Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzak:

Benke Istvánnak hívnak, Abonyban lakom.Életem folyamán igyekeztem segítségére lenni barátaimnak, ismerősöknek. Rájöttem arra, hogy az élet minden területén, de különösen egy lakodalomba még nagyobb szükség van egy pontos, tapasztalt, megbízható személy segítségére.
Egy alkalommal a vőfély szerepét nekem szánták. Örömmel, de egyben nagy felelősséggel készültem és készülök most is minden szereplésre. 1990 nyarán csöppentem az első lakodalomba. Néhány jókedvű mulatozás megalapozta az elkövetkező évek megbízásait. A hagyományos vőfélyi munkát ötvözve a mai kor kihívásának is szeretnék eleget tenni. Segítek a lakodalom szervezésében, ötleteket, tanácsokat adva az ifjú pár egyéniségének megfelelően.
Régóta gyűjtök sláger zenéket, melyekre egy jóízűt lehet táncolni, mulatni. Az utóbbi években sokszor hívtak legénybúcsúba zenélni. Megtapasztaltam, egyre több az igény eredeti előadók és az eredeti hangzás iránt. A vendégek egy része - főleg a fiatalabb korosztály - a zenék sokféle hangzását kedveli. Az idősebb korosztály szeme elhomályosodik, mikor a rég nem hallott hegedű hangján csendül a nóta. A számítástechnika és zenei CD-k segítségével tudom lejátszani mindazt, amit a vendég igényel. Az ifjú pár kérésére előre megtervezem a lakodalom zenei forgatókönyvét, melyen kizárólag csak a vendégek módosíthatnak. Lehetőséget szeretnék kínálni azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a fajta mulatozást.
Akinek lakodalommal kapcsolatban segítségre van szüksége, kérem hívjon bizalommal!
A felmerülő kérdésekre szívesen adok választ egy személyes találkozó keretén belül.

 


Ajánlott böngészõ: