| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tom Swift Az éjben leskelődő-Admin

Csatlakozott: 2007.03.27. Kedd 8:07 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Mindig a megfelelő helyen
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 8:12 am Hozzászólás témája: Közlemény |
|
|
Tehát kíváncsi lennék arra,hogy nektek mi a véleményetek az oldallal kapcsolatban,és hogy mit lehetne tenni annak érdekében hogy jobb legyen.Nem mondom,hogy mindig és mindenre lesz időm,de igyekszem megcsinálni,amire időt tudok szakítani.. _________________ Vagyok, aki vagyok...vagy ami lenni akarok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.03.27. Kedd 8:07 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Mindig a megfelelő helyen
|
Elküldve: Szer. Ápr. 11, 2007 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A régi(és akik még újak itt), azoknak mondom, hogy a fórumrangok 1000 hsz-ig be vannak töltve.
Moderátorok és egyéb rangok birtokosai is hamarosan feltöltésre kerülnek.  _________________ Vagyok, aki vagyok...vagy ami lenni akarok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mr Timoti Moderátor

Csatlakozott: 2007.03.28. Szerda 8:03 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: debrecen
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 8:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem nagyon tetszik, kedves Tom. Remélem mostmár kicsit aktívabb tudok lenni mint a másik helyen, de még mindig nincs othon netem ezért csak hétfő és keddi nap tudok fent lenni reggeli időpontban. (huh ez kicsit hosszú mondat lett)  _________________ Egy sötét éjszakán mindenkit elér a végzete..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mr Timoti Moderátor

Csatlakozott: 2007.03.28. Szerda 8:03 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: debrecen
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 9:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tom? ha én már az előző játékban be voltam jelentkezve a hercegnél akkor most is be kell vagy nem. Gondolom azt folytatjuk tovább, Nem?
köszike majd a választ előre is. _________________ Egy sötét éjszakán mindenkit elér a végzete..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 10:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tom? ha én már az előző játékban be voltam jelentkezve a hercegnél akkor most is be kell vagy nem. Gondolom azt folytatjuk tovább, Nem?
köszike majd a választ előre is.
Hello Timoti;Örülök, hogy te is itt vagy.Természetesen ha már bejelentkeztél, akkor neked nem kell, mivel már az előző fórumon is voltál.
Ami viszont újra a Te hatásköröd, az az Orpheus...gondolom könnyedén meg fogsz majd vele bírkózni.  _________________ Vagyok, aki vagyok...vagy ami lenni akarok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 24, 2007 10:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A verseknél, aki több versét is fel szeretné tenni, az jelezzen és kap topicot, ahová felteheti és ott mások véleményezhetik is. _________________ Vagyok, aki vagyok...vagy ami lenni akarok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Aug. 09, 2007 8:26 am Hozzászólás témája: Keresés és fontos |
|
|
Üdv mindenkinek!
Nos, hosszabb szünet után, kisebb megszakításokkal újra tudok a fórummal foglalkozni.
Elnézést kell kérnem azoktól, akik voltak és mégsem volt változás.
Több olyan probléma is felmerült, ami nem tette ezt lehetővé.
Elsősorban szükségem lenne egy- vagy esetenként 2 emberre, akik értenek a programozáshoz és a weblapszerjesztéshez, akik segítenének a honalp szerkesztésében és felújításában.
Bővebben privátban, vagy msn-en, akinek kell. _________________ Vagyok, aki vagyok...vagy ami lenni akarok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|