title.jpg (8636 bytes)
mail.jpg (2329 bytes)
info.jpg (2306 bytes)
faq.jpg (2217 bytes)
news.jpg (2355 bytes)
links.jpg (2479 bytes)

NAGYON SOK KÖSZÖNETTEL TARTOZOM KRISZBVE-NEK A BVE EGYENHAZAKÉRT ÉS BDAT5937-NEK A PÁLYÁIM(vacm3,pecsm...) FELJAVÍTÁSÁÉRT, ÉS A BVE TRAIN INDEX FÓRUMNAK A SOK JÓ TANÁCSÉRT!!!
EZENKÍVÜL SOK MÁS SEGÍTŐNEK IS HÁLÁVAL TARTOZOM!(pl. pre-zli, wlacus, gothpaladinus,SD.-EJC., stb.)

TOVÁBBÁ KÖSZÖNETET MONDANÉK TRAINZES SEGÍTŐIMNEK IS! HA PUBLIKUS TRS CUCCAIMBAN VALAMI SÉRTI A SZERZŐI JOGOKAT, NYUGODTAN SZÓLJATOK, S KÉRÉSETEK SZERINT CSELEKSZEM! SOK AZ IDEGEN ANYAG, AMIT FÖLHASZNÁLOK, ÍGY AZ ENGEDÉLYKÉRÉS IS BONYOLULTABB...:/
A LICENSZEKET MINDEN SZIMULÁTOR TERÉN PRÓBÁLOM BETARTANI, AHOGY LEHETSÉGES! (email: rolandhegedus97@gmail.com)

THANK YOU FOR HELPING ME IN TRAINZ (and openBVE),TOO... IF I USE SG ILLEGALLY FROM YOUR WORK, PLEASE WRITE ME! I TRY FOLLOWING YOUR REQUEST! ALTHOUGH I USE A LOT OF FOREIGN FILES (SO I CAN'T WRITE EVERYWHERE), I MIND LICENSES! (email: rolandhegedus97@gmail.com)

Divider

Hírek:

2017.10.15.

NEW LJUBLJANA METRO NETWORK IS COMING SOON! (M1 line is downloadable!)

Ljubljana
hosszas egyeztetés után új, a lpp-buszhálózatra támaszkodóbb metróvonalakat kap. A megújult térkép és a hálózat első, M1-es vonala elérhető a letöltéseknél!

2016.07.21.

TRS09 LJUBLJANA M2 VIDEO IS AVAILABLE ON YOUTUBE!

Ljubljana M2-es városi vasúti vonalának (TRS09) videója immáron a youtubeon! A pályáról csak videó lesz fönn, mivel az alkotásom  szerintem nem túl minőségi, valamint sok engedély sincs meg a kiadásához.

2016.07.10.

BVE SZFVAR ROUTE PACK (FROM HLJ) IS AVAILABLE!

A sokak által kedvelt székesfehérvári villamoshálózat (nagyja) most újra elérhető! HLJ a bve hőskorát idéző munkájának 1-es és 2-es vonalán indulhat az utazás! A pálya a letöltéseknél, külön oldalon érhető el.

2016.06.24.

RENOVATED TW6000 IS AVAILABLE!

Pre-zli bveklubos modelljének felturbózására született egy TW6000 objektum javítás, letölthető a Ljubljana Stadtbahn pálya letöltési rovatában!

2016.05.28.

RENOVATED VERSION OF LJUBLJANA M1 STADTBAHN IS DOWNLOADABLE!

Letölthető a Ljubljana M1 stadtbahn felújított verziója! Az új köntösért köszönet HLJ-nek!

2016.04.26.

Nos, Levi trainzes barátom leellenőrizte a Pécs Tramway működését, s elmondása szerint az alábbi függőségek kellenek hozzá: link. Segítségét nagyon köszönöm! :)
Továbbá a pályáról régebben készült videók továbbra is elérhetőek a letöltéseknél!
A pályával kapcsolatban szívesen várom visszajelzéseiteket, jótanácsaitokat, vagy ha van sajnos, akkor "hibaüzeneteiteket" az emailcímemre!

2016.04.09.

PÉCS TRAM IS AVIALABLE! (see Downloads)
Letölthető a Pécs Villamos Hálózata nevezetű TRS2009-es pálya! Továbbá ahogy időm engedi, Ljubljana Stadtbahnja is új köntöst kaphat, köszönhetően HLJ-nek! Ha már Ljubljana: Az M2-es vonal (sárga) is épülőben van!

2015.12.22.

A NEW VERSION OF LUXEMBOURG TRAM 2 HAS RELEASED (thanks to Gothpaladinus)!

Gothpaladinus segítségének köszönhetően pár textúrajavítással bővült a luxembourgi pálya, ami immáron letölthető!

2015.12.21.

THE BETA (PRE-ALPHA) VERSION OF LUXEMBOURG TRAM 2 HAS RELEASED WITH KCSV6! H9 HÉV (Suburban Railway) AND PÉCS TRAM IS COMING SOON!

Na végre! Valami bétaszerű kis cuclit most kiadnák a már 5 hónapja gyűrt Luxembourgi 2-es villamosból. Ha valami hibádzana benne, nyugodtan írjatok emailt (rolandhegedus97@gmail.com), bár még sokat kell a pályán változtatni (az eddigi segítségeket köszönöm!). Gothpaladinus H9-es HÉV vonalát fejlesztettem egyszer tovább, de csak videót adtam ki róla, most azonban némi engedélykérés után ki kéne adni azt a pályát...valamint a Pécsi Villamos is hamarosan letölthető lesz! :)


2015.10.03.

DEBRECEN HEV IS NOW AVAILABLE ON MY YOUTUBE CHANNEL! PECS TRAMWAY AND LUXEMBOURG T2 IS COMING...SOON? (Sorry, I must pass my final exams this school year...)

A végzős évre való tekintettel elég ritkásan fogok feltűnni sajnos, de nem feledkeztem el a vasúti világról! A Debreceni HÉV ígért videója immár publikus a youtube csatornámon, a Pécsi Villamos pedig nyilvános lesz hamarosan az engedélyek függvényében. Luxembourg sajnos tovább csúszik, de meg szeretném csinálni. Valamint később a vacm3-hoz is kéne egy új utastájékoztató hangcsomag. (Már föl van véve rég, csak a konvertálási munkák, et cetera...)

2015.08.09.

NEW VERSION OF LJUBLJANA METRO HAS RELEASED! FIXED BUGS! LONGER STATIONS! LUXEMBOURG T2 IS COMING...SOON?

Szóval Ljubljanában beállt a "rend", mivel egy sokkal kevesebb helyet foglaló, részint könnyebben vezethető és "világosabb" verzió került fel a letöltésekhez. Alapvetően "tutorial-jellegű" (nem egy remekműnek szántam...), de azért nem csak kezdőknek ajánlom! Mindemellett Pécshez is szükségeltetik néhány engedély, s így hamarosan azt is letölthetitek. Luxembourg pedig halad a maga tempójában...de korántsem olyan rosszul! ;) (Építési napó indul!)


2015.07.26.

NEW VERSION OF LJUBLJANA METRO HAS RELEASED! LUXEMBOURG T2 IS COMING SOON!

Magyarul: Kicsit pofoztam a ljubljanai vonalon (a járműveket tekintve), de lehet, hogy még ráfér egy kis keretezés (csuklo KCSV6 villamosa külső nézettel ígéretesnek tűnik a TeWe helyére).
A gépem megadta magát, így a luxembourgi csoda csúszni fog, Pécs pedig az engedélyektől függően remélhetőleg hamarosan terítékre kerül.

2015.06.30.

A honlap teljes egészében megújult, remélem, a kezelőfelület is ezzel arányosan átláthatóbb lett! Angol nyelvű feliratok is próbálják segíteni az idegennyelvűek tájékozódását. Luxembourgot venném következőleg célba (virtuális szempontból - metrót openBVE-re vagy Stadtbahnt TRS09-re kap majd), valamint Pécs villamosait is letölthetővé tenném a közeljövőben :) A Picasás galéria és youtube csatornám is új médiákkal gazdagodott, de a honlapról eltávolítottam az eléggé érdemtelen pályák letöltési linkjeit.

2015.06.26.

Valamilyen szinten megújult a honlap, így sokminden egyszerűbb módon elérhető...legalábbis remélem :) Pécs pályája (TRS09) valószínű, hogy ki lesz adva, addig is élvezzétek youtube csatornám videóit! ;) Ljubljana csak egy stadtbahn vonalat (openBVE) kap, ami letölthető a honlapról. Luxembourg is kap szimulátoros cuccot, még nem tudom pontosan, hogy mit (metró - mint Ljubljanaban - openBVE alatt/ Stadtbahn - felszínen is megy, a belvárosban a föld alá bukik - ez a verzió TRS-ben lehetséges). Valamint ajánlom reptéri vonatos videóim is! (Ferihegy, Tegel Berlin)


2015.05.23.

Hosszú idő elmúltával nem jelentkeztem igazán, s sokat már nem is fogok. Nem alkottam érdemlegeset vasútszimulátor ügyben, így ez nem sok vizet zavar, de én is befejezem az aktív játékot.
Azonban pár (számomra kedves és véleményem szerint a valóságban is szükséges) pályával (vagy annak videójával) még kedveskednék.
Pécs hosszú idő után villamoshoz jutott (Trainz Hungary csoportban erről már posztoltam). Tutorial videóként (a pályát nincs engedélyem kiadni) e vonalhálózatról és a Ferihegy Shuttle (Ferihegy 1 – Ferihegy 2) metróról is kerül majd fel egy videó.
Kiadni egyetlen pályát fogok még valószínűleg, amely
Ljubljana Stadtbahn hálózata lesz (openBVE-re). Luxembourg mellett e város még fontos főváros, ahol nincs városi vasút. Mivel a benelux metropolisz hamarosan villamossal fog gazdagodni (mely bővítését mégtovább tervezik), a szlovénok számára szükséges egy villinger. Elkészülése augusztusra várható.
Köszönöm mindenki segítségét, amivel a vonatozás során támogattak! A honlap e formájában még a tanév végéig lesz elérhető, utána már csak 1 főoldal fog üzemelni a legfontosabb anyagokkal.
További jó virtuális utazást! J

2013.08.07.
Sajnos jó ideje nem bukkantam már föl, de újabb hírekkel tudok szolgálni. Hamarosan fölkerül egy tervezet a vidéki gyorsvasúti hálózatokról. Emiatt eltávolítódik a „Hálózatok (miskolci)” aloldal. Ennek értelmében folyik egy jelenlegi project
Debrecenben, a fiktív 3-as, 4-es és 5-ös villamosok kiépítése. A 3-as villamos megrövidül a Vincellér utcáig, ahova a trolikat tervezik kivinni. Ezenkívül a teljes szakasz a föld felett lesz (előreláthatólag). A 4-es a jelenlegi útján megy, csak talán kikerül a földfelszínre. Az ötös a Nagyállomás és a Repülőtér között fog közlekedni, és tán sokkal később kimegy a Vekeri-tó-ig és utána Bánkra. A 4-esen és 5-ösön CAF Urbos 3, míg a 3-ason KCSV6 szerelvények közlekednek majd. Nagy segítséget köszönhetek Madai Imrének fotózás ügyében, akit a Youtube-on transportvideos néven érhettek el!
2014 tavasza környékén kerülhet sor a fiktív
székesfehérvári villamoshálózat
korszerűsítésére. De ebben a dologban HLJ a főnök…
Trainzben először egy
pécsi metróhálózat kiadására kerülhet sor, ami a ts2009 hibái (legalábbis a gépemen) miatt jelentősen csúszni fog… de így jut idő Debrecenre.
A BpM5 építése viszont leáll, mivel nincs szükség véleményem szerint erre a vasútra. Ennek helyében egy meghosszabbított 2-es villamos lesz, de ts09-ben, amihez gcs7e7-nek van pályája. Ehhez egy küldetést fogok kiadni.

2012.10.29.
A MAV70 pálya lesz az, amit szerintem ki fogok adni egy kb. 6-7 hónap múlva. Azonban rákaptam a TRS2009-re, amiben a miskolci 9-es villamost építem, ami a miskolci hálózatból a 4-esével megegyező vonalon fut, csak trs2009-ben van már 8 vonal, amiből a 4-es és az 5-ös nagyjából a 3-as vili (openBVE) nyomvonalát követi. Az 1-es és 2-es vonal már letölthető (regisztráció után) a készítő honlapjáról!

2012.10.21.
Nos, újra itt vagyok, de sajnos sok fejlesztési hírrel nem tudok szolgálni, és sajnos a közeljövőben sem fogok gyorsabban haladni, de hamarosan az ígért vidéki pályacsomag ki lesz adva, de a MAV70 jócskán csúszni fog…

2012.06.14.
Újra szóba került a Mav70 fejlesztése, nyár van (VAKÁCIÓÓÓ!), s így a fotózásra is több idő jut! A vidéki tömegközlekedés fejlesztése sajnos szünetel (a Debrecen3V igen, a többi kész van, már csak engedélyek kénének!), a BpM5-höz is szerintem még kell pár apró dolog, és publikálva lesz. Vidéki pályacsomag a hó végén, a MAV70 pedig év végén várható legkorábban!
JÓ SZÜNETET!

2012.01.07.
A debreceni 4-es villamos után a BpM5, a miskolci 3-as villamos, a BpV2 és a Mav70 lesznek a következő projectek!

2012.01.08.
Elkészült a debreceni 4-es villamos és (hamarosan) letölthető a honlapról! Emellett még a weblap is új külsőt kapott!

2012.01.13.
Elkezdődik a BpM5 építése!


Flag Counter
Bimsan's
Logo Graphics & page design by
Bimsan

Copyright © 1998