Főoldal Motowell Robogók Keeway Robogók Kiegészítők Elérhetőségek WEBSHOP

Új Weboldalunk

www.bmobil.hu

Cégtörténet:

Cégünk 1991-ben jött létre, mint Használt Kétkerekű Kereskedés, először  használt kerékpárok, aztán használt motorkerékpárokkal forgalmaztunk.

1994-től alkatrészeket is forgalmaztunk a kerékpárok és motorok mellett!

1996-tól Új kerékpárokat is árusítottunk! A kifejlett árukészletünket 1997-től autó akkumulátorral is bővítettük! 1998 tavaszán megnyitottuk második boltunkat az Gyöngy üzletházban, ami Ózd város egy frekventált helyén található.

1999-ben Új motorkerékpárokkal is kezdtünk foglakozni, Tomos, Jawa és ÚJ Simson márkákkal.

Egyre nagyobb mértékű az alkatrész ellátottságunk, már robogókhoz is széles választékban vannak alkatrészek, de megmaradtak természetesen Simson és a keleti motor alkatrészek is!

2002-Ben bővítettük üzlethelységünket, új és használt motorokkal, és új kerékpárok széles választékával bővítettük készletünket! Tunning alkatrészek, és egyéb kiegészítőkkel bővültünk.

Sajnos Időközben a Simsonok és Jawák gyártása leállt ezért más típusok után kellet nézni! A profilunkba felvettük az autó alkatrész kereskedelmet, a motor és kerékpár alkatrészek mellé, immár minden aminek kereke van az nálunk alkatrészben megtalálható.

2004-től új desing-os Robogók is megjelentek nálunk, 50 és 125 ccm-ben.

2005-re kibővült a Motowell Grup típus független hallózat robogóival. Főleg TGB, Daelim és Titro márkájú robogók érkeztek a már meglévő Amerigó típushoz.

Fekete báránynak számított a kerti gépek alkatrészei, az apró mütyürök, sok esetben meg tudtunk birkózni az apró alkatrészek és szerteágazó gépgyárakkal , és így már kijelenthettük hogy kertigép alkatrészeket is forgalmazunk.

2005-ben Qvadok is érkeztek az E-ton márkajelzéssel.

2006-ban tovább bővültünk a Motowell gyártmányú motorok megjelenésével, kis és nagytestű robogókkal és qvadokkal bővítettük kollekciónkat, valamint új típusú jó minőségű, ám elérhető áron lévő bukósisakok is érkeztek boltunkba.

2007-ben Sym, Keeway, Generic és Derbi típusokat is kezdtünk forgalmazni. Így több mint 100 különböző kinézetű, fajtájú, felszereltségű motort lehetett nálunk megvásárolni, illetve rendelni.

Ezenkívül megérkeztek a Motowellnél is a modell váltztatások, illetve új modell. Bevezetésre került az Új Kid, a KID2.Új Modell pedig a Motowell Magnet Sport volt.

2008-ra szintén tovább bővült a választék, megérkeztek a 4ütemű motorok, a Motowell Yoyo és a Motowell Magnet 4T, valamint a sportból két új szín érkezett.

Megérkeztek a nagymotor alkatrészek is, egyre kibővülő skálán, első ízben csak kopó alkatrészek, majd kiegészítők is.

Nagymotorhoz pedig ruházat is kell, így nagyobb tételben, több minőségű és árkategóriájú motoros ruhákkal is kezdtünk foglakozni. Megtalálható az egybe részes és külön álló , Bőr és Kordura motoros ruha. Ezenkívül kiszélesítettük a kesztyű kínállatunkat.

Csizmák érkeztek, valamint kendők és termo ruha alatti öltözék.

2009-re pedig az Motowell Magnet RS érkezett valamit új fajta bukósisakok. Némelyik napszemüveggel és Bluetooth kihangosítóval is el van látva!

2010-es év a válság mélypontja, de még így is új modellek érkeztek! Köszönthetjük üzletünkben a New Yoyo-t és a Retrosa-t! Természetesn mindkettő Motowell termék! Tovább Bővült a bukósisak paletta is! Új színek megjelenése, új fazonok olcsó és stílusos kivitelben!

Keeway cég új modeljei is megérkeznek, az injektoros 250-es Chopper, a Keeway Supershadow, valamint az új Superlight! 300 ccm-es 4x4-es Qvadok  is érkeztek!

Üzletünk igyekszik minden keresletet kielégíteni a motorkerékpárok valamint a motorkerékpárok alkatrészeinek piacán!

Elérhetőségeink:

B.Mobil Motorkerékpár és Járműalkatrész Bolt

3600. Ózd Jászi Oszkár út 3. 1 emelet 104.

Mobil: 06-70/211-7766

Tel.: 06-48/472-487

E-mail: b.mobil@t-online.hu

motorbolt.ozd@freemail.hu

GEO: 48.220351, 20.287056

Nyitvatartás:

Hétfő - Kedd - Szerda - Péntek    8h-12h    13h-16h

Csütörtök    Árubeszerzés

Szombat    8h-12h

Vasárnap    Zárva

Térkép és útvonaltervező
Partnereink: