Nyitvatartás:

 

Hétfő - Péntek

8:00 - 16:30

 

Megközelítés:

Budafoki út 41-nél a zöldséges mellt az átjáróban. Előzetesen érdemes telefonon egyeztetni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

 

Emberközpontú termékek - partnerközpontú szolgáltatás a

 

Cégünk tapasztalatai alapján az egyedi szó kulcsfontosságú egy belsőépítészeti elem megtervezésében és létrehozásában. Azt valljuk, hogy az általunk tervezett bútorok minden szempontból egyediek, így mindegyik más és más stílust, igényt képvisel. Hivatkozunk az egyedi méretű tervezésre, melynek eredményeképpen megrendelőink végül saját atmoszférájukban igazán otthon érezhetik magukat.

 

 

Legfontosabb tudnivalók

 

Magyar cégként arra vállalkoztunk, hogy az egyedi konyhabútor gyártás területén megfeleljünk egy olyan elvárásnak, mely a nyugati országokban már egyáltalán nem újdonság: teljes körű szolgáltatást nyújtani, levéve ezzel a terheket a megrendelőről.

Szakítva a hagyományos értékesítési módszerekkel, cégünk megoldásokat nyújt partnereinek otthoni környezetük optimális kialakításában. A szakmai felméréstől kezdve a helyszíni beszerelésig elvégezzük a munkát.

Saját fejlesztésű praktikus és esztétikus konyhabútorainkat ajánljuk, ezeknek szinte végtelen a kombinálhatósága, azonban felkészült szakembergárdánkkal bármilyen egyéni igényt is ki tudunk elégíteni.

Ügyfeleink elégedettsége érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, és kényesen ügyelünk a határidők betartására. Szolgáltatásunkat igen versenyképes árakon ajánljuk.

 

Hogyan történik a szolgáltatás?

Ön befárad hozzánk egy vázlatszintű alaprajzzal és lehetőleg az elképzeléseivel, és egy előre leegyeztetett időpontban kollegánk fogadja Önt(Önöket).

Ekkor kezdetét veszi egy kötetlen beszélgetés, melynek keretében kifürkésszük az Ön(Önök) igényeit és ezt konkrét szakmai formába, kivitelezhető konyhára átfordítjuk.

Erre az egyeztetésre kérjük szánjon rá kb. 1 órát, mert ezalatt ténylegesen át tudjuk beszélni a részletekig menően a konyháját ahhoz, hogy az valóvan praktikus és tetszetős legyen!

Ezután elkészítjük Önnek a látványtervet és az árajánlatot, melyet elfogadás után elkezdünk megvalósítani, legyártani.

Ezután egy egyeztetett időpontban felkeressük Önt és tapasztalt és udvarias csaptunk hozzáállítás után a lehető legygyorsabban beszerelik a konyhát.

Kérjük, jelentkezzen be egy ingyenes megbeszélésre!

 

Fő profilunk a lakásberendezés:

Ezen belül legfőképp

  • konyha-
  • fürdőszoba-
  • irodabútor
  • beépített szekrény,
  • galéria,
  • lépcső,
  • nyílászárók készítése.

 

Természetesen ezen kívül különféle faipari munkák elvégzését is vállaljuk.

Munkáink között megtalálhatóak mind a laminált bútorlapból, mind a tömörfából, valamint MDF és furnérozott anyagokból készített bútorok.

 

 

 

 

 

 

Több mint 25 éve foglalkozom bútorasztalosi tevékenységgel.
Leggyakrabban konyha-, fürdõszoba bútorokat, polcokat, beépített szekrényeket készítünk, de ügyfeleink kérésére egyéb ötleteiket is igyekszünk megvalósítani.
Mûhelyünkben tömörfa, laminált forgácslap (bútorlap), és MDF alapanyaggal egyaránt dolgozunk.