2001. november 30-án nyitotta meg kapuit a Jubileum Bowling Center, Szolnokon a Jubileum tér 4. szám alatt a vasútállomásnál.

Nemcsak a megyeszékhely, hanem a megye első bowlingcentrumát működteti a szolnoki Bowling Center Kft. Közel 500 négyzetméteren, négy pályán bowlingozhatnak a sportág szerelmesei, a szórakozásra vágyók. 


A szórakoztató központ: játék- és szórakozási lehetőséget kínál baráti társaságoknak, munk-helyi vagy családi események helyszíneként, ugyanis a remek kikapcsolódást biztosító bowlingozás mellett asztalifoci, darts és biliárd, a megszomjazókat a Bowling Bár várja.

2002-ben kialakításra került egy 40 fő befogadására alkalmas különterem, mely kitünően alkalmas céges rendezvények, oktatások továbbképzések, fogadások, üzleti találkozók lebonyolítására.


A hangulatot fokozandó, a pálya bizonyos napokon UV-megvilágítást kap, ami sejtelme-sen sajátos kék fénnyel árasztja el a termet.Ahogy az már más centrumokban kialakult, telefonos rendelést elfogadnak.
Ha egy társaságnak kedve szottyan majdan bowlingozni, az 56/515-500-as telefonszámon előre lefoglalhatja a pályákat.


A Bowling Center Kft. a pályája révén támogatni kívánja a bowlingozás szerelmeseit, és lehetőséget biztosít számukra a különféle bajnokságokban való részvételre.