Mobirise Website Builder

Best Dog Time
Kutyaiskola


Üdvözöljük a Best Dog Time Kutyaiskola honlapján!

Kurzusaink során pozitív megerősítésen alapuló foglalkozásokon vehetnek részt, mely kis létszámú csoportban zajlik. Fontos számunkra, hogy az alapvető engedelmes gyakorlatok tanulása, szocializáció mellett, a hétköznapokban megjelenő " problémákra " is hangsúlyt fektessünk, így igen széles körű tanulásban lesz részük a nálunk tanuló két- és négylábú nebulóknak.  

Mérettől- fajtától függetlenül várunk szeretettel mindenkit! 

Mobirise Website Builder

Rólunk...

Tóth Roland vagyok, ezüst koszorús mesterkiképző.
16 évvel ezelőtt kezdtem el a Kutyaiskola berkein belül ismerkedni a kutyakiképzéssel. Folyamatos résztvevője, oktatója és segédje voltam ezen időszak alatt az iskolának.

Nagy álmom volt egy saját kutyaiskola létrehozása, aminek nélkülözhetetlen eleme, kiindulópontja volt a fent említett időszak.

A Best Dog Time Kutyaiskola így lett egy megvalósult álom, amely reméljük minden hozzánk járó Gazdinak és kedvenceiknek mérföldkő lesz a hétköznapok, és együttélés során!


Mobirise Website Builder
VIP foglalkozások

Egyéni igény alapján az Ön kérésének megfelelően célirányosan foglakozunk a kutyájával! 
Engedelmes feladatok a (kutya, gazda) boldog együttélés érdekében.

Mobirise Website Builder
Őrző - Védő foglalkozás

A téves elképzelésekkel ellentétben a kutyát ezeken a foglalkozásokon nem az állandó, ok nélküli támadásra tanítjuk, hanem a zsákmányszerző ösztönét kihasználásával a játékos tárgyszerzés, zsákmányolás fejlesztése a cél.

A kiképzés lényege a kutya kontrollálhatóságának, irányíthatóságának nagyfokú fejlesztése felfokozott ingerállapotban is.

Mobirise Website Builder
kutya óvoda 

A kutya óvoda lényege a kezdeti szocializáció, illetve a kezdő kutyás gazdik tanítása. Talán meglepő, de egy kezdő kutyás többet tanulhat egy-egy ilyen alkalommal, mint a kutyája. A kutyáknak ez az ovi egy játék csupán, de a játék közben számtalan ösztön és viselkedésforma alakul ki a többi kutyák, és emberek jelenléte miatt. A kutyaoviban csak kölyök kutyák vannak, kb 3 hónapos kortól 7-8 hónapos korig.

  • Kis csoportos foglalkozások 
  • kezdő, közép haladó foglalkozások ( 7 hónapos kor felett) 
  • VIP foglalkozások ( haladó szinten) 
  • Ügyességi, játékos feladatok 
  • Vizsga felkészítés (IGBH - IGP 1-2-3) 
  • Tenyész szemlére felkészítés 
  • Egyéni oktatás 
Miért válassz minket?

Foglalkozásaink sokszínűség fogja jellemezni, ahol a hagyományos oktatási út mellett, az utcai tréningek, séták, különböző szituációs gyakorlatok, kozmetikai tréning, állatorvosi látogatás, autóba be/ ki szállás, szocializáció, közömbösségi gyakorlatok utcán, mezőn, erdőben, kutyás etiket , és mindezeken túl menően hoopers, Őrző-védő képzés, egyéni és vizsga félkészítés, tenyésszemlére félkészítés, ügyességi játékos feladatok, rally obedienc, trükkök tanulása, otthoni fárasztási gyakorlatok, házi feladatok, amik a képzéseink során elkerülnek, és mindezek kis létszámú csoportokban, 3 hetes kurzusokon, melyek 3 hét alatt végezhető el, lesz lehetőség részt venni. 

A csapat

Oktatóink az elmúlt években már sok- sok tapasztalatot szereztek különböző kutyás sportokban, ágazatokban, melynek köszönhetően felkészülten, tudásunkat kamatoztatva, folyamatosan képezve magunkat segítjük a hozzánk járó tanulóinkat! Lényeges szempont számunkra, hogy a tudás gyarapszik, a módszerek újulnak, tehát mi is veletek együtt folyamatosan tanulunk! 
 

Mobirise Website Builder
Tóth Roland

ezüst koszorús mesterkiképző.
Az iskola alapítója.

Mobirise Website Builder
Csercsa Tamara

"Nem lesz titok senki számára, hogy a négylábúak nagy rajongója vagyok!"

Mobirise Website Builder
Móricz Éva

kutyakiképző, rehabilitációs kutyakiképző, dog dancing oktató, illetve dog dancing versenyző.

Mobirise Website Builder
Hamarosan...

Hamarosan bemutatkozik még több oktatónk!

Kövesd a Best Dog Kutyaiskolát itt is! 

Gyakran Ismételt Kérdések...

Nem kell előképzés a kutyaiskola előtt. A kezdő tanfolyamon minden az alapoktól indul.

Gyakorlatilag a kutyáknál nincs felső korhatár; bármeddig tanulhatnak, és ezt javasoljuk is. Az idősebb kutyáknál ugyanarra kell figyelni, mint a fiatal kutyáknál, azaz, hogy ne terheljük túl őket. Az idős kutyákat érdemes olyan módszerrel tanítani (pld. klikkeres tanítás), ahol bármikor kiszállhat a “játékból”, ha egyértelműen jelezte azt, hogy fáradt. Természetesen a kutyák nem egyformák, ezért nincs szabály arra, hogy mikortól számít öregnek és meddig terhelhető egy kutya, de ez nem is kor függvénye, hanem az egészségi állapoté.

Nincs, de nagyon fontos, hogy az ismeretek, a technikák és a tanácsok csak akkor tudnak segíteni, ha mindehhez a gazda változtatási szándéka is párosul! Ritkán előfordul olyan szinten elmélyült viselkedési probléma, amit már nem lehet teljesen megoldani, de minden helyzeten lehet sokat javítani, és teljes életet élni a kutyával. Ezekkel az extrém problémákkal a Tükör Terápiás Oktatók foglalkoznak, és az esetek többségében – bizonyos kompromisszumokkal – megnyugtató megoldást találnak.

Mert lehetőséget ad a tanulásra és a megfelelő szocializáció kialakítására. A gazdák szakemberek felügyelete mellett tudhatnak meg többet kutyájukról és építhetik, mélyíthetik kapcsolatukat. A kutyaiskola rendkívül fontos ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott kutyája legyen az embernek.

A kutyát semmiképp se hagyd otthon, illetve az oltási könyvét, lehetőleg éhgyomorral érkezzen, nálad pedig legyen valami finom jutalomfalat, amit szívesen elfogad. Emellett a kutya, bőr vagy textil nyakörvet viseljen, és maximum 1,5 méteres szintén bőr vagy textil pórázon vezesd be az iskola területére. Ha a kutyád agresszív, vagy nem vagy biztos benne, hogy jól kijönne más kutyákkal, kérlek a fajtának megfelelő szájkosarat is hozz magaddal.

kölyökkutya esetében a kötelező három kölyök oltás után látogatható a kutya ovis foglalkozás, felnőtt kutya esetében pedig az évente kötelező veszettség elleni védőoltás megléte szükséges. Mindezek első alkalommal, majd véletlenszerűen ellenőrzésre kerülnek egy-egy foglalkozás előtt, így a kutya oltási könyve mindig legyen nálad.

Kapcsolat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Telefon:

(30) 467 8327

Címünk:

Wesselényi utca Gyál 2360

Nyitvatartás:

9:00 - 18:00

© Copyright 2022 Best Dog time kutyaiskola 
A weboldalt készítette: Perewebdesign

Made with Mobirise ‌

Free Web Page Builder