg a rendezvény, a rengeteg felajánlott tombolatárgyat pedig a község lakói, magánszemélyek és vállalkozások ajánlották fel. Volt itt minden, számtalan ajándékcsomag, de még egy bicikli is.

Az est bevétele ezúttal is az iskola és a diákok mindennapjait fogja segíteni, tanulmányi versenyeket támogatnak belőle, de lesz egy osztályok közötti verseny is. A fél év alatt legtöbbet javító osztály osztálykirándulásához kapnak többek között az est bevételéből.

Forrás: http://promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=106023

2011-11-29 18:59:39
Látogatók száma eddig: 55827
Oldalgenerálási idő: 0.606 ms
Firefox-ra optimalizálva