KEZDŐLAP
Kedves Vásárlóink!

Webshopunk átmenetileg szünetel!
Ebben az időszakban ezen a webes felületen találja meg beszállító partnereinket és elérhetőségeinket. Webshopunk helyreállításáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A webshop fejlesztéséről pár szóban:
Igyekszünk webes felületeinket minél felhasználóbarátabb köntösbe öltöztetni, ehhez régi felületünk teljes cseréje szükséges. Az új shop sokkal felhasználóbarátabb keresési és böngészési lehetőséget fog biztostani, valamint egyszerűsíti a vásárlás folyamatát is.

Rólunk:
Cégünk 1997 óta foglalkozik hidegburkolatok kis- és nagykereskedelmével. Országosan több, mint 160 viszonteladó partnerünk értékesíti, a mi általunk importált termékeket.
Jelenleg két üzlettel rendelkezünk, ahol termékeink személyesen is megtekinthetők (ezek elérhetősége és nyitvatartása a "Kapcsolat" menüpont alatt található).
Több, mint 15 hidegburkolat gyárral vagyunk közvetlen kapcsolatban, ennek köszönhetjük a kiváló árainkat és a gyors rendelési időt.
Ezen felül megoldást tudunk nyújtani bármilyen fürdőszobai termékre, melegburkolatokra és konyhatechnológiai eszközökre.
Az Alföld Tüzép Hálózat tagja ként, pedig olyan termékekhez is hozzáférünk, amelyekre egy lakás/ház felépítéséhez szükségesek.

Látványtervezés:
Látványtervezéssel próbáljuk segíteni a választást. Ezt a szolgáltatásunkat, bármely vevőnk igénybe veheti, ráadásul bruttó 500.000Ft-os rendelés érték felett egy helyiség tervezését ajándékba adjuk.

Kérdéseivel forduljon hozzák bizalommal!