Békéssámson község honlapja (Nem hivatalos)
¤ Induló oldal ¤ A település története ¤ Információk ¤ Fórum ¤ Szavazás ¤ Galéria (új) ¤
2019-03-23 | Ma Em?ke napja van.
Felhasználónév:


Jelszó:Regisztráció

Firefox-ra
optimalizálvaLátogatók száma:
56730
  Jótékonysági Bál Békéssámsonon  

Közel háromszázan vettek részt a békéssámsoni Jótékonysági Bálon, melyet már több mint tíz éve, hogy megrendeznek a településen – mondta Batáné Mátó Teodóra, a helyi iskola igazgatójátója, aki hozzátette, hogy idén sem változtattak, a már bevált hagyományos programokkal kedveskedtek az érdeklődőknek.

A „Szülők a Sámsoni Iskolásokért” Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma és a Békéssámson Községi Általános Iskola immáron közel 10. alkalommal rendezte meg a Jótékonysági Bált a településen, melynek helyszíne az iskola tornaterme volt. A rendezvény szombat délután 17 órakor kezdődött, de már voltak, akik fél órával a kezdés előtt a csarnok előtt ácsorogtak.

A programok egy órával később kezdődtek, amikor is az iskola diákjai léptek fel különböző táncokkal. A már hagyományosnak mondható báli nyitótánccal, angolkeringővel kezdtek a nyolcadik osztályosok, majd a harmadikos és hatodikos diákokat követhették figyelemmel a megjelentek. Továbbá az iskolában a Szilver Művészeti Oktatási Intézmény táncpedagógusa Verebélyi Viktória által felkészített fiatalok következtek, akik cha-cha cháztak és rumbáztak is. Elégedett vagyok, nagyon ügyesek voltak a gyerekek, szinte nem is hibáztak – fogalmazott a fellépést követően az oktató, aki hozzátette, hogy két éve tanít táncot az iskolában és közel 120 diákkal foglalkozik, akik közül a legügyesebbek a decemberi művészeti iskolások táncversenyén is megmutathatják tudásukat.

Bagóczki Ramóna és Mészáros János már biztosan ott lesznek a megmérettetésen a következő hónapban, de előtte az este 11 órakor kezdődő meglepetés műsorban is szerepet kaptak, ahol Verebélyi Viktória, táncpartnerével, Pap Balázzsal is bemutatkozott.

A vacsora előtt még egy kicsit nosztalgiázhattak a futballrajongók, hiszen az idei labdarúgó világbajnokságot is felelevenítették a diákok, majd Pintér Sándor és csapata vizsgázott a részt vevők előtt, ugyanis elkészült a marhapörkölt, melyet a nyolcadik osztályosok tálaltak fel.

A bálra ellátogatott Fortuna is, a már megszokott tombolán, különböző ajándékokat nyerhettek a játszani vágyók. Az est folyamán Láda Mihály és zenekara volt a hangulatfelelős, ők szolgáltatták a zenét, amire reggelig tartott a mulatozás.

 

Forrás: promenad.hu

2010-11-15 10:56:31
Látogatók száma eddig: 56731
Oldalgenerálási idő: 0.91 ms
Firefox-ra optimalizálva