Tartalomjegyzék Bobo's Blizzlike WoW server
Magyar privát WoW szerver.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Bobo WAR!
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:49 pm    Hozzászólás témája: Bobo WAR! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ismét egy ujdonság!
Terveim között szerepelt hogy bevezetésre kerüljön ezen a szerveren is a WAR. Úgy néz ki ez most megvalósul és ez köszönhető XyrW-nek, Hannibál-nak, és nem utolsó sorban Bobo-nak!
A lényeg:
Az első war-t 08.26.-án este 7 órai kezdettel tervezzük, ami a Gurubashi Aréna-ban lesz. Az oda jutás megoldodott mivel elhelyeztünk minden nagyvárosban egy mob-ot ami az arénába visz.
Ez a war pvp war lesz Ally és Horda között, 1 -1 ellen. A küzdelem kategoriákra lesz bontva. 1 - 9ig, 10 - 19ig, 20 - 29ig, 30 - 39ig, 40 - 49ig, 50 - 60ig. Minden kategoriában az absolute győztes Xp-t kap, és a honlapon a ranglistán megjelenik a neve. Az Xp nem lesz egyforma a kategoriák közt. Az elsőben ( 0-9 ) 5000xp, a másodikban ( 10-19 ) 10000xp, a harmadikban ( 20-29 ) 20000xp, és igy tovább! Aki úgy gondolja hogy nem kell neki az Xp ( 60as szintre gondolok) az pontot kap. Ha 3 pontot összegyüjt akkor kérhet 1db item-et ( bármit! ) Akinek több karaktere van az használhatja, persze egyszerre csak egyet:)
Az utolsó két kategória küzdelmében ( 40-49, 50-60 ) 2 percig tart 1 küzdelem, akinek több a Hp-je az idő leteltekor az a győztes.
Az ellenfeleket mi sorsoljuk ki, az arénában lent csak a 2 harcos és a Gmek tartozkodhatnak. A többi játékos fent várakozik. Ha valaki veszit az kiesett, tehát mindenki csak egyszer próbálkozhat.
A küzdelemben minden engedett, tehát buff, pet, engineering stb... kivéve a CHEAT!!!

Mindez akkor jön létre, ha a megjelenési arány legalább a 60 - 40 %ot eléri, valamint ha betartjátok a szabályokat. Ellenkező esetben elmarad.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Necros
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez engem érdekel,rohadt jó ötlet! Very Happy Mondjuk elöbb a szervernek kéne mennie...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Esetleg ha kérdés van a WAR-al kapcsolatban akkor azt irjátok ide.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Necros
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem lenne egy kérdésem,ami szerintem hülyeség,de a szerveren támadtak már rám e miatt egy pvp alkalmával!A lényeg,hogy pap vagyok és harc közben healeltem magam,erre az elenfél elkezdett magyarázni,hogy nincs heal,pedig a papnak ez az egyk lényege!
A másik meghogy lehet-e potiont hasznalni?
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 7:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze, amint irtam lehet healt-elni, lehet pet-et használni, sőt potionokat is. Ebben a war-ban 1 - 1 ellen küzd. Amid van itt kihasználhatod. Kivéve CHEAT!! Ráadásul azt büntetjük is elég szigorúan.
Vissza az elejére
NightRider
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 12:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Can somebody PLEASE translate first post from zuka78?? PLEASE!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Necros
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 5:36 am    Hozzászólás témája: Re: Bobo WAR! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok so in english just shortly...There will be wars on the server (thanks to xyr and bobo). The first war will be at 08.26. 7 hour in the evening at the gurubashi arena.This war Alli vs Horda face to face (1 vs 1).There will be divisions: 1 - 9, 10 - 19, 20 - 29, 30 - 39, 40 - 49, 50 - 60.All of divisions the absolute winner get xp!At difference divisions the xp is difference too!The first (1-9) 5000xp,the second (10-19) 10000xp,the third (20-29) 20000xp, and so on...At lvl 60 the winner get points.If you have get 3 points,than you can ask for an item (what you want)!The last two division (40-49,50-60) the fight's time is 2 minutes,and the winner is the higher Healt Points player.
We (gm) draw your enemy, just the two fighter and the gm's locate in the arena,the other players will waiting upstairs.If you lose than you split out,so you have one chance!
In the war you can use everything you have(buf,potion,pet,engineering...),except CHEAT!
The showing rate will be at least 40-60%,and we must to keep the rules,if we want that event...
sorry for the bad english...
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 4:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Necros:) Ennyire nem vágom az angolt.
Mégegyszer kösz!
Vissza az elejére
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nos nekem az a gondom hogy 10es szintő vagyok és akkor én most a 10-19ig kategóriába tartozom?
mert így elég szemétség ha pl: 19es szintűvel sorsoltok össze.
vagy az allatt a két nap alatt próbáljam meg felturbózni magam amenyire csak lehet?
szerintem az még jobb lenne ha 5össével váltanánk a kategóriát. tehát 1-4 5-9 10-14 15-19 és így tovább mert így igazságosabbak lennének a mérkőzések mert azért ha két karakter között 9 szintkülömbség van az azért elég esélytelen hogy a gyengébb nyerjen,
kivéve ha öszerogyásig telenyomja a csomagját gyógyító cuccokkal.

ja és még egy kérdés persze sejtem mi a válasz de szeretnék képpben lenni.
más karakterek tehát nem az éppen harcolók beavatkozhatnak-e bármiképp?
pl:tuningoló varázslatokkal mint a Mark of the Wild?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nos nekem az a gondom hogy 10es szintő vagyok és akkor én most a 10-19ig kategóriába tartozom?
mert így elég szemétség ha pl: 19es szintűvel sorsoltok össze.
vagy az allatt a két nap alatt próbáljam meg felturbózni magam amenyire csak lehet?
szerintem az még jobb lenne ha 5össével váltanánk a kategóriát. tehát 1-4 5-9 10-14 15-19 és így tovább mert így igazságosabbak lennének a mérkőzések mert azért ha két karakter között 9 szintkülömbség van az azért elég esélytelen hogy a gyengébb nyerjen,
kivéve ha öszerogyásig telenyomja a csomagját gyógyító cuccokkal.

ja és még egy kérdés persze sejtem mi a válasz de szeretnék képpben lenni.
más karakterek tehát nem az éppen harcolók beavatkozhatnak-e bármiképp?
pl:tuningoló varázslatokkal mint a Mark of the Wild?
Vissza az elejére
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Röviden válaszolok a kérdésedre.
A kategóriákat nem áll szándékomban még jobban szétosztani, mert akkor még éjfélkor is tartana a war. Teendőd mint ahogy mondtad is, fel kell tuningolni magad amenyire csak tudod. Ha most nem is sikerül nyerned, lehet hogy jövő héten eléred a 19-et és akkor te leszel az ász.
A "buff" -okkal kapcsolatban meg annyit, persze ugy lenne igazságos hogy mindenki csak a saját varázslatát használja, de ezt sajna nem igazán tudjuk szabályozni. Azt ugyan látnánk hogy nem a saját buff-od van rajtad, de időigényes lenne a war közben kikeresni az emu-bol hogy ki rakta rád.
Meg nem tiltjuk, mivel nem mindenki tartaná be Cool
Vissza az elejére
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de ugye azt megtiltjátok hogy valaki ránk hátrányos varázslatot nyomjon tehát ami sebez minket.
Vissza az elejére
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az aréna 2 tulsó oldalán fog gyülekezni a két tábor, tehát nem tartom valószinűnek hogy a te táborodbol, most mindegy hogy ally, vagy horda valaki ártó szándékkal rád varázsolna.
Vissza az elejére
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

félreértettél.
én a harc közbeni időszakra gondolok ja és mikor lesz már megint szerver mert van mit csinálnom a War-ig.
Vissza az elejére
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 2:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a holnapi War után mikor lesz legközelebb?
milyen gyakran pl: 2 hetente?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.