MIÉRT VÁLIK EGY FIATALKORÚ BŰNELKÖVETŐVÉ?


A tartalomhoz

Főmenü:MIÉRT VÁLIK EGY FIATALKORÚ BŰNELKÖVETŐVÉ ?


Mit rontottam el? Mikor lett ilyen a gyerekem? Mivel érdemeltem ki? Hogyan jutottunk idáig? Nem értem!

Nem a titok birtokosa vagyok és nem kínálok megoldást a problémára , amit serdülő korú gyermeke okoz. Az odáig vezető utat szeretném megismertetni Önnel. Vagy legalább is az általam megismert részeivel, hogy az Ön gyermeke ne váljon bűnözővé!

Egy kicsit hiánypótlásra szánom a könyvet ,hiszen több tartalmas és hasznos cikk , könyv alkotás született már a témában és a tényleges bűnmegelőzéshez azt hiszem és gondolom ,hozzátartozik a téma ismerete a gyakorlatból ,az életből .

Az átlagember a gyermekével kapcsolatos probléma esetén szinte leblokkol vagy a környezeti kapcsolatait használva keres megoldást /megoldási mintát/ . Amennyiben van ilyen azt használni fogja. És ha nincs ?
Marad a Rendőrség , Szociális Szolgálat stb.

Kivel tudja megosztani azt a fájdalmat ,tehetetlenséget, dühöt és szégyent amit akkor érez amikor tudomására jut hogy a fia vagy lánya bűncselekményt követett el szándékosan ?

Nincs beszélő viszonyban a fiával ? Lányával?
Átnéz magán .Szidalmazza. Bántalmazza?!

Voltak már pszichológusnál ,fenyegette ,megadott neki mindent ,megvont tőle mindent és még sincs eredménye!

És maga nem érti.

Szándékaim szerint a könyv közelebb viszi ahhoz Önt, hogy észrevegyen olyan jeleket amit eddig nem látott , jobban megismerje gyermeke és annak korosztályos gondolkodásmódját ,tágabb környezetét és ezáltal azt aki Önnek a legfontosabb: a gyermekét!
Hogy az Ön gyermeke ne váljon bűnözővé!

FŐOLDAL | HOGYAN ? | TÖRÉSPONT | MIÉRT ? | MEGRENDELÉS | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe