Békéssámson község honlapja (Nem hivatalos)
¤ Induló oldal ¤ A település története ¤ Információk ¤ Fórum ¤ Szavazás ¤ Galéria (új) ¤
2018-05-23 | Ma Dezs? napja van.
Felhasználónév:


Jelszó:Regisztráció

Firefox-ra
optimalizálvaLátogatók száma:
54614
  Vers, zene és tánc a sámsoni Ki Mit Tudon  

A békéssámsoni iskolások léptek fel az ötödik Ki Mit Tudon! a helyi művelődési házban, ahol 25-en mutatták meg tehetségüket szombaton. A fellépők között voltak, akik verssel készültek, de láthattunk táncos és zenés produkciókat is.

A Ki Mit Tud? rendezvényt minden második évben rendezi meg a helyi általános iskola, így immáron ötödik alkalommal mutatkozhattak be a település lakói előtt a fiatalok. Összesen 25 fellépőt láthattunk szombaton, akiket három kategóriára osztottak és a zsűri ezek alapján választotta ki a legjobbakat.

A zsűri elnökének Égető Gyulát, a Rádió 7 és a www.promenad.hu cég,- és szerkesztőségvezetőjét kérték, aki helyett szombaton ezt a feladatot Kodácz Csengele, a Rádió 7 és a www.promenad.hu programigazgatója látta el. Mellette Kovácsné Orosz Katalin, óvodavezető, Vígh Ernőné, a Szülők a Sámsoni Iskoláért Alapítvány elnöke, Bata Emília, matematika szakos tanár és Tóth Attila könyvtáros is árgus szemekkel figyelte a főként alsós diákokat.

A gyerekek verssel, tánccal és zenés produkciókkal készültek, így ezekben a kategóriákban hirdettünk a végén dobogós helyezetteket – mondta Batáné Mátó Teodóra, az általános iskola igazgatója, akitől megtudtuk, hogy a gyerekek felkészülésébe több pedagógus is besegített, de Verebélyi Viktória, táncsoportja is közönség elé lépett május 26-án.

A rendezvény lebonyolításában nagy segítségünkre volt az alapítvány, akik egy kis pénzzel és ajándékokkal segítettek nekünk – tudtuk meg az igazgatótól, aki zárásként hozzátette: senki sem távozott üres kézzel, ugyanis mindenkit megjutalmaztunk valamivel.

Eredmények:

Tánc:

1.hely: Street dance
2.hely: 1.,2.,3. osztály csoportos tánc
3.hely: 4./A

Zene:

1.hely: Ladover Levente
2.hely: Gellért Patrícia
3.hely: Bakos Viktor

Vers:

1.hely: Bagóczki Zoltán
2.hely: Nagy Benkő Dániel
3.hely: Ladover Levente

Különdíj:

Bagóczki Ramóna és Mészáros János táncosok

A legtöbb fellépőt felkészítő pedagógus:
Bagócki Zsoltné

 

Forrás: http://promenad.hu/cikk/vers-zene-es-tanc-a-samsoni-ki-mit-tudon-114648

2012-05-31 18:02:07
Látogatók száma eddig: 54615
Oldalgenerálási idő: 0.256 ms
Firefox-ra optimalizálva