British nyelviskola

Nyelvtanfolyamok kezdőtől felsőfokig

Üdvözlünk oldalunkon!

Nyelviskolánkban angol, német, spanyol nyelvből oktatást, korrepetálást, állami és nemzetközi nyelvvizsgára való felkészítést valamint közép és emelt szintű érettségire való előkészítést tartunk alap-, közép- és felsőfokon.

 

Céljaink

Olyan tanulási környezetet szeretnénk biztosítani, melyben minden tanuló megkapja a megfelelő figyelmet és a számára szükséges segítséget, és ami felszínre hozza a bennük rejlő képességeket. Célunk, hogy tanulóink használható nyelvtudás birtokába jussanak, aminek segítségével magabiztosan és eredményesen tudnak kommunikálni, valamint sikeresen helyt tudnak állni a különböző szintű nyelvvizsgákon.

Tanítási elveink

Az óravezetés már a kezdő szinten is angolul folyik. Az órák kommunikáció központúak, de annak érdekében, hogy a nyelvtanulás ne rekedjen meg alapszinten, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvhelyességre és az olvasás- és íráskészség fejlesztésére is.

Testre szabott oktatás

Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának erősségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani.

Célorientált képzés

Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is.

Rugalmasság

Hallgatóink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük.