Tartalomjegyzék Bobo's Blizzlike WoW server
Magyar privát WoW szerver.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Más MMO játékok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumálda
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Hány mmo játékkal játszottál eddig?
1-el a wowwal
40%
 40%  [ 4 ]
2-3
50%
 50%  [ 5 ]
4-5
10%
 10%  [ 1 ]
5nél többel
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 10

Szerző Üzenet
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:22 pm    Hozzászólás témája: Más MMO játékok Hozzászólás az előzmény idézésével

hát kíváncsi vagyok hogy ki milyen más mmo játékkal játszik mostanában ha egyáltalán játszik másikkal.
Én most jelenleg a Entropia Universe (régebben Project Entropia volt a neve) játszom most kezdtem és még nem nagyon értek benne semmit, magyarokkal a játékban még nem nagyon találkoztam, pedig a népesség elég magas a játékban. Szóval ha valaki más is játszik vele annak nagyon örülnék ha segítene egy kicsit benne.
Ez a játék ingyenesen letölthető és ingyenesen használható is.
link:www.projectentropia.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja és Generals-al ki játszik?
tudom hogy ez nem mmo de mindegy.
Vissza az elejére
Necros
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én semmi mással nem játszom! Very Happy Néha codozom egy picit,de az nagyon néha van! Very Happy Inkább netezek meg zenét hallgatok ha ne megy a szerver! Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 1:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én lineage 2-ztem. Ott is orkkal. 68-as destroyer. Persze mindenki fújozta. Nem bírják ha valaki becsülettel harcol. Komolyan páran összekeverték az UT2004-el. 2 lvl 75 treasure hunter lowbinek álcázva végigmészárolja cruma towert..... ilyen volt a szerver.... na meg a trainek antharas lairben..... egy idő után már nem voltak trainek csak 1 nagy folyamatos train... Na meg a sok gyáva aki üt vagy lő egyet és aztán szalad.... Nyamvadt gizdái arra voltak úgy oda hogy tudnak szaladni.... nahát micsoda hős vagyok! Futok mint a nyufi.... Aztán meg ha legyőzött röhög hogy ő milyen kemény én meg a "NAAB" ........... én úgy vagyok hogy ha futnia kellett előlem akkor én nyertem. Aztán meg én röhögtem amikor egy high rate szerveren maxra felhúztam ey destrot és mindenkit agyonütött. TH-ból 5 öt egymás után pihenés és potion nélkül..... Persze egy th mindig csak akkor győz ha 10 szinttel magasabb, és nyakig fel van buffolva. Akor annyira tenyérbemászóan tudnak keménykedni hogy nagyon. Aztán ha rájön hogy kisebbnek nézett mint amilyen vagyok sikoltozva menekül. Már ha tud. A kedvencem az volt amikor éppen tiszteletre tanítottam egy ilyen keménykedőt. Addig nagyon kemény volt amíg hat szörny volt a nyakamon, aztán amikor visszajöttem, én is buffban, ketőt ütöttem és már hívta a klánját hogy mentsék meg a csúnya nagy orktól.... Ja a 6 vs 1 harcok a másik kedvencem.
Hogy én mennyire utálom a lineaget! Amúgy ha a közösség emberszerűen viselkedne a játék nem nagy szám. Szép, csillog villog, -és ennyi. Van 3-4 skilled amit használsz, és az egész arról szól hogy gyakj le kismillió szörnyet- eddig jó lenne, de nehezen adják a bőrüket. Meg folyton csak 1-2 hely van ahol lehet ölni hogy fejlődjél is, idővel fene unalmas lesz. 60as szint után meg csak Lair of antharas van. Questből összesen akad vagy 3 a kezdőfaluban, utána az egész játékban még egyszer ennyi, az is annyi hogy hentelj szörnyeket napestig.. És ennyi a játék. A c4-el mr lehet horgászni, de még nem láttam szervert ahol működne. A grafikát leszámítva a Diablo2 is töbet tudott. A bajt tetézi, veszélyesen függő lesz tőle az ember, én is fél évig játszottam, de a legtöbben 2-3 éve nyomják megállás nélkül. Szóval: NE PRÓBÁLD KI! NEM JÓ! ROSSZ!
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 3:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem spórolsz a szöveggel.
Vissza az elejére
gorbesz
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 5:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En is L2-ztem, de inkabb lenyugodtam es WOW, itt az RPG elemek ervenyesulnek, millio quest, leeht elvezni..

L2 egy ido utan csak hent hent PK PK, anyazas, idegeskedes...

ez a tipikus idiota japanoknak valo.

meg a sok 12 eves idegebeteg kisgyereknek....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a maged ellen kiállok Halálosztóval.
mit válaszolsz?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumálda Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.