Üdv a Lawrence Block - New York krónikása honlapon!


   
Köszöntõ szöveg helyett inkább csak egy gyors áttekintés, mirõl is lenne szó az alábbi oldalakon: adott L. B., egy, a világ szerencsésebb részein már régóta (el)ismert amerikai krimi-író, aki nálunk csak 2003-ban mutatkozott be (a Betörõ a szekrénybent leszámítva), egyik legjobb regényével.

Ekkor határozta el ugyanis az Agave Kiadó, hogy megjelenteti a Bérgyilkos címû könyvet, és a siker nem is maradt el: azóta
napvilágot látott Block talán legismertebb regénysorozatainak, a Matt Scudder- és a Bernie Rhodenbarr-szériának több darabja, és remélhetõleg nem is lesz megállás. Mivel emberünk életmûve igen jelentõs mennyiségû regényt foglal magába, a hazai kiadónak lesz dolga bõven - így, évente több Block-kötettel is gazdagodhat a gyûjteményünk.


Technikai tudnivaló: az itt elterülõ infók nagy része a szerzõ hivatalos honlapjáról származik, lévén ennél autentikusabb forrást nehezen lehet elképzelni, komolyabb rajongói site-ja meg nincs.
Az oldal egyébként nem csak az én munkám: a segítõ kezek a kontakt rovatban kerültek megemlítésre.Körülbelül ennyi lett volna. Kösz mindenkinek, aki betért ide, azoknak pláne, akik maradnak is; amúgy további jó olvasást!