Békéssámson község honlapja (Nem hivatalos)
¤ Induló oldal ¤ A település története ¤ Információk ¤ Fórum ¤ Szavazás ¤ Galéria (új) ¤
2018-07-17 | Ma Endre napja van.
Felhasználónév:


Jelszó:Regisztráció

Firefox-ra
optimalizálvaLátogatók száma:
55082
  Falunap 2009  

Véget ért a 2009-es falunap, sok érdekes programot és koncertet láthatott a közönség!

Aki kilátogatott az idei falunapra, biztosan talált magának érdekes látni / kipróbálni valót. Azt hiszem a résztvevők számán is látszódott, hogy nagy az érdeklődés a rendezvény iránt, mind délelőtt, mind délután sokan látogattak ki, de a legtöbben természetesen a Magna Cum Laude koncertre voltak kíváncsiak, illetve a nem sokkal azt követő tüzijátékra, ami majd' 10 perces volt.

Lehetőség volt quadozni, vérnyomást, vércukorszintet méretni, megtekinteni a 125 éves önkéntes tűzoltó egyesület kiállítását, beszélgetni tagjaival, airsoft fegyvereket közelebbről megnézni, illetve ki is próbálni, a Nyugdíjas Klub tagji által sütött finom süteményeket kóstolni, a méz előállítás lépéseit megtekinteni, illetve mézet kóstolni, kézműves foglalkozáson részt venni, finomakat enni-inni, vásárolgatni. És persze megannyi élményt szerezni...

Köszönet és dícséret illeti az önkormányzat dolgozóit az odaadó szervezői és segítő munkájukért, talán mindenki nevében mondhatjuk, hogy maradandó élmény volt az idei falunap!

Képek a 2009-es békéssámsoni falunapról

Megyejárás bejátszás (CsabaTV)

2009-09-22 20:50:48
Látogatók száma eddig: 55083
Oldalgenerálási idő: 0.59 ms
Firefox-ra optimalizálva