Ajánlataink:


 • domain-név regisztráció ( külső szolgáltató bevonásával )
 • tárhely bérlés ( külső szolgáltató bevonásával )
 • honlap tervezés
 • honlap szerkesztés
 • kereső-optimalizálás
 • konzultáció (díjmentes)
 • plakátok, szórólapok tervezése


A kapcsolat felvételét követően egy előre megbeszélt időpontban telefonon, e-mail-en vagy lehetőség szerint személyesen felkeressük Önt. Ekkor az igények felmérését követően ajánlatot teszünk az elvégzendő munkákra, illetve akár azonnal megtesszük az árajánlatot is.

Minden egyes általunk megadott árajánlat teljes körű, azaz semmiféle további rejtett, váratlanul felmerülő költséget nem fog tartalmazni. Árajánlatainkban szerepelni fognak a design- és szerkesztési munkálatok, keresőmarketing munkálatai, igény esetén kirészletezve is, bár véleményünk szerint a megrendelőknek a legfontosabb az, hogy mindösszességében mennyit kell a megrendelt munkáért fizetni.

A fentiek alapján vállaljuk, hogy honlapját elkészítjük az Ön igényeinek legmegfelelőbb módon. Nem alkalmazunk honlapsablonokat, minden egyes ügyfelünknek egyedileg tervezzünk meg portálját, így az hordozni fogja a csak rá jellemző sajátosságokat. Később sem fog "szembe köszönni" böngészéskor egy, az Önére felépítésében vagy design-jában kísértetiesen hasonló honlap, így még véletlenül sem fogják összetéveszteni konkurenciájával.

Igény esetén regisztrálunk Önnek saját domain nevet ( pl.: www.azencegem.hu ), melyet el is helyezünk a tárhelyszolgáltató szerverén. Ilyen esetekben a tárhely-szolgáltató általában 3-5 db. egyedi e-mail címet ( pl.: fonok@azencegem.hu ) is biztosít, melyeket segítünk Önnek kiválasztani. Az Önnek átadásra kerülő árajánlatunk természetesen tartalmazni fogja a domain-regisztráció és tárhely bérlés díját is, mely 10.000 - 20.000 Ft. közé tehető általában 2 éves intervallumot tekintve. Természetesen segítünk a legkedvezőbb díjú szolgálatót is megtalálni Önnek! Mi ennek a tevékenységnek az adminisztrációjáért, az ügyintézésért semmilyen díjat nem számolunk fel.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy honlapját ingyenes tárhely-szolgáltató ( pl.: uw.hu, atw.hu, extra.hu ) szerverén helyezzük el, akkor segítünk a megfelelő szolgáltató és domain-név kiválasztásában, és szükség esetén ingyenes e-mail szolgáltatóknál történő e-mail cím regisztrációban is, melyek elérését is betanítjuk igény esetén, természetesen díjmentesen.

Természetesen a munkák megkezdése előtti szakmai konzultációért és az árajánlat elkészítéséért nem számítunk fel díjat! Ezen kívül természetesnek vesszük azt is, hogy munkánkért csak annak befejzte után állítjuk ki a számlát, nyilván abban az esetben, ha az ügyfél elégedett velünk!


"...mert nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb!!!"
Mottónknak megfelelően nem csak a minőségre és az elérhető árra, hanem a garanciára is nagy hangsúlyt fektetünk!


Éppen ezért a lap átadása után egy hónapos időtartamra "próbaüzemet" biztosítunk megrendelőinknek, mely időszak alatt korlátlan mennyiségű módosítást végzünk el!


És a legfontosabb dolog!

Mennyibe kerül Önnek egy testre szabott statikus honlap elkészítése, mely egy főoldalból és 4-6 aloldalból áll?
Az elvégzett munkák:

 • előzetes konzultáció, tanácsadás
 • grafikai tervezés
 • a honlap megtervezése, megszerkesztése
 • a honlap elhelyezése a szerveren
 • 1 hónapos "próbaüzem" biztosítása
 • szükséges kulcsszavak megtervezése
 • a honlap regisztrálása a legfontosabb keresőkben és linkgyűjteményekben
 • honlapkarbantartás 1 éven keresztül ( havi 2 alkalommal frissítés )Ez Önnek maximum bruttó 50.000 Ft. -jába kerül, melybe a saját domain regisztráció és tárhely-bérlet díja is beleértendő, így ezen felül további költségei nem lesznek! Pontos, cégre szabott árajánlatért keressen bennünket elérhetőségeinken.