Nüke Kft. - Betegszállítás

Betegszállítás - Nüke Kft. - a betegszállító

Csongrád megyében a betegszállítás irányítását a szegedi Nüke Kft. látja el

A megrendeléseket korszerű diszpécser-központ fogadja.

A dr. Tanács Róbert szakorvos által vezetett Nüke Kft. a betegszállítás területén hat finanszírozott gépkocsit tud bevetni, emellett két tartalék gépkocsi áll rendelkezésre.

Telefon: 79/541-178
Mobil: 20/926-8929
E-mail: nukekft@emitel.hu

Az 1995-ben alapított Nüke Kft. a betegszállítás előtt  foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást nyújtott, a betegszállítás és a háziorvosi szolgálat 1996-tól került egészségügyi palettájára.

A dr. Tanács Róbert által irányított csapat kezdetben a Bajai Kórház betegeinek haza-, valamint az intézetbe történő betegszállító tevékenység során szerzett tapasztalatokat.

Mára az általános betegszállító szolgálat mellett 1999-től az úgynevezett programozott betegszállítás teljesítése is feladatai közé tartozik, a Bács-Kiskun megyei Kórház Onkológiai Osztályának megrendelései alapján.

A programozott betegszállítás 2001 év elejétől a SZOTE Onkológiai Klinika számára is rendszeres.
 

Nüke Kft. - Foglalkozásegészségügyi szolgálat

A foglalkozásegészségügyi szolgálat 1995-től eleinte önkormányzatok részére nyújtott alapszolgáltatást.

Elsőként Bácsalmás és vonzáskörzete hat települése kötött szerződést a foglalkozásegészségügyi ellátásra.

Ezt követően számos termelőüzem, kis-, és nagyvállalkozás csatlakozott a Nüke Kft. ügyfélköréhez.

Napjainkban nagy mezőgazdasági termelő és feldolgozó üzemek mellett iparvállalatok, bankok is megtalálhatók megbízói között, partnerei között ugyanúgy megtalálhatók néhány főt foglalkoztató kisvállalkozások, mint  egészségügyi dolgozókat foglalkoztató szakrendelők.

A rendelőben dolgozó két szakorvos és a két szakasszisztens több, mint 1000 munkavállaló foglalkoztatásegészségügyi ellátását végzi, az év minden munkanapján.

A Nüke Kft. számítógépes adatbázissal rendelkezik, betegirányító rendszert működtet, a rendeletben előírt minden szükséges eszköz birtokában van.

Ezen felül - szükség esetén - 24 órás vérnyomás- és EKG Holter-monitort alkalmaz, valamint biztosítja a laboratóriumi szolgáltatásokat is.

A konzultációs kapcsolatot a Bajai Kórház Foglalkozásegészségügyi Szakrendelője biztosítja.

Telefon: 62/431-407  Mobil: 20/326-4385

Desing: Bomon