Polgármesteri köszöntő Bookmark and Share

Kedves Látogató!

 

Városunk nevében először engedje meg, hogy köszöntsem internetes oldalunkon!

Községünk az ezredforduló óta jelentős átalakuláson esett át, és hasonló, vagy még nagyobb változásokat tervezünk, így szükséges volt, hogy a Bivalybasznádot a nagyvilágban megjelenítő oldalt is kicsinosítsuk, felfrissítsük.

Egyrészt, hogy az Bivalybasznádi Emberek számára egy jól hasznosítható információforrással álljunk elő, másrészt, hogy a hozzánk érkező (vagy érkezni szándékozó) Vendégeket praktikus tanácsokkal lássuk el, miközben illő tájékoztatást adunk Bivalybasznád impozáns történelméről, országos és világtörténeti jelentőségű értékeiről.

Igyekezetünk szerint az itt tágabb értelemben: a régióban élő polgárok számára az ügyeik mindennapi intézését szeretnénk könnyebbé tenni (például az elektronikus ügyfélszolgálat segítségével), illetve az őket érintő lehetőségekről (mint például a Szent Bika-alap és a hozzákapcsolódó program) tájékoztatást adni.

A honlapunk segítségével ha nem is mindent, de egyre többet szeretnénk vendégeinknek megmutatni magunkból, Bivalybasznád múltjáról, jelenéről, és tájékoztatjuk a jövőről szóló elképzeléseinkről is. Szeretnénk megismertetni Önökkel a kultúránkat, a szabadidő eltöltéséhez és a kikapcsolódáshoz éppúgy kínálva lehetőségeket, mint a tanuláshoz, a gyógyuláshoz és a művelődéshez. Szívből remélem, nemcsak egy tartalmas múzeumi látogatás, egy üdítő Kis-Duna�parti vagy vízivárosi séta, egy kellemes vacsora, egy élvezetes koncert vagy fesztivál, illetve városunk valamelyik szép temploma, kiállítóterme kelti föl érdeklődésüket. Azt szeretném, hogy oldalunkon keresztül bepillantsanak a mindennapjainkba, és lélekben velünk legyenek az ünnepeinken is. Kérem, látogasson hozzánk minél többször, és bízom benne, virtuális kirándulásai után nem késik sokáig a valós és változó Bivalybasznádra érkezése sem.

Az oldalakat a szakértő kollégák folyamatosan frissítik, és az igények szerint alakítják. Ezért, kérem, hogy észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal, vagy ha érdeklődését megragadta valami, és esetleg bővebben kíván tájékozódni, kérem, üzenjen honlapunk üzemeltetőjének.

 

Üdvözli Önt:

Dubai Béla

polgármester

 

Önkormányzat

Turizmus

 

Az oldal megtekintéséhez Mozilla Firefox böngésző és 1280*1024-es felbontás ajánlott! Amennyiben Ön más beállításokat használ, előfordulhatnak képi, megjelenési hibák. Ezekért szíves elnézést kérjük!