Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Társalgó  ~  Ismerkedés

Meistrofire
Elküldve: Csüt. Nov. 22, 2007 6:15 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Site Admin Csatlakozott: 2007.09.16. Vasárnap 15:15 Hozzászólások: 26
Jah sajnos nekem is meloznom kellet de mind1 majd bejön a buli akkor jo lesz!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 4:11 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Nah a gyerek még nem telefonált szval szerintem nem lesz semmi 27.-én!! De mind1 máskor én intézem! Szünet után csinálok akkor egy HC bulit!! Megszervezem faszásan!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Vas. Jan. 06, 2008 12:56 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Irjatok ám forumba Laughing Ide fogom irni mindig a fontos infokat szval irjatok!! Április megfelel mindenkinek akkora intézek akkor helyet!?? Jóóó lesz megcsinálom!! Cool
Betcy
Elküldve: Hétf. Feb. 25, 2008 6:53 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2008.02.25. Hétfő 18:43 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Pécs
Üdv mindenkinek!
Nagy királyság ez a HC Baranya banda! Szívesen vennék részt HC zúzdán, csak szóljatok, hogy mikor és hol lesz! Sajna egyáltalán nem ismerek itteni Gabbereket, mivel eddig csak Debrecenben meg Pesten voltam veretéseken.
Ha már fix lesz a hely meg az időpont remélem tudok hívni haverokat Salgótarjánból meg Debrecenből (vagyunk egy páran) Cool Tök jó lenne végre egyszer nem az ország másik végére menni egy jó kis Hard buliért...

További hard napot mindenkinek! Razz

HC 4 LIFE!

Betcy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 9:42 am Hozzászólás az előzmény idézésével
csáá jah azért csináljuk haverral hogy itt Baranyába is legyen már valami mozgás és hogy összejöjön egy nagy társaság és minél több ember legyen Gabber! Smile
Betcy
Elküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 5:34 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Hali!

Épp tegnap volt a Rakehell budán... Volt közületek még valaki? Amúgy myvip-en megtaláltok Tóth Bálint néven és ha már ott vagytok akkor van 1-2 HC klub is!

Hakke!

Betcy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Meistrofire
Elküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 1:35 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Csá nekem nincs myvipem csak iwiwem mert nekem az bőven elég Very Happy Egyébként milyen volt Rakehell?
Betcy
Elküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 9:20 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Rakehell:

Budán volt, olyan kiba messze mindentől, hogy kb 2-órába telett míg megtaláltuk a helyet (bebaszva nehéz is az ilyen), aztán bulihelyen pacsi az ismerősökkel. Rövid időzés a ruhatárnál, majd zúzás, 2 táncos csajszi, viszonylag fos fények, laser, ütős gyors zene, szal szavunk nem lehetett semmire se. Kisebb szünetekkel, de kb 3-órát zúztunk, közben volt egy kisebb verekedés, de én nem láttam, szal nem tok mit mondani, max annyi, hogy egy csávó nagyon készen lebaszott egyet a bnőjének és ez sokaknak nem tetszett. Kb fél 3-kor jött a vendég német dj, és másfél óra kő kemény speedcore/splittercore következett. Fostak is sokan, hogy nem lesznek a vendégek kiváncsiak a dologra, de nem így történt (max a személyzet nézett nagyokat). Valami iszonyat, hogy milyen darálás volt, sok pogó, lökdösődés, állatoskodások, stb... Aztán rámtört a tényleges fáradtság és olyan 5-től már nem nagyon zúztam, majd nemsoká mentünk is az első buszhoz (kb 50-en). Nagyon jó buli volt, csak ne lett volna a világ végén... Kb ennyi.
Meistrofire
Elküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 3:37 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
jah nekem mindig az a problem hogy messze van, és ezért is akkarjuk haverral a G.O.B.-t faszán megcsinálni hamarosan meg is lesz az első banzáj, csak még mindent lekell zsírozni! Egyébként ha gondolod és ha van msn-ed vegyél fel e-mail címem meistrofire@freemail.hu ! HC 4 LIFE
Betcy
Elküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 6:02 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Felvettelek! Hát úgy össze-vissza vagyok megtalálható, de majdnem minden nap. A GOB partyval kapcsolatban meg feltétlenül értesítsetek ha van valami! Hakke!

Betcy
Betcy
Elküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 6:03 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Felvettelek! Hát úgy össze-vissza vagyok megtalálható, de majdnem minden nap. A GOB partyval kapcsolatban meg feltétlenül értesítsetek ha van valami! Hakke!

Betcy
Meistrofire
Elküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 3:28 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
OKTOBER 3 HARDCORE_INDUSTRIAL_PARTY_PÉCS_BOLS_INSIDE!!!!!!!!!START:22:00!
Betcy
Elküldve: Pént. Szept. 19, 2008 10:40 am Hozzászólás az előzmény idézésével
Smile Yess!!! Végre valami! Amúgy ez a Bols ez merre van helyileg? JUa meg hívom a Debrecenieket is! Smile
Meistrofire
Elküldve: Pént. Okt. 03, 2008 3:11 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Barbakántól nem messze és mindenkit várunk és JÓÓÓÓÓ SOK EMBERT Very Happy

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT 0)
2 / 2 oldal
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.