***

Mirabella

***
Bella

- a léleklátó jósnő-

***

Mirabella

 Mottóm:

„A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!”

***

Képességeim, hitvallásom:

Születésem után nagyon hamar bezöldült a szemem, ebből anyám – aki mindig is hitt abban, amit nem látott, csak érzett – tudta, hogy kivételes képességekkel áldott meg a sors. Persze anyaként ő ettől inkább féltett, mintsem örült volna neki, de elfogadta saját feladatát, és mindig ügyelt arra, hogy nyitva hagyja előttem a megismerés lehetőségét.
Két éves korom körül legtöbben már tudták rólam a környezetemben, hogy aki ölébe vesz, annak önkéntelenül is a beteg tagját kezdem simogatni. Ez még akkor is így volt, ha az illető ruhája alá kellett beférkőzöm kicsi ujjacskáimmal.
Amikor apám ingének gombolását kezdtem egyre gyakrabban piszkálni, anyám nagyon megijedt. Hetekig könyörgött apámnak, hogy menjen el belgyógyászhoz, nézesse meg a szívét, de ő csak nevetett rajta, babonaságnak, bolondságnak, meg asszonybeszédnek mondta a szívbajjal való fenyegetést, és fölösleges időpocsékolásnak az EKG vizsgálatot.
A harmadik héten a munkahelyéről vitte el a mentő, infarktusa lett harmincegy évesen, de – az orvosoknak legyen hála – visszahozták az életbe, pedig kevésen múlt a dolog. Le is szokott a cigarettáról, meg a kávéról annyira, hogy attól fogva nálunk senkinek sem szabadott se rágyújtani, se feketét inni, még az udvaron se. Szerencsére ma is él, ma is ugyanolyan keményfejű, mint fiatalember korában volt, és ma sem hallgat sem rám, sem anyámra. Így legalább értem mit jelent: „senki sem próféta a saját hazájában”.
Anyám szerint a képességem sohasem attól volt értékes, hogy jeleztem vagy megmondtam a jövőt, hanem sokkal inkább attól, hogy – mint az igazi régi javasasszonyok – idejében jeleztem, és ezzel megadtam a cselekvés, a változtatás lehetőségét azoknak, akik figyeltek rám.
A kártyára kamasz koromban találtam. Az Ómamánál volt a komódfiókban egy pakli Tarot. Sokáig barátkoztam vele, de sohasem tudtam igazán megszeretni. Valahogy élet-idegennek, túl távolinak tűntek a képei, így aztán hiába kaptam egy paklival, alig koptak meg a lapok, olyan ritkán vettem a kezembe. Már elmúltam tizennyolc, amikor egy búcsún egy cigányasszony megengedte, hogy végignézzem a kártyáját, amivel sorsot vetett nekem. Azt mondta azért hagyja, mert látja a kivetésből, hogy jót hozok a kártyájára. Cigánykártya volt, és annyira elbűvölt a lapok beszédessége, hogy három napig, míg a vásár tartott, az öregasszony nyakára jártam, faggattam a tudományáról, kérdezgettem a kirakási módokról. Keveset ért rá, maga is csodálkozott milyen sokan kérték hirtelen a jóslatait, de furcsa félmosollyal az utolsó napon már megengedte, hogy jóslás közben is mellette maradjak. Származásomtól fogva nem vagyok cigány, de ettől a naptól fogva lélekben cigány lettem, és azt hiszem már örökre az is maradok.
Elköteleztem magam a cigánykártya és a vele való sorsvetés mellett. Azóta sok helyütt és sokaktól tanultam, és a hitem csak szilárdult és mélyült. A mai napig csak cigánykártyával jósolok. Elfogadom, hogy van akinek fontosak a kristályok, van aki szereti látni a kérdező tenyerét, van aki előbb a szemébe kell tekintsen, mielőtt válaszokat adna, de számomra ezek – ugyanúgy, mint a többi eszköz a születési dátumtól a névből készített számmisztikáig – csak zavaró körítések.
A világos választ, a sors mozgásának irányait és az életesemények szerkezetét számomra a cigánykártya mutatja meg oly tisztán, mint a kristály, oly egyszerű vonalakkal, mint a tenyerünk és olyan fényes csillogással, mint a reménykedő ember tekintete.
Látom a sorsokat, hiszem a választások fontosságát, és – hálát adok érte –: nap mint nap megélem a bizalmat, amely körülvesz. Persze a döntést mindenkinek magának kell meghozni, de abban mélyen érzem a magam felelősségét, hogy a hozzám fordulóknak megmutassam a lehetőségeiket, és a lehetséges tetteik jövőbeli következményeit.

***

Mirabella kártyája:

A OWAAC alapelveinek megfelelően működő www.ciganykartya.hu és a www.gipsycards.com oldalakon azt az 56 lapos cigánykártyát használják a jósnők, amelynek nyomtatott változata a "Mirabella's Gipsy Fortune Telling Cards" névre hallgat.
A kártya 56 lapját ugyan én magam rajzoltam meg, és hatalmas megtiszteltetés a számomra, hogy világszerte az én nevemet viseli, de fontos tudni: a kártyapakli összetétele, a lapokon szereplő rajzok képelemei és a szimbolikája egy kiváló, a cigánykártya évezredes hagyományait őrző és jól ismerő csapat munkájának eredménye - tehát nem egyedül az én érdemem!

 

 


Szolgáltatásaim

 

Kártyavetés, sorselemzés, jóslás:

Jelenleg csak Interneten keresztül tudsz jóslatot kérni tőlem
legyen szó akár írásos, akár személyes kártyavetásről, sorselemzésről.
Az összes ezzel kapcsolatos tudnivalót megtalálod,
ha IDE kattintasz.

Kérdésed elküldéséhez kattints IDE
vagy böngésződbe másold be az alábbi címet:
http://www.ciganykartya.hu
és ott válaszd a "Jósoltatni szeretnék" menüpontot.

A kérdésedre az alap kártyavetést természetesen előre elküldöm az általad megadott címre,
a jóslatot azután vagy emailben kapod meg vagy személyesen mondom el neked.

A személyes beszélgetés alkalmával persze lehet, hogy
még további segítséget kérünk majd a kártyától
- ezt mindig az adott kérdés és helyzet dönti el -
azonban ettől az ár nem változik.

Fél órás konzultáció (egy kérdés): 5.000 Ft 
Egy órás konzultáció (több témában): 9.000 Ft
Másfél órás konzultáció (több témában): 13.000 Ft

Kettőnél többszemélyes kapcsolati helyzetek részletes elemzése: 15.000 Ft

***

Szerelmi mágia (oldás, kötés), kapcsolati harmonizáció:

Ilyen jellegű kéréseket kizárólag személyes konzultációt követően vállalok,
és csakis abban az esetben, ha a kérést megalapozottnak látom!!
A negatív következményeket okozó vagy hiábavaló beavatkozásokat
akár indoklás nélkül is visszautasítom!

Megközelítő árak:

Szerelmi kötés: 10.000 - 30.000 Ft
Szerelmi oldás: 15.000 - 25.000 Ft
Kapcsolati összehangolás: 20.000 - 50.000 Ft


***

Korregressziós, korprogressziós
vagy reinkarnációs utazás,
lelki problémákkal kapcsolatos konzultáció:

Múltba vagy jövőbe tett lelki utazás
(relaxációban, meditatív állapotban vagy hipnotikus transzban),
lelki nehézségekkel összefüggő kérdések tisztázása,
múltbéli blokkok oldása és erőforrások felkutatása,
jövőbeli lehetőségek feltárása.

Másfél-két órás foglalkozás: 15.000-20.000 Ft


***

Egyéb szolgáltatások:

Energetikai blokkok oldása:

Átok levétel: 10.000 - 20.000 Ft
Rontás levétel: 10.000 - 20.000 Ft
Szerelmi kötés levétele:10.000 - 20.000 Ft

Álmok elemzése:

Fél órás konzultáció: 5.000 Ft 
Egy órás konzultáció: 9.000 Ft
Másfél órás konzultáció: 13.000 Ft

 

 

Kapcsolat:

A kérésed elküldéséhez és a további részletek egyeztetéséhez küldj levelet
telefonszámoddal a

bella@atw.hu

címre.


Szeretettel várlak!

Mirabella (Bella)

 

 


***

A gyakori érdeklődésre való tekintettel itt is jelzem, hogy
rendezvényeket NEM óradíjas rendszerben vállalok!!!
Rendezvényen való megjelenésem egységesen 50.000 Forint,
mely maximum 5 órányi jóslást foglal magába.

***

 

 

 


***