Kiadó lakások a fővárosban

Az albérlet Budapest hirdető oldal 2009 júliusa óta folyamatosan üzemelve szolgálja ki a hirdetőket és a kiadó lakásokat kereső látogatókat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 2012 április 24.-én megérkezett a 25000. feladott hirdetés. Az oldal továbbra is díjmentesen kínálja a hirdetési lehetőséget és a ezentúl is jó pár képet lehet feltölteni a hirdetések mellé. Mivel sokan szeretnék a lehető leghamarabb és a legjobb áron kiadni a budapesti lakásukat, ezért most egy kis segédletet írunk ide, amiben remélem mindenki talál egy-két hasznos tanácsot.

Ajánlatos mindig képet feltölteni, hiszen ma már a legtöbb mobiltelefonnal lehet fényképet készíteni, de már szinte mindenhol megtalálható egy digitális fényképező gép is. Egy képes hirdetést akár 5x annyian is megnéznek és sokkal nagyobb eséllyel tudjuk jó áron kiadni, mert van aki úgy viszonyul hozzá, hogy elég tré lehet a lakás ha még egy képet se mertek feltenni.

Budapest madártávlatból Adjuk meg legalább az utcát, hogy mégis merre található az albérlet Budapesten, hiszen a bérlőnek nem mindegy, hogy a kiadó lakás budapest mely részén található és az se árt ha pontosan jelöljük, hogy az ablakok merre is néznek. Sok lakás keresőnek van saját autója is amivel szeretne a lakás közelében vagy akár zárt helyen parkolni, így ha ez megoldható, akkor mindenképp írjuk bele a hirdetésbe.

Üres vagy berendezett albérlet?

Az egyik sarkalatos pont a lakásoknál, hogy üres vagy berendezett. Ha be van rendezve, akkor tételesen soroljuk fel legalább a fontosabb dolgokat és lehetőleg az állapotukat is.

Budapest ugyebár elég nagy város és nem mindegy, hogy az Albérlet budapest tömegközlekedésétől mennyire esik távol. Ha van a közelben több fontos busz, metro, hév vagy villamos állomás, akkor azt mindenképp említsük meg a hirdetésben, mert egy jó közlekedési csomópont közelében lévő lakás jóval többet ér, mint ahonnan 5-10 percet kell sétálni egyáltalán ahhoz, hogy valami buszmegállóba találjuk magunkat. Az utolsó és talán az egyik legfontosabb, hogy mondjuk igazat, írjuk le a lakás előnyeit hátrányait, mert ellenkező esetben csak fölös munkát és bosszúságot okozunk magunknak és a leendő lakás nézőknek egyaránt.
Ha jó ablérletet akarunk találni, akkor ajánlatos naponta többször is átnézni a hirdetési oldalt, mert az igazán jó ár/érték arányon meghirdetett lakások, akár pár óra alatt is elkelhetnek.

Ha Budapestről szeretnél több infót megtudni, akkor keresd fel a Minden ami Budapest Blogot vagy a Wikipedia ide vonatkozó szócikkét.