Dudás Mária gyermekasztrológus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


BemutatkozásDudás Mária

 

Dudás Mária gyermekasztrológus vagyok. A szakterületem választásánál nagy motivációt jelentett, hogy nekem is három gyermekem van, akik  nevelése során mindent a saját bőrömön tapasztaltam meg, így az adott problémákra kénytelen voltam új utakat, megoldásokat keresni.

Már gyerekkoromban éreztem magamban a késztetést arra, hogy másoknak segítsek, másokról gondoskodjak. Ezt sokáig saját gyermekeimről és a környezetemben élőkről való gondoskodásban éltem meg. Második gyermekem születése után, 1990-ben kezdtem el érdeklődni a természetgyógyászat iránt, hogy alternatív megoldást találjak a felesleges antibiotikumos kezelések helyett. Először a gyógyteák használatát próbáltam ki. Mivel a gyógyteák megitatása egy pici gyerekkel nem egyszerű dolog, így valódi felüdülést jelentett, a homeopátiás szerek felbukkanása. Igaz, nem lettem sem természetgyógyász, sem homeopata, nem ez volt az én utam, de látóköröm szélesedett a megszerzett tudás által.

2005-ben kezdtem meg tanulmányaimat a mágia területén. Először a Spirituális Választerápia kezdő és haladó tanfolyamát végeztem el, majd a következő lépés a kineziológia volt. A Touch for Health kurzus mind a négy modulját megtanultam, amiről később kiderült, hogy jó alap volt a Spirituális Testújjáépítés tanulásához, amit 2006-ban végeztem el. Mint utóbb kiderült, a keresés útján ezek is csak mellékállomások voltak az életemben. Megismertem ezen módszerek működését és gyakorlati hasznát, így tudom, hogy kinek ajánlható, és milyen megoldást nyújtanak. A valódi segítséget azonban kívülről nem találtam meg, rá kellett jönnöm, hogy a megoldás bennem rejlik, a belső bölcsességem megtalálásában és ehhez az első lépcső az önismeret volt.

Asztrológiával 2006 óta foglalkozom, ekkor éreztem azt, hogy révbe értem, és ez lehet a leghatásosabb segítség, amit mások számára tudok nyújtani.
Ismerve saját erősségemet, a gyermekasztrológia területére specializálódtam, és a Femina internetes magazin gyermekasztrológiai szakértőjeként kezdtem dolgozni. Ezen az ingyenes internetes fórumon lehetőségem nyílt arra, hogy sok szülő segítségére lehessek, sok emberrel megismertethessem a módszerem adta lehetőséget. Tapasztalataim szerint a gyermek születési horoszkópjának vizsgálatával egyfajta "használati útmutatót" kaphatunk gyermekünkhöz. Már a születésének pillanatától fogva segíthet jobban megértenünk személyiségét, tehetségét, az esetleg várható problémákat, motiválhatóságát. Ezzel a segítséggel aztán helyes irányba terelhetjük a gyermeket, megkímélve őt a felesleges csalódásoktól, sikertelenségektől, elfojtásoktól, ezzel biztosítva nekik egy egészséges, boldog felnőttkort.
A tanulást nem hagytam abba, hiszen egyre több problémás gyermeket nevelő szülővel találkoztam, akik tanácstalanul álltak a különböző fejlesztési lehetőségek széles skálája előtt. Így adta magát, hogy fejlesztési módszerek lehetőségeivel ismerkedjek meg, ezáltal személyre szabott módszert tudjak ajánlani a szülők számára. Több fejlesztőpedagógussal, problémás gyermekek kezelésére szakosodott szakemberrel dolgozom ma már együtt, akik önfeláldozó munkájukat a gyermekek szolgálatába állították. Arra törekednek, hogy ne egy diagnózis címkéjét aggassák a hozzájuk érkező gyermekre, hanem minél korábbi temperamentumsajátosság felismerésével, korai fejlesztéssel orvosolják a problémát. Ebben tudok én munkámmal segíteni, hiszen ezek a problémák már a születés pillanatában láthatók.

A ma gyermekének tudatos szülőkre és tudatos nevelésre van szükségük, ehhez nyújt segítséget az általam vezetett Tudatos Szülők Klubja és a Tudatos Szülők Iskolája. Erről részletesen olvashatnak a Tanfolyamok menüpont alatt.

Az asztrológiai elemzés egy nagyon jó önismereti módszer, hiszen objektív képet kapunk személyiségünkről, jellemünkről, sorsunkról és adottságainkról. A horoszkóp ismerete, hozzásegít önmagunk elfogadásához, aminek eredményeképpen boldogabb életet élhetünk. Ahogy mi változunk, úgy a környezetünk is változni fog, egyre boldogabb emberek lesznek körülöttünk. Hiszem, hogy a belső egyensúly megteremtése segíti az életet harmonikussá tenni, és kívül-belül békét teremteni. Erre példa saját életem is, mert olyan szerencsésnek mondhatom magam, akinek a munkája az élete is. Nem csak tanácsokat adok, hanem aszerint élek és nevelem gyermekeimet is, amiben hiszek.

 

Referenciák

2012. július 2.
TV2 - Mokka
Megnyitás

2011. január 12.
RTL Klub - Fél kettő
Megnyitás

2010. május 20.
TV2 Aktív
Megnyitás

2010. május 11. 9:25
RTL Klub - Csak csajok

2010. március 10. 13:30
RTL Klub - Fél kettő

2010. március 1. 16:00
VIVA TV Interaktív (Egymás közt)

2010. február 1. 16:00
VIVA TV Interaktív (Egymás közt)
Megnyitás
(A videót a VIDEÓK fülre kattintva tekintheti meg "Mit tartogat a február?" címmel.)

2009. szeptember 27.
Párkapcsolati tanácsadás
Szívünk napja
Városliget, Femina sátor

2009. március 5.
Önismereti előadás
Budakalász, Nagyközségi Könyvtár


Szeretettel várom minden érdeklődő jelentkezését!

Dudás Mária
Telefonszám: 0630/8332245
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Módosítás: (2013. január 25. péntek, 13:24)
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com