Köszönjük a részvételt! Közel 300-an vettetek rész az első Mikulás futás alkalmával. Reméljük sikerül hagyományt teremtenünk és találkozunk jövőre is!

Az eseményről: 

Az eseményről fontos tudni, hogy teljesen INGYENESEN kerül megrendezésre. Mikulás alkalmából főként a gyermekeknek szeretnénk kedveskedni. Két táv került kialakításra. Egy a kicsiknek mely 500 m lesz, s egy buli futam melynek a távja 2,5 Km. 

A futást követően tombola sorsolás lesz, melyen az indulók a rajtszámaik alapján indulnak.

A sorsoláson a támogatók által felajánlott nyeremények találnak gazdára.

A nyeremények az esemény facebook oldalán folyamatosan kerülnek közzé.

Az ünnepekre való tekintettel gondolva a rászorulókra a versenyen adománygyűjés kerül kialakításra. Összefogva a al és a el gyűjtőpont kerül kialakításra a verseny idején. 

Milyen adományt vár?
Elsősorban tartós élelmiszert (tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor, stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket (mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő stb.), jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyvet vár elsősorban, de mindent, ami használható, szívesen fogad.


Előre is köszönjük nagylelküségüket!

November 16

Egyedi érmek rendelése November 16 után már csak utórendelésként kezeljük!

Az érem ára: 990.- HUF

Mivel egyedi gyártásról van szó így időbe telik annak kivitelezése.  

Akik igényt tartanak az éremre, azok egy válasz e-mail-ben ( budaorsifutas@gmail.com ) kérem jelezzék azt a pontos darabszám leadásával. A rendelés abban az esetben lesz érvényes, ha a darabszámnak megfelelő összeg ( X db x FT ), átutalásra kerül az alábbi számlaszámra: 
Sáfár Norbert 10918001-00000052-98460008 ( Unicredit )
Utaláskor kérlek tüntesd fel a közleményben a nevezett(ek)et.

Az eseményen nem kötelező Mikulás ruhában futni. 

Ellenben aki tud jöjjön abban, ezzel is emelve az esemény hangulatát.

Sajnos a csomagok már elfogytak!  Esetleg lenne más cég/szervezet aki szponzorálná a versenyt, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!
A nevezés elindult!

image

Nevezz mihamarabb, hogy ne maradj le a meglepetésekről!