Érkeznek a szinkronos részek

2017.05.30 - Dylan

Megérkezett hát a régóta várt nagy bejelentés, hamarosan érkeznek a hiányzó részek (5-10. évad) MAGYAR SZINKRONOSAN! Egy rajongótársunk lelkes munkájának köszönhetően megkezdődtek a VHS felvételek hangjainak digitalizálása, én pedig megkezdtem a hangok minőségének javítását, és illesztését a DVD minőségű képre.

Viszont néhány felvételben vannak hiányzó percek, kérem hogyha bárkinek tudomása van még kazettás felvételről, vegye fel velem a kapcsolatot, és megszervezzük a digitalizálást.

A lényeg tehát hogy érkezik mind a 10 évad szinkronnal, még ha néhol angollal ki is pótolva. Hatalmas projektről van szó, így feltehetőleg csak nyár végére lesz meg minden egyes évad, viszont a terv az, hogy amint egy évad készen van, azt már elérhetővé teszem számotokra. Aki a letöltéssel nem bajlódna, továbbrais megvásárolhatja DVD lemezen az évadokat, ezzel kapcsolatban is ekreshettem email-ben!

 

Megújult a főcímvideók szekció

2015.02.09 - Dylan

Nagy örömömre szolgál bemutatni az új főcímvideók szekciót, melyet továbbra is a Multimédia menüpontban találhattok. Mostantól bővebb leírást olvashattok a kronológiáról, illetve minden egyes intro verzió megtekinthető kiváló minőségben, azonnal, helyben.

 

Epizódok letöltése

2015.02.07 - Dylan

Aki a napokban az oldalon járt, tapasztalhatott némi mozgolódást. Egy megújult, kibővített nyitóképernyővel várlak mostantól titeket, illetve megkezdődött az oldal tartalmi korszerűsítése, de talán ami mindezeknél is fontosabb, hogy letölthetővé váltak az epizódok.

Egyelőre nem minden évad, de a feltöltés folyamatos, és a tervek szerint minden évad előbb vagy utóbb kikerül, szinkronnal, felirattal, vagy pedig eredeti nyelven, felirat nélkül.

A linkeket oldalt éritek el, a chat alatti mozgóképre kattintva, utána pedig minden információt megtaláltok. Annak érdekében hogy picit hosszabb életűek lehessenek ezek a linkek, védve vannak. Egy egyszerű kis kérdés megválaszolásával, valamint egy jelszó megadásával tudtok továbblépni a letöltő szekcióhoz, ahol már elméletileg nehézségek nélkül töltögethettek. A részek egy külső szolgáltató tárhelyén kaptak helyet, nem képezik az oldal tulajdonát.

Ahogy pedig azt mindig elmondom, remélem nem fölöslegesen, a magyar feliratfordítások Szandra szorgos munkájának eredményei! Köszönjük!

Kérlek titeket hogy email-ben, vagy a chat-en jelezzetek nekem vissza hogy sikerült e beszerezni a részeket, ütköztök e valamilyen akadályba. Természetesen bármilyen egyéb kérdést, javaslatot is szívesen fogadok!

 

Feliratok

2014.08.16 - Dylan

Működő fórum hiányában sok minden odaveszett, köztük a a Szandra által fordított magyar feliratok, ám ideiglenes megoldásként most ide, ebben a főoldali hírben kapnak helyet.  A linkekre kattintva letölthetitek az évadokhoz szánt felirat csomagokat.

A 8-9. évadhoz sajnos angol felirat hiányában a magyar fordítás sem tudott elkészülni, a 10. évad pedig egyelőre még hiányos.

A feliratok kizárólag a DVDRip minőségű részekre illenek tökéletesen, amennyiben nem tudjátok beszerezni őket, szívesen segítek, az én gyűjteményemben az összes évad fellelhető.

5. évad

6. évad

7. évad

10. évad (1-17. rész)

 

Kis Meglepetés a Fórumon

2011.07.13 - Dylan

A mellett ,hogy mindenkinek felhívnám a figyelmét arra ,hogy Szandra feliratai folyamatosan kerülnek fel a fórumra a 6. évadot illetően, egy régen várt kis extrát is feltöltöttem, a sorozatról szóló dokumentumfilmet, amely az
"Igazság a Beverly Hills 90210-ről" alcímet kapta.

Tele érdekességekkel, interjúkkal, egy rajongónak kötelező :)

Irány tehát a fórum, letöltések szekciója!

 

Goodnight for Justice

2011.01.22 - Dylan

Bizony, bizony, két kedvenc férfi 90210-es szereplőnk, Jason Priestley és Luke Perry újra együtt dolgoznak. A hír nem mai, ugyanis a Goodnight for Justice című film forgatásáról már tavaly nyáron beszámoltam nektek.

A filmet ugye Jason rendezte, és Luke a főszereplője. Kanadában forgatták, és az amerikai Hallmark csatornán fog debütálni Január 29-én. Ezen alkalom közeledtének alkalmából hívták meg őket egy késő esti beszélgetős show-ba, ahol a műsorvezető maga már látta a filmet, és egyébként anno minden BH90210 részt megnézett, így volt kérdése bőven, és igencsak jó hangulatú beszélgetést hoztak össze. Az alábbi videóban ezt tekinthetitek meg.

 

Premier tehát egy hét múlva, ízelítőnek íme egy előzetes,

 

és egy interjús, színfalak mögötti, hogyan készült videó, werkfilm, ha
úgy tetszik. Tessék megnézni, Luke és Jason és mesél a filmről:

 

Még több videó, kép, és információ:

HIVATALOS WEBOLDAL

 

Bolgod új évet mindenkinek!

2011.01.01 - Dylan

Mindenkinek sikerekben, örömökben, és sorozatokban gazdag új évet szeretnék kívánni! Az alábbi videó pedig talán inkább karácsonyi hangulatú, de szerintem bármikor nézhető :)

Csak ,hogy érzékeljük mekkora rajongók vannak a világban, volt valaki, aki képes volt az összes részletet megkeresni a sorozatban, amikor kimondták azt ,hogy Christmas. Innen is csak gratulálni tudok neki, nagyon klassz ötlet volt, én is késztetést érzek ,hogy mondjuk csak a neveket vágjam ki, és akkor kijönne egy Brenda-Brandon-Brandon-Andrea-Brenda-Kelly-Steve-Brandon-Dylan-Donna-Brenda-Jim végtelenített videó, a gond csak az, hogy soha nem végeznék vele :D

 

Na, kinek hány momentum ismerős? :D

Forrás: sorozatjunkie.hu

 

Hazánkba is megérkezett a Call Me Fitz

2010.11.10 - Dylan

A Szólíts Fitznek! című kanadai komédia világpremierje után pár hónappal, november 19-én indul a Comedy Centralon.

A Szólíts Fitz-nek címszereplőjeként Jason egy autókereskedésben mutatja meg milyen az, ha valaki önző módon csak a foglalkozik, leszámítva saját magát.

"Mindig azt szoktam mon coltd height="20">

Megérkezett Jason Priestley legújabb sorozata, a Call Me Fitz!

A történet egy használt autókkal kereskedő nagyképű és erkölcsileg csődbe ment nőfalóról, Richard "Fitz" Fitzpatrickról szól, akinek az életében egyszer csak megjelenik Larry, az ő totális ellentétje. Aki nem mellesleg azt állítja magáról, hogy ő Fitz lelkiismerete. A sorozatban Jason Priestley mellett olyan szereplők tűnnek fel, mint Ernie Grunwald, Peter MacNeill, vagy éppen Kathleen Munroe. Habár a Call Me Fitz című komédiából először csak egy 13 részes első évadot rendeltek be, ám a sorozat olyan jó kritikákat kapott, hogy menten kértek egy második évadot is, amely szintén 13 részt fog tartalmazni. A HBO új komédiája szeptember 19-ei kezdéssel indul hódító útjára.

Természetesen Jason Priestleyt azóta már többször is megkérdezték arról, hogy vajon Brandon Walsh jóságos karaktere után, miért pont Richard Fitz szemét karakterével próbálkozik.

"Nem direkt olyan szerepet kerestem, ami teljesen különbözik Brandon-tól. Egy olyan karaktert szerettem volna, akit érdekesnek találok és nagy kihívást jelent számomra. Olyan karaktert eljátszani, amihez már a múltban volt szerencsém, számomra egyáltalán nem jelent kihívást. "

Priestley egy kicsit a múltba is visszatekintve azt is elismerte, hogy nagyon szerencsésnek mondhatja magát azért, hogy olyan fiatalon lett sztár. Szerinte manapság már nem könnyű érvényesülni.

"Ma már nagyon más időket élünk. Akkoriban sokat dolgoztam, de ha épp nem, akkor autóversenyeztem valahol. Ez mind nagyon jó volt. A sorozat roppant népszerű volt. Amikor színházi iskolába jártam, akkor nem figyelmeztettek, hogy mindez megtörténhet egyszer velem. Nem tanítják, hogy ,hogyan kezelhetsz egy ilyen helyzetet, mivel olyan kevés embernek adatik ez meg. Csak próbálj meg eligazodni... ez a legjobb dolog amit tehetsz és persze reménykedhetsz, hogy minden működni fog. " . A Beverly Hills 90210 óta a Call Me Fitz lesz Priestley első olyan sorozata, amiben ismét főszerepet vállal.

"A legnagyobb kihívás az lesz, hogy meg kell próbálnom őt szimpatikussá tenni, mindazok ellenére, amiket elkövet majd a show alatt. Én rokonszenvezek, és együtt érzek Fitzzel (nevet). A szerepet persze el kell különítenem a magánéletemtől. Amikor otthon játszok a gyerekekkel és miután munkába indulok, újra magamra kell húznom Fitzet. Amikor hazaérek, ismét én vagyok az APUKA. De pont emiatt mókás színésznek lenni. Mindennap 12 órán keresztül valaki más ruháját kell magadra húznod."

Ebben az esetben egy öltönyt, de nyakkendő nélkül. És egy pofaszakáll nélküli, de borostás arcot.

Nos, kíváncsian várjuk Jason Priestley legújabb sorozatát. Mindaddig itt van a Call Me Fitz hivatalos trailere, ami talán egy kicsit enyhíti a várakozásunkat:

 

Brian a Lila Akác közbe látogat

2010.08.13 - Dylan

A hír nem mai, de úgy gondoltam az ősz közeledtével minden rajongónak érdemes megjegyeznie, hogy Brian-t ismét egy sikeres sorozatban láthatjuk majd, most viszont úgy tűnik, huzamosabb időn keresztül.

Brian szerepet kapott a Desperate Housewives-ban, ami nálunk Született Feleségek néven fut, és mely sorozat egyébként hatalmas népszerűségnek örvend kint az államokban is. Az elkövetkezendő évad egyik fő történet szála lesz Bree (Marcia Cross) és a Brian alakította szexis építőmunkás románca.

Marcia Cross egyébként egy interjúban elmondta, hogy nagyon jó pasinak tartja Brian-t, és nem egyszer jött zavarba forgatás közben, egy-egy intim jelenet közben. Brian karját jó pár tetoválás díszíti, amely felvetetette a kérdést a sorozat készítőiben, hogy most akkor egy tetovál macsót, vagy egy "tetoválását eltakaró" macsót írjanak bele a sztoriba, de végül is a tetoválások zöld utat kaptak, hiszen talán így Bree Van De Kamp és a jött-ment építőmunkás románca még sokkolóbb lesz. A legfrissebb infók szerint egyébként a 90210 egykori David Silvere már az új évad második epizódjában leveti pólóját, csak ,hogy egy kicsit tovább csigázzam női olvasóinkat...

Brian egyébként két hónapja vette el Hollywood egyik legszebb színésznőét, Megan Fox-ot, és a pletykák szerint kapcsolatuk továbbra is idilli, úgy,hogy, én annyit tudok tenni, hogy ezúton is sok boldogságot kívánok nekik, Brian-t pedig kíváncsian figyeljük, mire megy vajon új szerepével!

 

 

Luke és Jason újra a vásznon

2010.08.13 - Dylan

      Nem akármilyen páros áll újra össze, hiszen a 90-es évek két legnagyobb férfi tévés ikonja, Luke Perry és Jason Priestley, Dylan és Brandon megtestesítői fognak újra együtt dolgozni az egyik Hallmark-nak készülő produkcióban.

      A film címe Goodnight for Justice, mely egészen pontosan egy western film lesz. A hírhez azonban hozzá tartozik, hogy Luke a kamerák előtt mint színész és executive producer, míg Jason a kamerák mögött, mint rendező vesz részt a film elkészítésében, ami bizony keserédes ízt hoz nekünk, kőkemény rajongóknak a szájába, hiszen milyen fantasztikus lett volna őket együtt látni. Viszont mivel Jason jó ideje már főleg inkább rendez, talán nem olyan meglepő ez az információ.

     Luke fogja alakítani a főszereplőt, John Goodnight-ot, aki gyermekkorában szemtanúja volt szülei meggyilkolásának, és most felnőtt korában a törvény hatalmával (ami valljuk be a vadnyugaton nem az igazi) próbál bosszút állni a törvényen kívüli rosszfiúkon, akik talán anno szüleivel is végeztek.

     A film egyik executive producere elmondta, "Nagyon izgatottak vagyunk ,hogy ezt a western sztorit életre kelthetjük a képernyőn".

     "Luke az előkészületek óta remek partner a film megalkotásában, és nagyon odaadóan vesz részt a film elkészítésében, Jason pedig egy egészen különleges perspektívából szeretné megmutatni nekünk a történetet."

    Luke egyébként 45., míg Jason 40. életévében jár, és bizony ők sem fiatalodnak már, így én egészen kíváncsian várom mit tudnak összehozni. A filmet állítólag Augusztus elején kezdik el forgatni Vancouver-ben, bár én még pontos infókat nem találtam erről, és a tervek szerint 2011-ben debütál.

 

Nyári szenzáció

2010.08.11 - Dylan

    Nem akármilyen hírrel szolgálhatok nektek kedves rajongók! Tudom, tudom, sokan epekedve várjuk már a folytatást, a VIVA baklövése után, azonban ennek hiányában egyenlőre maradnak az eredeti nyelvű epizódok.

    Eddig semmi remény nem volt a magyar felirattal ellátott BH90210 nézésre, azonban egyik szorgos, és megszállott rajongótársunk, Szandra most belefogott, hogy a saját, és persze a mi kedvünkért honosítsa az angol nyelvű feliratokat!

    Szandra azonban nem csak az 5. évadot kezdte el lefordítani, hanem a 4. évad utolsó részét, a Mr. Walsh Washintonba megy című epizód második felét is lefordította, hiszen a VIVA itt hagyta abba valamiért!

   Úgy,hogy, én arra buzdítanék mindenkit ,hogy éljen a lehetőséggel, próbálja ki milyen felirattal, és a színészek eredeti hangjaival a sorozat.

   Ennek a bejelentésnek a keretében most ide kikerültek az eddigi feliratok, és maguk az epizódok (az 5. évad mostantól egyben, 1 link/rész-es formában is letölthető), ám ezentúl a legfrissebb feliratokat a fórumon találjátok meg, ahol köszönetet is tudtok mondani a kemény munkáért!

4. évad - 32. rész
Mr. Walsh Washintonba megy 2
>> RÉSZ LETÖLTÉSE <<
< FELIRAT >

5. évad - 1. rész
What I Did on My Summer Vacation and Other Stories
>> RÉSZ LETÖLTÉSE <<
< FELIRAT >

5. évad - 2. rész
Under the Influence
>> RÉSZ LETÖLTÉSE <<
< FELIRAT >

5.évad - 3. rész
A Clean Slate
>> RÉSZ LETÖLTÉSE <<
< FELIRAT >

Tehát a többi letölthető rész a fórumon, feliratok szintén ugyanott!
És ne feledjétek, a film fájl és a felirat fájl nevének pontosan meg kell egyezniük!

 

Itt a Tavasz

2010.03.13 - Dylan

   Szépen lassan, de biztosan beköszöntött a tavasz, legalábbis a naptáram szerint... Itt volt az ideje egy kis színfrissítésnek, ici-pici, ám látványos átalakulásnak! Remélem elnyeri tetszéseteket az új design, és továbbra is kitartóan látogatjátok az oldalt.

    Pár friss hírrel is tudok szolgálni kedvenceinket illetően, például ,hogy a Dancing With the Stars-ban szerepelni fog Ian és Jennie után Doherty kisasszony is, és a képek alapján még mindig bombasztikus formában van, kíváncsi leszek rá mit tud majd a parketten. Ne aggódjatok, ha eszembe jut, biztos kikerül majd pár videó is róla :D

A fórumon találsz még több képet, és videót is!

Brian pedig az őszi sikeres szereplése után most tavasszal is visszatér majd a Smallville-be vendégszereplőként, mint a gonosz Metallo. Az előzetesben elkapható pár képkocka róla:


 

90210 Soundtrack

2010.02.09 - Dylan

Kis kihagyás után szeretnék nektek szép napot kívánni,
bármikor is néztek fel az oldalra :D

Jelenleg odakint fagyos az idő, és kicsit úgy tűnhet az oldalban is megfagyott az élet. Remélem sikerül végre utolérnem magam, és tudok foglalkozni ismét a friss hírekkel, mi történt kedvenceinkkel mostanában..

Azért egy újdonságot most is tudok mutatni nektek, a 90210 Soundtrack-et!
u.i.: Köszi Vivi ,hogy jelezted létezik ilyen :D

A fórumon már meg is találjátok a teljes albumot, saját kezűleg töltöttem fel.

Én bevallom még nem kezdtem bele a második évadba, tartogatom egyenlőre, de csak jókat hallottam róla. Ha esetleg valakinek van kedve, akár fórumon, akár mail-be egy gyors kritikát, bevezetőt, vagy ha úgy tetszik kedvcsinálót összedobhatna, rám is rám férne egy kis ösztönzés :)

Közben azt is jelezném, hogy kiadták a 9. évadot, az eredeti, igazi BH90210-ből:

Ha marad az érdeklődés a felirat nélküli, angol nyelvű részekre,
és amint elérhető lesz, a mi fórumunkra is felkerül majd ez az évad.

A letöltés mellett szeretném megemlíteni, hogy mind a Soundtrack album, a 90210 1. évada, és a BH90210 1-9. évada remek áron beszerezhető a tengerentúlról, úgy,hogy ha valakit érdekelne eredetiben is, rám számíthat, tudok segíteni.

Végül, de nem utolsó sorban tudom ,hogy mire vártok mindannyian, és bárcsak kimondhatnám, de még mindig nem lehet tudni ,hogy mikor  és hol folytatódik pontosan a magyar vetítés...

 

90210 első évad szinkronnal

2010.01.12 - Dylan

   Rövid, és tömör leszek, a 90210 első évada, szinkronnal, az első három rész kivételével DVD minőségben letölthető a fórumon mostantól, jó töltögetést hozzá!

    A második évados linkek egyenlőre megbízhatatlanok, amint találok stabil forrásokat, frissül a második évados topic is!

     Kérések, kívánságok továbbra is kérhetőek, 4. évad szinkronosan általam nem fog felkerülni, e-mail-ben lehet érdeklődni más lehetőségekről. Ha viszont valaki birtokában van 4. évados linkeknek, azt bátran küldje, vagy akár tegye közzé a fórumon!

 

Karácsonyi hírek

2009.12.25 - Dylan

    Elérkezett az év legszebb időszaka, legalábbis az én véleményem szerint, és ennek alakalmából jöjjön egy kis összeállítás, mi történt pár kedvencünkkel az elmúlt napokban, hetekben:

Végre lecsevégre kaptak egy nagyon ritkán látott apa-lánya párost.
A képeken
Luke és 9 éves kislánya, Sophie látható, Los Angeles utcáin sétálva.
Luke-nak egyébként van még egy gyermeke, a 12 éves Jack, egy másik anyukától.

Tiffani élete eddig sem alakult rosszul, de azt hiszem most már tényleg van miért irigyelni. Új sorozata, a White Collar, mely az USA kábelcsatornán remek nézettséggel fut, megkapta a hosszabbítást, így visszatérhet a 2. évadra.
Ha ez nem volna elég, Tiffani gyereket vár, és a napokban azt is megosztotta velünk, hogy ezt a tényt férjével nem más úton, mint Skype-on közölte.
Hát igen, az újdonsült apa állítólag majdnem dobott egy hátast a székben ülve...

Ha pedig a 90210 sikeres hölgyeinél tartunk, nem bírtam ki, de ismét Jennie van terítéken. Férjével, Peter Facinelli-vel, és kislányaikkal idilli boldogságban élik mindennapjaikat, közben a ház ura néha elugrik Twilight-ot forgatni, az asszony pedig táncolgat főműsoridőben, kicsit visszaruccan a 90210 világába, vagy éppen arról nyilatkozik, mennyire boldog. Az alábbi videóban megosztják velünk legszebb karácsonyi élményeiket... a reggelek, amikor a gyerekek meglátják az ajándékokat, a hatalmas ünnepi vacsorák, a süti sütés együtt...
Nem tudok betelni velük ;)

Shannen-nek pedig maradt egy mikulás akit megölelhet, hát, ez is valami...
Hát, reméljük hamarosan róla is hallhatunk majd hasonló jókat,
mint egykori 90210-es kolléganőiről...

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Dylan

Luke és a 'The Killers' az aids ellen

2009.12.10 - Dylan

     Gondolom kevesen vannak akik még nem hallottak a The Killers-ről, napjaink egyik legjobb és legismertebb bandája. Idén negyedik éve ,hogy a Killers megjelentet egy számot az AIDS világnapján, és minden a digitális-eladásokból származó bevételt felajánlanak a (RED) jótékonysági- és a "Global Fund to Fight AIDS in Africa" nevű szervezetnek.

     Ezzel letisztáztuk a hivatalos dolgokat a számmal kapcsolatban, most pedig egy másik fontos közlemény, ez a dal nagyon klassz! A címe "Happy Birthday Guadalupe", sok latin hangszer felbukkan a dalban és közreműködik benne Wild Light, valamint a Mariachi El Bronx nevű formáció is. Tulajdonképpen minden évben karácsonyi dallal rukkolnak elő a jótékonyság kedvéért így December elején, és bár azt mindenkire rábízom ,hogy ez a dal mennyire karácsonyi, de szerintem az alkalomnak és a célnak abszolút megfelel...

    Mit is akartam még mondani, mindig elfelejtem... csak viccelek, hogy felejteném el :) A számhoz természetesen videóklipp is készült, amiben ugyan a Killers nem szerepel, de Luke Perry igen ;) Szóval ha másért nem is, ezért érdemes csekkolni a klippet:

 

Ha azt mondtam ,hogy engem a dal megfogott, akkor ezt a klippre csak még jobban felfokozva ismételhetem el, mert nagyon tetszett a mondanivaló, a megvalósítás, meg úgy egészében ,hogy Luke-ot újra láttam :)

 

Reunion

2009.12.07- Dylan

     Kis késéssel ugyan, de most már tényleg letölthető a 2003-as Reunion, a fórum megfelelő részlegén megtaláljátok! Mindenképpen megérte várni rá, aki pedig még egyáltalán nem látta, annak bátran ajánlom, nagyon kellemes időtöltés lehet egy kicsit felidézni a sorozat szép pillanatait!

      Ugyan ez a kérés még itt a chat-en merült fel, de emlékeztetek mindenkit ,hogy a fórumon is lehet bátran bármilyen kéréssel előállni, remélhetőleg én, vagy valaki más tud majd segíteni ;)

 

Megvan a nyertesünk

2009.11.30 - Dylan

     Büszkén jelentem be, hogy lezárult az oldal első nyereményjátéka, remélem a résztvevőknek tetszett, és lesz a jövőben lehetőség, ismét felmérik tudásukat!

     Én úgy gondolom, az utolsó két kérdéssoron, amin egyébként eldőlt a verseny, szóval azokon kívül igazából nem voltak nehéz kérdések, szerintem a többségüket fejből is kitalálták a legtöbben. A végjátékban természetesen csak azoknak volt esélyük, akik 10 pont plusszal vezettek, mivel a fórumomra beküldték történetüket. Ezek a történetek rettentően tetszettek nekem, nagyon őszinte és magával ragadó dolgokat hoztatok össze, köszönöm ,hogy részt vettetek ebben is!

      A játék negyedik helyezettje Adamski lett, 35 ponttal, és ő ugyan nem fért rá a képzeletbeli dobogóra, de az elismerésemet kiérdemelte, hiszen csak a sorozat első 4 évadát látta, mégis nagyon sokszor próbálkozott, és rengeteg jó választ összehozott! Ha egyszer végigdarálja a 10 évadot, biztos vagyok benne ,hogy minden kérdésre vágja majd a válaszokat :D

     A harmadik helyezéstől felfelé nagyon szorosan haladtak fej-fej mellett a hölgyek, de a dobogó alsó fokára végül Timi csúszott le, 57 ponttal, és tényleg csak az utolsó pár kérdésnél szedte össze azt a pici hátrányát.

      A második helyre Szandra futott be, és ha több könyvem lenne, akkor neki is küldenék párat, mert a maga 61 pontjával ugyan nem sikerült nyernie, de kitartásával, és a rengeteg jó válaszával bizonyította, hogy ő is része kis rajongói elitünknek :D

      And the winner is: Orsi
Orsi teljesítményéhez nem tudok mit hozzáfűzni, végig dominálta a játékot, csodálatosan teljesített, alig küldött rossz választ, és a döntő teszteket is majdnem hibátlanul vette. A maga 63 pontjával megérdemelte a győzelmet, és kiérdemelte az én gratulációmat is, nem sokan tudtak volna ilyen precízen teljesíteni, és nem mellesleg, többször volt a leggyorsabb beküldő!

Tehát, remélem tetszett a játék, és bízom benne ,hogy lesz még lehetőség újra játszani, nyereményötleteket pedig akár a fórumra is várok, aztán, meglátjuk mi lesz ;)

 

Kapd el a többieket!

2009.11.09 - Dylan

     Jönnek az újabb és újabb kérdések ismét, hogy belevágtunk egy újabb hétbe, folytatódhat a pontgyűjtés! Aki már szorgosan válaszolgatott eddig is, azt részemről egy nagy elismerést kap most, aki pedig nem kapcsolt időben, vagy eddig habozott annak több jó hírem is van. Lesznek kérdések, melyek több pontot is érnek, de csak annak, aki elsőként küldi be a választ. A többiek normál értékelésben részesülnek...

    Ezzel akár az eddigi résztevők közül bárki előnyre tehet szert, de akár a sereghajtók közül is élre lehet lépni.

     Ami viszont még fontosabb a könyvek bebiztosításához, és egy jó esély, hogy megismerjük egymást, az a fórum. 10 pont, nem kell mást tenned ezért a 10 pontért, mint,hogy felkeresed a fórumot, ha eddig nem regisztráltál most megteszed, és minimum 20-25 sorban megosztod velünk ,hogyan, mikor ismerted meg a BH90210-et, kik a kedvenceid, vannak e számodra különleges részek, akár évadok, mi a véleményed a sorozat egészéről, vagy bármi másról.

     A BEMUTATÓD SZÓLJON RÓLAD, ÉS A 90210-RŐL!

Ha kedvet kaptál, keresd fel a fórumot, a Sorozat témában az Általános kibeszélőt, és nyiss egy témát [Én és a BH90210 - becenév] elnevezéssel!

 

Készüljetek a nyereményekre

2009.10.31 - Dylan

   Újabb mérföldkőhöz érkeztük a portál történetében, azt hiszem, ugyanis Novemberben hónapban játszhattok a hazánkban kiadott két BH90210 könyvért.

    A nyertes neve nem teljesen Fortuna asszonyra lesz bízva, hiszen ezúttal rajtatok is múlik, ki zsebeli be a könyveket. A játék vasárnap indul, és 3 héten át tart majd. Ezalatt a 3 hét alatt, a portálon megtalálható lesz majd egy Nyereményjáték menüpont, ott időről időre, meg nem határozott időközönként újabb és újabb kérdések bukkannak fel. Aki beküldi a helyes választ, máris begyűjtött magának 1 keredit pontot.

   Innentől kezdve pedig a szabályok egyszerűek, a legmagasabb pontszámmal végző játékos zsebeli a könyveket, és kapja meg őket postán a játék lezárása után.

    Extra kreditek is begyűjthetőek lesznek, ezekért a fórumot kell figyelni, az ott teljesített feladatokért egyszerre több kredit is bezsebelhető lesz. Érdemes tehát szemfülesnek lenni, és gyakran felnézni!

    A nyereményjáték pontos szabályzata majd a megfelelő menüpontban lesz megtalálható vasárnaptól.

Sok szerencsét mindenkinek, és vegyetek rajta minél többen részt, hogy máskor is csinálhassunk ilyen akciókat, más BH90210-es cuccokért!

 

Luke és az európai kiruccanás

2009.10.29 - Dylan

   Luke Perry-t a nyáron ritkán látták amerikai otthona közelében. Nem, nem bujdosott, vagy ilyesmi, csupán átruccant Európába forgatni. Egészen pontosan Svédországban járt, ahol az "Äntligen Midsommar" című filmben közreműködött. A következő interjúban pedig kiderül ,hogy érezte magát Luke, és mi van azokkal a sztereotípiákkal, amiket a svédekről gondolt odautazása előtt.

    A film egy idilli tengerparti városkában játszódik, Tosa-ban, Stockholmtól délre, ahol megtudjuk, hogy mik eshetnek meg, ha egy csapat városi svéd leruccan megünnepelni Svédország egyik jeles napját.

   Luke Sam-et alakítja, a parti házigazdájának főiskolai haverját, aki számos előítélettel érkezik meg hozzájuk a svéd nőkkel kapcsolatban, és kíváncsi, hogy vajon melyik igaz, és melyik hamis... A film alatt pedig Sam sármja segítségével megpróbálja megerősíteni ezeket a sztereotípiákat...

Honnan jött az ötlet ,hogy Svédországban forgass?

LP: Nos, ezzel kapcsolatban nem tudok sokat mondani, számomra egyszerűen ez egy jó, és ésszerű ötlet volt. Úgy értem, a film rendezője Svédországban él, és nagyon jól kijöttünk egymással.

Először jártál ott, és sikerült kapcsolatokat kötnöd?

LP: Igen, először, de semmiképpen sem utoljára jártam ott - nem is tudom elmondani neked. Úgy értem, megérkeztem oda, nem ismertem senkit, és most visszatértem, és úgy érzem rengeteg klassz barátot szereztem.

,hogy érezted magad, és milyen sztorikkal tértél haza?

LP: Az ottlétem egyszerűen fantasztikus volt. A sztori amit akkor meséltem az embereknek amikor hazaértem az volt ,hogy milyen gyönyörű városkában forgattunk, és milyen eszméletlenül jó volt a hotel ahol laktam. Teljesen beleszerettem az egész környezetbe - különösen a berendezésbe, és a sok kis apró részletbe mint a fa padló és a fürdőkád. Gyönyörű kilátásom volt a hotelszobámból - Le se tudnám írni milyen.

Milyen volt az Államokon kívül forgatni, és ,hogy reagáltak a hírre az emberek otthon?

LP: Nincs nagy különbség Svédországban és az Államokban forgatni. Semmivel sem több vagy kevesebb - 20th Century Fox Produkció ez is.

Voltak vicces pillanatok a forgatáson, amikor az gondoltad „wow – sose hittem volna ,hogy ez velem megtörténhet”?

LP: Oh, nagyon is voltak. Volt egy jelenet,amiben mindannyian meztelenül voltunk a szaunában. Olyan volt tudod „héj, itt ülök meztelenül egy rakás emberrel akiket ez előtt még csak nem is ismertem."  Ez egy kicsit olyan "húha" pillanat volt, ám egyben vicces is. (nevetés)

 

Milyen a karaktered, Sam?

LP: Mit mondhatnék? Sam a tipikus amerikai férfi a klasszikus skatulyákkal a svéd nőket illetően: magas, szőke, kék szemű - és még pár egyéb, szaftosabb gondolatokkal együtt. Ottléte alatt pedig kiderül - nagy meglepetésére - ,hogy ezen sztereótpiák többsége mind igaz!

Milyen volt Svéd színészekkel dolgozni?

LP: Elég klassz volt. Mindannyian nagyon nyíltak és vendégszeretőek voltak. Sosem éreztem magam kívülállónak. Nos, kivéve Daniel Gustavsson (szerk: svéd színésztársa), ő szörnyen viselkedett velem, és ezzel kicsit össze is törte a szívem, mert nagy rajongója vagyok a munkájának. Nos, nem tudom miért volt ilyen komoly velem, talán féltékeny?

(Később kiderült, hogy kettejük közt nem igazán alakult ki viszály, ellentétben, neten levelezgetnek egymással, és folytatják a dolgokat ott, ahol abbahagyták)

A film megfelelt az elvárásaidnak?

LP: Jobb lett, mint amire számítottam. Lényegében, eléggé meghaladta az előzetes elképzeléseimet. Biztos vagyok benne, hogy az embereknek tetszeni fog.

Mit gondolsz, gyakran fogunk látni a Svéd mozikban?

LP: Nagyon remélem, és beszéltem Ian-nel (szerk: a film rendezője, Ian McCrudden) néhány lehetséges szerepről, ami talán tetszene. Szóval, remélem visszatérek. Azt is meg szeretném említeni, hogy nagyon megkedveltem Peter Stormare-t - egyik színészkollégámat.

Eltekintve ettől a filmtől, van valami más amin dolgozol, vagy ez maradjon inkább titokban?

LP: Nos, a mostani feladatom ,hogy befejezzem a konyha ajtó lefestését, ami elég nyugis munka, főleg egy sörrel a kezemben. Még mielőtt befejzénk, azt is el szeretném mondani, hogy nagyon szerettem Schif (Musarra)-val, a producerünkel, és nagyon tetszett a rövid-filmje, a "Bella".

Az Äntligen Midsommar Október elején már debütált is a svéd mozikban,
alább pedig megnézhetitek az előzetest:

 

További videók a filmből és Luke-ról: ITT

A film hivatalos oldala: ITT

Forrás: The Local.Se

Jön a 8. évad is

2009.09.30 - Dylan

  Talán számunkra ez nem akkora hír, de mindenképpen említésre méltó, hogy kis kihagyás után, folytatják a tengerentúlon a sorozat DVD kiadását.

     A dátum November 24 lesz, ekkor kerül majd ki a polcokra, és érkezik meg a netes boltokba. Tartalmazni fog majdnem 1200 percnyi anyagot, és Angol valamint Spanyol felirat is kerül majd rá.

     Bennünk pedig ismét felmerülhet a magyar kiadás kérdése, ez ügyben sajnos még mindig semmi információ, és azt hiszem ez egyáltalán nem jó jel, de reménykedjünk, és bizakodjunk, hogy egyszer majd mi is kezünkben tarthatjuk a gyönyörű, csilli-villi dobozos évadokat magyar hanggal felszerelve, éles képpel, és egy-két extrával ellátva...

    Egyébként ezúton jelzem, hogy akit az Amerikában kiadott, eredeti BH90210 évadok, vagy akár az új 90210 első évada érdekelne, az felveheti velem a kapcsolatot, és megszervezhető bármi. Itt lentebb látható pár érdekes dolog, az amcsi kínálatból ;)

A Garth család is megkezdte a sulit

2009.09.11 - Dylan

     Ezek az amerikaiak, még a sulikezdést is megünneplik... elég érdekes felfogás, de vala,hogy én ebbe nem tudok belegondolni :) Bár tényleg fontos dátum a gyerekek szemszögéből... meg a szülőkéből :)

     A hír persze nem ez, hanem ,hogy Jennie is megjelent egy ilyen partin, amit egyébként stílusosan DisneyLand-en tartottak, illetve nem megjelentek, hanem tulajdonképpen díszvendégek voltak. A középső képen látható balról haladva Luca (12), Fiona (3), és Lola (6). Milyen aranyosak így együtt, és milyen jól tartja magát Jennie, pedig gondolom a hébe-hóba színészkedés mellett nem lehet könnyű 3 leányzóval sem otthon... Először tehát pár kép, utána pedig egy videó, amiben egy kis interjú is helyet kapott, amiben Jennie nagyon okos dolgokat mond arról ,hogy egy szülőnek is bizony ki kell vennie a részét abból ,hogy a gyerekük suliba jár, illetve  szó esik a Dancin with the Stars-ról is, amiben már ő is szerepelt, most pedig barátnője, Melissa Joan Hart vesz részt..

 jennie-garth-2-500  jennie-090509-a  jennie-garth-3-500

 

Smallville Promóképek Brian-ről

2009.09.11 - Dylan

       Az már jó ideje kiderült, hogy Brian Austin Green szerepelni fog a Smalville című sorozat 9. évadának első pár részében, azonban most már pár promókép is előkerült, úgy,hogy árúba bocsátom most őket a számotokra.

      A szezonpremier Szeptember 25-én lesz, magyar idő szerint inkább 26-án... Szóval Brian Metallo-t fogja alakítani, egy újabb rosszfiút, de nem csak egy szerepben fog bizonyítani, hanem mindjárt kettőben, ugyanis John Corben-t is ő alakítja (bár ők ketten egy személyek... de ez mindegy).

      A képekből az is tisztán látható, hogy a Smallville főhősnője, Louis Lane feltehetően belegabalyodik majd John-ba, és így érdekes sztori szövődhet, hogy vajon képes lesz e John titkolni igazi énjét előtte is... vagy beavatja talán... Na de ezt hagyjuk, végül is most ne a Smallville-lel foglalkozzunk, akit érdekel majd megtekintheti, videó is talán majd felkerül, most viszont íme a képek:

 SM901b_0312b.jpg-d4b40731-t3

SM901b_0575b.jpg-46c1d851-t3

SM902-3115.jpg-4c1b1b03-t3

 

Jön a második adag 90210

2009.09.02 - Dylan

    Nem sok szó esik mostanában errefelé az új 90210-ről, ami főleg a nyári szünetnek tudható be, meg annak ,hogy az első évad engem nem győzött meg maximálisan. Ennek ellenére viszont úgy gondolom, hogy nincs hiába a 90210 rerun, hiszen egyrészt sokakban újra felelevenül a BH90210, esetleg kedvet kapnak hozzá, utánanéznek ,hogy mi is volt ez, illetve talán nekünk, régi motoros rajongóknak is egy kis falatka Beverly Hills-i érzés lehet a mindennapok sorozatai között.

    Örömmel látom ,hogy azért vannak még akik a Tv2 képernyőjén is nyomon követik a sorozatot, illetve ,hogy felirattal is többen jelezték már ,hogy visszanéztek jópár részt az első évadból. A 90210-Central egyenlőre nem üzemel, és nem elérhető, ezért szeretném most megmutatni nektek a 90210 2. évadának promóképeit, nem mindet, de jópárat. A képek láttán azért mindig visszajön a kedvem, és rászánom magam ,hogy nézzem tovább az új genrációt, mert ez az évad valószínűleg még szexibb, és talán még csavarosabb lesz, és esetleg még egy-két elgondolkodtató, érdekesebb sztorit is beleszőnek majd.

 
90210 - 2. Evad

     A szinkronos részek közül felraktam az 5. részt, a 4. nincs meg, és tovább sincs egyenlőre, ha meglesz, kikerül, vagy ha tudtok esetleg linkeket adni, azokat is szívesen látom, sokaknak tudtok ily módon segíteni. Amennyiben pedig huzamosabb ideig nem kerül elő a 90210-Central, és lesz rá érdeklődés, a feliratos részek linkjeit is kirakom majd, a,hogy az odaát is volt....

[1] 2