Hírarchívum - 2011/2012          

:: Lezárultak az utánpótlás bajnokságok ::

A múlt héten véget ért az összes utánpótlás csapatunk számára a 2011/2012-es bajnoki évad. Köő László gárdájának nem sikerült szépen a búcsú, Kaposváron és Nagybajomban is 6:0 arányú vereséget szenvedtek, de így is az előkelő ötödik helyen zárták a bajnokságot, külön öröm, hogy mindössze egy Tolna megyei csapatnak sikerült megelőznie a mieinket, a Szekszárdi UFC-nek. A remek tavaszt produkáló U17-esek (15 mérkőzés, 10 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség) egy kaposvári győzelemmel és egy nagybajomi remivel a hatodik helyen zárták az idei kiírást. Stumpf József U16-osai 17:0-ás gólaránnyal és hat ponttal hozták le a végjátékot, aminek köszönhetően Ők is a hatodik helyen végeztek a bajnokságban.

U19: Kaposvári BFLA - Bonyhád VLC 6:0 (2:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Kálózdi (Csibor), Schmidt, Tolnai Sz., Magyari, Köő N. (Vogronics), Szalai, Pfaff (Zsók Gy.), Márk A., Kirch (Bodrogi), Márk K.
Edző: Köő László

AC Nagybajom - Bonyhád VLC 6:0 (1:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Kálózdi, Schmidt, Tolnai Sz., Szalai, Zsók Gy., Csibor, Oláh R., Matos, Szentes M., Selyem
Edző: Köő László

U17: Kaposvári BFLA - Bonyhád VLC 2:3 (2:2)
Bonyhád: Schleining - Tolnai G., Genczler, Branauer, Szlama, Nyisztor B., Buzás, Selyem (Szentes M.), Jakab R. (Horváth F.), Boros K., Kovács L.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Boros K. 2, Kovács L.

AC Nagybajom - Bonyhád VLC 0:0 (0:0)
Bonyhád: Schleining - Tolnai G., Genczler, Branauer, Szlama, László L., Nyisztor B., Buzás, Jakab R. (Forrai), Boros K., Kovács L.
Edző: Takács Norbert

U16: Bonyhád VLC - Nagymányoki SE 7:0 (5:0)
Bonyhád: Ambrus B. - Guzorán L., Kriezl B. (Baranyi Cs.), Branauer, Reining (Wolf), Forrai P., Oláh R. (Horváth F.), Nyisztor B., Kadosa (Nagy Ph.), Kovács L., Bodor M. (Gergely D.)
Edző: Stumpf József
Gól: Kovács L. 2, Oláh R. 2, Forrai P. 2, Horvárh F.

Őcsény SK - Bonyhád VLC 0:10 (0:7)
Bonyhád: Ambrus B. - Guzorán L., Kriezl, Reining, Feiszthammer (Nagy Ph.), Baranyi Cs., Horváth F., Kadosa, Wolf (Árvai), Gergely D., Miklós A.
Edző: Stumpf József
Gól: Gergely D. 4, Horváth F. 3, Miklós A. 2, Wolf

- 2012. 06. 14. -
 

:: Revans az őszi zakóért ::

Az őszi 4:1 arányú siófoki vereségért nemes "bosszút" állt csapatunk a BFC második csapata ellen. Jól kezdte az összecsapást a sárga-kék alakulat, a több, mint 200 NB I-es mérkőzéssel rendelkező, végig remekül játszó játékos-edző László András vezette siófoki akciók kétszer is gólt hozhattak volna, azonban Kovács László mindkétszer nagy bravúrral hatástalanította a vendégek akcióit. A 24. percben azonban vezetést szerzett csapatunk, Pfaff Ferenc robogott el a bal oldalon, középre adását pedig Szabó Erik lőtte a kapuba. Hamar jöhetett volna az egyenlítés, a László András 22 méterről elvégzett szabadrúgása azonban a keresztlécen csattant. Mi is növelhettük volna előnyünket, Márk Attila kétszer állt Heinrich Márkkal szemben, azonban a vendég portás mindkétszer hárítani tudott. Az első félidő lefújása előtt azonban kettőre nőtt előnyünk, Deli Dániel ugratta ki Szabó Eriket, aki elgurította a játékszert a siófoki kapus mellett.


Deli Dániel (pirosban) és csapatunk is remek formában van
Csapatunk négy bajnoki győzelmet aratott zsinórban, 21-es számú játékosunk pedig utóbbi öt tétmérkőzésén eredményes volt!

A második játékrészben hamar 10 főre fogyatkoztak a vendégek, Mondovicsot csak szabálytalanul tudta megállítani Kőrösi Péter a 16-os előterében. Deli Dániel biztosította be győzelmünket a 71. percben, egy jobb oldali beadást kotort Heinrich kapujába. A 84. percben pedig duplán örülhetett Fekete Krisztián, aki a mérkőzés napján ünnepelte születésnapját, mely mellé egy szépségdíjas gól is párosult. Sajnos nem sikerült megúsznunk kapott gól nélkül a mérkőzést, a 87. percben egy jobb oldali beadás után Sowunmi lőtt kapunkba.
Csapatunk győzelmével és a Nagybajom vereségével már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a 7. helyen zárjuk a szezont, ráadásul 27 forduló után már most több ponttal rendelkezünk, mint a tavalyi  bajnokság végén.


Bonyhád VLC - BFC Siófok II 4:1 (2:0)
Bonyhád, 100 néző, Jv.: Molnár M.

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Hoós), Máté N., Máté R., Dobra - Márk K., Deli, Szekeres, Márk A., Pfaff (Fekete) - Szabó (Mondovics)
Edző: Kniesz Mátyás

Siófok: Heinrich (Hamál) - Borbély, Gáspár D., László, Versegi (Hibácska) - Kőrösi, Gadó, Balogh T., Balogh G. - Pécseli - Sowunmi
Játékos-edző: László András

Gól: Szabó 2, Deli, Fekete, illetve Sowunmi

További eredmények:
Bölcske - Balatonlelle 3:2, PMFC II - Szentlőrinc 1:0, Szekszárd - Nagyatád 0:0, Komló - Bátaszék 3:2, Kaposvár II - Nagybajom 1:0, Mohács - Barcs 3:0

- 2012. 06. 10. -
 

:: Búcsú a hazai pályától ::

Holnap játssza csapatunk a 2011/2012-es bajnoki szezon utolsó hazai tétmérkőzését, mely összecsapáson a Balaton FC Siófok második számú csapata lesz a vendégünk. László András játékos-edző gárdája a tabella 7. helyén áll 40 egységgel, így akár még meg is előzhetjük a sárga-kék gárdát, főleg, hogy a Balaton partiak az utolsó fordulóban szabadnaposak. A két csapat őszi összecsapása nem hozott túl sok örömöt számunkra, a rengeteg kihagyott helyzetünk megbosszulta magát, ennek köszönhetően Siófokon maradt a három bajnoki pont (gólszerzők: Rebryk 2, Sowunmi A., Gyarmati, illetve Fekete). A tavasz szorgosan gyűjtötték a pontokat vendégként a siófokiak, Balatonlelléről, Komlóról, Bölcskéről és Bátaszékről három ponttal térhettek haza, a PMFC és a Szentlőrinc otthonában azonban nem sikerült a pontszerzés. A Balaton FC házi gólkirálya 9 góllal Bali Péter, azonban miatta nem kell aggódnia védőinknek, hiszen a játékos már a Veszprémet erősíti, viszont az öt gólos Sowunmi Attila személyében egy agilis támadója van holnapi vendégünknek, ráadásul az esetleges visszajátszókkal is számolnia kell csapatunknak.
Kniesz Mátyás nem számíthat majd Kirch Dávidra, Bors Mártonra valamint Schleining Mátéra.
Az összecsapás bírái Baranya megyéből érkeznek, név szerint Molnár Máté - Männer Roland és Gellén Antal.

- 2012. 06. 09. -
 

:: Magabiztos győzelem a bronzmeccsen ::

Sima győzelmet aratott csapatunk a friss megyei másodosztályú bajnok Dunaszentgyörgy otthonában. A kulturált, szimpatikus futballt játszó hazaiak szerezték meg a vezetést, miután Bors Márton buktatta a Gyenist a büntetőterületünkön belül, a 11-est a sértett magabiztosan értékesítette. A 45. percig azonban szépségdíjas gólokat szerezve csapatunk eldöntötte a három pont sorsát, négyszer vettük be Seregi István kapuját. A második játékrészt is magabiztosan hozta csapatunk, számtalan helyzet elpuskázása mellett azért háromszor így is mattoltuk a szentgyörgyi védelmet, utolsó gólunkat ráadásul az U19-es játékos, Tolnai Szabolcs szerezte.

Dunaszentgyörgy SE - Bonyhád VLC 2:7 (1:4)
Dunaszentgyörgy, 100 néző, Jv.: Rákosi T.

Bonyhád: Kovács L. (Schleining) - Bors, Takács, Máté N., Hoós - Mondovics, Deli (Tolnai Sz.), Szekeres, Máté R. (Magyari), Pfaff - Szabó E. (Fekete)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Gyenis (11-esből), Kiss B., illetve Máté R. 2, Mondovics 2, Deli, Fekete, Tolnai Sz.

- 2012. 06. 06. -
 

:: A Dombóvár nyerte a kiesési rangadót, újra érem közelben a Szekszárd ::

Holnap 17 órától Dunaszentgyörgyön lép pályára csapatunk a megyei Magyar Kupa harmadik helyéért. A vendéglátó piros-feketék vasárnap söpörték be a megyei másodosztályú keleti csoportjának bajnoki címét, miután Krepszék Tengelicen szereztek három pontot, a Madocsa pedig csak döntetlenre volt képes. A MK hatodik köréig a Dunaföldváron (2:0), a Madocsán (3:1) és a Szakányon (3:2) vezetett a DSE útja, mígnem az elődöntőben a Szedrestől véreztek el 2:1 arányban.
A holnapi összecsapást a Rákosi Tamás - Sörös Julianna, Varga Gábor hármas dirigálja majd.

- 2012. 06. 03. -
 

:: A Dombóvár nyerte a kiesési rangadót, újra érem közelben a Szekszárd ::

A bajnokság 28. fordulója már a szerdai napon megkezdődött, a Siófok-Kaposvár összecsapás után a vendégek örülhettek. A Nagyatád-Komló összecsapást pénteken játszották, mely találkozón folytatódott a komlóiak nem túl jó tavaszi szereplése, a somogyi gárda otthon tartotta a három pontot. A maradék négy összecsapást ma rendezték, a Dombóvár Bátaszéken nyert kiesési rangadót, a Mohács 2:0-ás vezetésről vérzett el Balatonlellén, a Bölcske Nagybajomban szenvedett vereséget, a harmadik hely sorsáról döntő Szentlőrinc-Szekszárd csatát pedig a Megyeszékhely csapata nyerte.

A 28. forduló eredményei:
Siófok II - Kaposvár II 0:1, Nagyatád - Komló 4:2, Szentlőrinc - Szekszárd 0:3, Balatonlelle - Mohács 4:2, Nagybajom - Bölcske 4:2, Bátaszék - Dombóvár 0:1, PMFC II - Barcs 3:0

- 2012. 06. 03. -
 

:: Utánpótlás: csak győzelem ::

Az elmúlt egy hétben az U19-es korosztálytól az U13-asig csak győzelmet arattak csapataink. Ennek köszönhetően szinte biztosan állíthatjuk, hogy Köő László csapata az előkelő ötödik helyen végez a bajnokságban, ami a remekül szereplő U17-es csapatnak is célja lehet, azonban a hatodik helyen álló Szekszárd és a hetedik Szentlőrinc még megelőzheti Takács Norbert fiait. Az U16-os korosztály jelenleg a hatodik helyen áll, azonban némi szerencsével Ők is az ötödik helyre léphetnek előre, míg Máté Norbert fiai számára lezárult a bajnokság, Ők a hatodik helyen zárták a szezont.

U19: Bonyhád VLC - Holler UFC 6:0 (2:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Köő N., Schmidt, Erlich (Kálózdi), Tolnai Sz., Magyari, Vogronics (Csibor), Szalai Sz. (Bodrogi), Szabó E. (Pfaff), Rippert, Márk A. (Szekeres)
Edző: Köő László
Gól: Magyari 3, Márk A., Tolnai Sz., Bodrogi

U17: Bonyhád VLC - Holler UFC 8:0 (2:0)
Bonyhád: Schleining (Nagy Ph.) - Tolnai G., Genczler, Branauer, László, Buzás (Reining), Nyisztor B. (Oláh), Selyem (Szentes), Jakab R., Boros K., Kovács L.
Edző: Takács Norbert
Gól: Branauer 3, Kovács L. 2, Boros K., Jakab R., Genczler

U16: Kakasd SE - Bonyhád VLC 2:4 (0:3)
Bonyhád: Nagy Ph. - Baranyi, Genczler, Kriezl B., Feiszthammer (Wolf), Forrai P. (Kovács V.), Oláh, Horváth F., Kadosa, Boros K., Gergely D. (Bodor)
Edző: Stumpf József
Bonyhádi gólszerzők: Forrai P., Horváth F., Gergely D., Boros K.

U13: Bonyhád VLC - Holler UFC 3:0 (1:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász) - Győrfi D., Kriezl (Nyisztor B.), Fenyvesi, Vendég O. (Győrfi B.), Sásdi, Illés Á. , Bogos B., Buzás (Domokos L.), Miklós A. (Juhász M.), Wolf (Bogos Á.)
Edző: Máté Norbert
Gól: Miklós A. 2, Sásdi

Következik:
U19: Kaposvári BFLA - Bonyhád VLC; 06. 02., 14:00
U17: Kaposvári BFLA - Bonyhád VLC; 06. 02., 14:00
U16: Bonyhád VLC - Nagymányoki SE; 06. 06., 17:30

- 2012. 06. 01. -
 

:: Hátrányból győztük le az éllovast! ::

Nagy bravúrt hajtott végre csapatunk a bajnokság 27. fordulójában. Az éllovas Kaposvár otthonába látogattunk, azonban ez játékosainkon semennyire sem látszott, az első perctől fogva teljesen egyenrangú partnerei voltonk a Kaposvár kettőnek. Az első játékrész nem hozott gólt, azonban kétszer nagyon közel álltunk hozzá, egy bal oldali szöglet után hárman is bevehették volna Rusák kapuját, azonban kétszer is sikerült a hazaiaknak a gólvonalról tisztázni, majd Márk Krisztián húzott el a jobb szélen, lövése azonban a kapufán csattant. A hazaiak nem tették próbára Kovács Lászlót, 2-3 könnyebb védése akadt portásunknak csak. A második játékrész 62. percében azonban vezetést szerzett Barna László, a tétovázó védőink közt Katona elé került a játékszer, aki kilőtte a jobb alsót. A kapott gól feltüzelte játékosainkat, aminek köszönhetően a 74. percben jött az egyenlítés, Mondovicsot buktatták a kaputól 20 méterre, a megítélt szabadrúgást pedig Máté Róbert tekerte a jobb alsóba. A 92. percben aztán megtörtént mindaz, amit nagyon kevesen vártak, egy bal oldali akció után Deli Dániel elé került a labda, aki 18 méterről Rusák kapujába lőtt, ezzel eldöntve a három pont sorsát.
Csapatunk fegyelmezett játéka ismét három pontot eredményezett, az idei bajnokság során most sikerült először három mérkőzést zsinórban megnyernünk.


Kaposvári RFC II - Bonyhád VLC 1:2 (0:0)
Kaposvár, 80 néző, Jv.: Varga P.

Kaposvár: Rusák - Kuckó, Pfeiffer, Laczkó, Farkas - Sedlak, Katona - Brooks, Böröczky, Prukner Zs. (Németh P.) - Turner
Edző: Barna László

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Hoós), Máté N., Kirch (Sebestyén N.), Dobra - Márk A. - Márk K., Deli, Máté R., Pfaff - Szabó E. (Mondovics)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Katona, illetve Máté R., Deli

További eredmények:
Komló - Szentlőrinc 1:0, Dombóvár - Nagyatád 2:0, Bölcske - Siófok II 0:1, Mohács - Nagybajom 1:3, PMFC II - Balatonlelle 0:1, Szekszárd - Barcs 3:0

- 2012. 05. 27. -
 

:: 4 év után ismét nem jutottunk a főtáblára ::

A heves esőzéseknek köszönhetően Madocsán került megrendezésre csapatunk Bölcske elleni MK mérkőzése. Jól kezdte a mérkőzést a vendéglátó, leginkább a Benke - Rompos - Tóth trió volt igencsak aktív, ennek a 18. percben lett meg az eredménye, Máté Norbert kezezett a 16-oson belül, a jogos büntetőt Tóth János értékesítette magabiztosan. A kapott gól felrázta játékosainkat, a 29. percben jött is az egyenlítés, Mondovics beadását a szombati mérkőzéshez hasonlóan ismét remekül játszó Pfaff Ferenc lőtte a kapuba. A félidő lefújása előtt azonban ismét a hazaiak szereztek vezetést, a 16-os előterében passzolták ki védőinket, a sima ziccert pedig Benke nem hibázta el. A második félidő első 10 percében el is dőlt a továbbjutás, először Rompos, majd Besenczi volt eredményes, amire csak a 89. percben Deli Dániel tudott válaszolni.
Teljesen megérdemelten jutott az országos főtáblára a bölcskei csapat, akik remekült használták ki védelmünk hibáit, 4:1 után pedig igazi gálát csaphattak volna Madocsán.

Bölcskei SE - Bonyhád VLC 4:2 (2:1)
Madocsa, 100 néző, Jv.: Szommer A.

Bölcske: Müller - Berkes (Marosi), Ferencz Z., Molnár M. (Kern), Szili - Tóth J., Fenyősi, Berényi (Süvöltős J.), Facskó (Besenczi) - Benke (Keresztes), Rompos
Edző: Buzás Attila

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Máté R., Máté N. (Szabó E.), Hoós (Fekete) - Mondovics (Bors), Deli, Szekeres (Sebestyén N.), Márk K., Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Tóth J. (11-esből), Benke, Rompos, Besenczi, illetve Pfaff, Deli

- 2012. 05. 24. -
 

:: Három győzelem, egy tisztes helytállás ::

Vasárnap Mohácson vendégszerepelt U19-es és U17-es csapatunk, egyik gárda sem okozott csalódást, mindkét mérkőzés után a völgységi játékosok örülhettek a három pontnak. Stumpf József csapata szomszédvári rangadón győzte le a majosi csapatot, Máté Norbert U13-as gárdájának pedig tisztes helytállásra futotta a toronymagasan listavezető Szekszárdi UFC otthonában.

U19: Mohácsi TE - Bonyhád VLC 0:2 (0:1)
Bonyhád: Szabó Sz. - Köő N., Schmidt, Erlich (Kálózdi), Tolnai Sz., Magyari, Branauer, Szalai, Zsók Gy. (Vogronics), Rippert, Márk A.
Edző: Köő László
Gól: Tolnai Sz., Rippert

U17: Mohácsi TE - Bonyhád VLC 1:3 (0:2)  
Bonyhád: Schleining - Tolnai G., Genczler, Szlama B., László, Buzás M., Nyisztor B. (Szentes), Selyem, Jakab R., Boros K., Kovács L.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Boros K., Kovács L.

U16: Bonyhád VLC - Majosi SE 3:1 (1:0)
Bonyhád: Ambrus B. - Guzorán, Nyisztor B., Reining (Feiszthammer), Kriezl, Kadosa, Forrai P. (Árvai), Baranyi Cs. (Boros K.), Oláh R. (Kovács V.), Bodor M. (Gergely D.), Horváth F. (Wolf)
Edző: Stumpf József
Bonyhádi gólszerzők: Kadosa, Bodor M., Boros K.

U13: Szekszárdi UFC - Bonyhád VLC 5:0 (1:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász D.) - Fenyvesi Cs., Feiszthammer (Kriezl), Győrfi D. (Győrfi B.), Szabó Sz. (Vendég), Bogos B. (Domokos), Illés Á., Sásdi B., Buzás T. (Fenyvesi Á.), Bogos Á. (Wolf), Miklós A.
Edző: Máté Norbert

Következik:
U19: 05. 27., 10:00; Bonyhád VLC - Holler UFC
U17: 05. 27., 12:00; Bonyhád VLC - Holler UFC
U16: 05. 26., 10:00; Kakasd SE - Bonyhád VLC
U13: 05. 25., 16:00; Bonyhád VLC - Holler UFC

- 2012. 05. 22. -
 

:: Remek játékkal legyőztük a Bölcskét ::

A 26. fordulóban került sor a Bölcske elleni megyei rangadóra, melyen már a második percben vezetést szereztek a vendégek. A Rompos József-Máté Norbert csatából előbbi került ki győztesen, és rögtön a találkozó elején Kovács László kapujába lőtt nyolc méterről. A korán kapott gól játékosainknak tett jót, az első játékrész jelentős részében a mi akaratunk érvényesült, Pfaff Ferenc kétszer is bevehette volna Müller kapuját, Máté Róbert pedig szabadrúgásból csak a kapufát találta el. A 27. percben azonban jött a teljesen megérdemelt egyenlítés, Máté Róbert szögletét Máté Norbert juttatta vállal a vendégek kapujába. Az első játékrészben adódott azonban lehetőség a vendégek előtt is, Jaksa Péter ziccerét Kovács László hárította, egy kapu előtti kavarodás után pedig a bal kapufát érintve hagyta el a labda a játékteret

.
Pfaff Ferenc (zöldben) 13 társával karöltve kiváló teljesítményt nyújtott a Bölcske ellen
Fotó: teol.hu

A második félidőre is kitartott csapatunk remek játéka, 20 perc alatt pedig el is döntöttük a három bajnoki pont sorsát. Először Deli Dániel kotort a labdát a kapu bal oldalába, majd Pfaff Ferenc remek centerezése után Szabó Erik volt eredményes, aki negyedik gólunkból is oroszlánrészt vállalt, a vendég védőktől elhappolt labdával viharzott le egészen az alapvonalig, beadását pedig Máté Róbert pöckölte a hálóba. A hátralévő 15 percben komolyabb lehetőség nem adódott egyik fél előtt sem, azonban a vendégeknek így is sikerült a szépítés, egy jogos 11-es után Szili István volt eredményes.
Csapatunk a szezon legjobb játékát nyújtva tartotta itthon a bajnoki pontokat, hasonló teljesítménnyel a szerdai Magyar Kupa mérkőzésen is eredményesek lehetünk.


Bonyhád VLC - Bölcskei SE 4:2 (1:1)
Bonyhád, 200 néző, Jv.: Pillók Á.

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Kirch, Máté N., Dobra - Márk K., Máté R., Szekeres (Hoós), Deli (Sebestyén N.), Pfaff - Szabó E. (Fekete)
Edző: Kniesz Mátyás

Bölcske: Müller - Ferencz, Molnár M., Facskó, Szili - Jaksa P., Berényi, Fenyősi (Berkes), Tóth J. (Keresztes) - Rompos, Benke (Marosi)
Edző: Buzás Attila

Gól: Máté N., Szabó E., Deli, Máté R., illetve Rompos, Szili (11-esből)

További eredmények:
Balatonlelle - Szekszárd 1:1, Nagybajom - PMFC II 0:2, Szentlőrinc - Dombóvár 1:0, Nagyatád - Bátaszék 2:1, Siófok - Mohács 2:0, Barcs - Komló 0:3

- 2012. 05. 19. -
 

:: Bölcske, két felvonásban ::

A bajnokság 26. fordulójában a Bölcskei SE látogat Bonyhádra, ráadásul Fortunának köszönhetően a két gárda szerdán is összecsap a megyei Magyar Kupa elődöntőjében szintén17 órától, Bölcskén. Buzás Attila csapata 7. helyről várja a találkozót 35 bajnoki ponttal, melyből vendégként 11 egységet gyűjtöttek, melyből tavasszal négyet gyűjtöttek. A Mohács legyőzése mellé (4:0) egy dombóvári 0:0 párosul, Nagyatádon (1:2) és Szekszárdon (0:1)  vereséget szenvedtek a Duna-parti csapat játékosai. A két egyesület őszi összecsapása 2:2-es döntetlent hozott, Márk Attila góljára Tóth János és Besenczi István válaszoltak, azonban Fekete Krisztiánnak az utolsó percben sikerült döntetlenre mentenie az összecsapást. Buzás Attilának eltiltás miatt nem lesz hiányzója, így minden bizonnyal számíthat a 14 gólos Rompos Józsefre és a hat gólos Jaksa Péterre valamint a szintén hat találatig jutó Szili Istvánra is.
Csapatunk sérültjei felépültek, viszont Kniesz Mátyás nem lehet feltétlenül boldog, hiszen Mohácson "kisárgult" Mondovics Dávid és Márk Attila is.
A megyei rangadó bírái Veszprém megyéből érkeznek, név szerint Pillók Ádám; Nedvesdi Richárd és Sztupák Tibor.

- 2012. 05. 19. -
 

:: Egy félidőnyi parádé ::

Érdekes mérkőzésen van túl csapatunk a bajnokság 25. fordulójából. A Mohács elleni mérkőzésünket jól kezdték a vendéglátók, az első 30 percben több komoly helyzetet is kialakítottak kapunk előtt, Gál Tibor például háromszor fejelhetett közvetlen közelről, azonban Kovács László remek napot fogott ki, nem tudott túljárni az eszén az MTE remek támadója. A 30. percben azonban megtört a jég, Hoós Dávid rajzolta a labdát Deli Dániel lábára, aki mintegy 11 méterről lőtt Jánics kapujába. A mohácsi válasz azonban nem váratott magára sokat, két perccel később Gál Tibor beadását Fazekas lőtte kapunkba. A második játékrész teljesen fordítottja volt az elsőnek, fokozatosan vette át csapatunk a játék irányítását, melynek a 70. percben lett eredménye, Mondovics viharzott el a jobb szélen, centerezését pedig Szabó Erik pörgette a hazai kapuba. három perccel később ismét gólnak örülhetett csapatunk, Mondovics  kapott labdát a leshatárról, szélsőnk pedig magabiztosan lőtte ki a jobb alsó sarkot. Az utolsó 10 percben is kétszer mattoltuk még a hazaiak védelmét, először Máté Róbert volt eredményes, majd november 26. után ismét gólt szerzett Sebestyén Norbert, így mindhárom pályára lépő cserejátékosunk gólt szerzett.

Mohácsi TE - Bonyhád VLC 1:5 (1:1)
Mohács, 80 néző, Jv.: Ferencz N.

Mohács: Jánics - Pap G., Kónya, Nagy E., Diósi (Pelhős) - Gál Sz., Fazekas R., Kovács D., Fischer K. - Madács - Gál T.
Játékos-edző: Nagy Ervin

Bonyhád: Kovács L. - Bors (Szabó), Máté N., Szekeres, Kirch, Hoós (Mondovics) - Dobra, Deli (Sebestyén N.), Máté R., Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Fazekas R., illetve Deli, Szabó, Mondovics, Máté R., Sebestyén N.

További eredmények:
Bölcske - Kaposvár II 2:2, Komló - Balatonlelle 5:3, Szekszárd - Nagybajom 1:1, PMFC II - Siófok II 2:0, Bátaszék - Szentlőrinc 0:5, Dombóvár - Barcs 3:0

- 2012. 05. 13. -
 

:: Alsóházi rangadó ::

Csapatunk ma a 13. helyezett Mohácsi TE otthonában vendégszerepel. Mindkét csapat formája hagy némi kívánni valót maga után, Nagy Ervin játékos-edző csapata az elmúlt három mérkőzésén vereséget szenvedett, mi pedig 0:9-es gólkülönbséggel abszolváltuk az utolsó két összecsapásunkat. Kniesz Mátyásnak némileg segítség lehet, hogy hosszú idő után újra számolhat Szekeres Dániellel, Mondovics Dávidal és Pfaff Ferenccel, viszont a múlt héten kisárgult Márk Krisztián és az egy mérkőzéses eltiltást kapó Takács Norbert ma nem lehet ott a pályán. A két csapat őszi mérkőzésén bonyhádi siker született, Márk Attila első percben szerzett góljával a Völgységben maradt mindhárom bajnoki pont. Bár az MTE az elmúlt fordulókban visszaesett, figyelemfelkeltő lehet, hogy remekül kezdték a tavaszt, zsinórban legyőzték a Bátaszéket (3:1), a Dombóvárt (1:0) és a Komlót (2:0), majd pedig ikszeltek az élbolyba tartozó Szekszárddal (2:2).
Az összecsapást Ferencz Norbert vezeti majd, Hegyi Attila és Nagy József lesznek a találkozó asszisztensei.

- 2012. 05. 12. -

:: Elődöntőbe jutott csapatunk ::

A Magyar Kupa Tolna megyei kiírásának negyeddöntőjében csapatunk a megyei másodosztályú Simontornyával került össze. A találkozó első percében Deli Dániel átlövéséből szereztünk vezetést, majd az első 45 perc végéig még három gólig, valamint három kapufáig jutott csapatunk. A második játékrész már szorosabban végződött, ezt a félidőt "csak" 2:1 arányban hozta csapatunk, külön öröm, hogy bemutatkozott a felnőtt csapatban Magyari Ábel, valamint a még csak 16 éves Kovács Lajos megszerezte első gólját a felnőttek közt. A következő kör sorsolását kedden készíti el a Tolna Megyei Szövetség, a Bölcske, Szedres, Dunaszentgyörgy hármasból kerül majd ki következő ellenfelünk.

Simontornya TC '22 - Bonyhád VLC 1:6 (0:4)
Simontornya, 50 néző, Jv.: Nyakas B.

Bonyhád: Kovács László (Schleining) - Bors, Takács, Máté N., Hoós - Márk K., Dobra, Deli (Tolnai Sz.), Máté R. (Köő N.), Szabó (Magyari) - Márk A. (Kovács Lajos)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Csepregi (11-esből), illetve Deli 2, Máté R. (11-esből), Márk K., Márk A., Kovács Lajos

- 2012. 05. 10. -
 

:: Pécs után, Simontornya előtt ::

A bajnokság 24. fordulójában a Pécsi MFC második csapatával mérkőzött csapatunk, sajnos nem sok sikerrel. Mucha József csapata gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, hiszen 45 percen belül háromszor is mattolták védelmünket a vendégek. A második játékrész sem hozott sokkal több örömöt nézőinknek, viszont ekkor már csak egy gólt szereztek a baranyaiak Irakily révén.


Takács Norbertnek és Kirch Dávidnak (pirosban) nem mindig sikerült hatástalanítaniuk a pécsi támadókat
(Fotó: Máté Réka)

Szerdán tovább folytatódik csapatunk számára a megyei Magyar Kupa selejtező, 17 órakor a megyei másodosztály Simontornya otthonában lépünk pályára.

Bonyhád VLC - Pécsi MFC II 0:4 (0:3)
Bonyhád, 100 néző, Jv.: Molnár A.

Bonyhád: Kovács László - Takács, Máté R., Máté N., Dobra - Kirch - Szabó (Kovács Lajos), Deli, Márk K., Sebestyén N. (Hoós) - Márk A. (Bors)
Edző: Kniesz Mátyás

PMFC: Holczer - Kiss P., Dara, Lantos, Jukics - Paracki, Irakliy - Ato (Csorbics), Turi T. (Nagy D.), Vágner R. (Timotity) - Fitt
Edző: Mucha József

Gól: Turi 2, Vágner R., Irakily

További eredmények:
Kaposvár II - Mohács 2:0, Szentlőrinc - Nagyatád 1:1, Siófok II - Szekszárd 1:3, Balatonlelle - Dombóvár 3:0, Nagybajom - Komló 1:0, Barcs - Bátaszék 0:3

- 2012. 05. 07. -
 

:: Újabb élcsapat ellen mérkőzünk meg ::

Újabb rangadó vár csapatunkra a holnapi napon, a Szekszárdi UFC-hez hasonlóan a szintén élcsapat Pécsi MFC II lesz gárdánk következő ellenfele. A ligacsapatok felállását nagyban befolyásolja a visszajátszók száma és minősége, a PMFC-nél az NB I-hez hasonlóan a harmadosztály küzdelmeit is komolyan veszik, ennek köszönhetően biztosan több első osztályú kerettag áll majd valószínűleg Mucha József rendelkezésére. Többek közt számítani lehet Andorka Péter és Goia-Sabin Cosmin játékára, de több játékost is "száműzhet" a második csapathoz a mai Diósgyőr elleni vereség után Mink Olivér. A két csapat legutóbb a téli felkészülés során találkozott, ahol csapatunk remek játékkal 3:3-as döntetlent ért el Pécsen, azonban az őszi PMFC II - BVLC összecsapás már nem volt ennyire örömteli számunkra, akkor Pákolicz duplájára valamint Cosmin, Turi és Csorbics 1-1 találatára Tálas Zoltán és Mondovics Dávid tudott csak válaszolni. A tavaszi szezon idegenbeli mérlege eddig igencsak felemásra sikerült a PMFC második csapatának, Dombóváron döntetlennel (1:1) kezdett Mucha József csapata, Szekszárdon egy nyögvenyelős mérkőzésen 1:0 arányban diadalmaskodtak majd Bölcskén 2:0 arányú vereséget szenvedtek a pécsiek. A mecsekaljaiak mestere Pásztor Donátra és Grósz Szilárdra nem számíthatott az utóbbi időben sérülés miatt, így Ők holnap nagy valószínűséggel nem lépnek pályára. A PMFC II-nek eltiltottja nincs.
Csapatunk holnapi kerete igencsak képlékeny, számos játékosunknak kérdéses a pályára lépése, eltiltás viszont Kniesz Mátyás dolgát sem nehezíti.
Az összecsapást Molnár Attila dirigálja majd, Stárics Roland és Kulcsár Dániel lesznek a játékvezető segítői.

- 2012. 05. 04. -
 

:: Az elmúlt hét kivonata ::

- Felnőtt csapatunk pénteken játszotta mérkőzését a megyei rivális Szekszárdi UFC ellen, mely összecsapás korántsem sorolható a jól sikerült találkozók sorába. A Kovács L. - Dobra, Máté N., Kirch, Hoós (Bors) - Szabó E. (Tolnai G.), Márk K., Máté R. (Schmidt), Deli, Pfaff - Márk A.  összeállítású gárda 5:0 arányú vereséget szenvedett (gól: Horváth P. 4, Czinkon) a vendéglátó UFC otthonában.
- Vasárnap lépett pályára az U19-es és az U17-es gárdánk is, mindkét csapat magabiztos győzelmet aratott a Nagykanizsai UFC felett. Köő László csapata 6:1 (gól: Márk A. 3, Pfaff 2, Márk K.), míg Takács Norbert fiai 6:2 (gól: Kovács L. 3, Branauer 2, Boros K.) arányú sikert tudhat magáénak.
- U16-os csapatunk egy győzelemmel és egy vereséggel tudta le az elmúlt hetet, csütörtökön a Tevel ellen 4:0 arányban diadalmaskodtak Stumpf József tanítványai (gól: Forrai, Nyisztor, Branauer, Kadosa), míg a szombati összecsapásukon 3:2 arányú vereséget szenvedtek a Szedres ellen (gól: Oláh R., Gergely). A legfiatalabbak, azaz az U13-as csapat a Nagymányoktól szenvedett vereséget szerdán, a csapatunk gólját Sásdi Bence szerezte.

- 2012. 04. 30. -
 

:: Folytatni a jó szériát ::

Csapatunk két győztes bajnoki, valamint két győztes Magyar Kupa összecsapás után látogat ma a Szekszárdi UFC-hez. A hazai gárda meglepő vereséget szenvedett kedden, a Magyar Kupa  további küzdelmeitől a Szedres ütötte el Kvanduk János csapatát, viszont vasárnap nagy bravúrt vittek véghez a sárga-feketék, hazai pályán győzték le 2:0 arányban az éllovas Kaposvárt. Vendéglátóként 66%-os a Szekszárd mérlege tavasszal, legyőzték a Dombóvárt (3:2) és a Bölcskét (1:0), azonban a PMFC II 1:0 arányú győzelmet aratott a megyeszékhelyen. A két csapat őszi összecsapásán a szekszárdiak örülhettek, Dienes Gábor és Horváth Péter góljaival 2:0 arányban győzött az UFC.
Kniesz Mátyásnak nincsen könnyű helyzetben, több meghatározó játékosunk is sérüléssel bajlódik, Mondovics Dávid, Fekete Krisztián, Szekeres Dániel és Hoós Dávid küzd kisebb-nagyobb sérüléssel, Takács Norbert és Dobra Benjamin pedig egyéb elfoglaltság miatt hagyhatja ki a mai összecsapást.
A találkozót Veszprém megyei hármas vezeti majd, név szerint Pillók Ádám; Aradi József és Kanyár István Ernő.

- 2012. 04. 27. -
 

:: Nyögvenyelős továbbjutás ::

A megyei Magyar Kupa selejtezőjének harmadik körében Csikóstöttösön vendégszerepelt csapatunk. A megyei másodosztályú hazaiak szerezték meg a vezetést egy formás akció után Kovács János révén. A vezető találat után 3 perccel Fekete Krisztián szögletét váltotta gólra Máté Norbert. Nem sokkal a félidő lefújása előtt a gólpasszt adó Fekete fordult le védőjéről és lőtt higgadtan a kapuba. A második játékrész 80. percében dőlt el a továbbjutás, Pfaff Ferenc lövése surrant el a hazai portás hóna alatt.
A 90 percen át végig lelkes hazai gárda megnehezítette csapatunk továbbjutását, azonban játékosaink így is hozták a kötelezőt, egy újabb lépést tettünk a Magyar Kupa országos főtáblája felé.


Kaposszekcső-Csikóstöttös KSE - Bonyhád VLC 1:3 (1:2)
Csikóstöttös, 80 néző, Jv.: Nyakas B.

Bonyhád: Kovács L. (Schleining) - Bors, Máté R., Máté N., Takács - Sebestyén N. (Márk A.), Szabó E., Szekeres, Deli, Pfaff -  Fekete
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Kovács J., illetve Máté N., Fekete, Pfaff

- 2012. 04. 25. -
 

:: Bravúros három pont ::

Utánpótlás csapataink  megadták az alaphangot a tegnapi, Komló elleni felnőtt mérkőzés előtt, hiszen U19-es és U17-es csapatunk is győzelmet aratott szombaton a kék-fehérek otthonában. Mindkét gárda az első perctől fogva támadó szellemben lépett pályára, azonban a kapuk ritkán forogtak veszélyben, mindkét védelem jól állta a sarat. Egészen a 18. percig nem adódott komoly lehetőség egyik fél előtt sem, ekkor azonban Dobra ugratta ki Márk Attilát, aki lefutotta védőjét majd kicselezte a vendégek kapusát, kisodródott helyzetből pedig középre centerezett, az érkező Deli Dániel pedig a kapuba pofozta a labdát. 4 perccel később ismét Márk Attila viharzott el, azonban ekkor jobban résen volt a vendégek portása, a komlói védőknek még sikerült tisztázniuk, igaz röviden, a felszabadítás Máté Róbert elé került, aki mintegy 40 méterről, kapásból lőtt a vendégek hálójába. A két gól megtörte a vendégeket, különösebb lehetőségük nem is akadt már az első játékrészben. A második félidőt azonban jól kezdte Horváth Lajos csapata, volt játékosunk, Kovács Patrik viharzott el a bal oldalon, majd centerezését a félidőben beállt Mészáros Bálint váltotta gólra. A szépítés felpaprikázta a komlóiakat, akik mindent egy lapra feltéve támadtak, azonban igazi ziccerig nem jutottak a lefújásig, ahogy a második félidőben komoly lehetőség előttünk sem adódott, azonban végig harcos, lüktető félidőt láthattak a kilátogató nézők.
A 47. perc után azonban nem esett újabb találat, csapatunk harcos játéka a mai napon három pontot ért a csoport egyik éllovasa ellen.

Bonyhád VLC - Komlói BSK 2:1 (2:0)
Bonyhád, 150 néző, Jv.: Böröczi Z.

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Fekete), Máté N., Kirch, Dobra - Márk K. (Sebestyén N.), Deli, Szekeres, Máté R., Mondovics (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Komló: Csaba G. - Gelencsér G., Korbuly Á., Halasi, Kovács P. - Nagy G. (Mészáros B.), Bárkányi, Kalmár G. (Horony), Simon A. (Varjasi) - Kalmár B., Kerekes Zs.
Edző: Horváth Lajos

Gól: Deli, Máté R., illetve Mészáros B.

További eredmények:
Bölcske - PMFC II 2:0, Kaposvár - Szekszárd 0:2, Nagybajom - Bátaszék 5:1, Balatonlelle - Nagyatád 0:1, Siófok II - Dombóvár 2:0, Barcs - Szentlőrinc 0:3

- 2012. 04. 22 -
 

:: Vasárnap törleszthetünk ::

Az idei szezon legcsúfosabb vereségéért vághat vissza csapatunk a 22. fordulóban, mikor is a Komlói BSK látogat a Völgységbe. A két csapat őszi összecsapásán a kék-fehérek nyertek 4:0 arányban, ráadásul "Kalmár-napok" voltak a Kökönyösben, Kalmár Bence háromszor, míg testvére, Gergő egyszer mattolta védelmünket. Jelenleg a tabella ötödik helyén áll a KBSK, azonban a tavasz eddig nem úgy alakul, ahogy elképzelték Horváth Lajos tanítványai, az idén lejátszott öt mérkőzésből mindössze kettőt tudtak le győzelemmel (Szekszárd 1:0, Bölcske 2:1), viszont a PMFC II-től (0:2), a Mohácstól (0:2) és az éllovas Kaposvártól (1:3) is vereséget szenvedtek Győriék. Hozzánk hasonlóan a komlóiak is érdekeltek még a Magyar Kupa küzdelmeiben, szerdai mérkőzésüket Ők is győzelemmel tudták le, a megye I/B-s Pellérdet tartalékos összeállításban is magabiztosan, 4:0 arányban győzték le. Horváth Lajosnak eltiltottja nincs, azonban Takács Máté és Németh Ádám biztosan nem áll a vezetőedző rendelkezésére, Bárkányi Arnold játéka pedig kérdőjeles.
Csapatunkból Hoós Dávid lábadozik sérülés után, rajta kívül mindenki játékra alkalmas.
A holnapi találkozó bírája Böröczi Zoltán lesz, Babos Csaba és Kovács Zsolt segítik majd a játékvezetőt.

- 2012. 04. 21. -
 

:: Egy hét múlva folytatás ::

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének második körében Kisdorogon vendégszerepelt csapatunk. A hazaiak hamar ránk ijesztettek, Kirch Dávid buktatta Horváth Pétert a büntetőterületen belül a második percben, a jogos 11-est pedig a sértett magabiztosan értékesítette. A kapott gól után szinte végig a hazaiak térfelén pattogott a labda, azonban a pontatlan játéknak köszönhetően ez csak meddő mezőnyfölénynek bizonyult, komoly lehetőségig ritkán jutott csapatunk. A 25. percben azonban Szekeres Dániel lőtt hatalmas gólt  mintegy 25 méterről az egész mérkőzésen remekül védő Kiss Adorján kapujába. A második játékrészben már gördülékenyebb lett a csapatjáték, ez két bonyhádi gólt hozott, Fekete Krisztián büntetőből, míg Deli Dániel egy egyéni szóló után volt eredményes.
Csapatunk a következő körben Kaposszekcsőn lép pályára, a megyei másodosztály egyik sereghajtója elleni mérkőzésre április 25-én 17 órakor kerül sor.


Kisdorog FC - Bonyhád VLC 1:3 (1:1)
Kisdorog, 100 néző, Jv.: Fülöp A.

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Kirch, Máté N., Fekete - Márk K., Deli, Máté R. (Pfaff), Szekeres, Mondovics (Szabó E.) - Márk A. (Bors)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Horváth P. (11-esből), illetve Szekeres, Fekete (11-esből), Deli

- 2012. 04. 19. -
 

:: Rövid hírek ::

- Csapatunk ma újabb lépést tehet a Magyar Kupa országos főtáblája felé. A Majos legyőzése után most a Megye II. Nyugati csoportjának éllovasa, a Kisdorog FC jelenti az újabb akadályt a főtábla felé. Vendéglátónknál több ex-bonyhádi labdarúgó is szerepel, a bajnokságban 20 gólos Horváth Péter és a 13 gólos Horváth Gábor különösen veszélyes lehet kapunkra, de többek közt Brunner Attila is megfordult bonyhádi színekben. A találkozó 17 órakor veszi kezdetét.
- A hétvége nem hozott túl sok örömöt utánpótlás csapataink számára, az U19-es csapat 5:1 (bonyhádi gólszerző: Kovács Lajos), az U17-es gárda pedig 1:0 arányú vereséget szenvedett az éllovas Bajától, a Máté Norbert által dirigált U13-asok pedig 6:2-re kaptak ki a Dombóvári FE-től (bonyhádi gólszerzők: Wolf Szabolcs, Sásdi Bence). Azonban utóbbi csapatnak sikerült a hétvégi eredmények kozmetikázása, hétfőn, Majoson 4:0 arányban győzték le fiataljaink a szomszédvári csapatot, góljainkon Miklós Adrián (2), Wolf Szabolcs és Illés Ádám osztoztak. Szombaton az U19-es és az U17-es csapat Komlóra látogat (10:00, 12:00), Stumpf József csapata szintén szombaton hazai pályán fogadja a Cikót (16:00), míg a legfiatalabbak pénteken, Bátaszéken lépnek pályára 16 órai kezdettel.

- 2012. 04. 18. -
 

:: Eseménydús győzelem ::

A kiesés réme elől menekülő Dombóvárhoz látogattunk a bajnokság 21. fordulójában, a találkozó semmi újat nem nyújtott az előző évekhez képest, ismét egy izgalmas dombóvári kiránduláson van túl csapatunk. Annyi különbséggel, hogy 4 év után ismét nyerni tudtunk a DFC ellen, ráadásul ismét Máté Róbert szerezte a győztes találatot. Az összecsapást remekül kezdte csapatunk, az első fél órában végig a mi játékunk érvényesült, számos formás akció után szerezhettünk volna vezetést, vagy ítélhetett volna büntetőt a játékvezető, azonban egy öngóllal sikerült vezetést szereznünk. Máté Róbert húzogatott a bal oldalon, centerezésébe Farkas Imre lépett bele szerencsétlenül, a bal oldali védőről saját kapujába pattant a labda. A kapott gól felrázta a hazaiakat, a félidő lefújása előtt Kovács Lászlónak többször is nagy bravúrral kellett hárítania. A második játékrész első perceiben tovább növelhettük volna előnyünket, azonban Deli Dániel lövését védte bravúrral Szabados. Az első negyed órában mindent megtettek a hazaiak az egalizálás érdekében, ennek a 60. percében lett meg az eredménye, Szekeres szabálytalankodott a büntetőterületen belül, a jogosan megítélt 11-est volt játékosunk, Bán Csaba értékesítette Kovács László érintésével. Az egyenlítő gól után komoly helyzetek maradtak ki mindkét oldalon, azonban a 74. percben emberelőnybe kerültünk, Szabados Zsolt ütötte el Mondovicsot a kaputól 17 méterre, melyet a játékvezető piros lappal "jutalmazott". A rutinos hálóőr helyett gólvonalra álló Bocsi Bálintot először a 80. percben teszteltük volna igazán, ekkor Máté Róbert lőhetett szabadrúgást mintegy 30 méterről, a labda azonban zavartalanul vágódott a kapu jobb sarkába. A megszerzett vezetést eztán már nem engedtük ki kezünkből, egy küzdelmes, sok izgalmat hozó mérkőzésen a helyzetek száma és a játék alapján megérdemelten került mindhárom bajnoki pont a Völgységbe.

Dombóvár FC - Bonyhád VLC 1:2 (0:1)
Dombóvár, 100 néző, Jv.: Horváth A.

Dombóvár: Szabados - Várai, Takács Z. (Varga N.), Kovács R., Farkas I. - Bock (Bocsi), Méhn (Kőhalmi), Kázmér, Bán - Kardos - Fábián I.
Edző: Óbert Béla

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Máté N., Kirch (Fekete), Dobra - Márk K., Máté R., Szekeres, Deli (Szabó E.), Mondovics (Sebestyén N.) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Bán (11-esből), illetve Farkas I. (öngól), Máté R.

További eredmények:
Szekszárd - Bölcske 1:0, Komló - Kaposvár 1:3, Bátaszék - Siófok II 0:1, Nagyatád - Nagybajom 2:0, PMFC II - Mohács 8:1, Szentlőrinc - Balatonlelle 2:0

- 2012. 04. 14. -
 

:: Meglepetés nélkül ::

A múlt héten lejátszott utánpótlás-mérkőzéseinken nem született meglepetés, Köő László csapata döntetlent játszott Bátaszéken, míg az U17-es csapat zsinórban harmadik nagy arányú győzelmét aratta zsinórban. A Stumpf József dirigálta U16-osok a tabellán előkelőbb helyen álló Kölesd otthonában szenvedtek vereséget. Pénteken megkezdi U13-as csapatunk is a tavaszi szezont, a harmadik helyen álló Dombóvár látogat a Völgységbe, hétfőn pedig szomszédvári rangadóra utaznak fiataljaink a Majoshoz, az az összecsapás is 15 órakor veszi kezdetét.

U19:
Bátaszék SE - Bonyhád VLC 1:1 (0:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Rippert, Erlich, Kálózdi, Vogronics, Schmidt N., Bodrogi (Csibor), Tolnai Sz., Magyari, Pfaff (Zsók Gy.), Farkas J.
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Schmidt N.

U17:
Bátaszék SE - Bonyhád VLC 0:6 (0:3)
Bonyhád: Schleining (Nagy Ph.) - Tolnai G., Török, Selyem (Forrai), László L., Buzás, Branauer, Genczler, Jakab R., Boros K., Kovács L.
Edző: Takács Norbert
Gól: Kovács L. 3, Branauer 2, Boros K.

U16:
Kölesd SE - Bonyhád VLC 4:2 (3:0)
Bonyhád: Ambrus - Guzorán L., Nyisztor B., Kriezl, Reining, Wolf (Feiszthammer), Horváth F., Oláh R., Forrai, Bodor M. (Árvai), Kovács V. (Baranyi)
Edző: Stumpf József

Következik:
U19: 04. 15., 10:00, Bonyhád VLC - Bajai LSE
U17: 04. 15., 12:00, Bonyhád VLC - Bajai LSE
U13: 04. 13., 15:00, Bonyhád VLC - Dombóvári FE

- 2012. 04. 12. -
 

:: Sima vereség ::

Csapatunk szombaton nem várt vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Bátaszékkel szemben. Kurucsai Kornél csapata már az első félidőben megszerezhette volna a vezetést Botos révén, azonban a fiatal támadó szabadrúgásból csak a felső lécet találta el. Kétszer mi is magunkhoz ragadhattuk volna a vezetést, Máté Róbert két egymás utáni szögletét Kurucsai csak a gólvonal tájékáról tudta kiütni. A második félidőben teljes hidegzuhany volt a vendégek vezetése, egy kapu előtti kavarodás után Tóth Péter lőtt közelről a kapunkba. Kitámadó csapatunkat a lefújásig kétszer is lekontrázta a vendég alakulat, először Samu Péter váltott gólra egy 100%-os ziccert, majd a végig remekül játszó Botos Tamás fejelt közelről a hálónkba, ezzel beállítva a végeredményt.

Bonyhád VLC - Bátaszék SE 0:3 (0:0)
Bonyhád, 200 néző, Jv.: Deutsch Sz.

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Szekeres), Máté N., Kirch, Bors (Pfaff) - Mondovics (Fekete), Deli, Márk K., Máté R., Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Bátaszék: Kurucsai - Kadosa, Tóth P., Laták, Lieszovszky - Facskó, Hegedűs, Samu (Diriczi), Mészáros T. (Kis Z.) - Botos, Bóna (Calka N.)
Játékos-edző: Kurucsai Kornél

Gól: Tóth P., Samu, Botos

További eredmények:
Kaposvár II - Dombóvár 1:0, Mohács - Szekszárd 2:2, Bölcske - Komló 1:2, Nagybajom - Szentlőrinc 0:1, Siófok II - Nagyatád 1:2, Balatonlelle - Barcs 3:0

- 2012. 04. 07. -
 

:: Masszív kiesőjelölt ::

A tabella utolsó helyén tanyázó Bátaszék SE látogat a Völgységbe a holnapi nap. Azonban a bajnoki pontok száma és a kék-fehér gárda helyezése nem feltétlenül tükrözi a bátaszéki csapat erejét, több meglepetést is véghezvittek Kurucsai Kornél játékosai. Tavasszal vereséget szenvedtek a kiesés ellen küzdő Mohácstól valamint a Bölcskétől, viszont döntetlent játszottak a Kaposvárral és a PMFC-vel is. Ráadásul vendégként szerezte a BSE a pontjainak több, mint a felét, szám szerint nyolcat, legyőzték a Szekszárdot és a Dombóvárt, a Moháccsal és a Pécs II-vel pedig remiztek. Az őszi Bátaszék-Bonyhád mérkőzés végén mi örülhettünk, Sebestyén Norbert és Tálas Zoltán góljaira mindössze egy válasz érkezett, Botos Tamás talált büntetőből a hálónkba. Kurucsai Kornél a holnapi megyei rangadón nem számolhat Berényi Szilveszterre, mivel Ő a múlt héten a kiállítás sorsára jutott.
Csapatunkból Dobra Benjamin öt sárgalap, míg Hoós Dávid és Fekete Krisztián sérülés miatt fog hiányozni.
A találkozó bírói hármasa Zala megyéből érkezik, név szerint Deutsch Szabolcs - Szalai Krisztián és Balogh Károly.

- 2012. 04. 06. -
 

:: Utánpótlás eredmények ::

U19-es és U17-es gárdánk már március elején tétmeccsen lépett pályára, azonban a Stumpf József által dirigált U16-os csapat számára nem rég kezdődtek el a tavaszi mérkőzések.

U19:
Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 0:2 (0:2)
Gól: Pfaff, Lovász
Bonyhád VLC - Nagyatád FC 0:1 (0:0)
Bonyhád VLC - Balatonlelle SE 1:0 (0:0)
Gól: Zsók Gy.

U17:
Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 0:0
Bonyhád VLC - Nagyatád FC 8:2 (2:2)
Bonyhádi gólszerzők: Boros K. 4, Kovács L. 3, Jakab R.
Bonyhád VLC - Balatonlelle SE 8:1 (4:0)
Bonyhádi gólszerzők: Boros K. 3, Kovács L. 2, Genczler 2, Branauer

U16:
Bonyhád VLC - Tolna VFC 0:7 (0:2)
Bonyhád VLC - Őcsény SK 5:2 (2:2)
Bonyhádi gólszerzők: Jakab R. 3, Bodor, Selyem
Tamási Focisuli UFC - Bonyhád VLC 1:3 (1:0)
Bonyhádi gólszerzők: Forrai 2, Horváth F.

Következik:
U19: Bátaszék SE - Bonyhád VLC, 04. 08., 16:00
U17: Bátaszék SE - Bonyhád VLC, 04. 08., 14:00
U16: Kölesd SE - Bonyhád VLC, 04. 07., 10:00

- 2012. 04. 05. -
 

:: Ismét vereség Nagyatádon ::

Csapatunk legutóbb a 2004/2005-ös bajnoki szezon során szerzett pontot Nagyatádon, ezen a rossz szérián azonban tegnap sem tudott változtatni csapatunk. Jól kezdtük a mérkőzést, kétszer is teszteltük a hazai portást, Patak Ákost, azonban a távoli löketeknél némi szerencsével védeni tudott a rutinos hálóőr. A 19. percben azonban magunkhoz ragadtuk a vezetést, Mondovics volt harcos a bal oldalon, majd beadása után Márk Attila csúsztatott a hazai kapuba. Vezetésünk felborzolta a hazai kedélyeket, magasabb fokozatra kapcsoltak a zöld-fehérek, ennek a 30. percben meg is lett az eredménye, egy bal oldali bedobás után Reszli Gábor pörgetett a kapunkba. A gól után egyből egy felső kapufával is bejelentkeztek a hazaiak, azonban a 45. percig úgy tűnt, hogy 1:1-el fordulnak a csapatok, azonban a múlt hetihez hasonlóan egy komikus 11-eshez jutott aktuális ellenfelünk, az adódó lehetőséggel pedig Vukan Nikolic élt. A második játékrész igazán élvezetes játékot hozott a szurkolók számára, mindkét csapat gőzerővel támadott, a 62. percben sikerült is egyenlítenünk, Pfaff bal oldalról tekert tanárian középre, a jobbról érkező Mondovics pedig egyből a kapuba pofozta a labdát. Sokáig azonban nem örültünk, egy jobb oldali beadást Kovács László ütött ki, a kipattanót pedig Reszli pofozta a hálónkba. A gyors gólváltás után újabb találat nem esett, pedig mindkét gárda előtt adódtak komoly lehetőségek.

Nagyatád FC - Bonyhád VLC 3:2 (2:1)
Nagyatád, 150 néző, Jv.: Molnár A.

Nagyatád: Patak Á. - Szabó Sz., Dekanics, Kiss J., Androsics, Mixtai - Csongár (Keresztes F.), Iván (Brezovszky), Kovács B. (Akácsos) - Reszli G., Nikolic V.
Edző: Papp Zoltán

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Bors), Máté N., Kirch, Dobra - Mondovics, Máté R., Márk K., Deli, Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A. (Szabó E.)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Reszli G. 2, Nikolic V. (11-esből), illetve Márk A., Mondovics

További eredmények:
Bátaszék - Kaposvár 1:1, Szekszárd - PMFC II 0:1, Dombóvár - Bölcske 0:0, Komló - Mohács 0:2, Szentlőrinc - Siófok II 3:1

- 2012. 04. 01. -
 

:: Továbbra is élbolyban a Szentlőrinc ::

Remekül kezdte csapatunk a Szentlőrinc elleni összecsapást, rögtön az ötödik percben Máté Róbert ívelt Márk Attila felé, csatárunk pedig harcosságának köszönhetően ziccerbe került és lőtt el Vuk Márton mellett. A korai gól felborzolta vendégeket, totális uralmuk alá vonták a játékteret fél órán keresztül, azonban a 30. percig komoly lehetőségük nem volt. Ekkor viszont egy átívelés után Lauer centerezett Leipold elé, aki mintegy két méterről nem hibázott. A vendégek egyenlítő találata után három perccel a vezetést is megszerezték a piros-feketék, Lauert buktatta (?) Máté Róbert a 16-oson belül, a megítélt büntetőt pedig Pincehelyi Zsolt értékesítette. A második játékrészben csapatunk kijött a szorításból, ennek köszönhetően több lehetőségünk is akadt a vendég kapu előtt, viszont fellazuló védelmünknek köszönhetően a szentlőrinci csatárpáros is eldönthette volna idő előtt a három pont sorsát. Az eredmény azonban nem változott, a vendégek megérdemelten vitték el mindhárom bajnoki pontot.

Bonyhád VLC - Szentlőrinc SE 1:2 (1:2)
Bonyhád, 150 néző, Jv.: Bana G.

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Máté R., Máté N., Hoós (Szabó E.) - Mondovics (Pfaff), Dobra (Bors), Márk K., Deli, Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Szentlőrinc:  Vuk - Kalmár Zs., Zámbó J., Leipold, Tamás L. - Kelemen Cs., Kozma (Gunszt), Lóth, Kutyáncsánin (Hadobás) - Pincehelyi, Lauer
Edző: Ott József

Gól: Márk A., illetve Leipold, Pincehelyi (11-esből)

További eredmények:
Bölcske - Bátaszék 3:0, Mohács - Dombóvár 1:0, Nagybajom - Balatonlelle 1:1, Kaposvár - Nagyatád 2:1, PMFC - Komló 2:0, Siófok II - Barcs 3:0

- 2012. 03. 25. -
 

:: A tavalyi eredmény megismétlése a cél ::

A szokásoktól eltérően nem szombaton lép pályára csapatunk hazai pályán, hanem vasárnap fogadjuk a szentlőrinci csapatot. Ott József csapata az elmúlt évekhez hasonlóan az élmezőnyben tanyázik, igaz, csak a hatodik helyen, de mindössze 4 pontnyira a dobogótól. Vasárnapi ellenfelünk idegenbeli teljesítménye ingadozó, a bajnokságban legyőzték a Balatonlellét (5:0), a  Szekszárdot (2:1), a Mohácsot (6:0) és a Bölcskét (1:0), remiztek a Siófokkal (1:1) és a Nagyatáddal (1:1), viszont vereséget szenvedtek a Kaposvártól (0:1) és a Dombóvártól, ez 58%-os mérleg. A két csapat legutóbbi bonyhádi mérkőzésén mi örülhettünk, Takács Norbert beadása után Márk Attila fejelt Vuk kapujába, ez három pontot jelentett, azonban ősszel vereséget szenvedtünk Szentlőrincen, két védelmi kihagyásunkat Lauer Norbert és Pincehelyi Zsolt könyörtelenül kihasználta. A lőrinci' csapatból Szabó Krisztián fog hiányozni öt sárgalapja miatt, viszont a fiatal hálóőr, Vuk Márton letöltötte egy meccses eltiltását, így Ő újra Ott József rendelkezésére állhat.
Kniesz Mátyás nincsen könnyű helyzetben, Fekete Krisztián biztosan kihagyja a holnapi összecsapást, rajta kívül Szekeres Dániel, Mondovics Dávid és Márk Attila is sérüléssel bajlódik.
A találkozót a Bana Gergely - Ballér László, Deák Tibor hármas irányítja majd.

- 2012. 03. 24. -
 

:: Papírforma eredmények ::

Utánpótlás csapataink számára is megkezdődött a tavaszi idény. A két legidősebb korosztály már két mérkőzésen is túl van, melyeken nem született meglepetés. Az élmezőnybe tartozó Kozármisleny otthonában mindkét gárda vereséget szenvedett, viszont az alsóházi Dombóvár ellen győzelemmel zártak csapataink.

U19:
Kozármisleny SE - Bonyhád VLC 4:1 (2:0)
Bonyhádi gólszerző: Pfaff
Bonyhád VLC - Dombóvári FC 4:1 (2:1)
Bonyhádi gólszerzők: Lovász L. 2, Pfaff, Szabó E.

U17:
Kozármisleny SE - Bonyhád VLC 6:2 (1:1)
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L., Boros K.
Bonyhád VLC - Dombóvári FC 10:0 (5:0)
Bonyhádi gólszerzők: Boros K. 5, Kovács L. 3, Jakab R., Nyisztor B.

A hétvége utánpótlás programja:
U19: Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 03. 23, 13:00
U17: Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 03. 23.,15:00
U16: Bonyhád VLC - Tolnai VFC 03. 23., 16:00

- 2012. 03. 15. -
 

:: Győzelem a paksi U19 ellen ::

Csapatunk a szabad hétvége után edzőmérkőzést játszott a Paksi FC U19-es csapatával. A rengeteg hibával tarkított összecsapásunk a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően itthon tartotta a képzeletbeli három pontot.

Bonyhád VLC - Paksi FC U19 3:1 (2:0)

Bonyhád: Kovács L. - Bors, Takács, Máté N., Hoós - Szabó E. (Dobra), Deli, Pfaff (Mondovics), Máté R., Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Bonyhádi gólszerzők: Márk A., Pfaff, Hoós

- 2012. 03. 15. -
 

:: Kapaszkodik az MTE ::

A bajnokság 17. fordulójában játék nélkül szerezte meg csapatunk a három bajnoki pontot a Barcsi SC visszalépése miatt. A hétvégén lejátszott 6 mérkőzés talán legnagyobb meglepetését a Mohács szolgáltatta, Nagy Ervin csapata szeptember 3-án nyert legutóbb, most viszont újra a három pontnak örülhettek a baranyaiak Bátaszéken. A szombati nap rangadóján a Komló legyőzte az UFC-t, a Bölcske Nagyatádon szenvedett vereséget, a Dombóvár a PMFC II-vel remizett, a Somogy megyei derbin pedig a Siófok örülhetett. Vasárnap játszott heti ellenfelünk, a Szentlőrinc, akik 3:1 arányú vereséget szenvedtek az éllovastól.

A 17. forduló eredményei:
Nagyatád - Bölcske 2:1, Komló - Szekszárd 1:0, Balatonlelle - Siófok 1:3, Bátaszék - Mohács 1:3, Dombóvár - PMFC II 1:1, Szentlőrinc - Kaposvár 1:3

- 2012. 03. 19. -
 

:: Szabad hétvége ::

Mivel csapatunk tegnapi, Tevel elleni edzőmérkőzése elmaradt, hétvégi ellenfelünk a Barcsi SC pedig visszalépett, ezért mérkőzés nélkül maradtak játékosaink a hétre. A Dráva csoport küzdelmei azonban tovább folytatódnak, ráadásul izgalmasnak tűnő mérkőzésekkel, szombaton rendezik 15 órától a Nagyatád-Bölcske, a Bátaszék-Mohács, a Komló-Szekszárd, a Balatonlelle-Siófok és a Dombóvár-PMFC II mérkőzéseket, vasárnapra pedig a Szentlőrinc-Kaposvár összecsapás marad.
Bár felnőtt csapatunk pihen a hosszú hétvégén, utánpótlás csapataink pályára lépnek holnap, az U19-es gárda 10 órától, míg az az U17-es 12 órától fogadja a Dombóvári FC-t.

- 2012. 03. 15. -

  

:: Fölényes győzelem a nyitányon ::

Csapatunk utoljára 1999-ben szenvedett vereséget a balatonlellei csapattól, eme remek sorozatunk szombaton sem szakadt meg. A találkozó 19. percéig meddő bonyhádi fölény alakult ki a pályán, nem forogtak veszélyben a kapuk, ekkor azonban egy szögletrúgás után röviden szabadítottak fel a vendégek, Máté Róbert centerezése pedig érintetlenül a bal alsóban kötött ki. Gólunk után egyre több lehetőségünk adódott, a 28. percben pedig tovább nőtt előnyünk, Máté Róbert szöglete egy csúsztatás után Fekete Krisztián elé került, aki közvetlen közelről a kapuba bólintott. Négy perccel később ismét hazai találatnak örülhettek a nézők, Márk Attila lépett ki remekül a vendég védők gyűrűjéből, majd megtolta a labdát a kapujából kilépő Nagy Gábor mellett, aki elhúzta támadónk lábát. A megítélt büntetőt Fekete Krisztián értékesítette magabiztosan. A szünetig kétszer is eldönthettük volna végérvényesen a három pont sorsát, azonban maradt 3:0-ás vezetésünk. A második játékrészre egy harcosabb Balatonlelle futott ki, ez helyzetekben és egy kapufában is megnyilvánult, ráadásul Hoós Dávid buktatta az egyik vendég játékost a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Petronovics a bal alsó sarokba lőtte. A felzárkózás reményében kitámadó lelleiek egészen a 87. percig bízhattak egy esetleges csodában, azonban egy bonyhádi kontra után 4:1-re alakította Márk Attila az eredményt. Azonban ekkor még nem volt vége a hazai gólok sorának, Bodrogi Zsolt szabálytalankodott a lellei 16-oson belül, melynek kiállítás és egy újabb 11-es lett az eredménye. Az adódó lehetőséget Deli Dániel magabiztosan használta ki, ezzel megszerezve első bonyhádi gólját.
Csapatunk helyenként remek játékára nem volt ellenszere a lelleieknek, így 13 év után sem tudták legyőzni csapatunkat a sárga-kékek.


Bonyhád VLC - Balatonlelle SE 5:1 (3:0)
Bonyhád, 120 néző, Jv.: Zierkelbach P.

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márk K., Máté R., Hoós - Mondovics (Bors), Deli, Szekeres, Fekete, Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
 
Balatonlelle: Nagy Gábor - Mercz, Kenéz Sz., Bodrogi, Stocker - Gál B., Galgóczi (Balogh L.), Tóth A. (Peszt), Graszl N. - Petronovics (Himics), Nagy Gábor   
Edző: Keszei Ferenc

Gól: Fekete 2 (egyet 11-esből), Máté R., Márk A., Deli (11-esből), illetve  Petronovics (11-esből)

További eredmények a 16. fordulóból:
Szekszárd - Dombóvár 3:2, Siófok - Nagybajom 2:2, PMFC - Bátaszék 0:0, Mohács - Nagyatád 0:2, Bölcske - Szentlőrinc 0:1, Kaposvár - Barcs 3:0

- 2012. 03. 09. -
 

:: Holnap kitavaszodik a Dráva csoportban is ::

Holnap kezdetét veszi csapatunk számára a 2011/12-es bajnokság tavaszi szakasza, ellenfelünk a Balatonlelle lesz. Keszei Ferenc csapata a tél folyamán négy új játékossal erősített, név szerint Balogh László (Badacsonytomaj), Kovács Norbert (Badacsonytomaj), Molnár Ákos (Badacsonytomaj), Gál Balázs (Mezőhegyes) csatlakoztak a Balaton parti klubhoz. Csapatunkhoz hasonlóan a sárga-kékek is sikerrel vették a Magyar Kupa első fordulóját, Somogyváron győztek a Keszei-tanítványok 2:1 arányban. Az őszi Balatonlelle - Bonyhád összecsapást mondhatni szokás szerint legalább ponttal zártuk, az időközben távozó Tálas Zoltán góljával szereztünk vezetést, amit a hazaiak az 53. percben egalizáltak Graszl Norbert révén. Holnapi ellenfelünktől eltiltás miatt nem lesz hiányzó.
Csapatunkból Fekete Krisztián, Kirch Dávid és Máté Norbert bajlódik sérüléssel, utóbbi két játékosunk nagy valószínűséggel ki is hagyja az összecsapást.
A szezonnyitó játékvezetője Zierkelbach Péter lesz, Herbai Attila és Albert Gábor lesznek a játékvezető segítői.

- 2012. 03. 09. -
 

:: Magabiztos továbbjutás ::

Csapatunk a mai majosi rangadón a megyei Magyar Kupa selejtezőjének következő körébe lépett. Álmosan kezdték a csapatok a találkozót, egészen a félidő közepéig nem sokszor veszélyeztetett egyik csapat sem, akkor azonban 1-1 távoli lövés juttathatta volna vezetéshez a csapatokat, Szőts Attila löketét Kovács László, míg Fekete Krisztián bombáját a felső léc tornázta ki. A 40. percben azonban vezetéshez jutott csapatunk, Fekete Krisztián lőtt mintegy 22 méterről a hazaiak kapujába. A második játékrész már több helyzetet hozott, leginkább részünkről, melyek közül egyet sikerült gólra váltanunk, Máté Róbert szöglete után Márk Attila fejelt Bogos kapujába. A magabiztos előny megszerzése után még több komoly lehetőségünk akadt, a hazaiak kétszer is a gólvonalról tisztáztak, azonban a hármas sípszóig több találat nem esett.

Majosi SE - Bonyhád VLC 0:2 (0:1)
Majos, 200 néző, Jv.: Szommer A.

Majos: Bogos - Bálint J., Hosnyánszki Zs., Szőts, Stumpf - Bognár S., Tálas, Hosnyánszki T., Dömötör (György) - Sebestyén G., Máté B.
Játékos-edző: Hosnyánszki Zsolt

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Máté R., Márk K., Hoós (Takács) - Mondovics (Pfaff), Deli, Szekeres (Bors), Fekete (Szabó E.), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Fekete, Márk A.

- 2012. 03. 04. -
 

:: Holnap rajtol a kupatavasz ::

A 2012-es év mérkőzéseinek sorát rangadóval nyitja csapatunk, a szomszédvár Majosi SE lesz ellenfelünk. A jó erőkből álló zöld-fehér gárda a 3. helyről várja a tavaszi folytatást, a bajnokság őszi felében pedig mindössze két vereséget szenvedtek el Varga Ákosék. Majos-Bonyhád rangadóra legutóbb 2009 őszén került sor, akkor Csende Roland és Máté Róbert 1-1 találatára csak György Attilának sikerült válaszolnia, viszont a tavaszi visszavágón a majosiak diadalmaskodtak, Bajkai Zoltán és Vituska Norbert góljaira csak Csende Roland tudott felelni. Hosnyánszki Zsolt csapatánál sok változás nem történt az átigazolási szezon folyamán, Tálas Zoltán mellett egy fiatal kapust igazoltak, míg meghatározó játékos nem hagyta el keretüket.
Csapatunkból Máté Norbert, Kirch Dávid, Fekete Krisztián és Kovács László küzd betegséggel vagy sérüléssel, bár utóbbi két játékosunk minden bizonnyal ott lesz a vasárnapi mérkőzésen.
Szommer Attila sípszavára indul útnak a futballtavasz, Álló Tibor és Kovács László lesznek a segítői.

- 2012. 03. 03. -
 

:: Döntetlennel hangoltunk a rajtra ::

Csapatunk lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az idei év első tétmeccse előtt. A Majos elleni rajtra döntetlennel hangoltunk a több NB I-es visszajátszóval felálló Pécsi MFC második csapata ellen.

Pécsi MFC II - Bonyhád VLC 3:3 (0:0)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Máté R., Takács, Hoós - Sebestyén N., Deli, Szekeres, Fekete, Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerzők: Fekete, Márk A., Sebestyén N.

- 2012. 02. 29. -
 

:: Újabb sima győzelem ::

A héten már másodszor találkozott csapatunk a megyei első osztályú Kakasddal, ismét sima győzelemmel abszolváltuk az összecsapást. Szerdán a Pécsi MFC II-höz látogatunk, majd vasárnap elkezdődik az idei tétmérkőzések sora a Majos ellen.

Kakasd SE - Bonyhád VLC 1:7 (1:4)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Kirch (Takács), Márk K., Hoós (Szabó E.) - Mondovics, Deli (Pfaff), Szekeres, Fekete (Bors), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerzők: Márk A. 3, Fekete, Deli, Sebestyén N., Mondovics

- 2012. 02. 26. -
 

:: Vasárnap újra Kakasd ::

Csapatunk tegnapi felkészülési mérkőzésén 6:1 arányban győzte le a Kakasd SE-t a szekszárdi műfüves pályán. Vasárnap ismét a szomszédvári csapat lesz az ellenfél ismét Szekszárdon, a találkozó 15 órakor kezdődik.

- 2012. 02. 24. -
 

:: Lezárult az átigazolási piac ::

21-én éjfélkor lezárult az NB III-as csapatok számára is az átigazolási piac, és ahogy az várható is volt, csapatunk terén nem volt túl nagy mozgolódás. Sajnos az utolsó napokban is történtek változások, Tálas Zoltán és Czinkon Szabolcs is elhagyta klubunkat. Két új játékos érkezett csapatunkhoz, két paksi nevelésű fiatal csatlakozott a keretünkhöz, Szekeres Dániel a Paksi FC-től került hozzánk (ősszel a Bátaszéki SE-nél játszott kölcsönben),míg Bors Márton a Dunakömlőd SE-től került hozzánk. A már ősszel is itt játszó Hoós Dávid és Mondovics Dávid kölcsönszerződése újabb fél évvel lett megtoldva. Második számú kapusunk, Németh Christopher pótlására a tehetséges Szabó Szilárd került a felnőtt csapathoz az U17-es gárdától.

Érkezett: Bors Márton (védő - Dunakömlőd SE), Szekeres Dániel (védekező középpályás - Paksi FC, kölcsönbe), Mondovics Dávid (szélső középpályás - Paksi FC, kölcsönbe), Hoós Dávid (védő - Paksi FC, kölcsönbe), Szabó Szilád (kapus - Bonyhád VLC U17)

Távozott: Czinkon Szabolcs, Márton Erik, Németh Christopher (mindhárman Szekszárdi UFC), Tálas Zoltán (Majosi SE)

- 2012. 02. 23. -
 

:: Első helyezés Tolnán ::

Csapatunk ma Tolnán lépett pályára az I. Horfer Serleg teremlabdarúgó tornán. A körmérkőzések folyamán 4 győzelmet arattunk, emellé egy vereség párosult a házigazda Tolna ellenében. A többi mérkőzés eredményének köszönhetően így döntőbe jutottunk, ahol a Váz-Bau Kupához hasonlóan ismét legyőztük a vendéglátót, akkor a Szekszárd bizonyult nálunk jobbnak az első mérkőzésen, most a Tolna, viszont mindkétszer a mi játékosaink szerezték meg az aranyérmet.

Körmérkőzések:
Bonyhád VLC - Kölesd SE 6:3 (2:2)
Bonyhádi gólszerzők: Máté R. 3, Márk A., Dobra, Deli

Bonyhád VLC - Hódmezővásárhely FC 3:1 (2:1)
Bonyhádi gólszerzők: Dobra, Máté R., Márk K.

Tolnai VFC - Bonyhád VLC 4:3 (3:1)
Bonyhádi gólszerzők: Márk K., Márk A., Máté R.

Bonyhád VLC - Dunaszentgyörgy SE 11:2 (5:0)
Bonyhádi gólszerzők: Deli 4, Pfaff 2, Szabó E. 2, Fekete, Márk K., Lovász

Tolna-Mözs FSE - Bonyhád VLC 8:0 (5:0)
Bonyhádi gólszerzők: Máté R. 5, Pfaff, Márk K., Szabó E.

Döntő:
Tolnai VFC - Bonyhád VLC 2:5 (1:3)
Bonyhádi gólszerzők: Máté R. 2, Fekete 2, Dobra

Végeredmény: 1. Bonyhád VLC, 2. Tolnai VFC, 3. Tolna-Mözs FSE, 4. Hódmezővásárhely FC, 5. Kölesd SE, 6. Dunaszentgyörgy SE

A győztes csapat tagjai: Kovács László - Szabó Erik, Dobra Benjamin, Máté Róbert, Fekete Krisztián, Lovász Lóránd, Pfaff Ferenc, Márk Attila, Márk Krisztián, Köő Norbert, Deli Dániel, Sebestyén Norbert - Kniesz Mátyás vezetőedző

A torna gólkirálya Máté Róbert lett 11 találattal.
- 2012. 02. 18. -
 

:: Jótékonysági teremtornán lép pályára csapatunk ::

Szombaton rendezik meg első alkalommal a Horfer Serleg teremtornát Tolnán, melynek teljes bevételével a Tolnai VFC  súlyos balesetet játékosának, Márkus Dávidnak a gyógykezelésére ajánlják a szervezők. A hatos mezőnyt a Hódmezővásárhely FC (NB III), Kölesd SE, Tolnai VFC (megyei I), Dunaszentgyörgy SE (megyei II), a futsal másodosztályban szereplő Tolna-Mözsi FSE valamint csapatunk alkotja. A tornán nem lesznek a gárdák két csoportra választva, a körmérkőzések után pedig helyosztók következnek.

A torna teljes programja:

09:00 Tolna VFC - Dunaszentgyörgy SE
09:30 Tolna - Mözs FSE - Hódmezővásárhely FC
10:00 Bonyhád VLC - Kölesd SE
10:30 Tolna VFC - Tolna - Mözs FSE
11:00 Dunaszentgyörgy SE - Kölesd SE
11:30 Hódmezővásárhely FC - Bonyhád VLC
12:00 Dunaszentgyörgy SE - Tolna - Mözs FSE
12:30 Bonyhád VLC - Tolna VFC
13:00 Kölesd SE - Hódmezővásárhely FC
13:30 Dunaszentgyörgy SE - Bonyhád VLC
14:00 Kölesd SE - Tolna - Mözs FSE
14:30 Hódmezővásárhely FC - Tolna VFC
15:00 Bonyhád VLC - Tolna - Mözs FSE
15:30 Dunaszentgyörgy SE - Hódmezővásárhely FC
16:00 Tolna VFC - Kölesd SE
16:30 Helyosztó az 5. helyért
17:00 Helyosztó a 3. helyért
17:30 Döntő
18:00 Eredményhirdetés

- 2012. 02. 16. -
 

:: Fölényes győzelem ::

Nagyarányú győzelmet aratott csapatunk a megyei másodosztályú kétyi gárda ellen csapatunk. Felkészülési programunk annyiban változott, hogy az elmaradt Kakasd elleni mérkőzést 25-én, 14 órakor Szekszárdon pótolják az érintett csapatok.

Bonyhád VLC - Kétyi SC 9:0 (5:0)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Kirch, Fekete, Hoós - Sebestyén N., Czinkon, Szekeres, Deli, Pfaff - Márk A.
Cserék: Köő N., Szabó E.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Márk A. 3, Deli 2, Szabó E. 2, Pfaff, Czinkon

- 2012. 02. 15. -
 

:: Fiatalok a fiatalok ellen ::

Csapatunk tegnapi mérkőzéséről több meghatározó játékos is hiányzott, így adódott például az, hogy a 16 éves Szabó Szilárd védte csapatunk kapuját, a legidősebb játékosunk pedig Fekete Krisztián volt a maga 23 évével. A találkozón mi szereztünk vezetést Bors Márton távoli lövéséből, amit az első félidő végén egalizáltak a paksiak egy szöglet utáni fejesből.

Paksi FC U19 - Bonyhád VLC 1:1 (1:1)
Bonyhád: Szabó Sz. - Bors, Kirch, Fekete, Hoós (Köő N.) - Dobra, Márk K., Deli, Szekeres (Pfaff), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerző: Bors

- 2012. 02. 12. -
 

:: Szoros mérkőzés ::

A Paksi FC másodosztályú csapatával játszott ma felkészülési mérkőzést csapatunk, mely folyamán 2:0 arányú vereséget szenvedtünk. Pályára lépett gárdánkban a 21 éves Szekeres Dániel, valamint a 20 éves Bors Márton. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali védőként vethető be.

Paksi FC II - Bonyhád VLC 2:0 (1:0)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra (Bors), Máté R., Máté N., Hoós (Fekete) - Mondovics (Pfaff), Szekeres (Kirch), Deli (Köő N.), Czinkon, Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

- 2012. 02. 09. -
 

:: Rangadóval nyitjuk az évet ::

A szokásoktól eltérően a Magyar Kupa megyei selejtezőivel kezdi csapatunk a 2012-es év tétmeccseinek sorát. Ellenfelünk a Majosi SE első számú csapata lesz. A találkozó március 4-én, 14 óra 30 perckor kerül megrendezésre Majoson. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén 2×15 perces hosszabbítás, majd esetleg büntetőrúgások következnek.
A teljes sorsolás ide kattintva tekinthető meg.

- 2012. 02. 08. -
 

:: Nem sikerült a szépítés sem ::

Rengeteg helyzetet hozott mindkét oldalról a dermesztő hidegben lejátszott Bölcske elleni előkészületi mérkőzésünk. Mindkét gárda 1-1 alkalommal találta el a kapufát, valamint a valamennyivel kevesebb ziccert kialakító vendégek háromszor is mattolták Kovács Lászlót, ezzel szemben nekünk két alkalommal még az üres kapuba sem sikerült betalálnunk.

Bonyhád VLC - Bölcskei SE 0:4 (0:1)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Takács (Szabó E.), Máté N., Fekete - Sebestyén N., Márk K., Czinkon, Deli, Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

- 2012. 02. 01. -
 

:: Gólkülönbség javítás ::

A múlt héten Pakson elszenvedett 8 gólos vereséget tegnap a Kölesd ellen kozmetikázta csapatunk. A megyei első osztály éllovasa ellen léptünk pályára a szekszárdi műfüvesen, ahol a kétgólos félidei vezetés után 9:0 arányban diadalmaskodott csapatunk.

Kölesd SE - Bonyhád VLC 0:9 (0:2)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Takács, Máté N., Hoós - Mondovics, Márk K., Czinkon, Deli, Sebestyén N. - Márk A.
Cserék: Köő N., Fekete
Edző: Kniesz Mátyás
Gól: Deli 2, Czinkon 2, Márk K., Hoós, Márk A., Mondovics, Fekete

- 2012. 01. 29. -
 

:: U16-os csapatunk is megmutatta magát! ::

A Czinkon Szabolcs által vezetett U16-os gárda 01.15-én részt vett az I. Duna House teremtornán Dombóváron. A résztvevő csapatok a következőek voltak: Pécsi VSK, Szekszárdi UFC, Szentlőrinc SE, Tamási SE, Dombóvár FC és a Bonyhád VLC. A torna folyamán minden csapat megmérkőzött mindenkivel, így alakult ki a végső sorrend, amely alapján csapatunk nagy sikert elérve a 2. helyen végzett a PVSK csapa mögött.
 

A csapat eredményei:
Pécsi VSK - Bonyhád VLC 3:2
Bonyhádi gólszerzők: Gergely, Genczler

Tamási SE - Bonyhád VLC 1:4
Bonyhádi gólszerzők: Forrai, Horváth F., Genczler 2
 
Dombóvár FC - Bonyhád VLC 2:3
Bonyhádi gólszerzők: Nyisztor 2, Genczler
 
Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 1:6
Bonyhádi gólszerzők: Genczler 3, Nyisztor, Guzorán, Horváth
 
Szekszárdi UFC-Bonyhád VLC 1:2
Bonyhádi gólszerző: Genczler 2
 
A torna végeredménye: 1. Pécsi VSK, 2. Bonyhád VLC, 3.Szekszárdi UFC, 4.Szentlőrinc SE, 5.Tamási SE, 6. Dombóvár FC

Az ezüstérmes csapat

(A képre kattintva az eredeti méretében jelenik meg)

Álló sor: Hanti Gábor, Kadosa Erik, Nagy Philippe, Nyisztor Bálint (csapatkapitány), Czinkon Szabolcs (Edző) ,Guzorán Levente, Kriezl Bálint, Genczler Kornél, Ambrus Bence
Guggolnak: Forrai Péter, Feiszthammer Arnold, Horváth Ferenc, Baranyi Csaba, Wolf Szabolcs, Gergely Dávid

- 2012. 01. 23. -
 

:: Második hely Komlón ::

Első alkalommal került megrendezésre a Komlói BSK teremtorna, melyet csapatunk a második helyen állt. A csoportmérkőzések folyamán simán fektettük két vállra a Szentlőrincet, majd a találkozó előtt szintén három ponttal álló Bogádot nagy küzdelemben győztük le. A másik ágról a  szintén két győzelemmel álló KBSK került a döntőbe. A 2×15 perces összecsapás remek mérkőzést hozott, azonban nem tudtunk élni nagy lélektani fölényünkkel (2:0-ás hazai vezetést fordítottunk meg mintegy 8 perc alatt), a második félidőben ezt emberhátrányban egalizálták, majd a vége előtt másfél perccel a vezetést és ezzel együtt a győzelmet is megszerezték.

Csoportmérkőzések:
Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 2:10 (1:3)
Bonyhádi gólszerzők: Márk A. 3, Pfaff 2, Fekete, Sebestyén N.,Dobra, Márk K.

Bonyhád VLC - Bogád SE 5:4 (2:2)
Bonyhádi gólszerzők: Márk A. 2, Fekete 2, Márk K.

Döntő:
Bonyhád VLC - Komlói BSK 3:4 (3:2)
Bonyhádi gólszerzők: Kirch 2, Máté N.

A torna végeredménye: 1. Komlói BSK, 2. Bonyhád VLC, 3. Pécsi MFC, 4. Bogád SE, 5. Szentlőrinc SE, 6. Dombóvár FC

Különdíjasok: Kirch Dávid (Bonyhád VLC) - legjobb mezőnyjátékos, Herbert Roland (Komlói BSK) - legjobb kapus, Andorka Péter (Pécsi MFC) - gólkirály 7 találattal, Gelencsér Gergő - legjobb komlói játékos

- 2012. 01. 22. -
 

:: U13-as bravúr Mohácson ::

Felnőtt csapatunkhoz hasonlóan az U13-as gárda is teremtornán vett részt a múlt hétvégén, ráadásul Máté Norbert tanítványai is hasonlóképp' remekül zárták a rendezvényt. A mohácsi teremtornán a mieink a Mohács I, a Mohács II és a Szentlőrinc ellenfelei voltak a csoportküzdelmek során, és mindhárom mérkőzést győzelemmel zárta csapatunk. Az elődöntőben a Bólyi SE volt Sásdi Bencéék ellenfele, akiket agresszív játékukkal meglepve teljesen megérdemelten, 4:2 arányban győztek le játékosaink. A döntőben a torna favoritja, a Pécsi MFC volt az ellenfél, játékosaink rögtön az összecsapás elején vezetést szereztek, amit a lefújásig nem engedtek ki kezükből, ezzel hatalmas bravúrt végrehajtva hódították el a torna legdíszesebb serlegét.
A teremkupa legjobb játékosának Sásdi Bencét választották, a gólkirályi címet pedig hetes rúgásokkal döntötték el, a tornát 6-6 góllal záró Miklós Adrián és Illés Ádám közül utóbbi maradt higgadtabb és vihette haza a legjobb góllövőnek járó díjat.

Az első helyezett Bonyhád VLC csapata

(A képre kattintva az eredeti méretében jelenik meg)


Győztes csapat tagjai: Szabó Ferdinánd, Miklós Adrián, Győrfi Dominik, Sásdi Bence, Fenyvesi Csaba, Fenyvesi Ádám, Szász Dániel, Illés Ádám, Domokos Levente, Győrfi Bálint, Siklósi Botond, Máté Norbert edző

- 2012. 01. 22. -
 

:: Nyolcgólos vereség a nyitányon ::

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését csapatunk, ahol az ellenfél az NB I-es Paksi FC volt. A két sorral felálló vendéglátóink végig uralták a mérkőzést, és nyolc góllal terhelték kapunkat.

Paksi FC - Bonyhád VLC 8:0 (3:0)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Máté R., Máté N. (Kirch), Hoós (Takács) - Mondovics, Czinkon, Deli (Köő N.), Márk K., Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A. (Fekete)
Edző: Kniesz Mátyás

- 2012. 01. 21. -
 

:: Két távozó, zsúfolt hétvége ::

- Csapatunk egyelőre nem túl aktív résztvevője az átigazolási piacnak, és ez nagy valószínűséggel nem is fog változni. Egyelőre két távozója van gárdánknak, Németh Christopher a kapusgondokkal küzdő Szekszárdhoz igazol, mivel Horváth Bálint műtét után lábadozik, Klézl Tamás pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud Kvanduk János rendelkezésére állni. Szintén az UFC-nél folytatja Márton Erik, védelmünk korábbi oszlopa 44 mérkőzésen állt Kniesz Mátyás rendelkezésére.
- A hétvégét Pakson kezdi csapatunk, ahol az NB I-es helyi gárda ellen lépünk műfűre. Vasárnap Komlón vár megmérettetés csapatunkra a Komlói BSK teremtornáján. A ránk vonatkozó program:
14:40 - Bonyhád VLC-Szentlőrinci SE, 15:50 - Bogád SE-Bonyhád VLC. A helyosztók 17 óra 55 perckor kezdődnek. A torna részletes programja és versenykiírása ide kattintva érhető el. A vasárnapi összecsapásokra a belépőjegy ára 1000 Ft.

- 2012. 01. 17. -
 

:: Negyedik alkalommal is elnyertük a Váz-Bau Kupát ::

A tegnapi napon került megrendezésre a X. Váz-Bau Kupa Szekszárdon. Csapatunk a 'B' jelzésű kvartettben kapott helyet a Majos, a Kölesd és a Szekszárd mellett. Csapatunk első  két mérkőzését győzelemmel abszolválta a megye I-es csapatokkal szemben, azonban a Szekszárdi UFC ellen sima vereséget szenvedtünk. Az elődöntőben a bölcskei csapattal találkoztunk, mely' izgalmas csatát hozott, azonban a 2×15 perc után csapatunk örülhetett. A döntőben a hazai UFC volt az ellenfél, ami a csoportmérkőzés után sok jóval nem kecsegtetett, azonban játékosaink rácáfoltak a kétkedőkre, parádés játékkal, nagy gólkülönbséggel arattunk győzelmet a döntőben.

Csoportmérkőzések:
Bonyhád VLC - Majosi SE 8:4 (3:2)
Bonyhádi gólszerzők: Máté R. 4, Czinkon, Márk K., Márk A., Deli

Kölesd SE - Bonyhád VLC 3:6 (1:2)
Bonyhádi gólszerzők: Czinkon 2, Márk K., Tálas, Dobra, Máté R.

Szekszárdi UFC - Bonyhád VLC 9:3 (6:2)
Bonyhádi gólszerzők: Tálas, Márk K., Deli

Elődöntő:
Bonyhád VLC - Bölcskei SE 5:3 (1:1)
Bonyhádi gólszerzők: Máté R. 2, Deli, Czinkon, Márk K.

Döntő:
Szekszárdi UFC - Bonyhád VLC 0:5 (0:4)
Bonyhádi gólszerzők: Márk A. 2, Máté R., Márk K., Deli

A torna végeredménye:
1. Bonyhád VLC, 2. Szekszárdi UFC, 3. Bölcskei SE, 4. Tolna VFC, 5. Kölesd SE, 6. Bátaszék SE, 7. Dombóvári FC, 8. Majosi SE

Különdíjasok:
Müller Róbert (Bölcskei SE) - legjobb kapus, Horváth Péter (Szekszárdi UFC) - legjobb játékos, Máté Róbert (Bonyhád VLC) - gólkirály 8 találattal, Kniesz Mátyás (Bonyhád VLC) - legjobb edző

A X. Váz-Bau Kupa első helyezett csapata

(A képre kattintva az eredeti méretében jelenik meg)

Álló sor: Czinkon Szabolcs, Máté Róbert, Tálas Zoltán, Kovács László, Deli Dániel, Márk Attila, Fekete Krisztián, Kniesz Mátyás (vezetőedző)
Guggolnak: Hoós Dávid, Dobra Benjamin, Sebestyén Norbert, Márk Krisztián, Szabó Erik

- 2012. 01. 15. -
 

:: 17-én rajtolnak a téli edzések ::

Szombaton kezdetét veszi csapatunk számára is a felkészülés a márciusi rajtra a X. Váz-Bau Kupával. Az első edzésre 17-én, kedden kerül sor. A tél folyamán háromszor lép parkettre csapatunk, valamint jelenleg hét edzőmeccsel hangolunk a bajnoki rajtra.

01. 14., X. Váz-Bau Kupa, Szekszárd
01. 21., Paksi FC (NB I) - Bonyhád VLC
01. 22., KBSK teremtorna (résztvevők: Pécsi MFC, Dombóvári FC, Komlói BSK, Szentlőrinc SE, Bogád SE, Bonyhád VLC)
01. 28. Kölesd SE - Bonyhád VLC
02. 01., Bölcskei SE - Bonyhád VLC
02. 04., Bonyhád VLC - Kakasd SE
02. 09., Paksi FC (NB II) - Bonyhád VLC
02. 11., Paksi FC (U19) - Bonyhád VLC
02. 18., Teremtorna - Tolna (résztvevők: Paksi FC II, Tolna VFC, Ferencvárosi TC II, Bonyhád VLC)
02. 29., Pécsi MFC (NB III) - Bonyhád VLC

- 2012. 01. 13. -
 

:: Szombaton lép pályára idén először csapatunk ::

Szombaton lép először pályára csapatunk a 2012-es évben, a már hagyományossá vált Váz-Bau Kupán. A tízedik alkalommal kiírt tornán 10 óra 45 perckor lép parkettre csapatunk a Majosi SE ellen, majd a Kölesd SE és a Szekszárdi UFC ellen.
A torna programja:
Tolna - Bátaszék 9:00, Szekszárd - Kölesd 9:35, Bölcske - Dombóvár 10:10, Bonyhád - Majos 10:45, Tolna - Dombóvár 11:20, Szekszárd - Majos 11:55, Bátaszék - Bölcske 12:30, Bonyhád - Kölesd 13:05, Bölcske - Tolna 13:40, Kölesd - Majos 14:15, Bátaszék - Dombóvár 14:50, Szekszárd - Bonyhád 15:25. Az elődöntők 16 órakor kezdődnek, a döntő tervezett időpontja pedig 18 óra.

- 2012. 01. 11. -

:: Czinkon Szabolcs jobb tavaszi folytatásra számít ::

Felnőtt gárdánk csapatkapitánya, valamint az U16-os csapat trénere, Czinkon Szabolcs válaszolt honlapunk kérdéseire.

Sziasztok! Köszöntöm a Kedves Olvasókat! Először is Mindenkinek BVLC Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!

- Csapatunk vezetése a nyolcadik helyet tűzte ki célul, viszont a gárda a 10. helyről várja a tavaszi rajtot. Hogyan értékelnéd az őszi szezont?

- A csapat ősszel nyújtott teljesítménye számomra óriási csalódás! Mind az eredmények, mind a mutatott játék tekintetében! Én már a Szászvár elleni Magyar Kupa meccsen éreztem, hogy valami nem stimmel, bár ott még szép gólokat szerezve, fel tudtunk állni 0:2-ről! Azt gondolom,hogy a szezon folyamán volt néhány mérkőzés, amikor elfogadhatóan teljesített a gárda (Bátaszék, Bölcske, Mohács, Nagybajom), viszont a mérkőzések nagy részén gyengejátékot produkáltunk! És sokszor hitehagyott társaság benyomását keltettük, amit egyszerűen nem tudok hova tenni, és a "Matyi Bán" is érezhető volt emiatt egyfajta tehetetlenség! Azt gondolom, hogy ez a csapat a játékosállomány alapján minimum az első 8-ban kellett volna teleljen! Az ősz folyamán rengeteg helyzetet alakítottunk ki, viszont ezeket nagy százalékban el is puskáztuk, emiatt is tartunk ott, ahol! És az eddigi nagyon megbízható védekezésünk is csődöt mondott! Sok gólt kaptunk nagyon ősszel! Ahogy "Maty Bá" is említeni szokta, ez a csapat akkor tud nagyot alkotni, ha minimum 7-8 ember húzza a gárdát vezéregyéniségként! Sajnos ez is hiányzott az ősszel!

- Mit gondolsz, a nyáron igazolt labdarúgóknak mennyire sikerült beilleszkedniük?
- Véleményem szerint a nyáron olyan játékosokat sikerült igazolnunk, akiktől mind a vezetőség, mind az edző, mind a játékosok, mind a szurkolók joggal várhatták el, hogy a csapat húzóemberei lesznek és az érkezésükkel komoly harc alakulhat ki a csapatba kerülésért! Minden új érkező nagyjából stabil kezdőcsapat-tagságot tudott kiharcolni, de én úgy érzem, hogy mindannyian ennél sokkal többre képesek! És ha ezt tavasszal bebizonyítják, akkor nagyban segíteni fogják a csapatot az előrelépésben!


Czinkon Szabolcs (fehérben) is legalább az első 8-ba várja csapatunkat

- Mit vársz a téli felkészüléstől, valamint a tavaszi szezontól?
- A téli felkészülés döntő jelentőségű lesz a tavasz szempontjából! Abban biztos vagyok, hogy a vezetőség és a szakmai stáb mindent el fog követni azért, hogy a csapat maximálisan fel tudjon készülni a tavaszra, és a kitűzött célokat ezáltal el tudja érni! Nekünk, játékosoknak pedig maximális erőbedobással kell készülnünk az edzéseken és a felkészülési meccseken egyaránt! Személy szerint mind játékban,mind az eredmények tekintetében komoly előrelépést szeretnék!

- U16-os csapatod a 13-as mezőny hetedik helyéről várja a tavaszi folytatást, mennyire vagy elégedett az elmúlt félszezonnal?
- Az U16-os gárda szeptember elején alakult meg, ugyanis kiderült,hogy az 1998-as születésű gyerekek nem játszhatnak az U13-as bajnokságban, emiatt nagyon sok gyerek versenyeztetése nem volt biztosított! Természetesen az eredeti gárdával -akit az U13-as bajnokságban szerettünk volna indítani- a felkészülést végigcsináltuk, és érkeztek még új játékosok, akik ekkor kezdték el pályafutásukat! A kezdeti nehézségek ellenére a csapat szereplésével elégedett vagyok, hiányérzetem 2 mérkőzéssel kapcsolatban van, ahol úgy érzem győzelmet szalasztottunk el. De annak kell örülni, hogy a gyerekek 2-3 évvel idősebbekkel felvették a versenyt és sokszor felül is múlták őket! Rengeteg munka vár ránk,nagyon az út elején vagyunk, a gyerekeknek nagyon sokat kell tanulniuk, de szerencsére vevők a munkára! A legfontosabb feladatnak viszont azt tartom, hogy biztosítani tudjuk a korosztályok között az egyensúlyt, tehát ha ebből a korosztályból kiöregszenek, eggyel feljebb is meg tudják állni a helyüket!

- Hogyan alakul csapatod felkészülési menetrendje, mit vársz a szezon második felétől?

- A felkészülés kezdetét január 16-ra tervezem. Amennyiben az időjárás engedi,szeretnénk szabadtéren készülni, heti 2-3 edzéssel! Ami biztosnak tűnik: a csapat január 15-én Dombóváron vesz részt teremtornán. Két edzőmérkőzésünk már le van kötve a PMFC és a Paksi FC csapatai ellen. Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekek szeressenek edzésre járni, szeressenek focizni, mert ezáltal fejlődni fognak! És ha a fejlődés tapasztalható lesz, biztosan előre fogunk lépni a táblázaton! És hadd ragadjam meg az alkalmat itt is, hogy Krähling Józsi Elnök Úrnak az egész évi odaadó munkáját és segítségét, amit a gyerekekért tett, megköszönjem!

- 2012. 01. 05. -

:: Három csoportos NB III?! ::

Az mlsz.hu szerdai beszámolója szerint az elnökség keddi, éjszakába nyúló ülésén úgy határozott, hogy a 2013–2014-es bajnokságban az NB I-ben változatlanul 16 csapat szerepel majd, s az utolsó két helyezett esik ki, a másodosztály azonban egycsoportossá válik, tizenhat csapattal, két feljutóval és három kiesővel. A második vonalba a három csoportra osztott NB III bajnokai jutnak fel (tehát a mostani hat helyett három csoportban küzdenek majd a csapatok a harmadik vonalban).

"Az elnökség határozott álláspontja, hogy a versenyrendszer részbeni átalakítása annál előbb hozza meg a remélt eredményeket, minél előbb kerül bevezetésre” – olvasható a beszámolóban, amely kitér arra is, hogy a módosításokra csak az érintett csapatok egyhangú egyetértése mellett van lehetőség.

- 2011. 12. 15. -
 

:: Számokban az őszi szezon - Játékpercek ::

A tavalyi bajnoksághoz hasonlóan az idei ősszel sem lehetett kirobbantani a kapuból Kovács Lászlót. Viszont érdekesség, hogy hozzá hasonlóan csapatkapitányunk, Czinkon Szabolcs is a pályán töltötte az őszi szezon összes játékpercét. Kettőjükön kívül Tálas Zoltán mondhatja még el magáról, hogy az összes találkozón a kezdőcsapatba lett nevezve, viszont Márk Attila, Márk Krisztián és Sebestyén Norbert is csak egyszer hiányzott a pályáról a mérkőzés kezdő sípszavakor.
 

  1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 14. 15. Összesen
Kovács L. 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 1260
Czinkon Sz. 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 1260
Márk A. 90 90 45 90 87 90 90 90 68 90 90 90 90 90 1190
Tálas Z. 90 72 62 45 90 82 90 90 90 90 90 90 90 90 1161
Márk K. 90 66 28 90 89 90 90 90 45 90 90 90 90 89 1127
Deli D. 21 30 90 90 90 90 45 60 90 67 90 63 90 90 1006
Sebestyén N. 69 60 45 67 77 77 90 67 90 90 67 63 59 67 988
Mondovics D. 78 90 90 45 90 89 45 30 45 73 67 90 67 67 966
Dobra B. 25 24 45 90 90 90 87 0 90 61 90 90 90 90 962
Máté N. 90 90 90 90 90 90 90 90 90 90 0 0 31 0 931
Márton E. 90 90 90 90 90 90 55 26 45 0 23 45 90 90 914
Hoós D. 65 90 90 90 1 1 45 90 90 90 90 0 0 0 742
Máté R. 0 0 0 0 0 0 0 64 45 0 67 90 59 90 415
Bálint Á. 90 90 90 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 270
Fekete K. 0 18 0 0 3 8 45 23 22 23 23 27 31 23 246
Pfaff F. 12 0 45 23 13 13 0 0 0 17 23 27 23 23 219
Takács N. 0 0 0 0 0 0 0 90 0 29 0 45 0 0 164
Köő N. 0 0 0 0 0 0 35 0 0 0 0 0 0 0 35
Kirch D. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Németh Ch. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
- 2011. 12. 13. -

:: Márk Krisztián képviselte csapatunkat Szekszárdon ::

A mai napon került megrendezésre a Régió Kupa első fordulója Szekszárdon. 2×30 perces mérkőzésen mérte össze erejét a Bakony, a Duna és a Dráva Válogatott. Az első mérkőzésen régiónk válogatottja a Duna Válogatottal csapott össze, Fábián Imre (Dombóvár) és Hencz Balázs (Szekszárd) mindössze egy válasz érkezett. A Bakony csoport legjobbjai ellen is Dráva győzelem született, ekkor Lauer Norbert (Szentlőrinc) volt kétszer eredményes.

 
Márk Krisztián (pirosban) őszi teljesítményének köszönhetően bekerült a Dráva Válogatottba

Utóbbi összecsapáson BVLC játékos is pályára lépett, Márk Krisztián képviselte csapatunkat 60 percen keresztül az Ott József - Bőzsöny János duó által dirigált csapatban. A két győzelemnek köszönhetően természetesen az első helyről várja csoportunk válogatottja a márciusi visszavágókat, melynek tétje nem más, minthogy ki mérje össze tudását Kelet-Magyarország legjobb NB III-as csoportjával. A Nyugat-Kelet párharc győztese kvalifikálja magát a 2012/2013-as UEFA Régiók Kupája megmérettetésre.

- 2011. 12. 04. -
 

:: Három pontot hozott a remek első félidő ::

Remekül kezdte csapatunk a Nagybajom elleni szezonzárót. Már az 5. percben örülhettek a hazai szimpatizánsok, Mondovics egy kiugratás után passzolt Gyenes lábai közt a kapuba. Az előny növelése nem váratott sokat magára, a 11. percben egy szöglet után kavarodás után Sebestyén Norbert költöztette ki a pókot a bal felsőből. Csapatunk továbbra is nagy nyomás alatt tartotta a vendégek kapuját, számtalan lehetőség alakult ki Gyenes András "portája" előtt, melyekből a szünetig még egyet kihasználtunk, Czinkon Szabolcs lőtt Sebestyén Norberthez hasonlóan nagy gólt. A második félidőt is jól nyitottuk, egyből Márk Attila növelhette volna tovább előnyünket, azonban a játékszer a bal kapufán csattant. A hátralévő 40 percben nem unatkozhatott a nagyérdemű, mindkét kapu előtt töménytelen mennyiségű helyzet adódott, ráadásul Czonev szépítése után háromszor is a kapufát találták el a vendégek. Mi rengeteg 100%-os ziccert rontottunk, azonban a 91. percben Márk Attila biztosította be a győzelmet, lövése egy vendég játékoson megpattanva vágódott a jobb alsóba.
A kilátogató nézők remekül szórakozhattak, első félidőben csapatunk lehengerlően játszva, szépségdíjas gólokat lőve tett szert magabiztos előnyre, a második 45 percben pedig számtalan helyzetet puskázott el mindkét csapat.

Bonyhád VLC - AC Nagybajom 4:1 (3:0)
Bonyhád, 100 néző, Jv.: Zierkelbach P.

Bonyhád: Kovács L. - Márton, Máté R., Tálas, Dobra - Mondovics (Fekete), Czinkon, Márk K. (Kirch), Deli, Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Nagybajom: Gyenes - György, Nemes, Károli (Horváth P.), Csalló - Prucsi (Tamás G.), Laki O., Németh P. (Babai), Simon A. - Ágoston, Czonev
Edző: Bőzsöny János

Gól: Sebestyén N., Mondovics, Czinkon, Márk A., illetve Czonev

További eredmények:
PMFC II - Nagyatád 2:0, Bölcske - Barcs 2:0, Komló - Dombóvár 0:0, Szekszárd - Bátaszék 0:1, Mohács - Szentlőrinc 0:6, Kaposvár - Balatonlelle 0:0

- 2011. 11. 26. -
 

:: Több mint egy hónapja nyeretlenül ::

Csapatunk legutóbb több, mint egy hónapja, pontosan október 22-én hagyta el győztesen a pályát, azóta egy bölcskei iksz, valamint egy Kaposvár és Siófok elleni fiaskó gárdánk mérlege. Ahhoz, hogy ez a rossz mérleg ne húzódjon el márciusig, a nyáron feljutott, várakozásokon felül teljesítő Nagybajomot kéne legyőznünk. Bőzsöny János csapata 17 bajnoki ponttal a kilencedik helyen áll jelenleg, azonban a somogyiak idegenbeli mérlege nem túl rózsás, vendégként a begyűjthető 18 pont 17%-át szerezték csak meg, azaz 3 pontot. Bátaszéken sikerült győznie a Nagybajomnak (3:2), azonban a szentlőrinci (0:4), balatonlellei (0:2), komlói (2:4), pécsi (0:2) és bölcskei (0:2) mérkőzésen "pontatlanok" maradtak Laki Olivérék. A két csapat legutóbb Nagybajomban találkozott, az izgalom dús összecsapás 5:4-es BVLC győzelemmel zárult, góljainkat Czinkon Szabolcs (2), Fekete Krisztián, Sebestyén Norbert és Csende Roland szerezték, hazai részről Laki Olivér kétszer, Androsics és Tóth 1-1 alkalommal volt eredményes. A nagybajomi gárda 23-szor volt eredményes az elmúlt 13 mérkőzésen, Laki Olivér és Babai Gábor 6-6, Czonev Márk pedig 5 alkalommal volt eredményes. Bőzsöny János csapatából eltiltás miatt nem lesz hiányzó.
Kniesz Mátyás vezetőedzőnek nélkülöznie kell Szabó Eriket, Bálint Ádámot és Kirch Dávidot, Máté Norbert, Pfaff Ferenc és Németh Christopher játéka pedig kérdőjeles.
A szezonzárót Zierkelbach Péter vezeti majd, Herbai Attila és Albert Gábor lesznek a segítői.
Az utolsó fordulóból szombaton rendezik még a Mohács - Szentlőrinc, Bölcske - Barcs és Komló - Dombóvár mérkőzéseket (13:30), vasárnapra marad a Kaposvár - Balatonlelle (11), PMFC II - Nagyatád és Szekszárd - Bátaszék mérkőzés (13:30).

- 2011. 11. 24. -
 

:: Újra lendületben az utánpótlás ::

Az elmúlt hetekben nem úgy szerepeltek utánpótlás csapataink, ahogyan az a szezon elején megszokott volt, azonban ez a hétvége teljes sikert hozott fiataljaink számára. A szombati meccsdömpinget Czinkon Szabolcs gárdája nyitotta, és simán győzték le a kakasdi gárdát. A másodosztályban szereplő U19-es és U17-es csapatok is begyűjtötték a három pontot a Nagybajom ellen, ezzel előbbi gárda az ötödik, míg utóbbi a hatodik helyről várhatja a balatonlellei kirándulást.

U19: Bonyhád VLC - AC Nagybajom 3:1 (1:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Köő N., Schmidt (Farkas D.), Tolnai Sz., Hambuch, Vogronics, Csibor (Pfaff), Zsók Gy., Erlich, Csóka, Farkas J.
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Zsók Gy. 2, Tolnai Sz.

U17: Bonyhád VLC - AC Nagybajom 1:0 (1:0)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Tolnai G.,Genczler, Szlama, László L., Buzás (Világos N.), Réti D., Branauer, Jakab R., Kovács L., Schmidt (Szentes)
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerző: Kovács L.

U16: Bonyhád VLC - Kakasdi SE 5:1 (2:0)
Bonyhád: Nagy Ph. - Guzorán L., Nyisztor B., Reining (Kriezl B.), Baranyi (Feiszthammer), Kadosa, Bodor M. (Győrfi P.), Forrai P., Gergely D. (Wolf), Horváth F. (Árvai), Kovács V. (Pál J.)
Edző: Czinkon Szabolcs
Bonyhádi gólszerzők: Forrai P. 3, Kovács V. 2

A hétvége utánpótlás mérkőzései:
11. 26., 11:00 - Balatonlelle SE - Bonyhád VLC (U19)
11. 26., 13:00 - Balatonlelle SE - Bonyhád VLC (U17)
11. 26., 10:00 - Nagymányoki SE - Bonyhád VLC (U16)

- 2011. 11. 22. -
 

:: Gyászos helyzetkihasználás ::

Minimum egy pont megszerzésének reményében lépett pályára csapatunk Siófokon, azonban sajnos ez sem sikerült. Pedig a 90 perc láttán annyira mindenképp rászolgáltunk volna. Jól kezdtük a mérkőzést, Varga kapuja előtt többször is zavart keltettünk, azonban a siófoki hálóőr remek napot fogott ki, az első félidőben nem tudtuk bevenni a kapuját. Ehhez a legközelebb Márk Attila és Deli Dániel állt, előbbi a kapussal állt szemben, azonban a jobb kapufa mellé gurított, 2-esünk pedig mintegy 5 méterről fejelt az üres kapu mellé. A vendéglátók előtt is adódott lehetőség, Sowunmi átemelése azonban csak kapufát "érdemelt", azonban a 43. percben vezetéshez jutott László András csapata, egy kapu előtti kavarodás után Rebryk lőtt 14 méterről a hálónkba. A második játékrészt is komoly lehetőségekkel folytattuk, Czinkon Szabolcs előbb egy bal oldali beadást tornázott kapufára kisodródott helyzetből, majd ugyanő vezethette a labdát Varga Szabolcsra, azonban a hazai portás újabb ziccert hárított. A kihagyott helyzetek hamar megbosszulták magukat, egy hazai kontra után ismét Rebryk volt eredményes. A 72. percben azonban jött a szépítés, Czinkon szögletét Fekete Krisztián stukkolta a kapu jobb oldalába. Gólunk után nagy nyomás alá helyeztük a siófoki játékosokat, Márk Krisztián és Pfaff Ferenc is komoly lehetőséget puskázott el, a teljesen kinyíló védelmünkön pedig kétszer átrohantak a Balaton-partiak.
A szimpatikus siófoki csapat remek kapusteljesítményének és jó helyzetkihasználásának köszönheti a három pontot, csapatunk játéka mindenképp' bíztató volt, ha a góllövéssel sem fogunk hadilábon állni, győzelemmel zárhatjuk a szombati szezonzárót.


BFC Siófok II - Bonyhád VLC 4:1 (1:0)
Balatonkiliti, 50 néző, Jv.: Kasza Z.

Siófok: Varga Sz. - Gadó, Pécseli, László A., Gáspár D. - Balogh T., Gyarmati (Ükös), Balogh G., Rebryk, László M. (Borbély) - Sowunmi A.
Játékos-edző: László András

Bonyhád: Kovács L. - Márton, Máté R. (Máté N.), Tálas, Dobra - Mondovics (Pfaff), Márk K., Czinkon, Deli, Sebestyén N. (Fekete) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Rebryk 2, Gyarmati, Sowunmi A., illetve Fekete

További eredmények:
Bátaszék - Komló 1:3, Nagybajom - Kaposvár 0:1, Barcs - Mohács 2:2, Szentlőrinc - PMFC II 0:3, Nagyatád - Szekszárd 1:1, Balatonlelle - Bölcske 0:1

- 2011. 11. 21. -
 

:: Egy éve nyeretlenül ::

Pontosan egy éve, tavaly november 20-án győzött le csapatunk ligacsapatot bajnoki mérkőzésen. Az azóta lejátszott hat ligacsapat elleni mérkőzésen vesztesen hagyta el csapatunk a pályát, többek közt a tavasszal Siófokon játszottat is, mely összecsapáson Gáspár Dávid és Varga Ferenc 1-1 góljára csak Czinkon Szabolcstól jött válasz. A László András által trenírozott BFC II a bajnoki tabella 10. helyén áll, 15 pontot gyűjtöttek eddig a Balaton-partiak, ebből vendéglátóként hetet, legyőzték a Bátaszéket (4:0), ikszeltek a Balatonlellével (2:2), a Szentlőrinccel (1:1), a Bölcskével (1:1) és a Komlóval, a PMFC II-től viszont súlyos, 5:0 arányú vereséget szenvedtek. A siófokiak teljesítménye nagyban függ a visszajátszóktól, a statisztikák alapján pedig főleg Bali Pétertől, Ő eddig 9 góllal terhelte az ellenfelek kapuját, de rá nagy valószínűséggel az első keretben számolnak. Az NB I-es Siófok ma lép pályára, tévés mérkőzésen 15 órától a Videoton vendégei lesznek, így a lehetőséghez nem jutók közül többen ellenünk bizonyíthatnak.
Csapatunkból sérüléssel bajlódik továbbra is Szabó Erik és Bálint Ádám, eltiltottunk nincsen.
A holnapi összecsapást Kasza Zoltán vezeti majd, Gellén Antal és Horváth Zoltán lesznek a segítői.
A 14. forduló mérkőzései közül ma játsszák a Nagyatád - Szekszárd és a Bátaszék - Komló összecsapásokat, holnap Szentlőrinc - PMFC II, a Balatonlelle - Bölcske, a Nagybajom - Kaposvár és a Barcs - Mohács találkozókat rendezik. Az összes mérkőzés 13 óra 30 perckor veszi kezdetét.

- 2011. 11. 19. -
 

:: Takács Norbert tanítványai kozmetikáztak csak a mérlegen ::

A múlt heti utánpótlás-mérkőzéseken nem termett sok babér csapatainknak, egyedül az U17-es gárdának sikerült a győzelem, a többi csapat sajnos vereséggel hagyta el a pályát. Íme az eredmények:

U19: Bonyhád VLC - Kaposvári Rákóczi BFLA 1:5 (1:1)
Bonyhádi gólszerző: Farkas D.

U17: Bonyhád VLC - Kaposvári Rákóczi BFLA 1:0 (0:0)
Bonyhádi gólszerző: Farkas F.

U16: Majosi SE - Bonyhád VLC 3:0

U13: Holler UFC - Bonyhád VLC 5:1
Bonyhádi gólszerző: Bogos Á.

A hét utánpótlás mérkőzései:
11. 19., 11:00 - Bonyhád VLC - AC Nagybajom (U19)
11. 19., 13:00 - Bonyhád VLC - AC Nagybajom (U17)
11. 19., 9:00 - Bonyhád VLC - Kakasd SE (U16)

- 2011. 11. 16. -
 

:: Kétgólos siker ::

Magabiztos győzelmet aratott csapatunk a mai pécsi edzőmérkőzésen. Az első játékrészben már Márk Attila is vezetéshez juttathatta volna csapatunkat, azonban lövése mindkét oldalsó kapufát érintve kifelé pattant, azonban Máté Róbert távoli lövése gólt eredményezett. A második félidőben tovább növeltük előnyünket, Márk Krisztián kisodródott helyzetből lőtt a felső léc alá.
Az egész meccsen jól záró védelem mellé a második félidőben még helyzetek is jutottak, megérdemelt győzelmet aratott csapatunk.

Pécsi MFC U19 - Bonyhád VLC 0:2 (0:1)
Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Tálas, Máté R., Hoós - Sebestyén N. (Fekete), Czinkon, Deli, Márk K., Pfaff (Takács) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Máté R., Márk K.

- 2011. 11. 11. -
 

:: Pécsen hangolunk a Siófokra ::

Csapatunk szabadnapos a bajnokság 13. fordulójában, azonban így sem maradnak mérkőzés nélkül játékosaink. Ellenfelünk a szintén szabad hétvégés PMFC U19 lesz, mely gárda az NB I U19-es bajnokságának 15. helyén áll. Érdekesség, hogy pályára léphet ellenünk a bonyhádi nevelésű Beke Péter is. A találkozó 18 órakor kezdődik a kovácstelepi műfüves pályán.

Az NB III Dráva csoportjának hétvégi menetrendje:
Szombat: PMFC II - Barcs (11), Komló - Nagyatád, Dombóvár - Bátaszék, Mohács - Balatonlelle, Bölcske - Nagybajom, Szekszárd - Szentlőrinc (14) | Vasárnap: Kaposvár II - Siófok II

- 2011. 11. 10. -
 

:: Továbbra is remekel az U19 ::

Múlt hét pénteken Bölcskére látogatott U19-es és U17 csapatunk. Az idősebbek zsinórban hatodik győzelmüket aratták, ezzel a tabella ötödik helyére kapaszkodtak fel, ráadásul Takács Norbert csapata is simán lépett túl a Holler UFC-n. Czinkon Szabolcs és Máté Norbert csapata is a Szekszárddal mérkőzött, mindkét összecsapáson a megyeszékhely csapata aratott magabiztos győzelmet.

U19: Holler UFC - Bonyhád VLC 1:3 (0:1)
Bonyhádi gólszerzők: Tolnai Sz., Farkas J., Magyari

U17: Holler UFC - Bonyhád VLC 0:4 (0:3)
Bonyhádi gólszerzők: Branauer, Jakab R., Kovács L., Genczler

U16: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 1:5 (1:3)
Bonyhádi gólszerző: Forrai P.

U13: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 0:7 (0:4)

A hét utánpótlás mérkőzései:
11. 13., 10:00 - Bonyhád VLC - Kaposvári Rákóczi BFLA (U19)
11. 13., 12:00 - Bonyhád VLC - Kaposvári Rákóczi BFLA (U17)
11. 12., 10:00 - Majosi SE - Bonyhád VLC (U16)
11. 11., 13:30 - Holler UFC - Bonyhád VLC (U13)

- 2011. 11. 09. -
 

:: Nem sikerült megállítani a Kaposvárt ::

Jól kezdtük a Kaposvár elleni bajnokit, támadólag léptünk fel a zöld-fehérek ellen, leginkább Mondovics Dávid volt aktív a jobb szélen, többször is zavart keltettünk Horváth kapuja előtt, valamint egy Márk Attila lövést lehet még kiemelni. A 22. percben váratlanul vezetést szerzett Weimann Gábor csapata, Tálas adott el egy labdát a félpályánál, amiből Pavlovicot indították, aki köszönte szépen, Máté Róbert szorításában a kapuba lőtt. A 40. percben ismét kiszolgáltatott helyzetbe került Kovács László, egy kiugratás után ismét a 12 NB I-es mérkőzésnél tartó szerb Pavlovic volt eredményes. A második játékrész 57. percében felcsillant a remény, Márk Attilát rántották le a 16-oson belül, Vadas Zalán pedig a kiállítás sorsára jutott. A megítélt büntetőt Tálas Zoltán rúgta, azonban a vendégek portása kiütötte a jobbra tartó játékszert. A kihagyott büntető után ismét Tálas volt a főszereplő, a 61. minutumban egy kaposvári beadásba ért bele szerencsétlenül, a labda pedig a hálónkban kötött ki. A 75. percben Házi Bence adta meg a kegyelemdöfést, bal oldalon cselezgetett, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. Az eredményen sikerült egy szemernyit kozmetikázni, Mondovics jobb oldali beadását Márk Attila fejelte a vendégek kapujába mintegy 6 méterről.

Bonyhád VLC - Kaposvári RFC II 1:4 (0:2)
Bonyhád, 150 néző, Jv.: Jakab A.

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Máté R., Tálas, Takács (Márton) - Mondovics, Deli (Pfaff), Czinkon, Márk K., Sebestyén N. (Fekete) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Kaposvár: Horváth L. - Vadas, Pavlovic B. (Turner), Laczkó, Fenyvesi - Mudresa P., Horváth T., Kuckó, Házi (Horváth Á.)  - Böröczky (Banic), Alexeev S.
Edző: Weimann Gábor

Gól: Márk A., illetve Pavlovic B. 2, Tálas (öngól), Házi

További eredmények:
Siófok - Bölcske 1:1, Barcs - Szekszárd 0:2, Nagyatád - Dombóvár 2:0, Szentlőrinc - Komló 0:2, Balatonlelle - PMFC II 1:1, Nagybajom - Mohács 4:3

- 2011. 11. 05. -
 

:: Haruna és Mustapha... ::

...a két színes bőrű futballista viszi hátán holnapi ellenfelünket, a Kaposvári Rákóczi második csapatát. A bajnokságban 26 gólt jegyző somogyiak találatainak több mint felét, szám szerint 15-öt a két ex-Kispest játékos szerzett. A bajnokságot 23 ponttal vezeti KRFC II idegenbeli mérlege majdhogynem makulátlan, mindössze két döntetlen "csúfítja" a mérleget (Nagyatád 2:2, Szekszárd 0:0), a többi vendég mérkőzését sikerrel vette Barna László csapata (Mohács 3:1, Dombóvár 3:0, Barcs 4:0). Említést érdemel még a zöld-fehérek Magyar Kupa szereplése is, az országos főtábla legjobb 16 csapata közt vannak a kaposváriak, az oda vezető úton legyőzték többek közt az NB II-ben második Gyirmótot és az első osztályú Zalaegerszeget is. A két csapat legutóbb tavaly novemberben csapott össze a Völgységben, akkor Hegedűs László góljával 1:0-ra vertük a Rákóczit. A tavaszi visszavágó zöld-fehér sikerrel zárult, Berdó Valentin gólját hamar egalizálta Márk Attila, azonban a 92. percben Major Ádám találatával győzött a Kaposvár II. Barna László csapatából eltiltás miatt nem lesz hiányzó.
Csapatunkból Szabó Erik bajlódik továbbra is sérüléssel, eltiltottunk nincsen.
Az összecsapás játékvezetője Jakab Attila lesz, Eckert Zoltán és Schmidt Gábor lesznek a segítői.
Holnap rendezik még a Balatonlelle - PMFC II, a Nagybajom - Mohács és a Nagyatád - Dombóvár mérkőzéseket (14:00), vasárnapra marad a Barcs - Szekszárd, a Szentlőrinc - Komló és a Siófok - Bölcske mérkőzés.

- 2011. 10. 04. -
 

:: Három gólos előnyről bukott az U17 ::

Felemás eredmények születtek az elmúlt egy hétben utánpótlás-fronton. U19-es csapatunk két gólos sikert aratott a Mohács fölött, azonban Takács Norbert játékosai már nem jártak ilyen jól. Kovács Lajos mesterhármasával simának tűnt az MTE elleni összecsapás, azonban a vendégek fordítani tudtak. U16-os csapatunk Bonyhádon győzte le a Szedrest, azonban a tegnapi dunaföldvári kirándulás pont nélkül zárult. Máté Norbert csapata Tamásiban szenvedett 4:2 arányú vereséget.

U19: Bonyhád VLC - Mohácsi TE 3:1 (2:0)
Bonyhádi gólszerzők: Márk A., Márk K., Magyari

U17: Bonyhád VLC - Mohácsi TE 3:4 (3:3)
Bonyhádi gólszerző: Kovács L. 3

U16: Bonyhád VLC - Szedres SE 3:1 (2:0)
Bonyhádi gólszerzők: Kovács V., Gergely D., Forrai
Dunaföldvár FC - Bonyhád VLC 7:1 (5:1)
Bonyhádi gólszerző: Forrai

U13: Tamási UFC - Bonyhád VLC 4:2 (2:1)
Bonyhádi gólszerzők: Miklós A., Juhász B.

A hét utánpótlás mérkőzései:
Holler UFC - Bonyhád VLC 10. 04., 10:00 - U19
Holler UFC - Bonyhád VLC 10. 04., 12:00 - U17
Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 10. 04., 10:00 - U16
Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 10. 04., 12:00 - U13

- 2011. 11. 03. -
 

:: Egy pont Bölcskéről ::

Ahogyan előre sejteni lehetett, igazán esemény gazdag, izgalom dús volt csapatunk bölcskei kiruccanása. Jól kezdtük a találkozót, rögtön két 11-es gyanús szituáció adódott a hazaiak kapuja előtt, az egyik megítélésével mindenképp adós maradt Horváth játékvezető. A 19. percben aztán vezetést szerzett csapatunk, Márk Attila lépett ki a hazai védők közt, majd lőtt a kapu jobb oldalába. A gól felpaprikázta a hazaiakat, a végig felívelésekre játszó bölcskeiek többször is veszélyeztették Kovács kapuját, azonban portásunk jól állta a sarat. Tény ami tény, a 40. perc táján a hazaiaknak sem adott meg a játékvezető egy jogosnak tűnő büntetőt. A második játékrész is némi hazai fölénnyel indult, azonban hátsó alakzatunk továbbra is jól zárt, egészen a 63. percig, ekkor Tóth János tolta meg a labdát a 16-oson belül Tálas mellett, majd nemes egyszerűséggel 10-esünknek futott. Horváth II sporttárs a remek produkciót büntetővel jutalmazta, amit a "sértett" magabiztosan értékesített. A gól után mindkét gárda nyíltsisakos játékra váltott, egy támadáson belül kétszer is előnyt szerezhettünk volna, azonban Hoós Dávid és Sebestyén Norbert fejesénél is hatalmasat védett Müller, ahogyan jól dolgozott továbbra is Kovács László, egészen a 83. percig nem is született újabb gól. Ekkor azonban a hazaiak jutottak szabadrúgáshoz, a beívelt labdát pedig Besenczi István fejelte kapunkba. A gól után eldönthették volna a hazaiak a három pont sorsát, név szerint Benke Viktor, a fiatal támadó lövése azonban a kapufán csattant. A 92. percben azonban sikerült csapatunknak az egyenlítés, egy Dobra-Márk Krisztián összjáték után utóbbi húzott el a jobb szélen, centerezését pedig Fekete Krisztián jobbal a hazai kapuba vágta.
Ezzel a véghajrában szereztünk egy nagyon értékes bajnoki pontot Bölcskén, melyre csapatunk játéka és hozzáállása láttán mindenképp rászolgált.


Bölcskei SE - Bonyhád VLC 2:2 (0:1)
Bölcske, 200 néző, Jv.: Horváth II J.

Bölcske: Müller R. - Fenyősi, Kern, Jenei, Rácz (Fröhlich) - Széles, Besenczi, Jaksa G. (Berényi), Szili (Benke) - Tóth J. - Jaksa P.
Edző: Buzás Attila

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Tálas, Máté R. (Márton), Hoós - Mondovics (Fekete), Czinkon, Deli, Márk K., Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Tóth J. (11-esből), Besenczi, illetve Márk A., Fekete

További eredmények:
Komló - Barcs 2:0, Bátaszék - Nagyatád 0:3, Szekszárd - Balatonlelle 2:0, Mohács - Siófok 1:5, Dombóvár - Szentlőrinc 1:0, PMFC II - Nagybajom 3:1

- 2011. 10. 29. -

:: Gólvágója nélkül készül a Bölcske ::

A bajnokság 11. fordulójában a tabella 9. helyezettje, a Bölcskei SE lesz ellenfelünk. Buzás Attila csapatának teljesítményét nem tükrözi a tabellán elfoglalt teljesítményük, mindössze kétszer kaptak ki a Duna-mentiek, ráadásul hazai mérlegük majdhogynem makulátlan. Egyedül a Dombóvárnak sikerült pontot rabolnia Bölcskéről (4:4), a Nagyatád (5:1), a Mohács (3:1) és a remekül szereplő Szekszárd pont nélkül (2:0) távozott Besencziéktől. A két csapat legutóbb tavaly szeptemberben randevúzott Bölcskén, akkor Czinkon Szabolcs és Sebestyén Norbert góljaival 2:0 arányú győzelmet arattunk, azonban a visszavágón Jaksa Péter korai góljának köszönhetően a bölcskeiek örülhettek. Buzás Attila nincs könnyű helyzetben, továbbra is nélkülöznie kell a 7 meccsen 9 gólig jutó Rompos Józsefet, valamint az elmúlt fordulóban a kiállítás sorsára jutott Facskó József is.


Tavaly szeptemberben Sebestyén Norbert találatával biztosítottuk be győzelmünket

Csapatunkból Bálint Ádám, Kirch Dávid és Szabó Erik továbbra is maródi, rajtuk kívül többek játéka is kérdőjeles.
A rangadó bírái Somogy megyéből érkeznek, név szerint Horváth II János - Golubics Zoltán és Nagy Attila.
A holnapi játéknapon kerül megrendezésre a Bátaszék - Nagyatád, Szekszárd - Balatonlelle, Komló - Barcs, Dombóvár - Szentlőrinc és a Mohács - Siófok mérkőzés (14:30), vasárnap 11 órakor csap össze a PMFC II és a Nagybajom.

- 2011. 10. 28. -
 

:: Kovács Lajos parádé, 20 góllal vertük a Barcsot ::

U19-es és U17-es csapataink Barcson szerepeltek pénteken, Köő László csapata emberhátrányban gyűjtötte be a három pontot, a fiatalabbak Kovács Lajos vezérletével kiütötték a Barcsot. Czinkon Szabolcs gárdája szoros győzelmet aratott Cikón, ezzel zsinórban harmadik mérkőzésüket nyerték meg, az U13-as csapat pedig egy góllal volt gyengébb a Tolnánál.

U19: Barcsi SC - Bonyhád VLC 0:1 (0:1)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert, Erlich, Köő N., Magyari, Hambuch, Farkas J., Tolnai Sz. (Vogronics), Farkas D. (Kálózdi), Pfaff (Csibor)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Magyari

U17: Barcsi SC - Bonyhád VLC 0:20 (0:6)
Bonyhád: Schleining - Tolnai G.,Varga R., Szlama, László (Hitter), Farkas F. (Világos), Réti, Branauer, Jakab R. (Török), Kovács L., Genczler (Szentes)
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L. 9, Branauer 2, Világos 2, Varga R. 2, Tolnai G., Szentes, Török, Szlama, Réti

U16: Cikó SE - Bonyhád VLC 2:3 (2:1)
Bonyhád: Nagy Ph. - Bodor (Wolf), Nyisztor B., Guzorán, Baranyi, Forrai, Horváth F., Kriezl (Feiszthammer), Gergely D. (Kadosa), Kovács V., Világos N.
Edző: Czinkon Szabolcs
Bonyhádi gólszerzők: Kriezl, Horváth F., Forrai

U13: Bonyhád VLC - Tolnai VFC 0:1 (0:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász) - Szücs B., Fenyvesi Cs., Fenyvesi Á. (Domokos), Miklós A., Sásdi, Bogos B., Győrfi D., Illés Á., Juhász B., Bogos Á. (Buzás)
Edző: Máté Norbert

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: 10. 30., 10:00 - Bonyhád VLC - Mohácsi TE
U17: 10. 30., 12:00 - Bonyhád VLC - Mohácsi TE
U16: 10. 29., 10:00 - Bonyhád VLC - Szedres SE
U13: 10. 28., 14:30 - Tamási UFC - Bonyhád VLC

- 2011. 10. 26. -
 

:: Vége a böjtnek ::

Két rossz passzban lévő gárda nyitotta a Dráva csoport 10. fordulóját, csapatunk 3, míg a Mohács négy mérkőzést veszített zsinórban. Azonban remekül kezdtük a találkozót, a 40. percben már gólnak örülhettek a nézők, Márk Attila futotta le Lutzot, majd lőtt Solti kapujába. A korai gól rányomta a bélyegét a mérkőzésre, a vendégeket teljesen a kapujuk elé szögeztük a záró sípszóig. Az első játékrészben rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki a mohácsi kapu előtt, legalább 5-6 komoly gólszerzési esélyünk akadt, azonban a vendégek kapusán, Solti Ádámon nem sikerült kifogni újra egyik játékosunknak sem. A vendégek mindössze egyszer veszélyeztették Kovács László kapuját, Tukerics próbálkozása azonban a felső lécen csattant. A második félidőben egy arasznyival kevesebb helyzetünk volt, azonban a vendég védőket így sem hagytuk unatkozni, kapunkat pedig nem veszélyeztették a vendégek, a Tálas Zoltán - Máté Norbert páros esélyt sem hagyott az egalizálásra.
Csapatunk harcos, támadó szellemű játéka egy percig sem kérdőjelezte meg a három pont sorsát.

Bonyhád VLC - Mohácsi TE 1:0 (1:0)
Bonyhád, 100 néző, Jv.: Ferencz N.

Bonyhád: Kovács L. - Dobra (Takács), Tálas, Máté N., Hoós - Mondovics (Pfaff),  Márk K., Czinkon, Deli (Fekete), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Mohács: Solti - Blandl, Lutz A. (Papp G.), Horváth G., Madács - Magyar D., Tukerics (Luczek B.), Fazekas R., Fischer K. - Sütő (Gál T.), Kiss E.
Edző: Nagy Ervin

Gól: Márk A.

További eredmények:
Kaposvár - Bölcske 5:0, Nagybajom - Szekszárd 1:1, Barcs - Dombóvár 0:2, Szentlőrinc - Bátaszék 2:1, Siófok - PMFC 0:5, Balatonlelle - Komló 1:2

- 2011. 10. 22. -
 

:: Bonyhád VLC - Mohácsi TE: a rossz széria megtörése a tét ::

Szombaton mindössze egy csoportot rendeznek a Dráva csoport 10. fordulójából, melyen a Mohácsi TE látogat a Völgységbe. A nyáron nagy jövés-menés volt a baranyiaknál, Bagoly Árpád vezetőedzőt Nagy Ervin váltotta a kispadon, valamint vele együtt érkezett 11 új játékos is. A két csapat edzőmérkőzésen találkozott legutóbb, mely összecsapáson a mohácsiak örülhettek, Tukerics két, valamint Gál 1 góljára Márk Krisztián tudott válaszolni. A legutóbbi bajnoki összecsapás azonban a mi sikerünkkel záródott, Máté Róbert és Takács Norbert találataival 2:0-ra vezettünk, mely eredményen Gál Tibor tudott csak kozmetikázni. Az MTE idegenbeli mérlege egyelőre nem túl acélos, három pontot sikerült begyűjteniük a sereghajtó Dombóvár ellen, a Nagyatád (1:2), a Szekszárd (0:5) és a Bölcske (1:3) ellen nem sikerült a piros-fehéreknek a pontszerzés. A mohácsi gól gyárosoknak sem megy úgy, mint az előző idényben, Gál Tibor három találatnál jár (tavaly 16 gólt szerzett a bajnokságban), Kiss Endre a kispadra szorult, a tavalyi 14 találatával szemben 9 forduló után csak egy gólt jegyez. A mohácsi csapatnak eltiltás miatt nem lesz hiányzója.
Csapatunknál továbbra is sérült Bálint Ádám, Szabó Erik és Kirch Dávid, hármójukon kívül mindenki bevethető.
Az összecsapást Ferencz Norbert vezeti majd, Kántor Péter és Béres László lesznek a játékvezető asszisztensei.
Vasárnap rendezik a Siófok-PMFC II (10), a Kaposvár-Bölcske (11), a Szentlőrinc-Bátaszék, Nagybajom-Szekszárd, Balatonlelle-Komló és a Barcs-Dombóvár (14:30) összecsapásokat. A Nagyatád csapata szabadnapos.

- 2011. 10. 21. -
 

:: Kettős győzelem az UFC ellen ::

U19-es és U17-es csapatunk is kétvállra fektette a Szekszárdi UFC fiataljait vasárnap. Mindkét gárdát dicséret illeti, azonban mindenképp' a bravúr kategóriába sorolható Köő László csapatának győzelme, mivel a forduló előtt a harmadik helyen állt az UFC. U13-as csapatunk sajnos sima vereséget szenvedett Nagymányokon.

U19: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 2:0 (1:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert (Hambuch), Erlich (Csibor), Köő N., Magyari, Schmidt, Farkas J. (Kálózdi), Tolnai Sz., Farkas D. (Vogronics), Pfaff
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Köő N., Magyari

U17: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 4:2 (1:2)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Tolnai G., Varga R. (Szentes M.), Szlama, László L., Farkas F. (Török), Réti D. (Buzás), Branauer, Jakab R. (Világos N.), Kovács L., Genczler
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L. 3, Branauer

U13: Nagymányoki SE - Bonyhád VLC 5:0 (1:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász D.) - Domokos L. (Brettner), Szücs B., Juhász B., Miklós A., Győrfi D., Illés Á., Buzás T. (Juhász M.), Fenyvesi (Gergely M.), Bogos Á. (Sebestyén B.), Világosi (Sásdi)
Edző: Máté Norbert

A hét utánpótlás programja:
Barcsi SC - Bonyhád VLC (10. 21., 12:30 - U19)
Barcsi SC - Bonyhád VLC (10. 21., 14:30 - U17)
Cikó SE - Bonyhád VLC (10. 22., 10:00 - U16)
Bonyhád VLC - Tolnai VFC (10. 21., 14:30 - U13)

- 2011. 10. 19. -
 

:: Három vereség zsinórban ::

Jól kezdte csapatunk a pécsi mérkőzést, már a hatodik percben vezetéshez jutottunk. Sebestyén Norbert gyors bedobása után Márk Attila húzott el a bal oldalon, centerezését pedig Tálas könyörtelenül a kapuba vágta. A korai gól azonban nem örülhettünk sokáig, egy jobb oldali kétes szabadrúgás után Cosmin fejelt közvetlen közelről a kapunkba. A félidőig még háromszor kapitulált a védelmünk, Mucha József tanítványainak különösképp' nem is kellett megerőltetniük magukat, hogy eldöntsék a három pont sorsát. A második félidőre azért feljavult csapatunk játéka, a helyzetek és a gólok száma alapján is kiegyenlített lett ez a játékrész. A 77. percben Mondovics verte meg védőjét, majd lőtt közelről Holczer kapujába, azonban a 89. percben jött a válasz, Csorbics Benjamin viharzott el a bal szélen, majd lőtt hatalmas gólt kapunkba.
A találkozó sajnos az első félidőben eldőlt, némi szépségtapasz, hogy a második félidőt legalább döntetlenre hoztuk. A mai nap másik mérkőzésén szintén hét gól született, a Bátaszék 7:0 arányban gázolta el a Barcsot.

Pécsi MFC II - Bonyhád VLC 5:2 (4:1)
Pécs, 50 néző, Jv.: Bana G.

Pécs: Holczer - Nagy J., Cosmin, Todorovic, Dara - Nagy D. (Grósz), Hazenauer, Zsdrál - Turi (Fitt) - Vágner (Csorbics), Pákolicz
Edző: Mucha József

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márton (Máté R.), Máté N., Hoós - Márk K. (Mondovics), Tálas, Czinkon, Deli, Sebestyén N. - Márk A. (Fekete)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Pákolicz 2, Cosmin, Turi, Csorbics, illetve Tálas, Mondovics

- 2011. 10. 16. -
 

:: Holnap előzhetünk ::

Holnap 11:00-kor a Pécsi MFC második számú csapatához látogatunk. A találkozó után helyet cserélhet a két csapat a tabellán, a piros-feketék 11 ponttal a nyolcadik, míg mi 10 ponttal a 11. helyen állunk. A hazaiak trénere nem más, mint a hatszoros Magyar Válogatott Mucha József, aki a címeres mezen kívül több, mint kétszázszor lépett pályára a Ferencváros színeiben. Az edzőként is rutinos mester vezetésével nem remekel hazai pályán a "kis" PMFC, a második fordulóban a Dombóvárt ugyan legyőzték (4:1), azonban a Szekszárdtól vereséget szenvedtek (0:1), a Bölcskével pedig remiztek (1:1). A két csapat eddig nem csapott össze a múltban, mivel vendéglátóink első csapata idén jutott vissza az NB I-be. Mucha József csapatából Czibere Patrik, Jukics Patrik és Turi Tamás játéka kérdéses, eltiltottja nincsen a pécsieknek. Nagy valószínűséggel pályára lép ellenünk az ex-ZTE és Vasas játékos, Gyánó Szabolcs, mivel Ő kimaradt a mai NB I-es keretből.
Csapatunkba visszatér Dobra Benjamin, Ő letöltötte egy mérkőzésre szóló eltiltását, Kirch Dávid, Szabó Erik és Bálint Ádám bajlódik sérüléssel.
Az összecsapás játékvezetője Bana Gergely lesz, Deák Tibor és Ballér László lesznek a sípmester segítői.
A mai játéknapon megszerezte első győzelmét a Dombóvár, a Balatonlellét ütötték ki (5:0), a Szekszárd - Siófok és a Nagyatád - Szentlőrinc mérkőzések egyaránt 1:1-es döntetlennel értek véget, a Kaposvár II Mohácson győzött (1:3), a Komló jó szériája továbbra is kitart, a nagybajomiakat győzték le 4:2 arányban. Holnap a mi mérkőzésünkön kívül a Bátaszék - Barcs találkozót (14:30) rendezik még.

- 2011. 10. 15. -
 

:: Csak az U17 szenvedett vereséget ::

A múlt hetet 75%-os mérleggel zárták fiataljaink. A nagykanizsai turnét az ifi egy gólos győzelemmel, míg Takács Norbert csapata ugyan ilyen arányú vereséggel zárta. Czinkon Szabolcs és Máté Norbert csapata egyaránt magabiztos győzelemmel lépett túl ellenfelén.

U19: UFC Nagykanizsa - Bonyhád VLC 0:1 (0:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert, Erlich, Köő N., Magyari, Schmidt, Farkas J., Tolnai Sz., Farkas D., Hambuch (Vogronics)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Farkas J.

U17: UFC Nagykanizsa - Bonyhád VLC 1:0 (1:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Tolnai G., Hitter, Szlama, László L., Buzás (Schleining), Világos N. (Szentes M.), Branauer, Jakab R., Kovács L., Genczler K.
Edző: Takács Norbert

U16: Bonyhád VLC - Kölesd SE 5:2 (4:2)
Bonyhád: Nagy Ph. - Bodor, Nyisztor B., Guzorán, Baranyi (Árvai), Forrai P., Horváth F. (Feleki), Kadosa (Feiszthammer), Kriezl (Wolf), Gergely D. (Pál J.), Kovács V.
Edző: Czinkon Szabolcs
Bonyhádi gólszerzők: Forrai P. 2, Kovács V. 2, Gergely D.

U13: Bonyhád VLC - Bátaszék SE 3:0 (1:0)
Bonyhád: Siklósi (Czeglédi) - Domokos (Buzás), Fenyvesi Cs. (Sebestyén B.), Vogl, Juhász B., Sásdi (Brettner), Bogos B. (Juhász M.), Győrfi D. (Miklós A.), Fenyvesi Á. (Ruskovics), Illés Á., Bogos Á.
Edző: Máté Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Sásdi, Juhász B., Miklós A.

A hét utánpótlás mérkőzései:
10. 16., 15:00 - Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC (U19)
10. 16., 13:00 - Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC (U17)
10. 14., 15:00 - Nagymányoki SE - Bonyhád VLC (U13)

- 2011. 10. 12. -
 

:: Újabb vereség - más csomagolásban ::

Jól kezdtük a Szekszárd elleni megyei rangadót, rögtön a találkozó elején Czinkon Szabolcs veszélyeztette is Horváth kapuját, azonban a játékszer a jobb kapufa mellett elsuhant. A vendégek nagyobb fokozatra kapcsoltak, ennek a 7. percben meg is lett az eredménye, Dienes zavartalanul lőhetett a jobb alsóba. A 16. percben tovább nőtt a vendégek előnye, Márton Erik és Kovács László nem értették meg egymást, a lesipuskás Horváth Péter pedig az üres kapuba lőtt. A két vendég találat után azonban akár egyenlíthettünk volna a félidőig, ehhez többek közt az kellett volna, hogy Kasza Zoltán kiállítsa a 100%-os gólhelyzetben szabálytalankodó Pákait. A játékvezető azonban csak sárgával jutalmazta a vendégek játékosát, a 16 méterről megítélt szabadrúgást Tálas lőtte a jobb kapufa mellé. Márk Krisztián és Márk Attila is szépíthetett volna, azonban Horváth Bálint mindkét alkalommal nagyot védett, ahogy Takács Norbert lövésénél is, a bal felsőből piszkálta ki a labdát. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak komoly lehetőségek, azonban a két hálóőr remekül állta a sarat.
A vendégek könyörtelenül használták ki védelmi hibáinkat, mi zsinórban második mérkőzésünkön maradtunk rúgott gól nélkül a sok kidolgozott helyzet ellenére, ennek fényében az UFC megérdemelten gyűjtötte be a három bajnoki pontot.


Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 0:2 (0:2)
Bonyhád, 300 néző, Jv.: Kasza Z.

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Márton (Máté R.), Tálas, Máté N., Hoós - Márk K., Deli (Mondovics), Czinkon, Sebestyén N. (Fekete) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Szekszárd: Horváth B. - Koch, Calka, Pulcz, Csende R. (Weidinger) - Rátkai, Dienes G., Pákai (Letenyei) - Hencz - Fejes (Ranga), Horváth P.
Edző: Kvanduk János

Gól: Dienes G., Horváth P.

További eredmények a 8. fordulóból:
Bölcske - Mohács 3:1, Balatonlelle - Bátaszék 1:0, Barcs - Nagyatád 0:3, Siófok - Komló 0:0, Nagybajom - Dombóvár 2:0, Kaposvár - PMFC II 3:0

- 2011. 10. 09. -
 

:: Megyei rangadó a Szekszárd ellen ::

Az idei szezon egyik, ha talán legnagyobb meglepetéscsapata lesz mai ellenfelünk. A Szekszárdi UFC remekül kezdte a szezont, első négy mérkőzéséből (Dombóvár-5:0, Komló-4:0, PMFC-1:0, Mohács-4:0) hármat is fölényesen nyertek Kvanduk János játékosai, az elmúlt két fordulóban viszont csak egy pontot gyűjtöttek, Bölcskéről pont nélkül távoztak (0:2), múlt héten pedig a Kaposvár ellen remiztek (0:0). Az előző bajnokságban kétszer is legyőzte csapatunkat az UFC, az őszi, bonyhádi mérkőzésen Tóth Péter bombájával nyert a Szekszárd, tavasszal Buzás 2 és Mészáros Tibor egy góljára csak Márk Attilának sikerült kétszer válaszolnia. A sárga-feketék támadó szekciója igencsak gólveszélyes, az MTK-tól kölcsönzött Horváth Péter 4, a Kispesttől érkezett Fejes Péter három, a télen Szekszárdra visszatért Hencz Balázs pedig két gólos, valamint az is sokat sejtető, hogy a nálunk is gólgyáros szerepkört betöltő Csende Roland csak a kispadra fér oda. Kvanduk János a Bölcskén kiállított Vizdár Zsoltra nem számíthat eltiltás miatt.
Csapatunkból Dobra Benjamin most tölti le egy mérkőzésre szóló eltiltását, Bálint Ádám és Szabó Erik pedig biztosan nem ülnek le a kispadra sem.
A megyei rangadó játékvezetője Kasza Zoltán lesz, Czett Szabolcs és Sárosdi Péter lesznek a segítői.
A mai napon játsszák a Bölcske-Mohács (15) mérkőzést, holnap kerül sor a PMFC II-Kaposvár II (11), Nagybajom-Dombóvár, Siófok-Komló, Balatonlelle-Bátaszék és a Barcs-Nagyatád (15) összecsapásokra. A Szentlőrinc csapata szabadnapos.

- 2011. 10. 08. -
 

:: Fiataljaink válaszoltak a KBSK-nak ::

A szombati komlói vereség után U19-es és U17-es csapatunkon volt a sor, hogy törlesszenek a 4:0 arányú vereségért, mindkét gárdánk négy góllal terhelte a kék-fehérek kapuját. Czinkon Szabolcs csapata Tevelen szerezte meg első győzelmét, Máté Norbert tanítványai pedig egy győzelemmel és egy vereséggel abszolválták a múlt hetet.

U19: Bonyhád VLC - Komlói BSK 4:0 (0:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert (Vogronics), Erlich (Hambuch), Köő N., Magyari (Kálózdi), Schmidt N., Farkas J., Tolnai Sz., Farkas D. (Csibor), Zsók Gy. (Márk A.)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Márk A. 3, Farkas J.

U17: Bonyhád VLC - Komlói BSK 4:0 (3:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Tolnai G., Varga R. (Hitter), Szlama, László L. (Buzás), Farkas F. (Török), Réti D., Branauer, Jakab R., Kovács L., Genczler K.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L. 3, Jakab R.

U16: Teveli MEDOSZ SE - Bonyhád VLC 1:4 (1:3)
Bonyhád: Nagy Ph. - Bodor, Guzorán (Kadosa), Hitter, Baranyi (Mágel), Kriezl (Árvai), Nyisztor B., Horváth F. (Wolf), Gergely D. (Kovács V.), Világos N., Forrai (Feleki)
Edző: Czinkon Szabolcs
Bonyhádi gólszerzők: Világos N. 3, Nyisztor B.

U13: Dombóvári FE - Bonyhád VLC 3:0 (2:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász D. - Czeglédi), Juhász B., Szabó Sz. (Sebestyén B.), Domokos, Sásdi, Fenyvesi, Bogos B., Ruskovics (Buzás), Győrfi D., Illés Á., Bogos Á. (Világosi)
Edző: Máté Norbert

U13: Bonyhád VLC - Majosi SE 4:1 (1:0)
Bonyhád: Siklósi (Szász D. - Czeglédi), Juhász B., Győrfi D., Sásdi, Vogl, Ruskovics (Sebestyén B.), Domokos (Brettner), Bogos Á. (Fenyvesi), Illés Á., Szabó Sz., Bogos B.
Edző: Máté Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Illés Á. 2, Sásdi, Juhász B.

A hét utánpótlás mérkőzései:
10. 09., 11:00; UFC Nagykanizsa - Bonyhád VLC (U19)
10. 09., 13:00; UFC Nagykanizsa - Bonyhád VLC (U17)
10. 06., 15:00; Bonyhád VLC - Kölesdi SE (U16)
10. 07., 15:00; Bonyhád VLC - Bátaszék SE (U13)

- 2011. 09. 04. -
 

:: Családi gólgyár ::

Sajnos továbbra sem megy csapatunknak Komlón, a tavaszi mérkőzéshez hasonlóan ismét sima győzelmet aratott a Bányász. Az első komolyabb helyzet csapatunk előtt adódott, Deli passzát Sebestyén Norbert válthatta volna gólra, azonban a hazai keresztléc Zaharia kapussal volt. A 27. percig egy komolyabb hazai próbálkozás volt, akkor azonban a játékszer elkerülte a kapunkat, a félidő utolsó harmadában azonban gyorsan eldöntötték vendéglátóink a három pont sorsát. Név szerint Kalmár Bence háromszor állt Kovács Lászlóval szemben, egyszer sem hibázott a hazai támadó. A második félidőt ott folytatták Horváth Lajos fiai, ahol abbahagyták, ennek az 52. percben lett újabb eredménye a hazai 8-as öccse, Kalmár Gergő mattolta védelmünket. A biztos előny tudatában némileg leült a hazai csapat, valamint ekkor már csak dacból is támadott csapatunk, a legkomolyabb szépítési lehetőség Czinkon Szabolcsnál adódott, azonban a kapufa ismét a hazaiakkal volt. A 87. percben jött a kegyelemdöfés, Dobra Benjamint kiállította Kiss játékvezető, így Ő biztosan kihagyja a jövő heti, Szekszárd elleni rangadót.
A nyáron alaposan megerősített Komló magabiztos, remek játékkal tartotta otthon a három pontot.

Komlói BSK - Bonyhád VLC 4:0 (3:0)
Komló, 100 néző, Jv.: Kiss II B.

Komló: Zaharia - Gelencsér, Korbuly, Győri, Németh - Simon, Kalmár G., Kovács P. (Bartek), Bárkányi (Mészáros B.), Nagy G. - Kalmár B. (Horony)
Edző: Horváth Lajos

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márton (Köő N.), Márk K., Máté N. - Mondovics (Fekete), Tálas, Czinkon, Deli (Hoós), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Kalmár B. 3, Kalmár G.

További eredmények:
PMFC II - Bölcske 1:1, Szekszárd - Kaposvár 0:0, Dombóvár - Siófok 1:4, Nagyatád - Balatonlelle 1:4, Bátaszék - Nagybajom 2:3, Szentlőrinc - Barcs 4:1

- 2011. 10. 02. -
 

:: Jó formában van a Komló ::

A tavaly kieső helyen végző, azonban NB III-as tagságát mégis megőrző Komlói BSK nagy változásokon ment át a nyár folyamán. Az ex-kaposvölgyei tréner, Horváth Lajos vezeti vendéglátónk tréningjeit, és hat új labdarúgót csábított Komlóra a nyár folyamán. Két játékos, név szerint Bárkányi Arnold és László Krisztián a vegetáló Jászberényből, Németh Ádám Dunakesziből, Zaharia János kapus a Dorogból, Simon Arnold Erdélyből, Kovács Patrik pedig csapatunktól igazolt a KBSK-hoz. Az erősítés meg is látszik a kék-fehérek eredményein, a gyenge szekszárdi rajt (0:4) után a PMFC II és a Mohács elleni döntetlen következett, majd' a Bölcskét győzték le 4:0 arányban a Kökönyösben, valamint a kaposvári kirándulás is 3 pontot eredményezett a komlóiaknak (2:1). Tavaly kétszer is vendégszerepeltünk Komlón, az első összecsapáson, a Magyar Kupa főtábláján 2:1 arányú sikert arattunk, Sebestyén Norbert két góljára Kalmár Gergő válasza érkezett csak, sajnos a bajnoki összecsapáson komlói siker született, Gelencsér Gergő és Győri János góljaival a hazai gárda győzött. A kék-fehérektől eltiltás miatt nem lesz hiányzó a holnapi összecsapáson.
Csapatunknál a helyzet változatlan, Szabó Erik és Kirch Dávid továbbra is maródi, Takács Norbert, Bálint Ádám és Máté Róbert szintén nincs túl sok esély.
Az összecsapást Kiss II Balázs vezeti majd, Horváth II János és Pankász Róbert lesznek a segítői.
Szintén holnap játsszák a Dombóvár-Siófok (13), Szekszárd-Kaposvár, Bátaszék-Nagybajom és Nagyatád-Balatonlelle (15) mérkőzéseket, vasárnapra marad a PMFC II-Bölcske (11) és a Szentlőrinc-Barcs (15) összecsapás. A Mohácsi TE szabadnapos.

- 2011. 09. 30. -
 

:: Két sima, egy szoros vereség ::

Az elmúlt hétvégét nulla ponttal zárták utánpótlás gárdáink. Au U19-es és U17-es csapat Baján vendégszerepelt, a jó erőkből álló sárga-kékek fölényes győzelmet arattak játékosaink felett. Czinkon Szabolcs formálódó U16-os csapata viszont megszorongatta a Tamási gárdáját. Ma lép pályára ősszel először az U13-as csapatunk, Máté Norbert fiai rögtön városi rangadóval kezdenek, a 15:30-kor kezdődő mérkőzésen a Majos vendégszerepel a Sport utcában.

U19: Bajai LSE - Bonyhád VLC 7:0 (5:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert (Márk A.), Hambuch (Erlich), Köő N. (Vogronics), Magyari, Schmidt N., Farkas J. (Csibor), Tolnai Sz., Farkas D. (Kálozdi), Zsók Gy. (Márk K.)
Edző: Köő László

U17: Bajai LSE - Bonyhád VLC 6:0 (4:0)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Tolnai G., Genczler, Szlama, László L. (Buzás), Farkas F. (Hitter), Réti, Branauer, Jakab R., Kovács L., Világos N.
Edző: Takács Norbert

U16: Bonyhád VLC - Tamási Focisuli UFC 2:3 (0:3)
Bonyhád: Nagy Ph. - Bodor (Baranyi), Guzorán, Nyisztor B., Kriezl, Gergely D., Feiszthammer, Szentes M., Wolf (Árvai), Forrai, Kovács V.
Edző: Czinkon Szabolcs
Bonyhádi gólszerzők: Forrai 2

A hétvége utánpótlás mérkőzései:
10. 02., 10:00 - Bonyhád VLC - Komlói BSK (U19)
10. 02., 12:00 - Bonyhád VLC - Komlói BSK (U17)
10. 01., 10:00 - Teveli MSE - Bonyhád VLC (U16)
09. 30., 15:30 - Dombóvári FE - Bonyhád VLC (U13)

- 2011. 09. 28. -
 

:: Komlói meglepetés ::

Hatalmas meglepetéssel indult a vasárnapi összecsapások sora, a tavaly kieső helyen végzett, azonban a nyáron erősítő Komló legyőzte a Kaposvárt 2:1 arányban. A többi mérkőzés sem sorolható az átlagos kategóriába, az  újonc Nagybajom 3:1-re győzte le a Nagyatádot, a Siófok az eredmény alapján simán legyűrte a Bátaszéket (4:0), valamint a szentlőrinciek a Balaton partján ütötték ki a BSE-t 5:0 arányban.

- 2011. 09. 25. -
 

:: Kiizzadt siker ::

A bátaszéki mérkőzéssel megegyező felállásban fogadta csapatunk a Dombóvárt, a múlt heti sikerhez hasonlóan ez az összecsapás is három pontot eredményezett. Jól kezdtük az összecsapást, több lehetőségünk is adódott Szabados kapuja előtt, a legnagyobb Márk Attila előtt, azonban támadónk lövése elkerülte a jobb alsó sarkot. A félidő második felében megfordult a mérkőzés, akkor a dombóváriak játéka dominált inkább, azonban a védelmünk jól állta a sarat, komoly lehetőség ne, adódott a vendégek előtt sem. A második játékrész az elsőhöz hasonlóan sok izgalmat nem okozott, a felek ritkán jutottak el a kapuig, azonban az 52. percben Márk Attila vezetést szerzett, zsebkendőnyi területen fordult kapura a vendég védők szorításában, majd lőtte ki a jobb alsó sarkot. Némi dombóvári mezőnyfölény jellemezte eztán a mérkőzést, komoly lehetőség azonban nem adódott ellenfelünk előtt, ráadásul a 89. percben tovább növeltük előnyünket, Pfaff Ferenc verte meg védőjét és vezethette Szabados kapujára a labdát, azonban szélsőnk hosszan tolta meg a labdát, a kipattanót pedig első labdaérintéséből Hoós Dávid emelte vissza a kapu közepébe.
Egy küzdelmes, de nem túl látványos mérkőzésen több lehetőségünk akadt, mint a vendégeknek, ennek fényében megérdemelten tartottuk itthon a három bajnoki pontot.

Bonyhád VLC - Dombóvári FC 2:0 (0:0)
Bonyhád, 200 néző, Jv.: Hegyi A.

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márton, Márk K., Máté N. - Mondovics (Hoós), Deli, Czinkon, Tálas (Fekete), Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Dombóvár: Szabados - Várai, Farkas I., Kadarkuti (Varga N.), Kovács R. (Gál Sz.) - Takács Z., Méhn, Szűcs M. (Kőhalmi), Bán - Fábián I., Müller
Edző: Óbert Béla

Gól: Márk A., Hoós

A mai játéknapon megszakadt a Szekszárd sikerszériája, 2:0 arányú sikert aratott a Bölcske Kvanduk János csapata felett, a baranyai rangadón a PMFC II simán győzte le a Mohácsot (4:1).

- 2011. 09. 24. -
 

:: Újabb megyei rangadó ::

Szombaton 15 óra 30 perctől a Dombóvári FC lép pályára a Völgységben azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ponttal, pontokkal térjenek haza Óbert Béla fiai. Az eddig váratlanul gyengén szereplő DFC mindössze egy bajnoki pontot gyűjtött a bajnokság során, egy bölcskei 4:4-es döntetlen során, a Szekszárd (0:5), a Mohács (1:3) és a PMFC (1:4) elleni vereségek edzőváltást is eredményeztek, azonban azóta sem javult a dombóváriak helyzete, az említett bölcskei iksz után egy Kaposvár elleni 3:1 arányú vereség következett. Pozitív előjel lehet azonban a vendégek számára, hogy Bonyhádon jól szoktak végződni a mérkőzések számukra, tavaly 3:1 arányban diadalmaskodtak akkor még Reith Róbert vezetőedző irányításával (Varga Norbert, Müller Kornél és Kőhalmi Tamás találataira csak Tálas Zoltán tudott válaszolni). Az azt megelőző években pedig rendre döntetlennel zárult a két csapat összecsapása. Óbert Béla edzőnek a szombati napon eltiltás miatt nem lesz hiányzója.
Csapatunkból Szabó Erik, Máté Róbert, Takács Norbert és Bálint Ádám bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, utóbbi két játékosunk azonban talán már a kispadra leülhet.
Az összecsapást Hegyi Attila vezeti majd,  Pankász Róbert és Ballér László lesznek az asszisztensei.
A mi mérkőzésünkhöz hasonlóan szombaton rendezik a Mohács-PMFC (13) és a Bölcske-Szekszárd (15:30) rangadókat, vasárnap a Kaposvár-Komló (11), a Siófok-Bátaszék, Balatonlelle-Szentlőrinc és a Nagybajom-Nagyatád (15:30) mérkőzéseket rendezik. A Barcsi SC szabadnapos.

- 2011. 09. 23. -
 

:: 33% ::

A múlt heti utánpótlás-mérkőzéseket felemásan zárták csapataink. A Köő László vezette U19-es gárda egy gólos vereséget szenvedett a bátaszékiektől, azonban a Takács Norbertet helyettesítő mester így is örülhetett, az általa dirigált serdülők viszont itthon tartották a három pontot. Lejátszotta első mérkőzését a Czinkon Szabolcs által dirigált U16-os csapatunk is a megyei bajnokságban, sajnos a tolnai kirándulás nem hozott sikert.

U19: Bonyhád VLC - Bátaszék SE 0:1 (0:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Csóka, Rippert, Hambuch, Erlich (Kálózdi), Magyari, Schmidt N., Farkas J., Tolnai Sz., Farkas D., Zsók Gy. (Csibor)
Edző: Köő László

U17: Bonyhád VLC - Bátaszék SE 2:1 (2:0)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Tolnai G., Varga R., Szlama, László L. (Hitter), Farkas F. (Buzás), Réti (Genczler), Branauer, Jakab R., Kovács L., Világos N. (Szentes M.)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L., Szlama

U16: Tolnai VFC - Bonyhád VLC 4:0 (2:0)
Bonyhád: Nagy Ph. - Buzás, Guzorán, Nyisztor B., Illés Á., Szentes M., Kriezl, Genczler, Wolf, Gergely D. (Árvai), Baranyi (Feiszthammer)
Edző: Czinkon Szabolcs

A hétvége utánpótlás eseményei:
NB II U19: Bajai LSE - Bonyhád VLC (12:00)
NB II U17: Bajai LSE - Bonyhád VLC (14:00)
Megyei U16: Bonyhád VLC - Tamási Focisuli UFC (10:00)

- 2011. 09. 20. -
 

:: Magunknak tettük nehézzé ::

Jól kezdte csapatunk a bátaszéki megyei rangadót, egy szögletkombináció után Mondovics viszont a kapu fölé lőtt. A folytatásban több lehetőségünk is adódott, Márk Attila a kapussal szemben állva rontott ziccert, Márk Krisztián szöglet utáni fejesét pedig Kurucsai fogta magabiztosan. A 30. percben nagy helyzet adódott a hazaiak előtt, egy bal oldali akció után Berényi állt szemben Kovács Lászlóval, azonban portásunk nagy védésének köszönhetően maradt a döntetlen. Három perccel később viszont a hazai kapusnak nem sikerült a bravúr, Sebestyén Norbert mesterien húzott el a bal oldalon és lőtte ki a hosszú sarkot, 0:1. A második játékrészt jobban kezdte a vendéglátó, két lehetőség is adódott Kiss János csapata előtt, azonban mégis mi szereztünk vezetést, Tálas Zoltán remekül emelte át a labdát a hazai portás fölött mintegy 16 méterről. Második gólunk után azonban teljesen felborult a mérkőzés rendje, a játékvezető és asszisztensei munkáját mindkét fél erősen véleményezte, a nagy kavarodásban egy véleményes 11-es után szépített a hazai csapat, majd a tavaly még minket erősítő Hegedűs László egalizálhatta volna az eredményt, azonban hatalmas helyzetben csak a jobb kapufát találta el.
Újabb gól már egyik oldalon sem született, csapatunk megérdemelten szerzett győzelmet, azonban az első félidőben pontot tehettünk volna a mérkőzés végére, kihagyott helyzeteink majdnem megbosszulták magukat.

Bátaszék SE - Bonyhád VLC 1:2 (0:1)
Bátaszék, 250 néző, Jv.: Ursprung Cs.

Bátaszék: Kurucsai - Lieszkovszky (Szekeres), Kadosa, Calka N. (Horváth L.), Berényi Sz. - Mészáros T., Tóth P., Löfli, Hegedűs L., Bóna (Földvári) - Botos
Edző: Kiss János

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márton, Márk K. (Hoós), Máté N. - Mondovics, Deli, Tálas, Czinkon, Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A. (Fekete)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Botos (11-esből), illetve Sebestyén N., Tálas

További eredmények a mai játéknapon: Barcs - Balatonlelle 3:2, Szentlőrinc - Nagybajom 4:0

- 2011. 09. 18. -
 

:: Az egyik újonc a holnapi ellenfél ::

Az eddig győzelem nélkül álló, tavalyi megyebajnok Bátaszék fogadja csapatunkat a holnapi napon. Kiss János gárdája azonban nem is játszott könnyű csapatokkal, a PMFC és a Kaposvár ellen pont nélkül maradtak a kék-fehérek, a jó erőkből álló Bölcske és a nyáron jól erősítő Mohács ellen azonban remiztek. Vendéglátónk jól erősített a nyár folyamán, többek közt Tóth Péter (Szekszárd), Mészáros Tibor (Szekszárd), Facskó Patrik (Paks II), Bóna Benjamin (Paks II) és a tavaly még minket erősítő Hegedűs László igazolt a megyei riválishoz. A két gárda legutóbb másfél éve találkozott, azt az összecsapást csapatunk nyerte 2:1 arányban, Csende Roland és Sebestyén Norbert találataira az ex-NBI-es futballista, Horváth Péter szerezte. Kiss János újra számíthat Lieszovszky Larionra, a jobb oldali védő letöltötte egy meccsre szóló eltiltását.
Csapatunkból Takács Norbert, Szabó Erik, Bálint Ádám és Máté Róbert fog hiányozni sérülés miatt.
Az összecsapás játékvezetője Ursprung Csaba lesz, Bawiec Árpád és Álmos Adrienn lesznek a segítői.
A forduló eddigi eredményei: Szekszárd - Mohács 5:0, Komló - Bölcske 4:0, Nagyatád - Siófok 6:3, Dombóvár - Kaposvár 1:3
A holnapi játéknapon rendezik a Szentlőrinc - Nagybajom és a Barcs - Balatonlelle mérkőzéseket.

- 2011. 09. 17. -
 

:: Első gólok ::

A nyár folyamán 5 meghatározó játékosunk hagyta el csapatunk, szinte mindegyikükre védekező feladat hárul új csapatában, ennek ellenére megszerezték négyen első góljaikat az ősszel. Krausz Márton a Csongrád megyei másodosztályban szerepel, ahol pontot érő találatot szerzett első pályára lépésekor, a Fábiensebestyén kapuját vette be.


Krausz Márton (balra) új csapatának mezében, a Szőregi RSE ellen

Ex brazilunk, Xavier Breno a Nógrád megyei első ligában rúgja a bőrt, négy mérkőzésen egy találatig jutott, büntetőből. Breno időközben az első osztályú Aramis Colorspectrum igazolt futsalosa is lett. Hegedűs László vasárnapi ellenfelünket, a Bátaszék SE-t erősíti, az előző játékosokhoz hasonlóan egy gólt szerzett, a Bölcske ellen  mentett pontot Kiss János gárdájának a 89. percben. Fehér Valentin a szomszédvár Kakasd játékosa jelenleg, húzóembernek számít, 3 mérkőzésén két találatig jutott, a Majos ellen 4:3 arányban megnyert összecsapáson Ő szerezte a kakasdiak győztes találatát. Távozóink közül egyedül Kovács Patriknak nem sikerült góllal észre vétetnie magát.

- 2011. 09. 15. -
 

:: Újabb utánpótlás győzelmek ::

Nagyatádon vendégszerepeltek U19-es és U17-es játékosaink vasárnap, mindkét gárdánk győzelemmel abszolválta a találkozót! A hétközi, dombóvári felzárkózás után csapataink hat ponttal gazdagodtak négy nap alatt.

U19: Nagyatádi FC - Bonyhád VLC 1:4 (0:2)
Bonyhád: Németh Ch. - Pfaff, Csóka, Rippert, Hambuch, Erlich (Vogronics), Magyari, Schmidt N., Farkas J., Tolnai Sz. (Bodrogi - Kálózdi), Farkas D. (Csibor)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Rippert, Farkas D., Pfaff, Bodrogi

U17: Nagyatádi FC - Bonyhád VLC 0:4 (0:1)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Tolnai G., Varga R., Szlama, László L. (Hitter), Farkas F. (Genczler), Réti, Branauer, Jakab R., Kovács L., Világos (Buzás)
Edző: Takács Norbert

A hét utánpótlás mérkőzései:
Megyei U16, 1. forduló: 09. 16., 16:30 - Tolnai VLC - Bonyhád VLC
NB II U19, 5. forduló: 09. 17., 11:00 - Bátaszék SE - Bonyhád VLC
NB II U17, 5. forduló: 09. 17., 09:00 - Bátaszék SE - Bonyhád VLC

- 2011. 09. 14. -
 

:: Tovább menetel a Szekszárd ::

Tovább tart a Szekszárdi UFC menetelése, Kvanduk János alakulata Pécsről hozta el a három pontot, három mérkőzés után pedig 100%-os teljesítménnyel, 10:0-ás gólkülönbséggel állnak a tabella második helyén. Meglepetésnek mondható még a Dombóvár bölcskei pontszerzése, valamint a múlt héten életjelet adó Barcs sima veresége.

A forduló további eredményei:
Bölcske - Dombóvár 4:4, Mohács - Komló 2:2, PMFC - Szekszárd 0:1, Siófok - Szentlőrinc 1:1, Kaposvár - Bátaszék 4:0, Nagybajom - Barcs 4:0
Szabadnapos: Balatonlelle

- 2011. 09. 09. -
 

:: Nikolic, a mérleg nyelve ::

Jól kezdte csapatunk a Nagyatád elleni mérkőzést, többször is zavart keltettünk Patak kapuja előtt, a legnagyobb gólszerzési lehetőség Mondovics előtt adódott, azonban szélsőnk a kapu fölé lőtt. A 16. percben semmiből jött villámcsapásként vezetést szereztek a vendégek, Nikolic volt harcos a bal oldalon, centerezését Iván Dániel belsőzte a kapu jobb oldalába mintegy 7 méterről. A kapott gól után nem változott a játék képe, csapatunk mezőnyfölénye azonban nem eredményezetett egyenlítő találatot. Az egalizáláshoz az 55. perc táján voltunk a legközelebb, az ekkor remek indítást kapó Márk Attila azonban csak a felső lécet találta el. A kihagyott lehetőségek azonban megbosszulták magukat, az életveszélyesen kontrázó atádiak kétszer villantottak, a 66. percben Nikolic bólintott kapunkba közvetlen közelről, majd a 82. percben ismét a frissen magyar állampolgárságot szerző támadó lőtte ki a bal alsót.
A helyzetek száma alapján egy döntetlenre is rászolgálhatott volna csapatunk, azonban a gyenge helyzetkihasználás nem maradt büntetlenül, a jó erőkből álló vendégek látszólag magabiztos győzelmet arattak, viszont nem érdemtelenül...

Bonyhád VLC - Nagyatádi FC 0:3 (0:1)
Bonyhád, 150 néző, Jv.: Zierkelbach P.

Bonyhád: Kovács L. - Dobra, Márton, Máté N., Hoós - Mondovics (Márk K.), Tálas (Máté R.), Czinkon, Deli, Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Nagyatád: Patak - Szabó Sz., Dekanics, Kiss J., Kovács B. (Butor) - Akácsos, Mixtai (Ivusza), Iván (Brezovszky B.), Androsics - Keresztes - Nikolic V.
Edző: Papp Zoltán

Gól: Nikolic V. 2, Iván

- 2011. 09. 10. -
 

:: Előrehozott mérkőzésen fogadjuk a Nagyatádot ::

A kiírt időponttal szemben nem 16 órakor, hanem 13 órakor fogadjuk holnap a Somogy megyei Nagyatád FC-t. A zöld-fehér gárda felemás rajtot vett, az első körben két Nikolic büntetővel győzték le a Mohácsot 2:1-re, majd Bölcskére látogatott Papp Zoltán gárdája, ahol megsemmisítő, 5:1 arányú vereséget szenvedtek. Az elmúlt fordulóban azonban jelezte a nagyatádi gárda, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan számolni kell velük, a jó erőkből álló Kaposvárral döntetleneztek (2:2). Az elmúlt évekhez hasonlóan nem jellemezte nagy jövés-menés holnapi vendégünket, Keresztes Ferenc (Kaposvár), Szabó Szabolcs (Kaposvölgye) és Ivusza Gábor (Komló) csatlakozott csak a nagyatádi gárdához, azonban az igazi erősítés az lehet a tavalyi ötödik helyezett számára, hogy sikerült megtartaniuk gólvágójukat, Vukan Nikolic-ot. A két csapat legutóbb tavasszal mérte össze tudását, Czinkon Szabolcs és Márk Attila góljaira Kiss János tudott csak válaszolni. Papp Zoltán csapatát eltiltás nem sújtja.
Kniesz Mátyás vezetőedző Takács Norbertre és Szabó Erikre biztosan nem számíthat, eltiltottunk nincsen.
Az összecsapást játékvezetője Zierkelbach Péter lesz, Herbai Attila és Albert Gábor lesznek a játékvezető segítői. A holnapi játéknapon a mi mérkőzésünkön kívül a Mohács-Komló és a Bölcske-Dombóvár (16 óra) rendezik, vasárnap a PMFC-Szekszárd (11 óra), Kaposvár-Bátaszék, Nagybajom-Barcs és a Siófok-Szentlőrinc mérkőzéseket játsszák. A Balatonlelle csapata szabadnapos.

- 2011. 09. 09. -
 

:: Két győzelem, két vereség ::

Az elmúlt öt napban két mérkőzésen is túl vannak utánpótlás csapataink. A szombati játéknapon a Szentlőrinc mindkét gárdája három ponttal távozott a Völgységből, azonban a ma lejátszott U19-es és U17-es mérkőzéseket győzelemmel abszolválták játékosaink.

U19: Bonyhád VLC - Szentlőrinc SE 0:4 (0:2)
Dombóvári FC - Bonyhád VLC 2:3 (2:1)
Bonyhádi gólszerzők: Tolnai Sz., Magyari, Pfaff

U17: Bonyhád VLC - Szentlőrinc SE 0:3 (0:0)
Dombóvári FC - Bonyhád VLC 0:13 (0:5)
Bonyhádi gólszerzők: Kovács L. 5, Szentes 3, Jakab R. 2, Világos 2, Genczler


Vasárnap Nagyatádra látogat mindkét utánpótlás csapatunk, a két összecsapás egy időben, 11 órakor kezdődik.

- 2011. 09. 07. -


 

:: Szokásos vereség... ::

Némileg felforgatott kezdővel vágott neki csapatunk a Szentlőrinc elleni mérkőzésnek, azonban ez az első félidei játékon nem mutatkozott meg. Meddő hazai mezőnyfölény, 1-2 helyzet mindkét oldalon, ez jellemezte a találkozó első  45 percét. A második félidőt intenzívebben kezdte csapatunk, többször is zavart okoztunk Antal kapuja előtt, azonban nem sikerült megszereznünk a vezetést. Az 56. percben egy védelmi megingásnak köszönhetően Lauer Norbert került kihagyhatatlan helyzetbe, a vendéglátók friss igazolása nem hibázott, Kovács László mellett a jobb alsóba gurított. A gól után szinte szétszakadt a mezőny, egyik csapatra sem volt jellemző a középpályás védekezés, ez újabb hazai találatot eredményezett, Hoós szabálytalankodott a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Pincehelyi lőtt a kapu jobb oldalára, kapusunk csak beleérni tudott. A hátralevő időben többször is szépíthettünk volna, azonban Antal bravúrjának és a balszerencsének köszönhetően még ez sem sikerült.

Szentlőrinc SE - Bonyhád VLC 2:0 (0:0)
Szentlőrinc, 120 néző, Jv.: Bana G.

Szentlőrinc: Antal S. - Bodó, Zámbó, Tamás L. (Miszori), Kelemen Cs. - Tóth Á., Lóth, Leipold (Kalmár), Szabó K. (Szabó Cs.) - Pincehelyi, Lauer
Edző: Ott József

Bonyhád: Kovács L. - Bálint, Márton, Máté N., Hoós - Mondovics, Tálas (Márk K.), Deli, Czinkon, Dobra (Sebestyén N.) - Pfaff (Márk A.)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Lauer, Pincehelyi (11-esből)

További eredmények vasárnapról: Balatonlelle - Nagybajom 2:0, Komló - PMFC 1:1, Barcs - Siófok 5:2

- 2011. 09. 05. -
 

:: "Ezer éves" átok ::

A történelemkönyvekben  igen sokat kéne visszalapozni, hogy csapatunk szentlőrinci pontszerzésről írhassunk, ezen rossz széria megtörése érdekében lép pályára csapatunk holnap. A tavalyi szezonban egyszer már sikerült megtréfálnunk Ott József gárdáját, Bonyhádon 1:0 arányban fektettük két vállra a piros-fekete baranyaiakat. A lőrinci kiruccanásunk "természetesen" vereséggel zárult, csapatunk helyenként jó játéka ellenére simának mondható, 3:0 arányú vereséget szenvedtünk. A vendéglátók góljait Pincehelyi, Hergenrőder és Krausz Márton (öngól) szerezték. A tavalyi ezüstérmes nem kezdte túl jól a bajnokságot, az első körben a Bölcskével ikszeltek (2:2), a múlt héten pedig Kaposváron szenvedtek 1:0 arányú vereséget Ott József tanítványai. A szentlőrinci csapatnál nem volt nagy jövés-menés a nyár folyamán, Tóth István (Kozármisleny), Udvardi Dániel (Pogány-PMFC), Lauer Norbert (Pogány-PMFC) és Miszori László (Zalaegerszegi Tungsram) érkezése azonban mindenképp' erősítésnek számít az amúgy is bombaerős keretnek. Eltiltás miatt nem lesz hiányzója a szentlőrinci csapatnak.
Csapatunkból nagy valószínűséggel Takács Norbert, Kirch Dávid, Szabó Erik és Máté Róbert fog hiányozni sérülés miatt.
A találkozót a Bana Gergely - Deák Tibor, Ballér László hármas dirigálja majd.
A harmadik fordulóból szombaton került megrendezésre a Bátaszék-Bölcske (2:2), a Nagyatád-Kaposvár (2:2) és a Dombóvár-Mohács (1:3) mérkőzés, holnap a Barcs-Siófok, Komló-Pécs és a Balatonlelle-Nagybajom összecsapásokat rendezik majd.

- 2011. 09. 03. -
 

:: Nulla pontos szezonkezdet ::

Másfél héttel ezelőtt elrajtoltak a másodosztályú U19-es és U17-es bajnokságok is. Mindkét csapatunk  sajnos vereséggel nyitotta a bajnokságot a jó erőkből álló Kozármisleny ellen.

U19: Bonyhád VLC - Kozármisleny SE 0:2 (0:0)
Bonyhád: Németh Ch. - Hambuch, Csóka, Kirch (Rippert), Erlich (Vogronics), Bodrogi, Tolnai Sz. (Kálózdi), Pataki, Schmidt N., Zsók Gy., Farkas J.
Edző: Köő László

U17: Bonyhád VLC - Kozármisleny SE 1:7 (0:3)
Bonyhád: Schleininh (Szabó Sz.) - Tolnai G., Szlama, Branauer, Varga R. (Buzás), Török, Réti D., Genczler, László L., Jakab R. (Szentes), Kovács L.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerző: Kovács L.

Következik: 09. 03.: Bonyhád VLC - Szentlőrinc SE (U19: 12:00, U17: 10:00), 09. 07.: Dombóvári FE - Bonyhád VLC (U19: 14:00, U17: 16:00)

- 2011. 09. 01. -
 

:: Magabiztos hazai rajt ::

Csapatunk támadólag lépett fel az első perctől fogva a Barccsal szemben, többször is veszélyeztettük Csaba Gergő kapuját. Sebestyén Norbert, Márk Attila és Krisztián is megszerezhette volna a vezetést, azonban kishíján a vendégek jutottak vezetéshez. Egy gyors támadásvezetés után Kovács Géza került nagy helyzetbe, azonban a jobb kapufa kisegítette Kovács Lászlót. A 38. percben azonban vezetéshez jutottunk, Márk Attila támadta agresszíven a vendégek kapusát, támadónk centerezése után pedig a hosszú oldalon érkező Mondovics lőtt a barcsi kapuba. A második félidőben gyakorlatilag egyenlítési lehetősége sem volt a Barcsnak, csapatunk viszont több remek akciót is vezetett. Ebből két gól született, először Márk Attila egy remek kiugratás után lőtte ki a rövid alsót, majd a második gól szerzője tálalt remekül Mondovics Dávid elé, aki Csaba Gergőt is kicselezte és gurított az üres kapuba. Legfrissebb igazolásunk háromra növelhette volna előnyét, azonban Dobra Benjamin beadása után 100%-os ziccerben rosszul találta el a játékszert. Czinkon Szabolcs szerezhette volna meg szezonbéli első találatát nem sokkal a lefújás előtt, csapatkapitányunk bombaerős lövését azonban a vendég 1-eshárítani tudta.
Magabiztos, helyenként jó játékkal rukkolt elő csapatunk a Barcs ellen, a mérkőzés kimenetele egy percig sem volt kérdéses.


Bonyhád VLC - Barcsi SC 3:0 (1:0)
Bonyhád, 120 néző, Jv.: Kasza Z.

Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Máté N., Márton, Hoós - Sebestyén N. (Deli), Czinkon, Tálas (Fekete), Márk K. (Dobra), Mondovics - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Barcs: Csaba G. - Pókos, Balogh T., Kozma, Banicz - Hock P., Pingiczer (Vaczkó), Hajnal G., Csongár - Gergulás, Kovács G.
Edző: Tóth II. József

További eredmények:
Mohács - Bátaszék 1:1, Bölcske - Nagyatád 5:1, Kaposvár - Szentlőrinc 1:0, PMFC - Dombóvár 4:1, Szekszárd - Komló 4:0, Siófok - Balatonlelle 2:2
Szabadnapos: Nagybajom

- 2011. 08. 16. -
 

:: Sötét ló a jelenlegi Barcs ::

A bajnokság második fordulójában mutatkozik be hivatalosan hazai pályán csapatunk, az ellenfél a Somogy megyei Barcs lesz. A tavaly még NB II-es gárda nagy kérdőjel az egész mezőny számára; a másodosztályban külföldiekkel teletűzdelt gárdát elhagyták a légiósok, helyettük pedig környékbeli fiatalok érkeztek Tóth József csapatához. A múlt heten nem is rajtolt túl jól a piros-fehér csapat, a Kaposvári Rákóczi csapatától szenvedtek 4:0 arányú vereséget. A nagy múltú, 101 éves barcsi gárda a tavalyi, NB II-es szezonban sem szerepelt túl jól, a 13. helyen végeztek, ráadásul a PMFC elleni mérkőzésre ki sem állt az akkor még Dragan Puskas trenírozta gárda. Az első fordulóban nem történt kiállítás barcsi részről, így Tóth József vezetőedzőnek maximum a sérültjeit kell otthon hagynia.
Csapatunkból sem lesz eltiltás miatt hiányzó, Takács Norbert és Szabó Erik, akik biztosan nem állhatnak Kniesz Mátyás rendelkezésére.
Az összecsapást Kasza Zoltán vezeti majd, Kozári István és Horváth Zoltán lesznek a segítői.
A második forduló további programja: Kaposvár-Szentlőrinc, Mohács-Bátaszék, Bölcske-Nagyatád (szombat, 17:00), PMFC-Dombóvár (vasárnap, 11:00), Siófok-Balatonlelle, Szekszárd-Komló (vasárnap, 17:00)

- 2011. 08. 16. -
 

:: Egy pont a nyitányon ::

A nyár folyamán némileg átalakult Balatonlelle SE volt csapatunk 2011/2012-es őszi szezonjának első ellenfele. Az összecsapás első 20-25 percében mezőnymunka folyt, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, egy Tálas szabadrúgás és egy Mondovics lövés jegyezhető fel a mi oldalunkról, a hazaiak 1-2 védősor mögé beívelt labdával keltettek némi izgalmat, azonban Kovács Lászlót nem tesztelték komolyabban. A nagy hűség miatt elrendelt ivószünet után azonban felpörögtek az események, először a hazaiak tesztelték a kapufát, majd a 36. percben egy középpályás labdaszerzés után Márk Krisztián ugratta ki remekül Tálast, aki magabiztosan lőtt a hazai kapuba. Az első játékrészben még voltak lehetőségeink, a legnagyobb egy három az egy elleni kapura vezetés volt, azonban nem sikerült tovább növelni előnyünket. A második játékrész elején sajnos hamar egyenlíteni tudott a Keszei-gárda, egy bal oldalon elvétett labda után Galgóczi centerezett Graszl Norbert elé, aki az ötösről kapunkba lőtt. A gól után igazi nyílt sisakos játék következett, mindkét csapat gőzerővel rohamozott, a cserék után átalakított jobb oldalunk (Dobra B.-Márk K.) komoly problémákat okozott a hazai védőknek, Márk Krisztián többször is becselezte magát a hazai büntetőterületre, azonban a centerezésekre nem ért oda senki. A hazaiak is többször veszélyeztettek, Kovács Lászlónak két nagy bravúrt kellett bemutatnia annak érdekében, hogy ponttal térhessünk haza.
A mérkőzés a szokásos lellei stílusban zajlott le, izgalmas, harcos volt balatoni vendégjátékunk, amely igazságos pontosztozkodást eredményezett.

Balatonlelle SE - Bonyhád VLC 1:1 (0:1)
Balatonlelle, 120 néző, Jv.: Erdős A.

Balatonlelle: Timbókovics - Kenéz, Nagy G. (Földes), Mercz, Sylla (Peszt) - Tóth A., Himics (Pfeiffer), Graszl N., Galgóczi - Petronovics, Kovács D.
Edző: Keszei Ferenc

Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Máté N., Márton, Hoós (Dobra) - Mondovics (Pfaff), Márk K., Czinkon, Tálas, Sebestyén N. (Deli) - Márk A. Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Graszl N., illetve Tálas

Az első forduló további eredményei:
Dombóvár - Szekszárd 0:5, Szentlőrinc - Bölcske 2:2, Nagybajom - Siófok 3:3, Barcs - Kaposvár 0:4, Nagyatád - Mohács 2:1, Bátaszék - PMFC 0:4
Szabadnapos: Komló

- 2011. 08. 16. -
 

:: Utánpótlás csoportbeosztás ::

Holnap megkezdi csapatunk az NB III 2011/2012-es szezonját, 17 órakor a Balatonlelle vendégei leszünk. Keszei Ferenc csapata a nyár folyamán igencsak átalakult, nagy volt a jövés-menés a Balaton partján. Posza Zsolt (Kaposvári Rákóczi FC), Gere Tamás, Szigeti Dávid, Szabó Gábor (Tabi VSC), Börczi Bálint, Dr. Gelencsér András (Balatonkeresztúr KSE), Baranyi Dániel (Kadarkút), Magyar Martin (?) és Bérczi Dávid (Buzsák KSE) hagyták el a sárga-kékeket, Timbókovics Péter (Zalaegerszegi TE II), Varga Balázs, Andrmann Dávid, Himics Viktor (Buzsák KSE), Peszt Patrik, Nagy Gergő (Kaposvári Rákóczi FC) és Mercz László (Fonyódi Petőfi SE) érkezett az újak helyére. Vasárnapi ellenfelünk is aktív szereplője volt a Magyar Kupa főtáblájának, azonban hozzánk hasonlóan a második körben búcsúzni kényszerültek negyedosztályú ellenfelükkel szemben. Az első fordulóban a Szigetvárt győzték le Geréék 3:1 arányban, azonban a jó erőkből álló Andráshida vendégeként 4:1 arányú vereséget szenvedett a 'Lelle. A két csapat legutóbb tavasszal találkozott Balatonlellén, akkor egy magas színvonalú összecsapáson Márk Attila találatával 1:0 arányban diadalmaskodtunk. A somogyi csapat felkészülése felemásra sikeredett, a Miklósfalvától elszenvedett vereség (0:1) után egy Nagybajom és egy Nagykanizsa elleni remi következett (mindkét mérkőzés 3:3-as végeredménnyel zárult), majd egy Szigetvár elleni siker (2:1) zárta a lellei edzőmérkőzések sorát.
Kniesz Mátyás nem küzd kellemes gondokkal, többen is sérüléssel bajlódnak, többek közt Márton Erik, Máté Róbert, Takács Norbert és Szabó Erik, ketten pedig a mai utánpótlás-mérkőzés miatt kapnak pihenőt vasárnapra (Kirch Dávid, Csóka Dániel).
Az idénynyitót egy ismeretlen hármas dirigálja majd, a Veszprém megyéből érkező Erdős András - Krámli András, Aradi József trió tarja majd kézben az összecsapást.
Négy csapat számára már a tegnapi napon megkezdődött az idény, a Szekszárd kiütötte a Dombóvárt (5:0), a Bölcske pedig értékes pontot csípett el Szentlőrincen (2:2). Ma játsszák a Barcs-Kaposvár és a Nagyatád-Mohács mérkőzéseket, holnap pedig a mi mérkőzésünkön felül rendezik a Bátaszék-PMFC és a Nagybajom-Siófok összecsapásokat.

- 2011. 08. 20. -
 

:: Utánpótlás csoportbeosztás ::

A tavalyival azonos osztályba és csoportba kapott besorolást az U19-es és U17-es csapatunk is. A másodosztályú utánpótlás-bajnokság is ezen a hétvégén rajtol, csapataink a Kozármislenyt fogadják.
Az idei ellenfelek: Balatonlelle SE, AC Nagybajom, Kozármisleny SE, Kaposvári RFC, Dombóvári FC, Holler UFC-Bölcske, Mohácsi TE, Nagyatád FC, Bátaszéki SE, Barcsi SC, Szekszárdi UFC, Bajai LSE, Nagykanizsai TE, Komlói BSK

- 2011. 08. 16. -
 

:: Nem várt búcsú ::

Győzelmi reményekkel vágott neki csapatunk a tegnapi, bólyi túrának, azonban nem várt, csúfos vereség lett a baranyai túra vége. Az első félidőben még semmi nem utalt arra, hogy vereséggel zárhatjuk az összecsapást, mindkét csapat előtt adódott 2-2 nagyobb helyzet, vendég oldalról Máté Róbert és Mondovics Dávid lövéseinél kellett nyújtózkodjon Kész Nándor, míg a hazai próbálkozásoknak egyszer Kovács László, másodszor pedig a partjelző állta útját. A második félidőben azonban góllal nyitottak a sárga-zöldek, egy jobb oldali beadást Balázs Zoltán pofozott a kapuba. A gól után átvették a játék irányítását a hazaiak, aminek a 68. percben lett újabb eredménye, Schmidt Zsolt egy remek kiugratás után Kovács László mellett is eltolta a játékszert, majd az üres kapuba gurított. Sajnos csapatunknak gyakorlatilag lehetősége sem volt a szépítésre, ráadásul a 88. percben háromra ugrott Szugfill Róbert gárdájának előnye, Kirch Dávid szabálytalansága után jutottak büntetőhöz a vendéglátók, amit Erdélyi Richárd magabiztosan értékesített.

Bólyi SE - Bonyhád VLC 3:0 (0:0)
Bóly, 120 néző, Jv.: Kovács Zs.

Bóly: Kész - Pauk, Staub, Halász, Schmidt Zs. - Hagenthurn, Balázs Z. (Kollár), Schnell, Rupp -  Erdélyi, Szabó Zs. (Ollári)
Edző: Szugfill Róbert

Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Márton, Máté N., Fekete (Kirch) - Mondovics, Czinkon, Máté R., Márk K., Sebestyén N. (Pfaff) - Márk A. (Csóka)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Balázs, Schmidt Zs., Erdélyi (11-esből)

- 2011. 08. 15. -
 

:: Nem változik a bólyi mérkőzés időpontja ::

Az előzetes tényállással szemben mégis vasárnap utazik csapatunk Bólyba, az esedékes Magyar Kupa mérkőzésre. Az NB III-tól visszalépő sárga-zöld gárda a Magyarbólyt (2:1), a Himesházát (9:0), a Töttöst (6:0) és a Beremendet (5:1) győzte le a főtáblára kerüléshez, a múlt hétvégén pedig a Tolnát fektették két vállra 1:0 arányban  Schnell Bálint góljával. A bólyi gárdát több meghatározó játékosa is elhagyta a nyáron, a legnagyobb érvágás minden bizonnyal a házi gólkirály, tavaly 14 gólt szerző Kiss Endre.
Csapatunkból többen is szabadság vagy éppen sérülés miatt fognak hiányozni vasárnap, ezért felforgatott csapatot küld nagy valószínűséggel a pályára Kniesz Mátyás vezetőedző. Viszont sikerült vezetőségünknek tovább erősítenie a keretet, az NB II-es Paksi FC-től Mondovics Dávid fél évrehozzánk került kölcsönbe.
A Magyar Kupa mérkőzést Kovács Zsolt vezeti majd, Babos Csaba és Kántor Péter lesznek a játékvezető segítői.

- 2011. 08. 12. -
 

:: Tavalyi osztálytárs az ellenfél ::

Tavaly még az NB III Dráva csoportjában szereplő, onnan azonban anyagi okokból visszalépő Bólyi SE csapata vár ránk a Magyar Kupa következő körében. Az összecsapás időpontja azonban még kérdéses, mivel a bólyi vezetők jelezték már felénk, hogy nem megfelelő számukra a vasárnapi 17 órás kezdés.
A szászvári összecsapáson kiállított Tálas Zoltán egy Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
További párosítások az NB III Dráva csoportjából: Bölcskei SE - Dunaújváros-Pálhalma SE, Kentaur Sprint Andráshida - Balatonlelle SE, Pécsi VSK - Kaposvári RFC

- 2011. 08. 09. -

:: Rémálom után sima győzelem ::

A nyári edzőmérkőzés tükrében, melyet 4:2 arányban nyert csapatunk nem várt könnyű összecsapásra a mai, szászvári kirándulás. Az összecsapást nem is kezdte túl jól csapatunk, rögtön a második percben gól és emberelőnybe került a baranyai csapat. A kilépő hazai támadót buktatta Tálas Zoltán a 16-oson belül utolsó emberként, mely után Atyánszky játékvezető piros lappal jutalmazta 10-esünket. A megítélt büntetőt Vass László magabiztosan értékesítette. A vezetői hazai találat után 9 perccel kettőre nőtt a piros-feketék előnye, a kiugratott Wieder Kovács László lábai közt lőtt a hálóba. A gyorsan kapott két gól és a kiállítás azonban nem törte meg csapatunkat, a félidőig háromszor is mattoltuk a hazai portást. Első ízben Máté Róbert jobb oldali szabadrúgását pörgette Márk Attila a szászvári kapuba, majd nem sokkal a szépítő találat után a gólpasszt adó lőtt Fodor Attilának nagy gólt mintegy 20 méterről. A 46. percben pedig előnyhöz jutottunk, ismét Máté Róbert és Márk Attila volt a főszereplő, előbbi passzát értékesítette tavalyi házi-gólkirályunk. A második 45 percben nem látszott, hogy emberhátrányba lett volna csapatunk, sőt, további két találatot értek el játékosaink. A negyedik bonyhádi gól Czinkon Szabolcs nevéhez fűződik, csapatkapitányunk a félpályáról végezhetett el szabadrúgást, és a 16-osnál álló Fodor fölött a kapuba ívelt, ritkán látható, igazán szemfüles találat volt! A hátralévő játékidőben sok helyzetet dolgoztak ki játékosaink, ezek közül Máté Róbert értékesített egyet, a bal oldalon robogott el játékosunk, a hazai kapust is kicselezve pedig a gólvonal mögé gurított, ezzel megadva a kegyelemdöfést.
Az első negyed óra után sokakban felmerülhetett, hogy csapatunknak akár a továbbjutás sem sikerülhet, azonban játékosaink győzni akarására nem volt ellenszere a szászváriaknak. Osztálykülönbség ide vagy oda, ilyen kezdés után mindig nagy fegyvertény a győzelem.
A jövő heti Magyar Kupa ellenfelünk kilétére kedden, 12 óra 30 perckor derül fény.

Szászvári SE - Bonyhád VLC 2:5 (2:3)
Szászvár, 200 néző, Jv.: Atyánszky L.

Szászvár: Fodor A. -  Fritsi, Rókus, Bakó Zs., Székely F. (Érsek) - Karacsi, Balogh B., Miklós Cs., Vass L. - Wieder (Kálmán J.), Somodi (Albert A.)
Edző: Szatmári Sándor

Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á. (Dobra), Márton E., Máté N., Hoós - Márk K., Czinkon, Máté R. (Kirch), Tálas, Sebestyén N. - Márk A. (Pfaff)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Vass L. (11-esből), Wieder, illetve Máté R. 2, Márk A. 2, Czinkon

- 2011. 08. 07. -

:: Vasárnap kuparajt ::

Vasárnap játssza csapatunk a 2011/2012-es szezon első tétmérkőzését, a Magyar Kupa főtáblájának első körében a Baranya megyei I. osztályú Szászvári SE lesz. Vendéglátónk a megyei selejtező során a Magyarhertelend (6:0), a Görcsöny (2:4), a PTE-PEAC (3:5) és a Szederkény (1:4) gárdáján verekedte keresztül magát a főtábláig. A szászvári csapat a megyei első osztályt a negyedik helyen zárta, ahol többek közt legyőzték a második helyezett Ócsárdot és a harmadik Siklóst is.
Csapatunkból a vasárnapi mérkőzésen Takács Norbert, Szabó Erik és Deli Dániel fog hiányozni, mindhármuk sérülés után lábadozik.
A mérkőzés bírói hármasa Bács-Kiskun megyéből érkezik, név szerint Atyánszki László, Rácz Béla és Witmann János.

- 2011. 08. 05. -

:: Enervált főpróba ::

Az őszi tétmeccsek sorára Mohácson hangolt utoljáta csapatunk a tegnapi napon. Sajnos a főpróba nem sikerült a legjobban, bár Márk Krisztián találatával a félidő közepén vezetést szerzett csapatunk, az első 45 perc vége előtt nem sokkal egyenlíteni tudott az MTE a rutinos Gál Tibor szabadrúgásgóljával. A második játékrészben a maga javára fordította az összecsapást a vendéglátó, Tukerics kétszer is bevette Kovács László kapuját. A kiegyenlített első félidő után a második játékrészben  jobban játszó Mohács megérdemelt sikert aratott.

Mohácsi TE - Bonyhád VLC 3:1 (1:1)
Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Máté N., Márton, Hoós - Márk K. (Sebestyén N.), Czinkon, Tálas (Kirch), Máté R., Pfaff - Dobra
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerző: Márk K.

- 2011. 08. 04. -

:: Lezárult az átigazolási időszak ::

Augusztus 1-én éjfélkor lezárult az NB III-as csapatok számára az átigazolási időszak. Egyesületünknek sikerült megtartania stabil kezdőjátékosait, a távozók közül egyedül Breno Agrizzi az, aki pályára lépett szinte az összes mérkőzésen az előző idényben. Kniesz Mátyás vezetőedző továbbra is a fiatalokra számít, az összes új érkezőnk 18 év körüli, azonban sokan jelentős rutinnal rendelkeznek.


Deli Dániel (sárgában) az utolsó napon érkezett csapatunkhoz a rivális Szekszárdtól

Érkezett: Márk Attila, Márk Krisztián (mindkettő Kakasd SE - kölcsönbe), Szabó Erik, Dobra Benjamin (mindkettő Paksi FC), Hoós Dávid (Paksi FC - kölcsönbe), Márton Erik (Bajai LSE - végleg), Csóka Dániel (Tevel SE - kölcsönbe), Kirch Dávid (Pécsi MFC U19), Deli Dániel (Szekszárdi UFC)
Távozott: Hegedűs László (Bátaszéki SE), Kovács Patrik (Komlói BSK), Krausz Márton (FK 1899 Szeged),Nagy Norbert (ESE Hidas), Fehér Valentin, Kertész Dávid (mindkettő Kakasd SE), Breno Agrizzi (?)

- 2011. 08. 02. -
 

:: Rázós szezonkezdet ::

A Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség elkészítette a 2011/12-es bajnoki menetrendet. Bár a pontos időpontok még nincsenek meg, azonban az ellenfelek sorrendje már kialakult. A bajnokságot Balatonlellén kezdi csapatunk, nagy valószínűséggel augusztus 21-én vasárnap, 17 órakor. A második játéknapon az NB II-ből visszalépő Barcs látogat a Völgységbe, majd a Szentlőrinc és a Nagyatád következik játékosaink számára.
A 2011/2012-es bajnokság ellenfelei sorrendben:
Balatonlelle (i), Barcs (h), Szentlőrinc (i), Nagyatád (h), Bátaszék (i), Dombóvár (o), Komló (i), Szekszárd (o), Pécs II (i), Mohács (o), Bölcske (i), Kaposvár II (o), Siófok II (i), Nagybajom (o)

- 2011. 07. 30. -
 

:: Tisztes helytállás ::

Az NB II-re készülő Paks II volt ellenfelünk, az összecsapáson pedig remekül helytállt csapatunk. 8 perc után már két góllal is vezettünk, Czinkon Szabolcs ballábas lövése juttatta vezetéshez játékosainkat, majd Máté Róbert gólba tartó szabadrúgásába ért bele egy paksi játékos. A két gól után kiegyenlített maradt a játék, mindkét oldalon akadt gólszerzési lehetőség bőven, melyből a szünetig a paksiak kettőt ki is használtak. A második játékrészre már némi zöld-fehér fölény volt jellemző, ez pedig újabb Duna-parti gólt eredményezett.
A vereség ellenére is remekül helytállt csapatunk, főleg az első félidőben remek produkciót láthattak a kilátogató nézők játékosainktól.

Bonyhád VLC - Paksi FC (NB II) 2:3 (2:2)
Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Máté N. (Kirch), Márton (Csóka), Hoós - Márk K., Máté R. (Pfaff), Czinkon, Tálas (Fekete), Sebestyén N. - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerzők: Czinkon, Máté R.

- 2011. 07. 30. -
 

:: 15 csapat várhatja az augusztusi rajtot ::

Legalábbis az NB III Dráva csoportjában. Az egyetlen meglepetés az volt a csoportbeosztásra tekintve, hogy páratlan számú lesz csoportunk. A 2011/2012-es évad ellenfelei: AC Nagybajom, Balatonlelle SE, Komlói BSK, Szentlőrinc SE, Bátaszéki SE, BFC Siófok II, Barcsi SC, Kaposvári RFC II, Mohácsi TE, Nagyatád FC, Bölcskei SE, Dombóvári FC, Szekszárdi UFC, Pécsi MFC II

- 2011. 07. 28. -
 

:: Fölényes győzelem ::

A Nagybaracska elleni felkészülési mérkőzését jól kezdte csapatunk, az első 45 perc után négy gólos előnyre tettünk szert. Sebestyén Norbert talált be Tálas kiugratása után, majd a gólszerző ívelt Czinkon Szabolcs fejére. Tálas Zoltán egy remek szabadrúgás után növelte góljaink számát háromra, negyedik gólunkat pedig Márk Attila szerezte Németh Christopher kirúgása után. A második játékrészben is akadtak lehetőségeink, azonban újabb találatot nem sikerült elérnünk. Védelmünk végig stabil lábakon állt, a vendégek ritkán kerültek gólhelyzetbe.
Pályára lépett csapatunkban Hoós Dávid is, az 1990-es születésű játékos a védelem bal oldalán vethető be, legutóbb a Paksi FC játékosa volt.

Bonyhád VLC - Nagybaracska-Csátalja Híd SC 4:0 (4:0)
Bonyhád (1. félidő): Németh Ch. - Bálint Á., Máté R., Márk K., Hoós - Sebestyén N., Dobra, Czinkon, Tálas, Pfaff - Márk A.
Bonyhád (2. félidő): Kovács L. - Bálint Á., Máté R., Czinkon, Kertész D. - Fehér, Dobra (Pfaff), Nagy N., Márk K., Miklós L. - Fekete
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerzők: Sebestyén N., Czinkon, Márk A., Tálas

- 2011. 07. 27. -
 

:: Vereség Baján ::

Mai előkészületi mérkőzésén egygólos vereséget szenvedett csapatunk. Az első játékrészt gól nélkül tudták le a felek, azonban helyzetekből akadt itt is-ott is, a vendéglátók háromszor is a kapufát találták el. A második 45 perc 5 találatot hozott és szintén sok helyzetet. Tartalékos csapatunk sajnos vereséggel zárta a mérkőzést, azonban szégyenkezésre így sincs oka fiataljainknak (legidősebb mezőnyjátékosunk a mai napon a 24 éves Miklós László volt).

Bajai LSE - Bonyhád VLC 3:2 (0:0)
Bonyhád: Kovács L. - Bálint Á., Kirch (Csóka), Márton, Fekete (Kertész D.) - Dobra, Márk K., Nagy N. (Farkas J.), Fehér (Miklós L.), Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás
Bonyhádi gólszerzők: Miklós L., Márk A.

- 2011. 07. 23. -
 

:: Megvan az ellenfél ::

A mai napon kisorsolták a Magyar Kupa Országos Főtáblája első körének párosításait, csapatunk a baranyai Szászvárral mérkőzik augusztus 7-én, 17 órakor. A Tolna megyei csapatok párosításai: Madocsa SE - Böcskei SE, Bólyi SE - Tolna VFC
Az összes párosítás ide kattintva tekinthető meg!

- 2011. 07. 22. -
 

:: Ismét egygólos siker ::

Harmadik edzőmérkőzésünket is győzelemmel tudta le csapatunk. A Pécsvárad elleni összecsapás első félidejében fiataljaink kaptak szerepet, akik éltek is a lehetőséggel egy gólos előnyre tettek szert 45 perc alatt. A második félidőben újabb találat nem született.
Pályára lépett csapatunkban Szabó Erik, a fiatal szélső a Paksi FC-től érkezhet egyesületünkhöz.

Pécsváradi SSK - Bonyhád VLC 1:2 (1:2)
Bonyhád (1. félidő): Kovács L. - Kirch, Márton, Csóka, Kertész D. - Szabó E., Nagy N., Márk K., Fehér, Fekete - Farkas J.
Bonyhád (2. félidő): Kovács L. - Kirch (Fehér), Márton, Máté N., Miklós L. - Dobra, Czinkon, Tálas, Máté R., Sebestyén N. - Pfaff
Edző: Kniesz Mátyás

Bonyhádi gólszerzők: Márk K., Szabó E.

- 2011. 07. 21. -
 

:: Egy félidőnyi jó játék ::

Második edzőmérkőzésünkön a Szászvárnál jobb játékerőt képviselő Tolna volt az ellenfelünk. Az első 45 percben több nagy helyzetünkből kettőt sikerült gólra váltanunk, a második félidőben azonban kevesebb helyzetet sikerült kidolgoznunk, azonban egy kapufát így is elértünk. A hazaiak előtt is adódtak helyzetek, azonban Kovács László bravúrjainak köszönhetően egy gólos győzelemmel tudtuk le a mérkőzést.
Csapatunkhoz visszatért 2,5 évnyi pécsi kitérő után az 1993-as születésű Kirch Dávid, azonban egy játékossal gyengült keretünk, Hegedűs László a frissen feljutott Bátaszékhez igazol.

Tolnai VFC - Bonyhád VLC 1:2 (0:2)
Bonyhád: Kovács L. - Bálint, Kirch (Fehér), Máté N., Miklós L. - Dobra, Czinkon, Tálas, Máté R. (Csóka), Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Bonyhádi gólszerzők: Márk A., Tálas

- 2011. 07. 16. -
 

:: Nyögvenyelős rajt ::

Csapatunk első felkészülési mérkőzésén igazi idény eleji forma uralkodott, játékosaink fásultan, sok hibával tudták le az összecsapást, ennek ellenére a helyzetek száma alapján megérdemel sikert arattunk.
A találkozón három új játékos kapott szerepet, Dobra Benjamin fél éves kitérő után tér vissza csapatunkhoz, Miklós László Bátaapátiból, míg Csóka Dániel Tevelről érkezhet.

Bonyhád VLC - Szászvári SE 4:2 (2:2)
Bonyhád (1. félidő): Kovács L. - Bálint Á., Márton, Máté N., Hegedűs - Dobra, Czinkon, Máté R., Tálas, Pfaff - Márk A.
Bonyhád (2. félidő): Németh Ch. - Bálint, Kertész D., Máté N., Fekete - Fehér, Nagy N., Czinkon (Márton), Csóka, Miklós L. - Márk A. (Pfaff)
Edző: Kniesz Mátyás

Bonyhádi gólszerzők: Tálas, Máté R., Márk A., Pfaff

- 2011. 07. 13. -
 

:: Elkezdődött a felkészülés ::

A tegnapi napon elkezdte csapatunk a felkészülést az új bajnokságra, a tréningen eléggé foghíjas alakulat vett részt. Máté Róbert és Takács Norbert sérülés miatt hagyta ki az első edzést, több játékosunk pedig nyaralását tölti. Első edzőmérkőzésünket jövő héten játssza csapatunk, a Szászvár csapata látogat hozzánk. Az edzőmérkőzések programja:

07. 13. - 18:00 szerda Bonyhád VLC - Szászvári SE
07. 16. - 10:00 szombat Tolnai VFC - Bonyhád VLC
07. 20. - 18:00 szerda Pécsváradi SSK - Bonyhád VLC
07. 23. - 09:30 szombat Bajai LSE - Bonyhád VLC
07. 27. - 18:00 szerda Bonyhád VLC - Nagybaracsaka SE
07. 30. - 10:00 szombat Bonyhád VLC - Paksi FC (NB II)
08. 03. - 18:00 szerda Mohácsi TE - Bonyhád VLC
- 2011. 07. 06. -
 

:: Így alakulhat a mezőny ::

Ma délig kellett befussanak az NB III-as nevezések a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, azonban a 2011/2012-es mezőny kialakulására még várnia kell a szurkolóknak, hisz' egyes csapatokat esetleg hiánypótlásra szólíthat fel a Szövetség. Azonban néhány tény és pletyka alapján ez lehet az NB III Dráva csoportjának mezőnye:
Tolna megye: Bölcskei SE, Dombóvári FC, Szekszárdi UFC, Bátaszék SE, Bonyhád VLC
Baranya megye: Szentlőrinc SE, Pécsi MFC II, Bólyi SE
Somogy megye: Kaposvári RFC II, Balatonlelle SE, AC Nagybajom, Barcsi SC, BFC Siófok II, Nagyatád FC
Zala megye: Nagykanizsai TE
A fennmaradó egy helyre több egyesület is esélyes, a kiesők közül a Bogád és a Komló is vállalná a harmadosztályt, a Pogány SE jövője igencsak kérdőjeles az NB I-be jutó PMFC miatt, valamint a baranyai megyebajnok, a Sellye is lehet akár a 16. résztvevő.

- 2011. 07. 01. -
 

:: Július 1-től nagyüzem ::

Július elsejéig kell neveznie azon csapatoknak, melyek a harmadik vonalban szeretnének részt venni, természetesen egyesületünk is megteszi ezen lépéseket. Csapatunk ötödikén kezdi a felkészülést, heti 3-4 edzés és 5-6 edzőmérkőzés vár a Magyar Kupa rajtjáig játékosainkra. Az MK küzdelmei augusztus 7-én rajtolnak, a következő kör 14-én kerül megrendezésre, az NBIII mezőnye pedig augusztus 20-tól csap össze. Csapatunk keretében nagy jövés-menés nem várható a nyáron, Krausz Mártonon kívül 3-4 távozója lehet csapatunknak, Kniesz Mátyás vezetőedző pedig 4-5 kiszemelttel "turbózná" fel a kuparajtig keretünket. Az átigazolási piac július elsején nyit, és egészen augusztus 31-ig válthatnak klubot a felnőtt korú, amatőr státuszú labdarúgók.

- 2011. 06. 23. -