| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
NightRider Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.15. Kedd 15:31 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Zagreb, Croatia
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: Server offline |
|
|
Can somebody please tell me why is server offline and when he will be online ??
THX a lot !! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Necros Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.16. Szerda 5:13 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Somewhere
|
Elküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 8:05 am Hozzászólás témája: Re: Server offline |
|
|
| NightRider írta: | Can somebody please tell me why is server offline and when he will be online ??
THX a lot !! |
There server stopped FOREVER!!!!Hannibal make a new server,and when he finished than somebody post here the adress! _________________ Necros lvl 60 Undead Priest [High Warlord]
Feoran lvl 11 Night Elf Hunter
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NightRider Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.15. Kedd 15:31 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Zagreb, Croatia
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Any news about new sever maybe ??
THX |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tadi92 Új Tag

|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 5:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Esetleg lehet tudni hogy mikor lesz kész a szerver? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grimmgore Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.24. Csütörtök 16:43 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Miskolc, Magyarország
|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 4:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó lenne tudni. A fórum viszont halott. Legalább valaki kiírhatna valamit hogy "igen, még dolgozunk rajta" vagy "nyaralni vagyunk" vagy valami. _________________ Arrr! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sense Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.17. Csütörtök 15:09 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Szabadbattyán
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| VALAKI AKI TUD VALAMIT AZ ÚJ SERVERRŐL AZ LEGYEN SZIVES TÁJÉKOZTATNI AZT A PÁR EMBERT AKIT MÉG ÉRDEKEL EGYÁLTALÁN!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
keksz Új Tag

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 8:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sense írta: | | VALAKI AKI TUD VALAMIT AZ ÚJ SERVERRŐL AZ LEGYEN SZIVES TÁJÉKOZTATNI AZT A PÁR EMBERT AKIT MÉG ÉRDEKEL EGYÁLTALÁN!!! |
Hát szerintem nem lesz semmi ...  _________________ Bíz istenben és tartsd szárazon a puska pórt !!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Necros Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.16. Szerda 5:13 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Somewhere
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 5:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Persze h nem lesz semmi!Már rég irtak volna,hogy mi van!A tulajdonosok,meg a gmek jó része is eredetin nyomja!Gondoljatok ezek után lesz server???!!!!Ne röhögtessetek!Én már rég kitöröltem a forum linkjét,meg mindent ami ezzel a szerverrel kapcsolatos...Itt nem lesz semmi!VÉGLEG leállt a szerver...Volt arról szó,hogy Hannibal csinal uj szervert és annak a címe be lesz ide linkelve,de mivel már jó 2-3 hónap is eltelt ezért gondolom,hogy abból se lesz semmi!!!!!!! _________________ Necros lvl 60 Undead Priest [High Warlord]
Feoran lvl 11 Night Elf Hunter
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grimmgore Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.24. Csütörtök 16:43 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Miskolc, Magyarország
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 10:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ördög és pokol! Ilyen kib*szást. Hát nem tudom. Hannibálnak ki volt írva msn-re hogy kész az új szerver, csak net kell és beüzemeli, de nem lehet elérni. Új szervert keresni meg előről kezdeni mindent meg nincs kedvem. Le is kéne akadni a gépről kicsit. Legalább ráérek a kondira.
2-3 hónap? Átaludtam volna? Szerintem alig telt el egy hónap. Szeptember elején még volt szerver. Mondjuk ha arra gondolsz már régebb óta téma hogy csinálnak egy újat.
Bazz, átok függőség, nagy a kisértés lineagezni kicsit, még jó hogy kidobtam minden fájlt XD _________________ Arrr! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NightRider Kezdő

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 11:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Well, I found new server where I play, so if somebody want join it will be great, here is link:
http://www.wowstatus.net/detail.php?server=146217
I have character called FaLLeNHeRoJ (Troll Priest), so PM me if you will play there.
See you!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grimmgore Kezdő

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hoppá mindent vissza!!! http://hunwowserver.uw.hu/ !
Beszéltem Hannibállal.
Készül az új szerver, csak sokáig tart mert alapos munkát végeznek. _________________ Arrr!
A hozzászólás legutóbb Grimmgore által Csüt. Szept. 28, 2006 6:58 am-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gorbesz Kezdő

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 4:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hannibal for preZident  _________________ Wrathus lvl 43 Human Paladin
Gorbesz lvl 29 Human Mage |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NightRider Kezdő

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 9:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
LOL, I can't believe that we will be all playing together again, I am so happy that I cry sometimes  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sense Kezdő

Csatlakozott: 2006.08.17. Csütörtök 15:09 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Szabadbattyán
|
Elküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát emberek! Ha kész lessz ez a server és tényleg olyan jo mint amit irnak http://hunwowserver.uw.hu/ itt akkor sztem sokan leszünk a serveren !! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Grimmgore Kezdő

|
Elküldve: Pént. Szept. 29, 2006 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jah. De azt is írta hogy "több mint végtelen játékost bír el" X) Csak lenne már kész meg ne kéne melózni  _________________ Arrr! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|