Bóna László
A homeopátiáról
Életrajz
ElérhetőségMár 2 évtizede ad tanácsokat a homeopátia módszerei szerint. Ő alapította a homeopátiás gyógyművészeti társaságot. Te is kérhetsz hozzá időpontot, hogy egy individuális gyógymóddal végre a személyedre is figyeljen egy gyógyító a terápia során.


Könyvek
Sok gondolata jelent meg, mind homeopátiás szakkönyv, mind szépirodalmi mű formájában. A Kalligramm kiadó hivatalos szerzője, valamint saját homeopátiás kiadójánál, a Vis Vitalisnál is publikál, ahol számos más szerző is jelentet meg. Eddigi könyveit ide kattintva megtekintheted.

Iskola
Alapítója és tanára a CHE homeopátiás Magániskolának, ahol egyre több diák tanulhatja meg a homeopátiás gyógyítás rejtelmeit, és válhat diplomás homeopatává. Több információt tudhatsz meg a CHE hivatalos honlapján.

Előadás
Országszerte tart előadásokat különféle témákban a homeopátia szemszögéből. Tanít a Waldorf Óvodapedagógiai Képzésen, valamint állandó előadója a Szintézis Szabadegyetemnek. Te is rendelhetsz előadást egy rendezvényedre az elérhetőségeknél található telefonszámon.

Színház
Régóta követ el színházi előadásokat, valamint szenvedélyébe is beleártotta magát, a cirkusz műúvészetébe. Nem teljesen aktív rendező, azonban alkalmankét tetten lehet érni az alternatív színházi és cirkuszi életben is. Eddigi rendezéseit, valamint jövőbeli előadásait ide kattintva tekintheted meg.
Budapest, II. Tapolcsányi u. 12/a
Bejelentkezés: 30/ 529 9144 Reizer Szilvia
Hétfő; 9-12; Kedd és Csütörtök 9-12 és 15-17 óra között  
  f
Hasznos linkek:
http://www.homeokult.hu/
http://www.visvitaliskiado.hu/
http://www.homeopatiasmaganiskola.eu/