Segítség

Mindennapok problémái ,javaslatok,ötletek.
Kulturális és szórakozási lehetőségek.

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.10.04. 20:46

Sokszor próbáljuk azt mutatni, mennyire jól vagyunk és kiegyensúlyozottak, vidámak és felszabadultak. Ám ez néha csak színjáték, amivel gyengeségünket leplezzük. Elmarad az összhang gondolataink, érzéseink, és szavaink között, ezért cselekedeteink sem optimálisak. Relaxálj kicsit, hogy a tudatalattid felszínre kerüljön és mutassa a tényleges irányt. Ehhez nyújtanék ma segítséget. Fogadjátok szeretettel.
Már nagyjából kimerítettem az Öngyógyítással kapcsolatos agykontroll, hipnózisos témát.
Egyenlőre csak relax zenéket osztanék meg. A Vonzás törvényéről, a reinkarnációs hipnózisról is beszélek hamarosan, de sajnos időmbe egyenlőre ez fér bele.

http://hotfile.com/dl/53760517/911dcf8/02_Napfogytkozs.mp3.html

Örök változás:
http://hotfile.com/dl/53756810/cad48fd/01_rk_vltozs.mp3.html

A tükörképem :
http://hotfile.com/dl/53767470/da17067/04_A_Tkrkpem_cm_meditci_zenje.mp3.html
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.10.06. 17:14

Negatív befolyásolás.
Naponta tudattalanul is érnek bennünket negatív befolyások. Dolgokra kényszerítenek, melyeket nem is akar a tudat alattink, melyek miatt a lelkünk sajog, vagy háborog. Egyszerű példa, az 2kg krumplit kérek, 2,5 lett. Maradhat? Bonyolultabb példa az, ha mindent megteszünk és akkor sem éreztetik velünk, hogy lennénk valakik.
A tudatalattink, mint minden, ezen esetekben is jelez. Kényszer, és te ezt nem akarod, mégis azt mondod, jó rendben. A 3mas szabály felbomlik, a gondolati, érzési és szavakbani összhang , ha nem vagy elég erős, és ez a későbbiekében is csak rág, mely stresszként jelentkezik aminek fizikai tünetei is szoktak lenni, hasfájás, fejfájás, étvágytalanság levertség.
Az alábbi zenék a negatív befolyások feloldásában segítenek:
http://hotfile.com/dl/53765537/19c49a5/Track01.mp3.html

http://hotfile.com/dl/53771224/ed483e8/Track02.mp3.html
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.10.12. 19:34

Válaszút. Bizonytalan kérdések.
Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, mikor mást csinálunk, mint amit szeretnénk. Gondolatainkban azon tipródunk, menjünk, ne menjünk, tegyük, ne tegyük. Aztán az esetek döntő többségében folytatjuk ott ahol tegnap abbahagytuk. A biztonságot adó minden napot, tudatalattink hiába jajgat, hogy nem kell már ez, nem jó már ez... Van mikor csak egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy igaz e a hír, jó tanácsot kaptunk e, őszinték e velünk. És választanunk kell. Tudatalattink rendszerint megmondja a választ, és mi gyarló emberek sajnos nem követjük. Pedig kis odafigyeléssel, és tudat alattinkkal szinkronba kerülve, megérezhetjük, melyik utat is kell járjuk, melyik választ, hírt,és magyarázatot kell elfogadjuk. Sokszor "annyira" vakok vagyunk, hogy megérzéseinkre hallgatva nem nézünk szét más platformon a kérdés igazolására. Szemünk előtt van egy válasz, talán egy érdekes, még ha súg is valamit a tudatalatti , nem keresünk másik platformot, mi is az amit valójában szemből nézünk. Ebben nyújtanék ma segítséget. Egy kis olyan relaxációs zenével, mely felnyitja az ember szemét, hogy ha a tudatalatti jelez, keressen más felületet ahonnan a témát megvizsgálhatja, mielőtt tovább megy és beleszalad a félrevezetésbe. Aminek rendszerint következménye az önmarcangolás, a lelki betegség, és a káosz a fejünkben.
Szóval ez a zene vitamin, más látószög kereső, kapocs a tudatalatti és a felszín felett.
Fogadjátok és használjátok szeretettel, ha magatokban kételyek merülnek fel:
http://hotfile.com/dl/53770802/2ed949a/Track03.mp3.html

http://hotfile.com/dl/53772627/1b89355/Track04.mp3.html
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.11.05. 17:56

Reinkarnációs hipnózis, Előző élet és ezzel kapcsolatos élmények:

A reinkarnációs a hipnózis azon fajtája, mellyel visszajuttat a hipnotizőr a mi, vagy más személy előző életébe. Ez tőlünk is függ, mivel ha problémáink vannak, az ott érzékelt dolgok, szorosan összefüggnek jelen életünkkel. Ha pusztán a kíváncsiság vezérel, egyszerűen útmutatást adhat , merre induljunk, hogy jó legyen.
Mivel bizonytalan voltam egy kérdésben, vállaltam, hogy kipróbálom, ha van előző élet, kapok e választ kérdésemre, és én ki is voltam valójában, van e értelme a körülöttem zajló eseményeknek. Ezt megelőzte, hogy Reiki gyógyítónál - látónál jártam, (http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=reiki&source=web&cd=1&ved=0CFgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.reiki.hu%2F&ei=p2m1TucExMiyBoi72LsD&usg=AFQjCNFjo63Mt7TOKE7iXKP26gr5WUt5hQ&cad=rja csak tájékoztató a link)aki állította, hogy milyen események fognak következni az életemben, és ez sokkal mélyebbre nyúlik, mint azt ép ésszel fel bírnám fogni. A "látásairól" ne is beszéljek, melyek 99% bejöttek és jönnek is folyamatosan.
Igazolta végül is a hipnotizőr azt, amit éreztem. Lefektetett egy kanapéra, de előtte ülve szuggerált. Majd egy biztonságos helyről, lila tűzön át egy lifthez sétáltunk képzeletben, amivel egyre messzebb kerültem ettől a világtól. Először egy vadasparki sétán figyeltem magamat, mint a moziban, messziről, hátulról. Aztán gyerekkoromból tűntek fel olyan képek amiket azt hittem elvesztek. De messzebb vitt a hipnotizőr. A Temetőhegyen lévő fánál lyukadtam ki, 100 évvel ezelőtt. Hatalmas fa volt akkor is, méregettem, éreztem fával foglalkozom és éreztem ott történt valami. Valami nagyon fontos. Aztán gyerekként ültem bajuszos vékony pipás apám ölében a verandán és azt magyarázta, mennyire szeretnek engem és nem számít mennyire szegények vagyunk, ha szeretjük egymást. Fehér sár tapasztott ház volt, gémeskúttal , jószágokkal, és furcsa fonott kerítéssel. De Nyírbélteken volt, nem volt aszfaltút sehol és a régi iskola padjában palatáblára próbáltam kanyarítani a betűket valamivel, ami nem ceruza volt, inkább kréta. Féltem a tanártól, hogy körmöst kapok, nem mertem tőle az évszámot megkérdezni. A feleségem a mezőn ismertem meg legénykoromban véletlenül. Az apjával jöttek ki a mezőre szekérrel, én pakoltam nekik a gabonakévét a szekérre, de valami csetlésem miatt kinevetett. Aztán összekerültünk. A római templomban volt a szegényes menyegző, de a boldogság ami köztünk volt, mindent elfeledtetett. Dolgoztam éjjel nappal, hogy ne szegénységben kelljen élnünk, de sehogyan sem tudtunk haladni. Minden nap olyan szeretettel várt, hogy az egész napi robotolást elfeledtette, mert tudta, hogy érte küzdök, hogy a szegénységünket elhagyjuk már végre. Nem nagyon volt mit enni, de elfeleztük egymással az az egy tányér levest is ami volt. Egymás tányérjába pakolgattuk az utolsó falatokat. Nagyon soványak voltunk, mivel nem volt mit enni. Tarisznyába egy kis hagyma szalonnával is lakoma volt. Minden nap olyan szeretettel várt haza "Édes Uram", mintha először látna és ez az egész napi szenvedést, az éhezést, a szegénységet és azt, hogy nem lett gyerekünk, mindent feledtetett. Soha nem veszekedtünk, sem nem vitáztunk, mert csak egymásnak voltunk, egymásba kapaszkodtunk minden nap, és bármilyen fájdalmas is voltak napjaink, mégis boldog volt minden együtt töltött perc. Láttam, a takaros portánk, tele virággal, ahogy vár a feleségem mosolyogva az udvaron, régi varrott szoknyában fejkendővel a fején. Nem volt baromfi az udvaron, valamiért zavarta és én nem akartam azt amit ő sem. Aztán 40éves korában, lefeküdtünk aludni, mint minden nap, mellkasomon aludt el, azt mondta ő nem is tudna ha nem hallaná a szívverésem, ez ad neki erőt a másnapi kapáláshoz, ténykedéshez a kertben, a porta rendben tartásához és, hogy nem lehet gyerekünk. Reggel pedig nem kelt fel. Magamra hagyott. Minden reményemmel és boldogságommal és mindennel ami számított az életemben. Aztán keserű lett minden, míg éltem, de más asszonyt nem vittem a portára.

Míg ezek a képek peregtek a szemem előtt, és éreztem az akkori érzéseimet, sírtam. Sírtam örömömben az esküvőn, sírtam, mikor láttam az akkori apám, és sírtam fájdalmamban, hogy egyedül hagyott. Bocsánatot kellett kérjek a hipnoterapeutától, aki szerint ez minden napos dolog a praxisában. A végén átvitt még az ajtón, és a tűzön, hogy megtisztítson a fájdalomtól, és elköszönjek a feleségemtől. Aki csak mosolygott, de nem köszönt el tőlem.
Vannak akik ebben az egészben kételkednek, és megmondom őszintén 2 hónappal ezelőttig én is kételkedtem mindenben. De hogy már tudom, kiket ismertem akkor, megmagyarázza a mostani tetteimet, mit miért teszek. Hiszek a tudatalattiban, és, hogy sok minden azért történik, mert félek a szegénységtől, és a boldogtalanságtól. Nincs okom hazudni 1 sort sem, sem őrült sem vagyok. Csak egyszerűen megértek dolgokat, melyek mindig is léteztek, csak nem hagyták, vagy nem akarták, hogy az emberek tudják, hogy van.
Hogy mi értelme volt mind ezeknek? Az ember keresi a magyarázatot, a miérteket, de sokszor nem lát a szemétől. Én csak a dolgaimra megoldást kerestem, és ez kellett hozzá, hogy a jó irányba tendálódjak. Befolyásolja az ember életét attól a perctől, hogy ezen át esik, mert egy jobb önmagunkat látni fájdalmas ott ahol még nem az internet határozta meg hogy kik is vagyunk.
Mindenesetre én több ilyet nem vállalok, de aki kíváncsi, ki is volt előző életében, vagy egy személy töltött e be nála szerepet illetve elveszettnek érzi magát annak ajánlom az alábbi Úriembert aki ezt végrehajtotta rajtam. Nálam a feleségem volt a központi szereplő, de ismerek olyat aki előző életében bálna volt és a párja a bálnavadász, aki levadászta.
http://eletfolyam.blogspot.com/
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.11.08. 06:32

A Titok. Amit tudni szeretnél, de elhallgatnak előled.
A Titok az, hogy bármit akarsz, ha szívvel - lélekkel kívánod, ha gondolsz rá, ha beleéled magad, hogy már teljesült, ha beszélsz róla -teljesül. Az is teljesül amitől félsz, amitől aggódsz, mivel tudatalattid hullámokat bocsájt ki, amire az univerzum válaszol, legyen az pozitív gondolat, vagy negatív. Ezért vannak hihetetlen gyógyulások, de ezért van részvétel tömegszerencsétlenségben is. Higgy a tudatalattid erejében.
A Titok a vonzás törvénye. Te mint egy nagy mágnes bevonzod az embereket, az eseményeket, és nem a hogyanon kell gondolkodnod, azt az univerzum a "véletlenek" sorával elintézi. Gondold csak végig, mik azok a dolgok amikre valóban vágytál, és mennyi mindent kaptál meg belőle. A saját életemre levetítve, nálam biztosan működik a dolog. Csak egyet ne felejts el, adj hálát mindenért. A hála vonzó erő, a hálátlanság taszító erő.
Képzeld el magadban, hogy tied és minél jobban el tudod ezt képzelni, beleélni magad a vonzás törvénye addig intézi a dolgokat míg valóban a tied lesz bármi amire vágysz.
Most megváltoztathatod az életed.

A filmet online az alábbi címen lehet megnézni:
http://www.movshare.net/video/4iy3gcc3upyqw
Elképzelhető, hogy telepíteni kell hozzá divx playert, de ha nem indul el, a honlapon ezt jelzi.

a könyvet az alábbi linken lehet letölteni:
http://data.hu/get/3451301/RHONDA_BYRNE_-_A_Titok.pdf

A Titok hivatalos magyar nyelvű honlapja:
http://www.atitok.hu/
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2011.11.15. 23:29

Jacobson féle relaxáció.
Ez a relaxáció az izmok megfeszítésén, és ellazításán alapszik, mely során háborgó lelkünk megnyugszik és kellemes ellazult érzést kapunk. Érdemes kipróbálni és alkalmazni stresszes napjainkban, pár perc alatt mindenféle gyógyszer nélkül megnyugtathatjuk magunkat.
Az alábbi Úriember ajánásával:
http://eletfolyam.blogspot.com/

Lazító gyakorlat:
1. Feküdjön le egy kényelmes helyen, kezét helyezze a testével párhuzamosan maga mellé! A fejét enyhén támassza ki, hogy a nyak izmainak ne kelljen megfeszülniük! Ha ülve végzi a gyakorlatokat, fektesse a karját lazán a combjára! Lazítsa meg a szorító ruhadarabokat, majd hunyja be a szemét! Minden egyes gyakorlat után hagyjon magának 30-60 másodperc időt az ellazulás érzésének tudatosítására és élvezésére!

2. Most vegyen néhány mély lélegzetet! A hasával lélegezzen, és az orrán engedje ki a levegőt! Kilégzéskor próbálja meg átérezni, amint a teste egyre nehezebbé válik, egyre mélyebben süllyed az ágyba. Ezután ne igyekezzen tudatosan befolyásolni a légzését, hagyja, hogy az magától történjen!

3. Szorítsa ökölbe mindkét kezét! Érzi, amint az ujjai és az alkarizmai megfeszülnek? Tartsa megfeszítve 5-7 másodpercig, majd engedje el! Figyeljen a megfeszülés után az ellazultság érzésére! A karjait most nehezebbnek érzi. Gondolatban menjen végig minden ujján, és tudatosítsa azok ellazultságát!

4. Hajlítsa be karjait a könyökhajlatban, és feszítse meg a felsőkar izmait! Érezze, amint az izmai egyre jobban megfeszülnek, majd ismét lazítsa el őket! Most mindkét karja szinte élettelenül fekszik a teste mellett.

5. Szorítsa össze a fogait, és nyomja a nyelvét a szájpadlásához! Csukja be erősen a szemét, és tudatosítsa az arcizmok megfeszülését! Sohase lépje túl a fájdalomküszöböt! Hagyja abba a feszítést, és élvezze, amint az egész arca ellazul!

6. Most a nyak következik. Fordítsa a fejét jobbra, mintha az állával meg akarná érinteni a vállát! Tartsa a nyakát megfeszítve, majd ismét lazítsa el! A csigolyák érzékenysége miatt ezt a testrészét lassan, óvatosan lazítsa el! Ezután ismételje meg a gyakorlatot balra is!

7. Húzza fel a vállát, mintha a fülét akarná megérinteni vele! Ügyeljen az izmok megfeszülésére, majd engedje ismét vissza eredeti helyzetébe!

8. Lélegezzen (kivételesen) mélyen a mellkasába! Eközben a vállát tartsa egyenesen, a gerincét pedig a fekvőhelyen! Ha a mellkasa megtelt levegővel, figyeljen a mellizomzat megfeszülésére! Ez idő alatt ne lélegezzen! Néhány másodperc után hirtelen, hallhatóan lélegezzen ki, és élvezze az ellazulást!

9. Emelje fel a hátát az ágyról, amilyen magasan csak tudja, a váll és a medence megemelése nélkül! Tudatosítsa a hát izmainak megfeszülését! Néhány másodperc múlva - a gerincre való tekintettel - lassan ereszkedjen vissza!

10. Lélegezzen mélyen a hasába! Nyomja ki a hasát, amennyire csak lehet! Tartsa a hasizomzatot megfeszítve 5-7 másodpercig, majd ismét hirtelen, hallhatóan engedje ki a levegőt, és engedje a hasát visszaesni eredeti állapotába! Ha a gyakorlat során a gyomor vagy a bél furcsa hangokat hallatnának, ne ijedjen meg, ez teljesen normális.

11. Most a farizmot feszítse meg! A farizomzat megfeszülésével arányosan a medence felemelkedik a fekhelyről. Tartsa megfeszítve, majd hirtelen lazítsa el!

12. Merevítse meg a térdét, és emelje fel mindkét lábát a fekvőhelyről! A comb izmai megfeszülnek. Tartsa megfeszítve, majd hagyja a lábát visszaesni eredeti helyzetébe! Amennyiben nehéznek érzi a két láb egyszerre történő felemelését, emelheti a lábait egyenként is egymás után.

13. Nyújtsa előre mindkét lábfejét! Figyeljen a vádli megfeszülésére! Tartsa néhány másodpercig megfeszítve, majd lazítsa el az izmait!

14. Feszítse meg a lábujjait, mintha ökölbe akarná szorítani a lábfejét! Tartsa megfeszítve, majd lazítsa el őket! Irányítsa figyelmét a lábujjaira, és tudatosítsa azok ellazultságát!

15. Élvezze még néhány percig ezt a kellemes ellazult állapotot! Azután vegyen néhány mély lélegzetet, nyújtózkodjon, mint reggel ébredés után és folytassa a napját frissen, új erővel!
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2012.02.01. 19:54

Többen érdeklődtetek nálam relaxációs zene ügyben.
Az alábbi linken, ingyenesen letölthetőek, fülnek, léleknek kellemes zenék, melyek segítenek feloldani a naponta felgyülemlő stresszt.
Segítenek, megtalálni a belső egyensúlyt, kicsit közelebb visznek belső énünkhöz, melyre tudatosan sokszor nem hallgatunk, pedig kellene.
Nem csak elalvás segítendően jók ezek a zenék, napközben is, akár vezetés közben is segítenek kikapcsolni az agyat kicsit, hogy aztán új szemszögből láthassuk ellazulva, megnyugodva a világot.
Itt van a honlap, ahol videóval is megtekinthető:
http://www.rexsy.com/

És innen tölthetőek le:
http://www.rexsy.com/RexsyMusicx/RexsyFreeDownload/

Remélem segíthettem.
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2012.02.15. 23:02

A Tudatalatti tízparancsolata, relaxációs, önszuggeszciós anyagok, melyek segítenek, lelki harmóniánk elérésében, önmagunkhoz való helyes viszonyunk kialakításában.
Annyi minden befolyásolja az életünket, és nem mind vagyunk erősek. Az alábbi MP3 relaxációs anyagok segítenek életünk helyes mederbe való terelésében.
Fogadjátok szeretettel:
http://data.hu/get/1817895/01_-_Egysegtudat.mp3.html

http://data.hu/get/1817896/02_-_Megbocsatas.mp3.html

http://data.hu/get/1817897/03_-_Elfogadas.mp3.html

http://data.hu/get/1817891/04_-_Jovatetel.mp3.html

http://data.hu/get/1817890/05_-_Egeszseg.mp3.html

http://data.hu/get/1817894/06_-_Idealis_tars.mp3.html

http://data.hu/get/1817898/07_-_Siker.mp3.html

http://data.hu/get/1817899/08_-_Boseg.mp3.html

http://data.hu/get/1817892/09_-_Beke_es ... a.mp3.html

http://data.hu/get/1817893/10_-_Bolcsesseg.mp3.html
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2012.02.26. 22:51

Gyógyító Meditáció.
Az alábbi hanganyag egyszerűen lenyűgöző. Átprogramozza a tudatalattit, mind a fizikális, mind a mentális gyógyulás érdekében. George Clooney magyar hangja közreműködésével egy profi, fülhallgató használatával egy élményt kiváltó anyag. Természetesen ajánlott a napi szintű használata a kívánt hatás érdekében, de már első alkalom után is olyan nyugalom szállja meg az embert, hogy hihetetlen. Természetesen nem helyettesít semmilyen orvosi beavatkozást, de az agyat a gyógyulás útjára irányítja, legyen az lelki, vagy testi eredetű probléma.
Sokan nem értik meg, hogy a problémák és betegségek részét mi okozzuk magunknak. Azzal, hogy emésszük magunkat, azzal, hogy stresszelünk, görcsölünk, elnyomás alatt élünk, és nem változtatunk ezen, mert azt hisszük ez az egyetlen, és a járható út. A lelki eredetű problémák pedig előbb utóbb felemésztik a szervezetünket is és kezdődik a gyomorfekély, a cukorbetegség és még sorolhatnám.
Nos ez az anyag reseteli a bennünk lévő feszültséget, és a durván 27 perc után, újra meg akarjuk hallgatni, hogy a másik hang mit is mondott... És ösztönösen végre egyszer odakoncentrálunk ahova kell. Magunkra. Az életünkre. Az egészségünkre.
Egy életünk van, ne pazaroljuk el, ne használjuk el 2x olyan gyorsan.
Érdemes a szkeptikusoknak is egyszer meghallgatni FÜLHALLGATÓVAL ÉS FEKVE. Ezen mindenki meg fog lepődni, és őszintén örülök, hogy ezt megoszthattam.
[youtube] http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 2smivRDSxQ [/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=j2smivRDSxQ
[flash=] http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 2smivRDSxQ [/flash]
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Re: Segítség

HozzászólásSzerző: SzőkeIstván » 2012.03.10. 15:47

Vonzzuk be a pénzt ;)
Ha már lelkileg sikerült kiegyensúlyozottá válnod, ajánlom figyelmedbe az alábbi relaxációs, önhipnózisos Vonzó Vera által készített MP3 hanganyagot.
Ez a hanganyag pozitív irányba tereli tudatalattinkat a pénzel kapcsolatban.
Minden amivel kapcsolatba kerülünk nap, mint nap, befolyással van ránk. Ha a tudatalattinkra pozitív dolgokkal hatunk, abba az irányba terel akaratlanul is. Ez remek hanganyag az irányú törekvésed támogatásában, hogy több pénzt, nagyobb vagyont szeretnél.
Nem beszélve arról, hogy egy idő után ez rögződik és a tudatalatti megtalálja a módját, hogy a kívánt dolgok valóra váljanak. Nem kell ambiciózusnak lenned, hisz sokan nem is vagyunk azok, és éljük a nap nap után sablonját. De ez a hanganyag új távlatok elérésére adhat lehetőséget, csak adni kell neki egy kis időt és többször meghallgatni.

Innen lehet letölteni:

http://www.avonzastorvenye.hu/upload/bl ... ag_mp3.mp3

És az alábbi oldal a forrás:

http://www.avonzastorvenye.hu/gazdagsag_mp3.php
SzőkeIstván
 
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2010.09.01. 15:51

Előző

Vissza: Mindennapok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron