Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Társalgó  ~  Ismerkedés

Meistrofire
Elküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 3:59 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Site Admin Csatlakozott: 2007.09.16. Vasárnap 15:15 Hozzászólások: 26
Én Szentlőrinci vagyok és imádom a Hardcore-t és nem csak halgatom hanem zenét is csinálok! Meg most belekeztem ebbe a Gabbers Of Baranya dologba és remélem sikerül és sokan leszünk! Majd Polok meg Zászlok meg minden lesz csak elöször sok embernek kell a forumba lenni! Cool
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Nagylepény
Elküldve: Vas. Szept. 23, 2007 5:56 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Szevasz Májsztró! csak gratulálni tudok az oldalhoz! nagyon profi, király elképzelés és persze megvalósítás! FASZA Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Hétf. Okt. 01, 2007 2:28 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Hallod ja meglesz csinálva faszán! Cool Irjatok minél többen hogy majd egy fasza Gabber társaságot szedjünk össze!!! Razz
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 4:05 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Hamarosan kéne szervezni HC bulit!! Pécsen lesz az biztos majd érdeklödök hol lehet kibérelni cucost Very Happy
Meistrofire
Elküldve: Csüt. Okt. 25, 2007 2:51 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
a südö megtanult a forumba irni fasza
The Preacher
Elküldve: Csüt. Okt. 25, 2007 2:54 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.22. Szombat 13:14 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: pecs
hey gabba-ák Very Happy felkéne kicsitt dobni az életett is a honlapon is!és akk ugy vagány lesz ha már egyre többen írnak:P
na hc 4-life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Csüt. Okt. 25, 2007 2:54 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Smile Smile Smile Smile PREACHER TUDD FORUMBA IRNI!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUUUUUU Razz Cool Laughing Very Happy Rolling Eyes
F20c
Elküldve: Vas. Okt. 28, 2007 9:15 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Szevasztok!
Bár én nem ezt a stilust képviselem,de azért ez a Pesti hardcore party megmozgata a fantáziám!Szóval ha nem gond veletek tartanék én is!Very Happy Cool
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
The Preacher
Elküldve: Csüt. Nov. 01, 2007 11:41 am Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.22. Szombat 13:14 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: pecs
no problem!a party után ugyis ráharapsz a hardcore-ra Very Happy!
Nagyon zsiros lesz a 17-edikei party!Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Hétf. Nov. 05, 2007 2:14 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Ja jó kis buli lesz az biztos Smile
The Preacher
Elküldve: Szer. Nov. 07, 2007 2:33 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
jó party?az nem kifejezés atom duva party lesz NGAYOOOOOOOON ÁLLLLLLAT LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MÁR CSAK 10 NAP Shocked Very Happy
Meistrofire
Elküldve: Hétf. Nov. 19, 2007 2:54 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Hardcore Party Pécs City Club december 27 vagy 31. DJ-k : Jó magam meg Preacher
Meistrofire
Elküldve: Kedd. Nov. 20, 2007 8:46 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Akki nem tud forumba irni Razz Annak elmagyarázom Cool Csak azé me ha uj tag jönne és nem vágná az ilyen fajta dolgot! Razz A legaljára kell menni és a post replyre kell katinatni és oda már irhat is a Téma rész üresen kell hagyni!! Very Happy Ennyi
d-passion
Elküldve: Kedd. Nov. 20, 2007 8:48 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 20:40 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Pécs
pacsi srácok! na végre valami hc mozgalom országunk ezen déli pontján... igazából nem olyan régóta halgatom a stílust mert előtte hardstyle-os voltam (még most is:)) de mostanában nagyon megszerettem! főleg darkcoret és industrialt szeretem ezen belül D-Passion, Unexist, Lenny Dee, Ophidian, Promo, Radium, Tieum, olaszok közül meg Mad Dog és Tommyknocker:) na ők a legjobbak szerintem! remélem a city clubbos buli 27-én lesz mert szilveszterkor tuti nem tudok elmenni... na hc4life!!!

Elküldve: Csüt. Nov. 22, 2007 10:56 am Hozzászólás az előzmény idézésével
hey gabb-ák! Sajnos kihagytuk a nov 17-ikét Sad Sad Sad
de egyre többen vagyunk Laughing
HöCö legyen veletek!

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT 0)
1 / 2 oldal
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.